Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
το οτι τα windows εχουν προβληματα εχουν ομως οχι καποιο που να μη λυνεται
Αυτός είναι ο λόγος που πήγα σε mac προσωπικά βαρέθηκα τα προβλήματα. Δεν άντεχα τόσες ρυθμίσεις για το τίποτα. Ξέρεις τι ξενέρωμα είναι να κάνεις 3 φορές φορμάτ (έχω κάνει πολλές περισσότερες) επειδή ξαφνικά μπήκε κάποιος ιός ή πείραξες κάτι ή απλά χάθηκε κάτι και δεν μπορούν να ανοίξουν. Να κάνω φορμάτ επειδή ο νόρτον είναι άπειρα βαρύς και μπήκε ντε και καλά στο boot και δεν άνοιγε το pc... Ούτε σε safe mode έμπαινε. Δεν ήθελα να χάνω κι αλλο χρόνο από την ζωή μου στο να λύνω προβλήματα.
τι να σου πω .. μονο εγω βγαζω ακρη με τα προβληματικα προιοντα (windows , vag )
αν ειναι ετσι να παω να παρω και αφοβα ιταλικο
για να σοβαρευτουμε, ναι θελουν δουλεια τα windows και ψαξιμο.
ναι μπορει απο τη μια στιγμη στην αλλη να γινει χαμος και να ψαχνεσαι.
ναι τα mac ειναι πολυ πιο φιλικα και ευχρηστα .
ομως με 2 -3 βασικες κινησεις δεν θα εχεις προβλημα ουτε απο ιους ουτε απο τιποτα.
εγω πλεον εφτασα 3 χρονια την ιδια εγκατασταση στα xp και ολα ειναι μια χαρα.
σιγουρα δεν ειμαι καποια ιδιοφυια , απλα καθησα λιγο και ασχοληθηκα.
δεν ειμαι κατα των mac, απλα 1ον εχω μαθει να δουλευω συγκεκριμενα και βαριεμαι να ψαχνομαι απο την αρχη ( που αυτο θα μου πεις το ξεπερνας σε μια βδομαδα )
και 2ον επειδη παιζω παιχνιδια τα windows ειναι μονοδρομος
δε θελω να τα υπερασπιστω ειναι μαλακισμενα, αλλα δεν ειναι και τοσο χαλια.
ΥΓ ξερω τι ξενερωμα ειναι να κανεις φορματ.. οι φιλοι μου ,επειδη απο οσους στην παρεα ξερουμε 2-3 πραγματα εχουν καταλαβει οτι ειμαι ο πιο μαλακας , με εχουν βαλει να κανω συνολικα πανω απο 10 φορες
μηπως αυτος ειναι ενας καλος λογος να τα μισησω?