-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Navara gypsy με αυτοκόλλητα γράμματα: 'ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ? ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ:6977******'Κορυφαίο! Θα το κάνω και εγώ!
-
Σημερα το πρωι ειδα ενα τρακτερ και κουβαλαγε ενα 10 μετρο φουσκωτο
-
Επινα τον πρωινο μου καφε στο μπαλκονι και βλεπω μια ηλεκτρικη κουζινα διπλα στους καδους.
Περναει λοιπον ενας 'μελαμψος' με αρχαιο παπι (mate), σταματαει και βαζει διπλο stand, ανεβαζει την
κουζινα στη σελα, εμεινα μ*****ς οταν τον ειδα να σηκωνει ολοκληρη κουζινα, ο ανθρωπος ηταν δεν ηταν 60 κιλα!! Την εδεσε με σχοινια, ανεβηκε ορθιος στα πατηρακια και μαλιστα φορωντας σαγιοναρες σε σταση που φυσικα δεν μπορουσε να χειριστει το οχημα και εφυγε με τερμα γκαζι... -
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
- Παλιό αμαξάκι με αυτοκόλλητο στην πόρτα του οδηγού όπως αυτά που έχουν τα ασανσέρ, να λέει:
α) Μέγιστο βάρος Χ κιλά/Ψ άτομα
β) Μην εισέρχεσθε αν δεν βεβαιωθείτε ότι ο θάλαμος βρίσκεται πίσω από τη θύρα- Άσπρο αμαξάκι με καγκουρέ μπλέ φωτάκια στη σχάρα οροφής και κεραία-κοντάρι με ελληνική σημαία. Στον πίσω προφυλακτήρα αναγραφόταν:
'ΠΑΟΑΡΓΑΓΙΑΤΙΒΙΑΖΟΜΕ'
Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες, αλλά και τα δύο εντοπίστηκαν στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Για το 2ο πέρνα από το φανάρι της Πασαλίδη να το φωτογραφήσεις
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Επινα τον πρωινο μου καφε στο μπαλκονι και βλεπω μια ηλεκτρικη κουζινα διπλα στους καδους.
Περναει λοιπον ενας 'μελαμψος' με αρχαιο παπι (mate), σταματαει και βαζει διπλο stand, ανεβαζει την
κουζινα στη σελα, εμεινα μ*****ς οταν τον ειδα να σηκωνει ολοκληρη κουζινα, ο ανθρωπος ηταν δεν ηταν 60 κιλα!! Την εδεσε με σχοινια, ανεβηκε ορθιος στα πατηρακια και μαλιστα φορωντας σαγιοναρες σε σταση που φυσικα δεν μπορουσε να χειριστει το οχημα και εφυγε με τερμα γκαζι...αυτό είναι για το 'Ελλάδα έχεις ταλέντο'
-
-
«Θερμό επεισόδιο» στο κέντρο της Ανδραβίδας!
Σε «θερμό επεισόδιο» εξελίχθηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Ανδραβίδας η απόφαση ενός οδηγού να μπει ανάποδα σε μονόδρομο της πόλης και να παρκάρει δίπλα από την πιάτσα των ταξί, αφού τελικά, όχι μόνο αυτός έφυγε με κλήση από το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας αλλά και άλλα εφτά ταξί που εκείνη την ώρα ήταν παρκαρισμένα στην θέση τους!
Συγκεκριμένα, το επεισόδιο σημειώθηκε χθες, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, όταν ο οδηγός του Ι.Χ. μπήκε, σύμφωνα με τους οδηγούς των ταξί που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην πιάτσα, αντίθετα στον μονόδρομο προκειμένου να πάει στη λαϊκή. Έτσι ο οδηγός παρκάρισε το όχημά του και έφυγε για λίγο για να κάνει τις δουλειές του.
Στη συνέχεια όμως και κατά την διάρκεια που το Ι.Χ. ήταν ακόμα παρκαρισμένο, στην πιάτσα των ταξί επέστρεψαν και κάποια άλλα οχήματα που μέχρι εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε δρομολόγια. Οι οδηγοί μην έχοντας που να παρκάρουν τα οχήματά τους και επειδή, εξαιτίας της λαϊκής, ο δρόμος δεν χρησιμοποιούταν, τα παρκάρισαν προσωρινά στον δρόμο, παράλληλα με τα οχήματα που βρίσκονταν στην πιάτσα.
