-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Και όμως αν δεν μπορείς να διατυπώσεις τις απόψεις σου χωρίς να δαγκώνεται το ακροατήριό σου, τις μεγαλύτερες δυνατότητες να έχεις, αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο.
Εμένα προσωπικά δε μου λέει τπτ,μα τπτ απολύτως.
Η επικοινωνιακή πειθώ του Καραμανλή αποδείχθηκε για τους ευκολόπιστους μια φούσκα.
Την να την κάνω την παπαρολογία?
Για τους αφελείς,ναι έχει νόημα....8 χρόνια πάντως τα έκανε ο σαρδαμολόγος-ελαιοπαραγωγός Κων/νος Σημίτης!
Αλλο αρχίδι και μισό αυτό.....
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
το πρόβλημα είναι τα ελληνικά του ή η δυνατότητά του να λύσει τα προβλήματα
Και όμως αν δεν μπορείς να διατυπώσεις τις απόψεις σου χωρίς να δαγκώνεται το ακροατήριό σου, τις μεγαλύτερες δυνατότητες να έχεις, αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο. Ακόμα και ο ξύλινος λόγος έχει κάποιες προϋποθέσεις.
Αν δεν έπαιζε κανένα ρόλο, το image making δεν θα υφίστατο και ο Γιωργάκης α) θα είχε κάνει χ μπάνια παραπάνω και β) δεν θα είχε κατεβάσει ταχύτητα να πηγαίνει στο ρελαντί.
Το να μιλάει ο πωρθυπουργός μιας χώρας καλύτερα μια ξένη γλώσσα, όσα στραβά μάτια και να κάνεις χτυπάει κάπως.
Όπως δεν θα δεις ξεπλένη πωλητή στα Cartier ή κεκέ εκφωνητή ειδήσεων, τα καλύτερα παιδιά να είναι.Η σωστή πολιτική σκέψη και κρίση απομονώνει την πολιτική απο την ρητορεία, την λογοτεχνία, την μόδα και όποια άλλη σάλτσα. Δεν θα με ενδιέφερε ο πολιτικός να ήταν και άτομο με ειδικές ανάγκες, να μου τα γράφει και να τα διαβάζω. Να ήταν σαν τον Χοκινγκ και να μου μίλαγε με συνθεσάιζερ δεν θα με χάλαγε καθόλου. Αρκεί να έβλεπα διαφορετικές αντιλήψεις η λίγο τολμηρό ΓΑΜΟΕΡΓΟ επιτέλους, έτσι για να σπάσει η μονοτονία.
-
αρχισε τις μαλακιες ο Γιωργακης..
θελουμε Βερελη στα ψηφοδελτια
και το προβλημα δεν ηταν οτι δε θα εβγαινε (με τα μπουνια) αλλα οτι παραιτηθηκε χωρις να του το πει
απο ολους τους 'διαπλεκομενους' βρηκε να ξεσπασει σε αυτον που αντιμετωπισε με τη μεγαλυτερη εντιμοτητα το θεμα του
(και φυσικα αθωωθηκε )αρχιζω να νιωθω απογνωση!!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αρχισε τις μαλακιες ο Γιωργακης..θελουμε Βερελη στα ψηφοδελτια
και το προβλημα δεν ηταν οτι δε θα εβγαινε (με τα μπουνια) αλλα οτι παραιτηθηκε χωρις να του το πει
απο ολους τους 'διαπλεκομενους' βρηκε να ξεσπασει σε αυτον που αντιμετωπισε με τη μεγαλυτερη εντιμοτητα το θεμα του
(και φυσικα αθωωθηκε )Ζήτα καλύτερα κάνα αυτοκίνητο αντί για Βερελή, όλοι θα βγούμε πιο ωφελημένοι
-
ηταν απο τις συμπαθειες μου ο συγκεκριμενος..
τουλαχιστον δε θα μας ταραξουν στα τεκμηρια και τις εκτακτες εισφορες για αυτα που ηδη εχουμε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οι διπλωμάτες (κατα 90% δεξιοί και νεοδημοκράτες ) λένε οτι ήταν από τους καλύτερους υπουργούς που πέρασαν.
