-
Όχι αλλά πηγαίνω πολλά χρόνια εκεί. Νομίζω παλιά το μαγαζί ήταν μόνο από την μπροστινή πλευρά (και πιο στενό).
-
Εγω τον τελευταιο χρονο τον ανακαλυψα, τυχαια σαν φιλο φιλης ,αλλα περα απ' αυτο κανει πολυ καλη δουλεια !Αν ξαναπας πες οτι σε στελνω εγω
-
OK
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εγώ πλέον δεν μπορώ να προτείνω κανέναν.
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Από βδομάδα πάω για αλλαγή ελαστικών και μου χρειάζεται και μια ευθυγράμμιση πιστεύω.
-
Μιας κ το έφερε το θέμα, ευκαιρία να κάνω κ εγώ μια ευθυγράμμιση στο πολακι γιατί από τότε που άλλαξα τα λάστιχα εχω την εντύπωσα ότι σε ταχύτητες άνω των 120 σαν να τρέμει λίγο το τιμόνι (αν κ πιστεύω οι αναρτήσεις η τα σινέ μπλοκ να φταίνε) αλλά δε χάνω τίποτα! Πίσω από τον σταθμό λέτε εε; δώστε πληροφορίες για εμάς που δεν ξέρουμε από δυτικά!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Μιας κ το έφερε το θέμα, ευκαιρία να κάνω κ εγώ μια ευθυγράμμιση στο πολακι γιατί από τότε που άλλαξα τα λάστιχα εχω την εντύπωσα ότι σε ταχύτητες άνω των 120 σαν να τρέμει λίγο το τιμόνι (αν κ πιστεύω οι αναρτήσεις η τα σινέ μπλοκ να φταίνε) αλλά δε χάνω τίποτα! Πίσω από τον σταθμό λέτε εε; δώστε πληροφορίες για εμάς που δεν ξέρουμε από δυτικά!αν τρέμει το τιμόνι, μάλλον χρειάζεσαι καλύτερη ζυγοστάθμιση. συνήθως μετά από μερικά χιλιόμετρα μπορεί να τρέμει, οπότε πρέπει να την επαναλάβεις.
-
Το σκέφτηκα κ αυτό πέτερπ. να μην μου έκανε καλή ζύγ. Αλλά μου φαινόταν παράξενο. βέβαια είχα υπόψιν να κάνω ευθυγ. και ζυγοστ. σαν πρώτο βήμα (θενκς πάντως, μια 2 γνώμη είναι πάντα ότι καλύτερα)
-
Μπορεί να είναι χτυπημένη η ζαντα σου, με ζυγοστάθμιση δεν διορθώνεται.
Η ευθυγράμμιση δεν έχει σχέση.
Δοκίμασε να αλλάξεις τις μπροστά πίσω για να βεβαιωθείς -
Διορθώνεται και η ελαφρώς στραβωμένη ζάντα... Εντάξει, αν είναι σαν τελικό 'ς' τα πράγματα είναι δύσκολα.
-
εννοείς φτιάχνεις τη ζάντα. Εγώ λέω ότι αν είναι χτυπημένη η ζυγοστάθμιση δεν αρκεί
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ξέρουμε κανέναν πραγματικά καλό (έστω ακριβό) ευθυγραμμισά στην πόλη μας; Ανατολικά ή έστω κέντρο κατά προτίμηση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Eνα αστέρι ευθυγραμμισάς είναι για ανατολικά πάνω στην 25ης Μαρτίου όπως ανεβάινεις από παραλία στο δεξί σου χέρι ακριβώς μετά την Δελφών.
Εγγυημένος! -
Σκοπεύει να πάει κανείς στο Καυτατζόγλειο το Σ/Κ για το Meeting στίβου που έχει; Σκεφτόμουν να πάω για να δοκίμαζα και τον τηλεφακό, αλλά φοβάμαι πως θα γίνεται πανικός από κόσμο, ενώ και τον καιρό δεν τον βλέπω και πολύ σίγουρο. Πάντως πρέπει να αξίζει. Drdino δε θα δοκιμάσεις τον 300άρι;
-
Καλη ιδέα με την αλλαγή των λάστιχων εμπρός πίσω για να τσεκάρω μηπως ειναι καμιά ζάντα! Θα το κάνω το Σαββατοκυριακο κ θα σας πω αν πεσατε τελικά μέσα!
