-
τι ταινιάρα το Crank High Voltage
-
Ειρωνικα το λες ;
-
στην αρχή λέω τι μαλακία είναι αυτή, μου θύμισε πολύ Ταραντίνο. το άφησα και συνέχισε εντάξει μπορεί να χε πολύ ψέμα αλλά είχε πλάκα.
-
Γιατι 2-3 φιλοι μου ειπαν αρνητικα. Πολυ 'χαζο' σεναριο.
-
district 9 απο r5 μαρεσε...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
στην αρχή λέω τι μαλακία είναι αυτή, μου θύμισε πολύ Ταραντίνο. το άφησα και συνέχισε εντάξει μπορεί να χε πολύ ψέμα αλλά είχε πλάκα.ΑΙΣΧΟΣ ενω το 1 το ειδα ευχαριστα(και ας ηταν υπερβολικο) το 2 ηταν γελοιοτητα (γιατι δεν ηταν απλα υπερβολικο ηταν γελοιο)..
θυμησου τη φατσα που μιλαει μες στη γυαλα for god's sakes!!!
κριμα εχει πεσει ο statham και το 3ο transporter ηταν σκατα σε αντιθεση με το πολυ ωραιο 2
-
Τώρα στο STAR η διασκευή του Thomas Crown Affair. Καλά εννοείται καμμία σχέση η παλιά με την καινούρια αλλά μια μεγάλη απορία. Πες ο Pierce έχει και μια θητεία ως 007, καλούτσικος είναι κλπ. Δεν καταλαβαίνω εκεί που στην παλιά έπαιζε η Fay Danaway που τότε ήτο μπόμπα μεγατόνων και τώρα έβαλαν μια Milf Getaway στο πιο γριά και ταλαιπωρημένη... Είναι δυνατόν να ρισκάρεις περιουσίες κλπ για μια ξελιγωμένη 40άρα;
-
Ελληνικοι υποτιτλοι για το District R5 απο Vision υπαρχουν?
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Ελληνικοι υποτιτλοι για το District R5 απο Vision υπαρχουν?τσου μονο αγγλικοι μεχρι στιγμης
-
Ωχ αμαν κι ερχεται κοσμος(+χαζογκομενετα) οπου να ναι για ταινια και δεν προλαβαινω να κατεβασω εναλλακτικη.
Το Star τι εχει ειπαμε?
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Ωχ αμαν κι ερχεται κοσμος(+χαζογκομενετα) οπου να ναι για ταινια και δεν προλαβαινω να κατεβασω εναλλακτικη.Το Star τι εχει ειπαμε?
oυτε subs4free, ουτε opensubtitles, ουτε subscene βλεπω κατι βαλε τους αγγλικους και αν τους αρεσει
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οντως εκεινη η σκηνη στο rat race φοβερη....καλα ο τζον λοβιτς ειναι απιστευτη φατσα για κωμωδια!Ξέχασα να πω ότι ο Jon Lovitz στην ταινία υποδύεται ένα Εβραίο!
Όλο το video που αναφέρεται στους Γερμανούς με την ομιλία στο τέλος!
youtube.com | Jews Steal Hitlers Car (720p) - Rat RaceΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ
_
-
Ιδιαιτερη ταινια το District 9.
Λιγο νωρις για να βαλω τις σκεψεις μου σε ταξη αλλα γενικα αξιζει.Κερασακι στην τουρτα η καταιγιστικη δραση του δευτερου μροςυ και μακαρι το διδυμο Blomkamp-Jackson να μας δωσουν την κινηματογραφικη εκδοχη του HALO,καποια στιγμη οπως ακουγεται.Τα δειγματα ειναι πολυ καλα -
τι ταινιάρα το Crank High Voltageταινία whatever...
-
τι ταινιάρα το Crank High Voltage -
Είδα το Where the truth lies. Αρκετά καλό! (και με μερικές ενδιαφέρουσες σκηνές )
-
edit mod
-
District 9
πολύ καλύτερο από όσο περίμενα, και ήδη περίμενα πολλά λόγω του τρέιλερ -
http://www.sexandthecitymovie.org
Εμεις τα κορίτσια θα το δουμε φυσικά για τον κ.Μπιγκ κ πώς παει ο εγγαμος βίος, και ολοι εσεις οι αντρες για την Σαμάνθα.........και πώς περνά τον ελεύθερό της χρόνο!!!!!!!!
-
ποιός έχει δεί την καινούργια του ταραντίνο?
Μπαίνει στα to see ελπίζω εντός της εβδομάδας
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]