-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους,Ο Μίνις έφυγε (με βαριά καρδιά είναι η αλήθεια), αλλά το χαμόγελο επανήλθε, γιατί αντικαταστάθηκε από μια μαύρη κούκλα και επιτέλους ξαναγύρισα στην πίσω κίνηση. Είναι 2.5si, μοντέλο 2006. Φώτο μερικές πρόχειρες από την αντιπροσωπεία πριν το παραλάβω, μέχρι να βγάλω μερικές καλύτερες.
ΥΓ: Ήταν το δώρο στον εαυτό μου, που έκλεισα τα 34.....γέρασα.
Κουκλί... πόσο το μάλλι?
-
Είπες για πλύσιμο και θυμήθηκα ότι εγώ έχω καταντήσει κατάμαυρες τις μπροστινές ζάντες.... ευτυχώς που έχω έτσι κι αλλιώς μαύρο αυτοκίνητο αλλιώς αν ήταν κανένα άσπρο δεν θέλω να ξέρω πώς θα φαινόταν...
...αφού ακόμα δεν μου έγραψαν με κανένα δάχτυλο θέλω πλύσιμο πάλι καλά....
Μαύρη εξάτμιση πρέπει να σημαίνει πλούσιο μίγμα.... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Κουκλί... πόσο το μάλλι?Ευχαριστώ! €24Κ.
@Nikos120i: Μου απάντησαν από την Αγγλία (άμεση απάντηση....καμμία σχέση με Ελλάδα).
''Unfortunately it’s not a cheap steering wheel, the cost for the steering wheel with delivery is £1011.08.'' Οπότε το ξεχνάμε από Αγγλία...τυλάχιστον από επίσημο dealer. Το έχω βρεί στο www.bmminiparts.co.uk γύρω στις 650 λίρες. -
Κουκλί... πόσο το μάλλι?
Ευχαριστώ! €24Κ.
@Nikos120i: Μου απάντησαν από την Αγγλία (άμεση απάντηση....καμμία σχέση με Ελλάδα).
''Unfortunately it’s not a cheap steering wheel, the cost for the steering wheel with delivery is £1011.08.'' Οπότε το ξεχνάμε από Αγγλία...τυλάχιστον από επίσημο dealer. Το έχω βρεί στο http://www.bmminiparts.co.uk γύρω στις 650 λίρες.Πανάκριβο
Ψάξε-ψάξε...θα βρεις άκρη!
Good luck!
Υ.Γ. Ααα ρε Αγγλία, ααα ρε Ευρώπη...πολιτισμός και ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ...εδώ μόνο δε σε βρίζουν... email στην Ελλάδα σε parts department?????
-
Κουκλί... πόσο το μάλλι?
Ευχαριστώ! €24Κ.
Καλοριζικο!!! Κουκλι!
Ποσα χλμ αν επιτρεπεις?
Τιμονι στο ebay με κανα 600€ μαλλον χωρις αεροσακο βεβαια.
Γραψε μας εντυπωσεις.
-
Το αυτοκίνητο του πατέρα μου μια φετινή 320 παθαίνει το εξής όταν ξεκινάω κλειδόνουν οι πόρτες μόνες τους τι μπορεί να συμβαίνει;
-
θελω βολτα!!!
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Το αυτοκίνητο του πατέρα μου μια φετινή 320 παθαίνει το εξής όταν ξεκινάω κλειδόνουν οι πόρτες μόνες τους τι μπορεί να συμβαίνει;Και το Audi που θα πάρεις με το καλό το ίδιο θα 'παθαίνει'...
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Το αυτοκίνητο του πατέρα μου μια φετινή 320 παθαίνει το εξής όταν ξεκινάω κλειδόνουν οι πόρτες μόνες τους τι μπορεί να συμβαίνει;Μπορεί να είναι προγραμματισμένη να κάνει έτσι από το μενού.... μέσα από το οποίο μπορείς να επιλέξεις αυτήν την συμπεριφορά ή και να την καταργήσεις....RTFM (read the fucking manual)!
