-
Παιδια το ΜΙΝΙ cooper auto πιο αυτοματο φοραει?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παιδια το ΜΙΝΙ cooper auto πιο αυτοματο φοραει?Το 6τάχυτο αυτόματο της AISIN, ίδιο με το Cooper S.
-
A ok!Ευχαριστω.Το προτεινε η γυναικα μου σε μια φιλη της...
Το δικο μας εκαψε τη λαμπα των μεσαιων χθες.Την αλλαξα και ολα οκ.
Βρισκομαστε στα 63000χμ προς το παρον.Σιγα σιγα θα αλλαξω και αμορτισερ.Ειχα αλλαξει τα λαστιχα περυσι με Pirelli P6 ,στις μαμα 15αρες.Σκεφτομαι να βαλω και καμια αλλη πηγη RCD+MP3,ισως αλλαξω και τα μπροστινα ηχεια.
Απο Σεπτεμβρη θα το παω για γυαλισμα και καθαρισμο εσωτερικα.
Αυτα προς το παρον.Απο οτι φαινεται το αυτοκινητο δεν προκειται να πωληθει ,μιας και η γυναικα μου ειναι υπερευχαριστημενη και δε το αλλαζει! -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
A ok!Ευχαριστω.Το προτεινε η γυναικα μου σε μια φιλη της...Καλά έκανε!! Είναι κορυφαίο αυτόματο.
Το δικο μας εκαψε τη λαμπα των μεσαιων χθες.Την αλλαξα και ολα οκ.
Βρισκομαστε στα 63000χμ προς το παρον.Σιγα σιγα θα αλλαξω και αμορτισερ.Ειχα αλλαξει τα λαστιχα περυσι με Pirelli P6 ,στις μαμα 15αρες.Σκεφτομαι να βαλω και καμια αλλη πηγη RCD+MP3,ισως αλλαξω και τα μπροστινα ηχεια.
Απο Σεπτεμβρη θα το παω για γυαλισμα και καθαρισμο εσωτερικα.
Αυτα προς το παρον.Απο οτι φαινεται το αυτοκινητο δεν προκειται να πωληθει ,μιας και η γυναικα μου ειναι υπερευχαριστημενη και δε το αλλαζει!Με το καλό όλες οι αλλαγές και το καλόπισμα. Αφού είναι ευχαριστημένη, δεν έχει λόγο να το αλλάξει.
-
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
παιδια τι θα γινει με το εσωτερικου του cooper?..ετοιμαζεται και το αλλο μπρατσο της πορτας του συνοδηγου να μας 'εγκαταλειψει'..μετα τι να περιμενουμε?
το αυτοκινητο ειναι σχεδον καινουριο ειναι 2,5 ετων και εχει 40κ χλμ πλεον
κατα τ αλλα ειναι απιστευτο..αλλα..Δυστυχώς έχω ακούσει κι άλλους να έχουν προβλήματα με την συναρμογή και είναι αμαρτία. Γιατί είναι κρίμα να αμαυρώνεται ένα τόσο εντυπωσιακό εσωτερικό με ποιοτικά προβλήματα!
Μήπως να μπεις σε κάνα ΜΙΝΙ forum Σπύρο για να δεις αν το αντιμετώπισε κάποιος άλλος το πρόβλημα; Μπορεί να έχει βρεθεί κάποιος τρόπος ώστε να μην ξαναπαρουσιαστεί.
Υπάρχει θέμα πάντως γενικά με την συναρμογή και ειδικά των πορτών, έχω διαβάσει πολλά. Και μιλώ και σαν υποψήφιος αγοραστής τώρα, οπότε ...
-
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
ηδη Γρηγορη το μπρατσο του οδηγου που μου εμεινε στο 'χερι' το πληρωσα στην athens car..απ οτι καταλαβα μαλλον εχει 'χρονο ζωης' το εσωτερικο του..
τεσπα...Να προτείνω την επόμενη φορά να βρεις έναν ταπετσέρη ή έναν λαμαρινά δικό σου και να του πας να στο βάλει αυτός σωστά, με καμιά πατέντα αν χρειαστεί.
