-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Κ τελικα το προβλημα μου δεν ηταν τοσο με την - ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ - τιμη, οσο με την ολη αντιμετωπιση κ την κοροιδια. Μιλαμε για 'σεζον 2008' ενω ηταν 2006. ΤΙΠΟΤΑ δεν κανει 2 χρονια να ερθει απο την Ιταλια στην Ελλαδα, ειδικα αξεσουαρ πολυτελειας στα οποια ως γνωστον ειμαστε οι καλυτεροι πελατες σαν λαος. Ασε με με την καριολα...Που μου εκανε κ χαρη στα 240 ευρω...
Κ δεν ειπαμε ουτε για Ζιμπαμπουε, ουτε eBay ουτε τιποτα. Κανονικο Ιταλικο μαγαζι με παρουσια στο νετ.
Ότι και να λέμε, όσο υπάρχουν αυτοί που τα σκάνε χωρίς πολλά-πολλά τόσο θα υπάρχουν κι αυτοί που τα πουλάνε ακριβά απλώς και μόνο ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ. Πόσοι kacey νομίζεις ότι βρίσκονται εκεί έξω? Ειδικά από κοπέλες... ελάχιστες έχει τύχει να γνωρίσω που όταν βλέπουν τέτοιες τιμές περνάει απ' το μυαλό τους ότι τους πιάνουν τον κώλο για ένα ζευγάρι φακούς κι ένα σκελετό (αρκεί πάντα να είναι 'επώνυμο' το προϊόν)...
Πχ,για ενα μπλουζακι Polo RL,που θα σκασεις 100€+ για ενα γνησιο,και εχει χωρα παραγωγης το Μπαγκλαντες,αξιζει?Τουλαχιστον το καλο γυαλι ηλιου προστατευει και τα ματια σου...
Γενικοτερα οσο πιο πολλοι οι μεσαζοντες τοσο η μεγαλυτερη διαφορα στην τιμη.. -
«Δυστυχώς» εδώ και αρκετό καιρό τα παλιά καλά Rayban & American Optical έχουν αγοραστεί από την ιταλική Luxotica οπότε μην νομίζετε ότι αγοράζετε γυαλιά με αμερικάνικους φακούς.
Απλά το όνομα και η παλιά αίγλη έχουν μείνει χωρίς βέβαια να σημαίνει αυτό ότι οι φακοί που έχουν είναι για τα σκουπίδια.Η δικιά μου ιστορία με τα γυαλία πάει αρκετά πίσω αφού λόγο σχήματος και μεγέθους προσώπου δεν έβρισκα κάτι που να μου ταιριάζει 100%.
Τελικά πριν από λίγα χρόνια πέτυχα έναν καλό σκελετό που μου «καθόταν» μια χαρά και δεν κόστιζε και τρελά λεφτά.Όμως, το πρόβλημα είναι ότι δεν τα προσέχω και μετά από λίγο καιρό οι φακοί γίνονταν χάλια. (γρατζουνιές κλπ)
Το παλικάρι που μου τα είχε πουλήσει μου πρότεινε αντί για νέα να αλλάξω τους φακούς στα παλιά.
Και μπορούσα να επιλέξω κιόλας απλούς, polarized, κρύσταλλα κλπ κλπ κλπ.
Κόστος, οι ακριβότεροι φακοί 30 ευρώ...Αποτέλεσμα, εδώ και 5 χρόνια έχω το ίδιο ζευγάρι γυαλιά, που μου ταιριάζει και με κόστος 30 ευρώ κάθε 2 χρόνια έχω νέους φακούς.
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Κ τελικα το προβλημα μου δεν ηταν τοσο με την - ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ - τιμη, οσο με την ολη αντιμετωπιση κ την κοροιδια. Μιλαμε για 'σεζον 2008' ενω ηταν 2006. ΤΙΠΟΤΑ δεν κανει 2 χρονια να ερθει απο την Ιταλια στην Ελλαδα, ειδικα αξεσουαρ πολυτελειας στα οποια ως γνωστον ειμαστε οι καλυτεροι πελατες σαν λαος. Ασε με με την καριολα...Που μου εκανε κ χαρη στα 240 ευρω...