Μαλλον θα εκαναν ο,τι γουσταραν κι αυτος δε θα παιρνε χαμπαρι τπτ
29 δεξιοι διπλωματες συνιστουν JEFFREY !
Κι όμως δεν ήταν έτσι.
Όσο για το ποσοστό που σχολίασε ο asimov είπε να γίνω λίγο τσιγκούνηςΜεταξύ μας, νομίζω ότι ο ασίμοφ υπερβάλλει
Σε λίγο θα τους έβγαζε και πο#στηδες -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ηταν απο τις συμπαθειες μου ο συγκεκριμενος..τουλαχιστον δε θα μας ταραξουν στα τεκμηρια και τις εκτακτες εισφορες για αυτα που ηδη εχουμε
Ναι ο Βερελής το εγγυάται
Θα βελάξεις φοβάμαι από τους φόρους (μάλλον ο μπαμπας σου δηλ.) -
καλα αυτο θα το δουμε
απο κει που σιγουρα θα μας γ@μουσαν σκληρα , υπαρχει τουλαχιστον μια περιπτωση να τη γλιτωσουμε
και οχι να πληρωνουμε ηλιθιοτητες..
ακου εκει 19% φπα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οι διπλωμάτες (κατα 90% δεξιοί και νεοδημοκράτες ) λένε οτι ήταν από τους καλύτερους υπουργούς που πέρασαν.
Μαλλον θα εκαναν ο,τι γουσταραν κι αυτος δε θα παιρνε χαμπαρι τπτ
29 δεξιοι διπλωματες συνιστουν JEFFREY !
Κι όμως δεν ήταν έτσι.
Όσο για το ποσοστό που σχολίασε ο asimov είπε να γίνω λίγο τσιγκούνηςΔεν αποκλειω να εγινε ουσιαστικο εργο επι των ημερων του,το οποιο μαλιστα να μην επικοινωνηθηκε με τακτικες πολιτικου marketing,καθως στον ευαισθητο χωρο της διπλωματιας υπαρχουν πολλα που γινονται χωρις να ανακοινωνονται για ευνοητους λογους.Σιγουρα παντως δεν συγκρινεται με την θητεια της Ντορας η οποια αφου αφησε στα κρυα του λουτρου εκατομμυρια Αθηναιους Δημοτες,χρησιμοποιησε τον υπουργικο θοκο για να βολεψει την προσωπικη της αυλη,να προωθησει τις yessirικες της φιλοαμερικανικες θεσεις πιο χυδαια κι απροκαλυπτα κι απ'οσο θα μπορουσε ο αμερικανοτραφης Jeffrey,και στα στερνα να βαλει χαριτωμενες τρικλοποδιες στον Καραμανλη που ειχε την καλοσυνη να της ζεσταινει την πολυθρονα του προεδρου τοσα χρονια.
Απο κει και περα εχω αμφιβολιες για την δημοσκοπικη ιδιαιτεροτητα του διπλωματικου σωματος(ε δεν μπορει να ναι 90% δεξιοι,κοψε κατι )καθως και για τη σκοπιμοτητα μιας τετοιας ομοφωνης διαπιστωσης,εστω και στα πλαισια του political fairness.Για να χρησιμοποιησω ενα ακραιο παραδειγμα ειναι σαν να λεμε πως το 90% των Εβραιων συμφωνει πως ο Χιτλερ εκανε και καποια καλα.
-
Η πλάκα είναι ότι ούτε κι εγώ καταλαβαίνω τα ποσοστά του ασίμοφ, περίμενα κάτι σε 95%
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Eγώ όσο βλέπω να ασχολούνται με τα ελληνικά του, τόσο αρχίζω και τον συμπαθώ μάλλον τον Γιωργάκη. Δεν τον κάνει λιγότερο άχρηστο αυτό, αλλά του φούστη, τόσα χρόνια στην πολιτική, υπουργός επίσης κάμποσα χρόνια, δεν μπορούν να ασχολούνται με τα στραβά του; Δεν μπορεί, όλο και κάποια θα έχει κάνει!
Για να κρίνουμε τελικά αν είναι ικανός ή άχρηστος.