Αν μπει κάτι σωστά, ΔΕΝ θα ξαναχαλάσει. Δεν είναι κάτι δύσκολο, απλά πρέπει ν' ασχοληθεί κάποιος. -
-
Όταν θα έχεις χρόνο και όρεξη, γράψε μου λίγο τις συνολικές εντυπώσεις από το αυτοκίνητο.
Κυρίως για το εσωτερικό και την άνεση θα με ενδιέφερε. Το μοτέρ δεν χρειάζεται ...άλλα σχόλια! -
Ενδιαφέρομαι για ένα μικρό και μου αρέσει το mini one 1.4 75ps...γενικα σας βλέπω ευχαριστημένους, και το κόστος είναι λογικό, εκτός βέβαια από την ποιότητα σε κάποια τμήματα του εσωτερικού...πιστεύετε ότι με normal χρήση, θα έχω προβλήματα?
-
Tα μοντελα 2004 και μετα δεν ειχαν προβληματα στα εσωτερικα τους ...... γενικα τη λυση του 1.4 τη θεορω καπως λιγη απο αποψη δυναμης.
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Tα μοντελα 2004 και μετα δεν ειχαν προβληματα στα εσωτερικα τους ...... γενικα τη λυση του 1.4 τη θεορω καπως λιγη απο αποψη δυναμης.ναι αλλα δες την ροπη του και απο που την βγαζει...σαν να εχει light turbo ειναι...καθαρα για αστικες μετακινησεις
-
Ασχημα ξεκινησε η μερα...Το Mini δεν παιρνει μπροστα. Αν δεν ειναι καποιο ηλεκτρονικο προβλημα ,το κοβω για αντλια βενζινης...
Βαριεμαι τωρα να φωναζω οδικη... -
Τελικα το πηρε η οδικη το αυτοκινητο χθες και ειναι ακομα στο συνεργειο... Δεν εχουν βρει ακομα τι φταιει.
Απλα να συμπληρωσω ,οτι πριν απο ενα μηνα το αυτοκινητο παρουσιασε το ιδιο προβλημα ,δηλαδη δεν επαιρνε μπροστα.
Αφου μετα απο 1,5ωρα πηρε το ειχα παει στην BMW και μου ειπαν οτι δεν βρισκουν τιποτα!
Να δουμε τι θα γινει τωρα... -
Τελικα ηταν οντως η αντλια βενζινης.Αλλαχτηκε και ολα οκ ...Ο λογαριασμος 300 ευρω...
Περαστικα μας. -
Τουλάχιστον βρέθηκε το πρόβλημα Κώστα...τέλος καλό όλα καλά. Και σχετικά οικονομικά...που να είχε τρόμπα βενζίνης υψηλής πίεσης που έχει κάπου €2.500!!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Τουλάχιστον βρέθηκε το πρόβλημα Κώστα...τέλος καλό όλα καλά. Και σχετικά οικονομικά...που να είχε τρόμπα βενζίνης υψηλής πίεσης που έχει κάπου €2.500!!2500€???
-
Ωχ...Πανακριβη ειναι...Ετσι ειναι ολες οι αντλιες στα αμεσου ψεκασμου?
Τελος παντων ευτυχως που το βρηκαμε σχετικα ευκολα και ευτυχως που συνεβη κατω απο το σπιτι και δεν ταλαιπωρηθηκαμε.
Τωρα εχω αλλα 5000 χμ για το Inspection II. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
2500€???Και μπορεί να λέω και λίγα!! Θυμάμαι για την 335i ότι ήταν κοντά στα €3Κ. Γενικά του άμεσου ψεκασμού με υψηλή πίεση ταυτόχρονα (από BMW group μόνο τα Turbo έχουν τέτοιες) δουλεύουν σε τρελές πιέσεις...240bar (ναι δεν είναι τυπογραφικό λάθος!) στο max, 200bar νορμαλ και 50bar στο ρελαντί. Αντίστοιχα δουλεύει και στο Cooper S. Οι πρώτες είχαν μερικές παρτίδες ελαττωματικές (ευτυχώς χαλάγανε μέσα στην εγγύηση) και η BMW άλλαξε προμηθευτή.
New MINI Forum