Κ δεν ειπαμε ουτε για Ζιμπαμπουε, ουτε eBay ουτε τιποτα. Κανονικο Ιταλικο μαγαζι με παρουσια στο νετ.
Ότι και να λέμε, όσο υπάρχουν αυτοί που τα σκάνε χωρίς πολλά-πολλά τόσο θα υπάρχουν κι αυτοί που τα πουλάνε ακριβά απλώς και μόνο ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ. Πόσοι kacey νομίζεις ότι βρίσκονται εκεί έξω? Ειδικά από κοπέλες... ελάχιστες έχει τύχει να γνωρίσω που όταν βλέπουν τέτοιες τιμές περνάει απ' το μυαλό τους ότι τους πιάνουν τον κώλο για ένα ζευγάρι φακούς κι ένα σκελετό (αρκεί πάντα να είναι 'επώνυμο' το προϊόν)...
Πχ,για ενα μπλουζακι Polo RL,που θα σκασεις 100€+ για ενα γνησιο,και εχει χωρα παραγωγης το Μπαγκλαντες,αξιζει?Τουλαχιστον το καλο γυαλι ηλιου προστατευει και τα ματια σου...
Γενικοτερα οσο πιο πολλοι οι μεσαζοντες τοσο η μεγαλυτερη διαφορα στην τιμη..Υποψιάζομαι ότι σε ΑΡΚΕΤΑ μαγαζιά μας πουλάνε φτηνά προϊόντα (που διατίθενται στο διαδίκτυο) πανάκριβα και δήθεν γνήσια.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...
Υποψιάζομαι ότι σε ΑΡΚΕΤΑ μαγαζιά μας πουλάνε φτηνά προϊόντα (που διατίθενται στο διαδίκτυο) πανάκριβα και δήθεν γνήσια.Το πρόβλημα είναι πως μπορεί να μην το ξέρουν κάν!
Δηλαδή να τους πουλάει εμπόρευμα κάποιος και να τους το πασάρει για γνήσιο αλλά π.χ. δική του εισαγωγή.
-
Για να μην ανοιγω νεο θεμα,ειπα να ποσταρω εδω.
Τα serengeti στη Θεσσαλονικη που μπορει να τα βρει κανεις ? (εκτος απο τον Παπαδιαμαντοπουλο στο Κοσμος οπου εχει πολυ λιγα) -
Καλησπερα παιδια.Θελω να αγορασω ενα ζευγαρι γυαλλια γυρω στο 150αρι.Ξερετε τι παιζει?Κατι καλο παντα.Λεω να παρω rayban...Τι γνωμη εχετε?
-
Να παρεις κατι που να σου πηγαινει και να ειναι ξεκουραστο στο ματι και μη κοιτας και τοσο μαρκα.. Στα λεφτα αυτα κιολας σιγουρα μαρκα θα παρεις εντωμεταξυ..
Πηρα 150 πριν 2 χρονια ενα ζευγαρι cavalli και τη μαρκα τους την εμαθα οταν αποφασισα να τα τσιμπησω,εκεινη τη στιγμη στο μαγαζι.. Περιττο να πω οτι παντα μου κανουν σχολια σχετικα με το ποσο ταιριαζουν σε εμενα..
Κοιτα να σου πηγαινουνλοιπον και να μη σε ζαλιζουν και σου κανουν τιποτα τρελα οταν κοιτας το δαπεδο και νομιζεις οτι λακουβιαζει... καλο θα ειναι να ειναι και polarized οι φακοι ,δλδ να κοβουν τις αντανακλασεις οπως τη γυαλαδα της ασφαλτου οταν εχεις κοντρα ηλιο..Γενικα ειναι πολυ πιο ξεκουραστα τοτε και οτι πρεπει για ταξιδια-οδηγηση..
Αν εχεις και μυωπια κοιτα να μπορεις να τους βαλεις και μυωπια πανω ,γιατι λογω καμπυλοτητας φακου δε παιρνουν ολα..(το μονο μειονεκτημα που εχουν τα δικα μου) -
Οχι ολα τα κακα εχω μονο γκαβος δεν ειμαι! Λεω να παρω ray ban να ειμαι γωης να κατεβαινω απο το ταφ και να με βλεπουν τα γκομενακια και να υγραινονται!
