-
Θελω και ενα μαμαααααααααααααααααααα
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
GT-R FOTOS -
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Ξεκινάω με μερικά τροποποιημένα-θηριώδη (ένα όχι και τόσο ) τζιπ...Απο Ισλανδία είναι όλες οι φωτο; Πολύ 'αμερικάνικη' μου φένεται
-
-
-
Πανέμορφη.
-
Γιατί έχεις F430!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η Grandtourismo ?Πάρε ένα χάπι, και πέσε για ύπνο. Μπορεί να σου περάσει
Τις τελευταίες ημέρες πάντως, έχω 'βαρεθεί' να βλέπω τέτοια αυτοκινητάκια -
sv2 an tin deis apo konta tin GranTurismo se anthraki tha sou kopei i anasa..einai oti omorfotero exei vgalei i maserati.....to leuko stin sugkekrimeni foto tin adikei...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Γιατί έχεις F430!
Μπα....πάντως μου αρέσει πολύ η XK-R .
θα αλλαξεις την f430??
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Γιατί έχεις F430!
Μπα....πάντως μου αρέσει πολύ η XK-R .
θα αλλαξεις την f430??
Η αλλαγή δρομολογήθηκε ...430 + 28 .
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η Grandtourismo ?χωρις παρεξηγηση,αλλα γιατι μας το εχεις πει 200 φορες?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η Grandtourismo ?Εμένα μου θυμίζει τρίθυρο Mondeo....
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η Grandtourismo ?
Εμένα μου θυμίζει τρίθυρο Mondeo....
μηπως σου θυμιζει και KUGA????
-
Για 'μένα πάντως είναι η πιο όμορφη maserati των τελευταίων -και όχι μόνο- ετών.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Η αλλαγή δρομολογήθηκε ...430 + 28 .sv2, θα σου ήταν δύσκολο να έβγαζες μερικές φωτογραφίες μετά που θα την παραλάβεις???
ΥΓ:Πραγματικά σε ζηλεύω!!! Πραγματικά με το καλό να παραλάβεις και τον αντικαταστάτη της italia
-
ποσο αναμονη εχει....
-
Με το καλό να την παραλάβεις .
Καλοτάξιδη!!! Καλά και γρήγορα χιλιόμετρα.
Πολύ όμορφο αυτοκίνητο. .
Πότε να περιμένουμε τις πρώτες φώτο στο carsptting???
-
Ο χρήστης gre έγραψε:
Για 'μένα πάντως είναι η πιο όμορφη maserati των τελευταίων -και όχι μόνο- ετών.+4
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η Grandtourismo ?Γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου οι Maserati ?
Carspotting [#6]