Λίγη ώρα αργότερα, ο οδηγός του Ι.Χ. επέστρεψε να πάρει το όχημά του, αλλά δεν μπορούσε να βγει, από τα παρκαρισμένα ταξί. Εκεί, οι οδηγοί των ενημέρωσαν ότι είχε μπει παράνομα στον δρόμο και είχε παρκάρει σε θέση που προοριζόταν για ταξί. Η επόμενη κίνηση του οδηγού του Ι.Χ. ήταν να πάει απέναντι, στο κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας για να κάνει τα παράπονά του.
Πρόστιμα σε όλους!
Στιγμές αργότερα, στην πιάτσα των ταξί της Ανδραβίδας έφτασε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας κ. Θοδωρής Μπακάλης μαζί με έναν αστυνομικό και αφού ζήτησε εξηγήσεις για το έχει συμβεί, κόπηκαν πρόστιμα για παρεμπόδιση συγκοινωνίας και στα 7 ταξί που εκείνη την ώρα βρίσκονταν εκεί, και στα διπλοπαρκαρισμένα αλλά και σε αυτά που είχαν παρκάρει κανονικά στην πιάτσα αλλά και στο Ι.Χ. που είχε μπει ανάποδα στον μονόδρομο!
Οι αντιδράσεις των οδηγών ταξί ήταν εντονότατες και για αρκετή ώρα ζητούσαν εξηγήσεις για ποιο λόγο έπρεπε να πάρουν και αυτοί κλήση αφού ήταν κανονικά παρκαρισμένοι στην πιάτσα!
Το επεισόδιο όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς στη συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε στο δημαρχείο όπου οι οδηγοί των ταξί με τις κλήσεις στα χέρια πήγαν στον δήμαρχο κ. Γιάννη Παπανδρέου για να του ζητήσουν να επέμβει. Και εκεί όμως υπήρξε ένταση όταν ο δήμαρχος εξήγησε στους οδηγούς των ταξί ότι ο δήμος δεν έχει καμία αρμοδιότητα και ότι άλλη δουλειά έχει η αστυνομία και άλλη ο δήμος!
Τελικά η ένταση έλαβε τέλος με τους οδηγούς των ταξί να δηλώνουν ρητά ότι δεν πρόκειται να πληρώσουν τις κλήσεις, με όποια και αν είναι η συνέπεια. -
ρε αυτος ο ανθρωπος ψηφιζει και εχει τα ιδια δικαιωματα με ολους μας
καλα δεν βρεθηκε ενας να τον σπασει στο ξυλο τον μαλ@κα? γιατι μερικες φορες η βια ειναι πολυ αποτελεσματικοτερη απο τον διαλογο -
Οι ταξιτζήδες που είχαν παρκάρει κανονικά στη πιάτσα γιατί πήραν κλήση;
-
Μήπως δεν ήταν κανονική πιάτσα;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Οι ταξιτζήδες που είχαν παρκάρει κανονικά στη πιάτσα γιατί πήραν κλήση;'τα παρκαρησαν προσωρινα στον δρομο,παραλληλα με τα οχηματα που ηταν στην πιατσα'
παραλληλα =κληση.
Οι υπολοιποι λογω κεκτημενης ταχυτητας. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Οι ταξιτζήδες που είχαν παρκάρει κανονικά στη πιάτσα γιατί πήραν κλήση;
'τα παρκαρησαν προσωρινα στον δρομο,παραλληλα με τα οχηματα που ηταν στην πιατσα'
παραλληλα =κληση.
Οι υπολοιποι λογω κεκτημενης ταχυτητας.επιπλέον είχαν κλείσει και (προσωρινά) το δρόμο (παρακόλληση συγκοινωνίας), άσχετα αν ο δρόμος δεν χρησιμοποιείτο λόγω λαϊκής.
Όλοι είχαν δίκιο και άδικο.Με την ίδια λογική κι εμένα αν μου κλείσει κάποιος έξυπνος το parking, πρέπει κι εγώ να τον κλείσω παρκάροντας παράλληλα και να απαιτώ και να μη με γράψουν?