-
παρε ρε μλκ κατι να σου πηγαινει απλα σου λεω...
Αλλιως θα εισαι σα το 2.08..
Youtube Video -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:slap: παρε ρε μλκ κατι να σου πηγαινει απλα σου λεω...
Αλλιως θα εισαι σα το 2.08..
Youtube VideoΑφου μου αρεσουν τα ray ban ρε αγορι μου LA cop κι ετσι καταστα να μην αγορασω?
-
1.30 γιωργο ετσι θα σαι.. Τι LA cop και μλκς ρε..
Youtube Video -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
1.30 γιωργο ετσι θα σαι.. Τι LA cop και μλκς ρε..
Youtube VideoTOP GUN αυτα ειναι! Highway to the danger zone!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Οχι ολα τα κακα εχω μονο γκαβος δεν ειμαι! Λεω να παρω ray ban να ειμαι γωης να κατεβαινω απο το ταφ και να με βλεπουν τα γκομενακια και να υγραινονται!Rayban Polarized!!! Κατά προτίμηση τα Aviator.
-
Μονο 3-4 εταιριες παγκοσμιος φτιαχνουν κρυσταλλα για γυαλια,ειτε αυτα ειναι ηλιου ειτε ορασεως.Οποτε οι διαφορες στις τιμες απο βογκ σε καβαλλι και απο ρευμπαν σε μπαυμπλος κτλ κτλ εχουν να κανουν με το πουλ μουρ.....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Μονο 3-4 εταιριες παγκοσμιος φτιαχνουν κρυσταλλα για γυαλια,ειτε αυτα ειναι ηλιου ειτε ορασεως.Οποτε οι διαφορες στις τιμες απο βογκ σε καβαλλι και απο ρευμπαν σε μπαυμπλος κτλ κτλ εχουν να κανουν με το πουλ μουρ.....Για αυτό παίρνειος μόνο Rayban (πρόσφατα εξαγοράστηκε από την Luxotica) που είναι εξειδικευμένη κατασκευάστρια και έχει κατά ομολογία των ειδικών τους καλύτερους φακούς με πάρα πολλές πατέντες και πρωτοπορίες.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για αυτό παίρνειος μόνο Rayban (πρόσφατα εξαγοράστηκε από την Luxotica) που είναι εξειδικευμένη κατασκευάστρια και έχει **κατά ομολογία των ειδικών τους καλύτερους ****φακούς με **πάρα πολλές πατέντες και πρωτοπορίες.
Καλο!
Εχεις ακουστα,serengeti,vuarnet,revo,αντε και καποια Oakley?
H rayban εχει καλο value for money,στα low bugdet ηλιου.
-
Μόνο που η πλειοψηφία των γυαλιών ηλίου Rayban πια φτιάχνεται σε χώρες της οικονομικής άπω ανατολής (και όχι στην ακριβή αλλά πολύ καλή για οπτικά Ιαπωνία) και η ποιότητα είναι ανάλογα χαμηλή. Ψάξτε τα καλά προτού τα πάρετε.
-
Για αυτό παίρνειος μόνο Rayban (πρόσφατα εξαγοράστηκε από την Luxotica) που είναι εξειδικευμένη κατασκευάστρια και έχει **κατά ομολογία των ειδικών τους καλύτερους ****φακούς με **πάρα πολλές πατέντες και πρωτοπορίες.
Καλο!
Φρουφρου κι αρώματα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φρουφρου κι αρώματα...
Εχεις μεινει μαλλον στην εποχη που τα rb ειχαν αμερικανικους φακους BL,και ειχαν ως μονο ανταγωνισμο τα American Optical...
Δλδ πριν 30 χρονια...Εχουν αλλαξει λιγο οι εποχες απο τοτε...
-
Καλο!
Αυτες που αναφερεις δεν ειναι κατασκευαστριες εταιριες κρυσταλλων(+οργανικα).....ειναι απλα φηρμες
Περί γυαλιών ηλίου...