-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ne pas Kretains...Κρετίνοι είναι.Καλά και εσύ δε χρειάζεται να γενικεύεις...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ne pas Kretains...Κρετίνοι είναι.
Καλά και εσύ δε χρειάζεται να γενικεύεις...
δεν έχει αδικό για τον εξής απλό λόγο:
ενω ξέρετε αντί να πάτε στην αστυνομία και να τους μαζέψουν δεν σας νοιάζει
βεβαια οταν βρει καμια σφαίρα εσάς ή το παιδί σας θα αλλάξει πολύ το πράγμα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
βεβαια οταν βρει καμια σφαίρα εσάς ή το παιδί σας θα αλλάξει πολύ το πράγμαΚαι εσύ με τη σειρά σου γενικεύεις.
Προσωπικά δε γνωρίζω κανένα 'πιστολέρο'. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
βεβαια οταν βρει καμια σφαίρα εσάς ή το παιδί σας θα αλλάξει πολύ το πράγμα
Δηλαδή προτείνεις να κάνω μια λίστα με τους χωριανούς μου που οπλοφορούν και να την πάω στην αστυνομία;
-
κάνε οτι θές
απλά αν δεν είσαι διατεθειμένος να σταματήσεις αυτή την κατάσταση (σιωπώντας) μην ξαναποστάρεις για υπανθρώπους που χαλάνε την λεβεντογέννα κρήτη κλπ
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
κάνε οτι θέςαπλά αν δεν είσαι διατεθειμένος να σταματήσεις αυτή την κατάσταση (σιωπώντας) μην ξαναποστάρεις για υπανθρώπους που χαλάνε την λεβεντογέννα κρήτη κλπ
Εγώ που έχω διάθεση να κάνω κάτι, τι μου προτείνεις?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
κάνε οτι θές
απλά αν δεν είσαι διατεθειμένος να σταματήσεις αυτή την κατάσταση (σιωπώντας) μην ξαναποστάρεις για υπανθρώπους που χαλάνε την λεβεντογέννα κρήτη κλπ
Αν κάνεις αυτό το κάτι, να φροντίσεις να εξαφανιστείς από την Κρήτη
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
κάνε οτι θές
ρε συ cmarin πλάκα μου κάνεις ?
δεν ξέρεις τι να κάνεις?
-
Ξαναποστάρω τον εαυτό μου μερικές σελίδες πριν:
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ακριβώς. Αν ο 'σωστός' μεταχειριστεί τα μέσα του πετσαρά, τότε πέφτει ο ίδιος στο επίπεδο του!Το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε είναι:
- Να μην ψηφίζουμε τους προστάτες των κάθε λογής νταβατζήδων και νονών
- Όταν εμείς κάνουμε γάμο/βάφτιση/συντεκνιά, κλπ να απαιτούμε από τους δικούς μας να μην παίξουν μπαλωτές
- Να μην επιδοκιμάζουμε ανοησίες του στυλ 'η Κρήτη είναι πάνω απ' όλα', 'άλλος νόμος εδώ', κλπ.
Απλά είναι τα πράγματα....
-
το να φωνάξεις την αστυνομία όταν κάποιος χρησιμοποιεί όπλα δεν παίζει δηλαδή
-
'Καλως ηλθατε στο Δημοκρατικο Ηρακλειο'
Τιποτε απολυτως δε μπορεις να κανεις, κακα τα ψεματα.. αυτα που λεμε 'πηγαινε στην αστυνομια' κλπ δεν παιζουν IRL...
το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μην ανακατευεσαι με τα πιτουρα για να μη σε φανε οι κοτες.. κ φυσικα να προσεχεις να μη φας καμια αδεσποτη και να μην προκαλεις μαυροφορεμενους μουστακαληδες με αγροτικα και φιμε τζαμια -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το να φωνάξεις την αστυνομία όταν κάποιος χρησιμοποιεί όπλα δεν παίζει δηλαδήΝαι, ενώ οι αστυνομικοί δεν παίζουν μπαλωθιές οι ίδιοι νομίζεις
-
Ρε παιδιά η αστυνομία ξέρει ΑΚΡΙΒΩΣ ποιοι είναι οι μεγαλο-καπεταναίοι, και ξέρει ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑ σε ποιούς γάμους και ποιά καλοκαιρινά πανηγύρια θα γίνει της π%$$#ανας από τις μπαλωτές.
Προσωπικά εμμένω στην άποψη μου για το ποιός -δυστυχώς- είναι ο μοναδικός τρόπος αργής αλλά σταθερής 'εξυγίανσης'.
-
Ένταση στη δίκη για τη δολοφονία του Μ. Χορευτάκη
Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009, 23:09
Ένταση επικράτησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου σήμερα, πρώτη μέρα της δίκης για τη δολοφονία του φοιτητή Μανόλη Χορευτάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε καυγά για ένα σουβλάκι.
Τα μέτρα ασφαλείας στο δικαστήριο ήταν δρακόντεια, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να αποσοβήσουν μικροεπεισόδεια.
Η αρχή έγινε από νωρίς, όταν ο κατηγορούμενος, Ζαχαρίας Λαγουδάκης, ζήτησε να πάει στην τουαλέτα και οι συγγενείς του θύματος που κάθονταν κοντά του προσπάθησαν να του επιτεθούν. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να φυγαδεύσουν τον Λαγουδάκη, ο οποίος αναποδογύρισε μία από τις καρέκλες των δικαστών.
Λίγη ώρα αργότερα, σε ένα ξέσπασμα θυμού, ο Λαγουδάκης είπε στον δικαστή: «γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει ότι ο θάνατος του φοιτητή, οφείλεται σε τυχαίο γεγονός; Δεν το έκανα επίτηδες».
Αμέσως επικράτησε αναταραχή στην αίθουσα και ο εισαγγελέας της έδρας, Νίκος Μαρκάκης, για να αποτρέψει τα χειρότερα, επεσήμανε στο ακροατήριο ότι σε ανάλογο περιστατικό η δίκη θα συνεχιστεί κεκλεισμένων των θυρών.
Την πρώτη μέρα της δίκης κατέθεσαν οι γονείς του άτυχου φοιτητή και έγιναν πολλές αναφορές στον τρόπο αποφυλάκισης του Λαγουδάκη που -ενώ εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία του Προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γωνιών Πεδιάδος- αποφυλακίστηκε στα 9 χρόνια και λίγους μήνες μετά σκότωσε τον 20χρονο φοιτητή.
Η δολοφονία του Μανόλη Χορευτάκη στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς έχασε τη ζωή του χωρίς κανένα λόγο.
Η δίκη διεκόπη για αύριο στις 10:00 το πρωί.
Ο ήδη καταδικασμένος για άλλη δολοφονία λέει το υπογραμμισμένο ως παράπονο; Ότι δεν τον καταλαβαίνουμε;
-
Ναι ο καημένος..........
-
-
Το πέτυχα χτες και δε μου έμεινε άντερο απο τα γέλια -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Απ' όσο ξέρω ο δολοφόνος είναι μισότρελος (πιθανώς κάνει qualify και για Θεότρελος).
Κρίμα το παιδί -
Το πέτυχα χτες και δε μου έμεινε άντερο απο τα γέλια(τί είναι οι τροχάλοι ρε παιδιά )
-
Κυριολεκτικά τρόχαλος θα πει βράχος.
Πολλές φορές χρησιμοποιείται μεταφορικά 'ούλα γενήκαν' τρόχαλος', δηλαδή καταστροφή.
Κρήτη: όπλα, βεντέτα και άλλες ιστορίες.