Σόνι και ντε δηλαδή οι ταξιτζήδες έπρεπε να παρκάρουν στην πιάτσα.Οπουδήποτε αλλού να ψάξουν για 'διαδρομή', θα τους έπεφτε πολύ. -
Καλά...αυτό με το πάρκινγκ πονεμένη ιστορία... Εμάς μία φορά μας έκλεισαν την πιλοτή (πολλές, αλλά εκείνη τη φορά τα πήρα και κάλεσα την αστυνομία). Κάλεσα την αστυνομία, ήρθε μετά από 1 ώρα στις 10 το βράδυ με γερανό και απαιτούσε να δει τα σχέδια της πολυκατοικίας (τα είχε η διαχειρίστρια που έλειπε) για να βεβαιώσει ότι είναι πιλοτή. Του είπαμε να κοιτάξει, είπε ότι 'αυτό μπορεί να είναι και η είσοδος της πολυκατοικίας', του δείξαμε το σήμα με τον αριθμό άδειας από το δήμο, μας είπε ότι αυτό μπορεί να το κάναμε εμείς, του δείξαμε το απαγορευτικό στάθμευσης στο πεζοδρόμιο 3 μέτρα πριν, μας είπε ότι θα πρέπει να τους γράψει όλους και όταν του είπαμε 'τι περιμένεις'; σηκώθηκε και έφυγε...
2,5 ώρες αργότερα, ξαναήρθαν, χτύπησαν το κουδούνι, με ξύπνησαν και εν τέλει έδωσαν κλήση στον τύπο...
Κοινώς, μας έσπασαν τα νεύρα (ήμασταν 3 γείτονες) και δεν έκαναν τίποτα, γιατί το αμάξι έμεινε εκεί όλο το βράδυ. Την επόμενη φορά πάντως, δεν θα τους ξανακαλέσω. Τους κάλεσα και μόνο που δεν έδωσαν στην πολυκατοικία κλήση. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω. Από τη μία σκέφτομαι να τον κλείσω, να του ξεφουσκώσω κάποιο λάστιχο ή κάτι τέτοιο, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι έτσι γίνομαι το ίδιο κάφρος με αυτόν. Φυσικά έτσι και με κλείσει μέσα (στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορούσα να μπω) δέσιμο με σκοινί στο 206 (συνήθως το 206 παρκάρει έξω, η Νίτσα μέσα) τράβηγμα, παράτημα στη μέση του δρόμου και κλήση στο 100 για τον ασυνείδητο που έκλεισε το δρόμο. Ή ίσως το παρατήσω λίγο πιο κάτω στην άκρη για να το ψάχνει...
-
Υποψιάζομαι ότι οι ταξιτζήδες πήγαν και τον έκλεισαν χάριν θείας δίκης και γι αυτό ο τύπος πήγε στο αστ. τμήμα, γιατί αλλιώς θα έμπαινε στο αμάξι του και θα έφευγε
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι έτσι γίνομαι το ίδιο κάφρος με αυτόν. Φυσικά έτσι και με κλείσει μέσα (στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορούσα να μπω) δέσιμο με σκοινί στο 206 (συνήθως το 206 παρκάρει έξω, η Νίτσα μέσα) τράβηγμα, παράτημα στη μέση του δρόμου και κλήση στο 100 για τον ασυνείδητο που έκλεισε το δρόμο. Ή ίσως το παρατήσω λίγο πιο κάτω στην άκρη για να το ψάχνει...Ναι ναι, πηγαινε με το Ευαγγελιο να βρεις το δικιο σου και θα συνετιστει
Δεν χρειαζεται τραβηγμα με αυτοκινητο
2-3 ατομα και τραβηγμα απο το πορτ μπαγκαζ, και μπορεις να το πας οπου θες, εξακριβωμενο -
markvag δεν αντιδράσαν λάθος οι αστυνομικοί.
Τα παρκιγκ πρέπει να συμφωνούν με τα σχέδια, και είναι πάρα πολλά που είναι δηλωμένα ως πιλοτές. Επίσης υπάρχει περιορισμός σε σχέση με το πόσες εισόδους μπορεί να έχει μια πολυκατοικία. Δεν έχουν το δικαίωμα να 'κλείνουν' όλο το πεζοδρόμιο.ΑΛΛΑ εφόσων είδαν ότι είχες δίκιο και ήσουν νόμιμος έπρεπε να τον τιμωρήσουν (κλήση) και νομίζω να ανοίξουν την είσοδο σου!
after +1000000000000000000000000000000
-
Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ ή στα 'ζώα'...