Ο Κωστάκης δεν είχε καμία θέση ποτέ, από βουλευτής , κατευθείαν πρωθυπουργός. Ο Γιωργάκης, έχει κάποιο παρελθόν διαχείρισης. Ας μιλήσουν λοιπόν για τα έργα και τις ημέρες του! Δεν έχει κάνει πατάτες;
Γιατί αυτή η μανία να τον βγάλουν...χαζό με το ζόρι; Χαζός ούτε ο Κωστάκης, ούτε ο Γιωργάκης είναι. Το θέμα είναι πως ο πρώτος αποδείχτηκε άχρηστος και το ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ν' αποδειχτεί και ο δεύτερος το ίδιο. Γιατί εκεί πραγματικά θα πιάσουμε πάτο (αν δεν τον έχουμε πιάσει ήδη... ).
Εμένα στα @@ρια μου βέβαια, δεν πρόκειται να τον συμπαθήσω τόσο πολύ για να τον...ψηφίσω, αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι, γιατί τέτοια...μονομέρεια στην κριτική!
To προβλημα σου ειναι πως τον βγαζουν χαζο ή πως δεν τον βγαζουν αχρηστο?
BTW,περα απο τους πολιτικους του αντιπαλους και συγκεκριμενες πηγες εχμ,σατιρικου λογου δεν εχω αντιληφθει οργανωμενη προσπαθεια να 'τον βγαλουν χαζο'
Υπάρχει σαφής προσπάθεια να τον βγάλουν χαζό επειδή...κάνει σαρδάμ (ακόμη και στο φορουμ θα βρεις διάφορους σε αυτό το mode ). Και η πλάκα είναι πως δεν φτάνει καν τον ...Σημίτη στο θέμα!
Εγώ ιδανικά θα ήθελα έναν...μουγκό πρωθυπουργό, αλλά να παράγει έργο. Τώρα κάποιοι φαίνεται να προτιμούν έναν φαφλατά, ακόμη κι αν είναι άχρηστος.
Το τελευταίο μου θυμίζει πολύ τον Κωστάκη βέβαια...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Η πλάκα είναι ότι ούτε κι εγώ καταλαβαίνω τα ποσοστά του ασίμοφ, περίμενα κάτι σε 95%Εαν πραγματι εγινε τετοια δημοσκοπικη ερευνα στους διπλωματες και απαντησαν δεξιοι κατα 90-95%,ε τοτε τι να πω?Καθολου διπλωματικο απο μερος τους
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Υπάρχει σαφής προσπάθεια να τον βγάλουν χαζό επειδή...κάνει σαρδάμ (ακόμη και στο φορουμ θα βρεις διάφορους σε αυτό το mode ). Και η πλάκα είναι πως δεν φτάνει καν τον ...Σημίτη στο θέμα!
Εγώ ιδανικά θα ήθελα έναν...μουγκό πρωθυπουργό, αλλά να παράγει έργο. Τώρα κάποιοι φαίνεται να προτιμούν έναν φαφλατά, ακόμη κι αν είναι άχρηστος.
Το τι ειναι ο Γιωργακης,θα κριθει λιαν συντομως.Αλλα οπως ξαναγραψα ας περιμενουμε να το δουμε εκ των υστερων,κι ας μην τον βγαζουμε ανικανο(ή και υπερβολικα ικανο) απο τωρα.
Διοτι και τον Κωστακη πολλοι τον θεωρουσαν για παιδι-θαυμα το 2004,και ειδαμε που κατεληξε -
Μια χαρά το βρίσκω, που ξέρεις μπορεί να βαρεθώ να κάθομαι και να πω 'δε γίνομαι πρωθυπουργός', να έχω ένα κοινό ρε παιδί μου
Σου έχω πει ότι έχω γράψει - χωρίς να το γνωρίζουν βέβαια οι αποδέκτες - λόγο υπουργού της ΝΔ ...Και μάλιστα αυτός που τον παρέλαβε (με δουλειά, μεταξύ άλλων, να γράφει λόγους ) είπε : 'Ούτε εγώ δεν τα λέω τόσο καλά'
-
Αυτού που μοιράζει απλόχερα thèse
-
Εγώ ιδανικά θα ήθελα έναν...μουγκό πρωθυπουργό, αλλά να παράγει έργο. Τώρα κάποιοι φαίνεται να προτιμούν έναν φαφλατά (...).
