-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Ποσο ονειρεμενο αυτοκινητο ειναι η F40!
οχι όμως και να το οδηγάς......
Ποτέ δεν ήταν για όλους πόσο μάλλον όταν από τα 80s είμαστε στα τέλη των 00s
αν περισσεύει καμία φέρτε την από εδώ,και αφήστε με με τα προβλήματα της.
Θα ανεχτουμε τα προβληματα της, με βαρια καρδια βεβαια
Tι κανετε εδω ρε πουλημενοι ?
Γυριστε γρηγορα στο σπιτη σαςΕιπαμε να ρθουμε να δουμε τα απλησιαστα (για τα port-o-folio μας ) αυτοκινητα του υποφορουμ
Κι εδω μας βρηκες ;
Τα φυλαω εγω τωρα
-
-
To ψιλοχαλαν οι τρεις εξατμησεις ρε γμτ.Δεν μπορουσαν να βαλουν 2????
-
Aν και η καινουργια ferrari εχει φοβερα specs , δεν τη βρισκω και τοσο ομορφη.
Να ειχε η 8c τα Specs της 458
Οχι οτι με χαλαει και ετσι οπως ειναι -
Κάλα ας μην πούμε τώρα τι φύσεως είναι το πρόβλημα!
-
Σωστα.... για ποιο λόγο έβαλαν 3 εξατμίσεις;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Η αριστερή είναι για την αριστερή πλευρά του V , η δεξιά για την δεξιά πλευρά του V και η μεσαία είναι του οδηγού.........αφού μετά το 50% του γκαζιού κλάνεις μέντες .
Τα αέρια του συνοδηγού δεν τα υπολόγισαν ε?Άμπαλοι Ιταλοί!
-
Μου φαίνεται ή το μεταξόνιό της είναι πολύ κοντό και γενικότερα οι διαστάσεις της...πιο κομπακτ?
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Η αριστερή είναι για την αριστερή πλευρά του V , η δεξιά για την δεξιά πλευρά του V και η μεσαία είναι του οδηγού.........αφού μετά το 50% του γκαζιού κλάνεις μέντες .
Τα αέρια του συνοδηγού δεν τα υπολόγισαν ε?Άμπαλοι Ιταλοί!
ο συνοδηγός θα είναι γυναίκα η άντρας.
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Κάλα ας μην πούμε τώρα τι φύσεως είναι το πρόβλημα!+458
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
http://www.ferrari.com/English/GT_Sport Cars/458-Italia/Pages/458-Italia.aspxΗ πινακίδα που μπαίνει ?
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
http://www.ferrari.com/English/GT_Sport Cars/458-Italia/Pages/458-Italia.aspxΗ πινακίδα που μπαίνει ?
Καλή ερώτηση. Πως είναι δυνατό να πάρει έγκριση τύπου ένα αυτοκίνητο που δεν έχει καθόλου χώρο για πινακίδα μπροστά;
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Και απο την επομενη εβδομαδα θα κυκλοφορει ακομα ενα. Λευκο με ιταλικη σημαια και carbon μαρσεπιε
Την πέτυχα το προπροηγούμενο Σάββατο στο φανάρι στην ανηφορίτσα της ρεματιάς στο Χαλάνδρι.
Χωρίς μπροστινή πινακίδα φυσικά
-
Πριν δείτε φωτογραφία της 458 επίσημα, αν σας έδειχναν αυτό το σχέδιο θα υπέθετε κανείς ότι μπορεί να ανήκει σε Ferrari,έστω και μελλοντική;
(sorry για την ποιότητα αλλά το μόνο πρόγραμμα που έχω αυτή τη στιγμή διαθέσιμο για αφαίρεση σημάτων είναι το Paint )
Εμένα μάλλον για σχέδιο καινούριας Corvette θα μου έκανε.
-
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
Gold 599 -
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
Gold 599Η κακογουστια της ειναι το ιδιο με τα λεφτα που κοστιζει.
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Gold 599
Η κακογουστια της ειναι το ιδιο με τα λεφτα που κοστιζει.
Πινακιδες Σαουδικης Αραβιας......
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Gold 599
Η κακογουστια της ειναι το ιδιο με τα λεφτα που κοστιζει.
Πινακιδες Σαουδικης Αραβιας......
To παρατηρησα. Αλλα ακομα και αν δεν το εβλεπα θα εβαζα στοιχημα οτι ειναι απο κατω!
Εκαστος στο ειδος του που λενε
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Και απο την επομενη εβδομαδα θα κυκλοφορει ακομα ενα. Λευκο με ιταλικη σημαια και carbon μαρσεπιε
Την πέτυχα το προπροηγούμενο Σάββατο στο φανάρι στην ανηφορίτσα της ρεματιάς στο Χαλάνδρι.
Χωρίς μπροστινή πινακίδα φυσικά
Ω ναιι.... την πέτυχα και εγω πρίν καμια βδομάδα να βγαίνει απο την Καλαμακίου στην παραλιακή...
πολύ ξεχωριστή και ίσως η μοναδική που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή στους δρόμους της Αθήνας...Δεν ξέρω αν είχατε πατύχει και μία F430 πράσινη με μαύρο...πάλι κάποιου πρίγκηπα απο κάτω...δεν ήταν και άσχημη...
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)