Γενικά αν το ζώο το πετύχεις έξω το βρίζεις, φεύγει τέλος. Όταν όμως είναι ο κλασσικός ο μλκας ο γείτονας τι κάνεις? Γενικά έχω πετύχει διάφορους περίεργους γείτονες αλλά ο τωρινός ξεχείλισε το ποτήρι.
Το σπίτι του έχει έναν χώρο μπροστά (δημόσιο χώρο-δρόμος) στον οποίο μπορείς να παρκάρεις κάθετα χωρίς να ενοχλείς κ για εξοικονόμιση θέσεων. Αυτός έχει μία θέση πάρκινγκ εσωτερική (2 όροφο είναι) και έξω χωράνε συνολικά 3 αυτοκίνητα +1 αν θέλει να κλείσει την είσοδο του πάρκινγκ του. Η οικογένειά του έχει 3 αυτοκίνητα, ένα μόνιμα στην εσωτερική θέση και 2 έξω. Άρα έξω χωράει ένα ακόμα (εκτός της οικογένειάς του) ή 2 αν κλείσει το πάρκινγκ του, σωστά? Αμ δε! Γιατί εμείς είμαστε μλκες και δεν πρέπει να παρκάρουμε μπροστά στο σπίτι του. Έτσι τι κάνει? Παρκάρει το ένα κάθετα και το άλλο διαγώνια πιάνοντας όλο τον χώρο του και χωρίς να κλείνει το πάρκινγκ του.
Χθες η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ότι μόλις το έβαλα εγώ εκεί μου λέει 'πάρτο, να βάλω το δικό μου! Δεν θα παρκάρεις εσύ μπροστά στο σπίτι μου!' Μόλις του είπα ότι είναι δημόσιος δρόμος κλπ κλπ μου άρχισε τις μλκίες. Επίτηδες το άφησα για αρκετή ώρα, αλλά οι δικοί μου μου είπαν ότι είναι γνωστός και θα μου κάνει ζημιά στο αυτοκίνητο και το πήρα, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να δεχτώ αυτή τη συμπεριφορά!
Μπορώ να κάνω κάτι?
-
xenos ναι μπορείς. Σε πρώτη φάση να κάνεις αυτό που σου είπαν οι δικοί σου. Τέτοια άτομα εκτός από μλκες είναι και κομπλεξικά. Μην επιμένεις να του πας κόντρα και προφύλαξε το αυτοκίνητό σου. Κρίμα είναι καινούριο αυτοκίνητο να το βρεις χαραγμένο.
Σε δεύτερη φάση και ενώ θα έχει ξεχαστεί το περιστατικό, μπορείς να βρεις τρόπους να γελάσεις μαζί του
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σε δεύτερη φάση και ενώ θα έχει ξεχαστεί το περιστατικό, μπορείς να βρεις τρόπους να γελάσεις μαζί του
Για πες...
(πραγματικά με ενοχλήσει πάρα πολύ η συμπεριφορά του. Και στο στενο το δικο μας παρκάρουν κάποιοι που μένουν στο διπλανό στενό που δεν βρήκαν, τι να τους πω? Εδώ είναι το σπίτι μου? ) -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
ΑΛΛΑ εφόσων είδαν ότι είχες δίκιο και ήσουν νόμιμος έπρεπε να τον τιμωρήσουν (κλήση) και νομίζω να ανοίξουν την είσοδο σου!
Δεν το είδαν. Η διαχειρίστρια που είχε τα σχέδια έλειπε. Μετά από 2,5 ώρες (στις 12+ το βράδυ ) ήρθε άλλο περιπολικό και έκοψε κλήση.
Ερώτηση (που κάναμε στον μπάτσο, αλλά μας είπε άλλα αντί άλλων): Ο δήμος πως σκ@τ@ έδωσε την άδεια για το πάρκινγκ; Έτσι, γιατί του άρεσε η πολυκατοικία;;;;;;
Και άντε, εμείς το πλαστογραφήσαμε αυτό, το σήμα της τροχαίας με το απαγορευτικό για το παρκάρισμα δεν το είδε;;;; Κι όταν του το δείξαμε πήραμε την απάντηση 'ε, τότε πρέπει να τους γράψω όλους'...