Η ρύθμιση αυτή συνηθίζεται για λόγους ασφαλείας. -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Το αυτοκίνητο του πατέρα μου μια φετινή 320 παθαίνει το εξής όταν ξεκινάω κλειδόνουν οι πόρτες μόνες τους τι μπορεί να συμβαίνει;
Και το Audi που θα πάρεις με το καλό το ίδιο θα 'παθαίνει'...
Μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Είναι κατ'επιλογήν λειτουργία μέσω κρυφού μενού του αυτοκινήτου.
-
Το ξέρω στην αρχή δεν το έκανε το έχουμε 6 μήνες και τώρα το κάνει αφου πείραξε τις πίσω παιδικές ασφάλειες ο πατέρας μου για τον πιτσιρικά.
-
Δεν βρίσκω λόγο να απενεργοποιηθεί, αφού απο μέσα ανοίγουν κανονικά οι πόρτες...
Απ'έξω όμως... έχουν δει τα μάτια μας... -
Σίγουρα αλλά σε επαρχιακή πόλη ζω δεν φοβάμε απλά σκάλωσα γιατί πριν δεν το έκανε και είπα μην είναι κανένα ηλεκτρικό η καμιά άλλη χαριτομενία που κάνουν τα νέα αυτοκίνητα.
-
Christine...
-
@roulis21: Ευχαριστώ! Χιλιόμετρα 33.000.
Σε Ευχαριστώ για τα Links...έχω βρεί και εγώ κάποια στο ebay. Αυτό που δεν φαίνεται στα 2 που μου έδωσες είναι εάν έχουν την υποδοχή για τα paddles (έχω αυτόματο κιβώτιο με paddles). Και φυσικά πρέπει να προσθέσεις και άλλα περίπου €200 για τα καπάκια. Αερόσακο θα χρησιμοποιήσω αυτόν που ήδη έχω.
-
Συγνώμη αν γίνομαι ολίγον ΤΙ κουτσομπόλης αλλά 33.000 χλμ σε πάνω από 3 χρόνια; Δεν μου φαίνεται απίθανο (τόσα έχει κατά μ.ο και η 147 μου) αλλά η απορία μου είναι πώς τσέκαρες ότι ισχύει το νούμερο αυτό;
Φαίνεται στο examiner; -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Christine...Μάλλον
-
@roulis21: Ευχαριστώ! Χιλιόμετρα 33.000.Σε Ευχαριστώ για τα Links...έχω βρεί και εγώ κάποια στο ebay. Αυτό που δεν φαίνεται στα 2 που μου έδωσες είναι εάν έχουν την υποδοχή για τα paddles (έχω αυτόματο κιβώτιο με paddles). Και φυσικά πρέπει να προσθέσεις και άλλα περίπου €200 για τα καπάκια. Αερόσακο θα χρησιμοποιήσω αυτόν που ήδη έχω.
Το αμαξι ειναι εισαγωγης? Η τιμη ειναι παρα πολυ καλη πιστευω,
Ολα αυτα απο το Σπανο? Δεν εψαξα για automatic αλλα λογικα τα paddles θα μπαινουν εξτρα. Θα κανακοιταξω,Γραψε μας ενα review οποτε μπορεσεις.
αρε ατιμα πρασινα τελη -
Fanis καλοτάξιδη η Ζέτα...
-
@roulis21: Ευχαριστώ! Χιλιόμετρα 33.000.Σε Ευχαριστώ για τα Links...έχω βρεί και εγώ κάποια στο ebay. Αυτό που δεν φαίνεται στα 2 που μου έδωσες είναι εάν έχουν την υποδοχή για τα paddles (έχω αυτόματο κιβώτιο με paddles). Και φυσικά πρέπει να προσθέσεις και άλλα περίπου €200 για τα καπάκια. Αερόσακο θα χρησιμοποιήσω αυτόν που ήδη έχω.
Καλοτάξιδη και από μένα άσε το τιμόνι όπως είναι μια χαρά και κοίτα για κανά μπλοκέ .
BMW FORUM