Αυτό ακριβώς δεν καταλαβαίνουν οι πολιτικοί μας σήμερα...Από τα έργα τους κρίνονται, από τα αποτελέσματα που έρχονται όσο είναι κυβέρνηση, από τις αποφάσεις που παίρνουν όσο έχουν την εξουσία, από την ποιότητα της καθημερινής ζωής που μας προσφέρουν (αν μας προσφέρουν) κοκ.
Το ότι 'προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε' δε μου λέει τίποτα...ειδικά μετά από 6 χρόνια (κρίνοντας την σημερινή κυβέρνηση) διακυβέρνησης του τόπου όπου πραγματικά δεν είδα σε κανένα τομέα της χώρας κάποια ουσιαστική βελτίωση...κάποια παροχή για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών (όχι μόνο των εύπορων αν και ακόμα κι αυτοί τα έχουν βρει ψιλοσκούρα τελευταία με την κρίση).
Ή αυτοί δεν καταλαβαίνουν τη δύναμη που έχει μία κυβέρνηση (μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω ΑΝ πραγματικά θέλει) ή απλώς γιατί κι αυτοί βολεύονται με τις δικαιολογίες και τα ημίμετρα (αφού στα μάτια του κοσμου φαίνεται ότι δουλεύουν αλλά στην πραγματικότητα ΜΑΣ δουλεύουν ) και με τα παραθυράκια που (τυχαία) έμειναν και το παίζουν στο τέλος 'ε...ναι...προσπαθήσαμε...ουδής τέλειος' κτλ-κτλ.ΥΓ:Δεν είμαι ούτε ΠΑΣΟΚ-ος ούτε Νεοδημοκράτης.Είμαι απλώς ένας πολίτης που κουράστηκε να τον δουλεύουν. Όποιος και να βγει αν κάνει τα ίδια και χειρότερα, θα τον 'κράξω' ακόμα περισσότερο και θα του ασκήσω επίσης σκληρή κριτική.
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Το τι ειναι ο Γιωργακης,θα κριθει λιαν συντομως.Αλλα οπως ξαναγραψα ας περιμενουμε να το δουμε εκ των υστερων,κι ας μην τον βγαζουμε ανικανο(ή και υπερβολικα ικανο) απο τωρα.
Διοτι και τον Κωστακη πολλοι τον θεωρουσαν για παιδι-θαυμα το 2004,και ειδαμε που κατεληξεΔεν ξερω αν μπερδεύτηκες, εγώ πάντως δεν τον κρίνω ικανό ή ανίκανο. Περιμένω.
Θεωρώ πάντως τα όποια σαρδάμ άνευ ουσίας.
Ο Σημίτης ήταν πολύ χειρότερος σ' αυτά και εκείνος σκεφτόταν και στα ελληνικά, ο έρμος ο Γιωργάκης χάνει και χρόνο από τη...μετάφραση! -
Άσχετα με τα σαρδάμ, που δε μου λενε απολύτως τπτ, όταν τον ειχα παρακολουθήσει σε πολιτικές συζητήσεις μου φάνηκε εντελώς φελός.
Οι αναλύσεις του (θεός να τις κάνει) ήταν επιπέδου νηπιαγωγείου.
Κάνω λάθος ρε ηταφι -
εγω εχω ακουσει τη δικαιολογια οτι τα ελληνικα δεν ειναι η μητρικη του γλωσσα και δε μπορει να εκφραστει καλα με αυτα
-
Διοτι και τον Κωστακη πολλοι τον θεωρουσαν για παιδι-θαυμα το 2004,και ειδαμε που κατεληξεΔεν ξερω αν μπερδεύτηκες, εγώ πάντως δεν τον κρίνω ικανό ή ανίκανο. Περιμένω.
Θεωρώ πάντως τα όποια σαρδάμ άνευ ουσίας.
Ο Σημίτης ήταν πολύ χειρότερος σ' αυτά και εκείνος σκεφτόταν και στα ελληνικά, ο έρμος ο Γιωργάκης χάνει και χρόνο από τη...μετάφραση!οχι δεν πηγαινε σε σενα,γενικα το εγραψα
Εκλογές 2009