Να σημειώσω ότι στη γειτονιά μου το παρκάρισμα είναι εύκολο (ποτέ δεν έχω παρκάρει αμάξι - όταν παρκάρω εκτός πιλοτής - σε απόσταση πάνω από 1 τετράγωνο από το σπίτι), ενώ συν τοις άλλοις υπάρχει μία τεράστια αλάνα, ανοιχτή, χωρίς περιορισμό όπου παρκάρει πολύς κόσμος, ακριβώς απέναντι.
Να πω ότι είμαστε σε γειτονιά με πρόβλημα, άντε... τραβηγμένο από τ' αυτιά να σε καταλάβω (για λίγο όμως). Σε γειτονιά με άφθονο χώρο για παρκάρισμα και θα μείνεις για ώρες γιατί να κλείσεις τη γ@μημένη την πιλοτή;;;;; Ειλικρινά έπρεπε να τον είχαμε κλείσει 2-3 γείτονες, αλλά σκεφτήκαμε ότι μπορεί το βόδι να αρχίσει να κορνάρει στις 3 τα ξημερώματα και να μας ξυπνήσει.
Και για ένα παλιότερο ζώο:
Είναι ένας μπάρμπας που έρχεται και βλέπει κάθε μέρα σχεδόν την κόρη του και το εγγονάκι του που μένουν στη διπλανή πολυκατοικία (που δεν έχει πιλοτή). Καλά κάνει και μπράβο του. Όμως γιατί μας κλείνει την πιλοτή τόσο συχνά;;;;; Όταν, το ξαναλέω, απέναντι έχει χώρο να παρκάρουν 100 αυτοκίνητα... Μία φορά αρπάχτηκα πολύ με αυτόν και δεν παίζει, την επόμενη φορά που θα τον πετύχω κάποια ζημιά θα του κάνω στο αμάξι.
Ο διάλογός μας ήταν κάπως έτσι:
- Γιατί δεν το πάρκαρες απέναντι που έχει τόσο χώρο (απέναντι όμως!!!!)
- Γιατί θα πάρω το μωρό (νεογέννητο). Δεν μπορεί να πάει μέχρι απέναντι (καλοκαίρι στην αγκαλιά της μάνας του... )
- Γιατί, εδώ δεν έχουμε μωρά και ηλικιωμένους;;;;
- Σιγά μωρέ... ένα τεταρτάκι...
- Εάν η γιαγιά στον 4ο πάθαινε κάτι και δεν μπορούσαμε να την πάμε στο νοσοκομείο αυτό το τεταρτάκι, ή η γυναίκα μου που είναι έγκυος πάθαινε κάτι, τότε τι θα γινόταν;;;;
- Έλα μωρέ τώρα... Φύγε τώρα (τον είχα κλείσει), να πάω το μωρό στο γιατρό.
- Ωραίος άντρας! Κρύβεται για τις μ@λ@κίες του πίσω από ένα μωρό. Τα θερμά μου συγχαρητήρια!
Με αυτό μπήκα στο αμάξι και του άνοιξα να φύγει, γιατί αν είχε όντως κάτι το μωρό... και δεν έφταιγε αυτό το καϋμένο σε τίποτα αν οι ενήλικες είναι βόδια... Αν και δεν το πιστεύω βέβαια, αλλά προτιμώ να του φουσκώσω λίγο το λειρί, παρά να παίξω έστω και με το απειροελάχιστο ενδεχόμενο να ευθύνομαι για κάτι κακό σ' ένα νεογέννητο... Βέβαια, νοιαζότανε τόσο πολύ αυτός και η κόρη του για το μωρό, που το είχε η μαμά του αγκαλιά της ... που να το έχει, αφού το αμάξι δεν είχε καθισματάκι;;;
Την επόμενη φορά όμως κάτι θα του κάνω... δεν παίζει...
xenos: Ο cmarin είχε ανοίξει κάποτε ένα σχετικό θέμα με έναν τέτοιο μπάρμπα που δεν ήθελε να παρκάρει κόσμος μπροστά στο αμπελοχώραφό του και του γρατζούνισε το αμάξι. Τον πήγε στο δικαστήριο και πήρε αποζημίωση, ψάξε το θέμα, ακόμα κι αν δεν θέλεις να μπλέκεις, έχει ενδιαφέρον...
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]