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Ξέρουμε κανέναν πραγματικά καλό (έστω ακριβό) ευθυγραμμισά στην πόλη μας; Ανατολικά ή έστω κέντρο κατά προτίμηση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Eνα αστέρι ευθυγραμμισάς είναι για ανατολικά πάνω στην 25ης Μαρτίου όπως ανεβάινεις από παραλία στο δεξί σου χέρι ακριβώς μετά την Δελφών.
Εγγυημένος!Να 'σαι καλά........είναι στη γειτονιά μου, μάλλον θα τον επισκεφτώ Αν και να σου πω την αλήθεια τόσα χρόνια δεν έχω προσέξει 'ευθυγραμμισά', αλλά ένα συνεργείο ROVER νομίζω...παίζει όμως να είναι ο ίδιος.
-
Το συνεργειο rover (αν υπαρχει ακομα) ειναι οπως ανεβαινεις αριστερα και οχι δεξια.
-
Εχεις δίκιο, ο teris3 είπε 'όπως ανεβαίνεις' και εγώ κατάλαβα 'όπως κατεβαίνεις'
Όπως ανεβαίνεις λοιπόν....περνάς τη Δελφών, στη γωνία έχει ένα μικρό παρκάκι με πρασινάδα, και μετά είναι η διασταύρωση με Καρακάση..κάπου εκεί πρέπει να είναι
-
Ενοπλη συμπλοκή αστυνομικού - ληστών ΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 713840.htmΚάθε μέρα σχεδόν τουλάχιστον ένα περιστατικό. Τραγική κατάσταση.
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Εχεις δίκιο, ο teris3 είπε 'όπως ανεβαίνεις' και εγώ κατάλαβα 'όπως κατεβαίνεις'Όπως ανεβαίνεις λοιπόν....περνάς τη Δελφών, στη γωνία έχει ένα μικρό παρκάκι με πρασινάδα, και μετά είναι η διασταύρωση με Καρακάση..κάπου εκεί πρέπει να είναι
εκεί ακριβώς πρέπει να είναι, νομίζω έχει και ένα γυμανστήριο εκεί κοντά;;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
' Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται αλλοδαπός, ηλικίας 43 χρόνων, ο οποίος χθες το βράδυ, σκόρπισε τον πανικό στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, ανοίγοντας «πυρ» εναντίον αστυνομικών, στην προσπάθεια να διαφύγει της σύλληψής του.Ύστερα από ανθρωποκυνηγητό, που εξαπέλυσαν οι αστυνομικές αρχές της πόλης, ο 43χρονος Αλβανός συνελήφθη το απόγευμα στη διάρκεια επεισοδιακής καταδίωξης, στην περιοχή Φάληρο της Θεσσαλονίκης.
Όπως έγινε γνωστό, λίγο πριν τη σύλληψή του, επισκέφθηκε το σπίτι συγγενών του στην οδό Δελφών. Στη θέα των αστυνομικών που τού είχαν στήσει «καρτέρι», ο 43χρονος πυροβόλησε εκ νέου εναντίον τους, δίχως, όμως, να τραυματιστεί κανείς.
Τελικά, έπειτα από καταδίωξη ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ αυτήν την ώρα κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.'
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_10/09/2009_296827
Και μέχρι το βράδυ χθες, σταματούσαν μηχανάκια στο ίδιο σημείο, απέναντι από τους Ραιδεστινούς! Μια που βγήκαν οι άνθρωποι, είπαν να συνεχίσουν την υπηρεσία τους.
Περίεργο περιστατικό χθες στην Πόντου+Καυκάσου γωνία, όπου micra c+c βρέθηκε με χτυπημένο μπροστά αριστερά προφυλακτήρα, χτυπημένο πίσω αριστερά προφυλακτήρα και σκασμένο λάστιχο. Το αυτοκίνητο είχε ακινητοποιηθεί στο σημείο όπου υπάρχει νησίδα και κατηφορίζει την Πόντου. 2-3 περιπολικά και 2 οδικές βοήθειες.
Posts προς Θεσσαλονικείς