-
Φίλοι των 4Τ καλησπέρα σας,
Επειδή η κόρη μου αισίως έγινε 18 και ήρθε η ώρα να πάρει άδεια οδήγησης, παρακαλώ αν γνωρίζει κανείς (η ακόμα καλύτερα, αν κάποιος από εδώ έχει ο ίδιος) σχολή οδηγών στην Αθήνα (για Χολαργό) και μπορεί, ας ποστάρει ή ας στείλει ένα προσωπικό μήνυμα.
Ελπίζω να μην παραβαίνω κάποιον κανόνα, αλλά, αν το κάνω, ζητώ προκαταβολικά την επιείκιά σας, καθώς το θέμα «άδεια οδήγησης» είναι πολύ σοβαρό για να το αφήσω στην τύχη ή να κάνω οικονομία... -
Επειδή η κόρη μου αισίως έγινε 18 και ήρθε η ώρα να πάρει άδεια οδήγησης, παρακαλώ αν γνωρίζει κανείς (η ακόμα καλύτερα, αν κάποιος από εδώ έχει ο ίδιος) σχολή οδηγών στην Αθήνα (για Χολαργό) και μπορεί, ας ποστάρει ή ας στείλει ένα προσωπικό μήνυμα.
Ελπίζω να μην παραβαίνω κάποιον κανόνα, αλλά, αν το κάνω, ζητώ προκαταβολικά την επιείκιά σας, καθώς το θέμα «άδεια οδήγησης» είναι πολύ σοβαρό για να το αφήσω στην τύχη ή να κάνω οικονομία... -
Όλοι 'τα παίρνουν' οπότε η κόρη σου δε θα έχει πρόβλημα, εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει το δίπλωμα!!!!
-
Παντού υπάρχουν οι εξαιρέσεις (οι καλοί, που δεν τα παίρνουν, και που σου μαθαίνουν και κάτι πραγματικά χρήσιμο πέρα από τα τυποποιημένα της εξέτασης), το θέμα είναι να τους βρεις...
-
Επισης να παρακαλεσουμε τον φιλτατο brutus να το ξανασκεφτει για να μη βγει στο δρομο αλλη μια γυναικα οδηγος
-
Τα φραγκα δεν τα παιρνουν οι δασκαλοι αλλα οι εξεταστες!!!!!
Πλακα πλάκα θελω να βγαλω διπλωμα μηχανης, παιζει τπτ στην περιοχη της βουλας?
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Στον Χολαργό δεν περνάς αν δεν πληρώσεις (λένε οι κακές γλώσσες).Η αδερφή μου, με 20 μέρες μαθήματα χωρίς κάποια προηγούμενη εμπειρία στο τιμόνι, πέρασε χωρίς να λαδώσει.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Στον Χολαργό δεν περνάς αν δεν πληρώσεις (λένε οι κακές γλώσσες).
Η αδερφή μου, με 20 μέρες μαθήματα χωρίς κάποια προηγούμενη εμπειρία στο τιμόνι, πέρασε χωρίς να λαδώσει.
μήπως είναι όμορφη?
-
Κι εγω απο Χολαργο πηρα διπλωμα πριν 5 χρονια χωρις λαδωμα...Βεβαια με τσακισανε λιγο στην εξεταση αλλα δεν τους εκανα την χαρη να κανω λαθος...
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Κι εγω απο Χολαργο πηρα διπλωμα πριν 5 χρονια χωρις λαδωμα...Βεβαια με τσακισανε λιγο στην εξεταση αλλα δεν τους εκανα την χαρη να κανω λαθος...Φυσικα και αυτοι που δε λαδωνουν πανε παντα πρωτοι στο convoy των εξεταζομενων για να μη βλεπουν τα εκτροπα που κανουν οι λαδιαρηδες. Θυμαμαι οταν ειχα παει για εξετασεις , ειχε σκασει μυτη λαδιαρης εξεταστης που τον ειχανε καρφωσει και τον απεβαλαν για κατι μηνες. Μεγαλη τιμωρια του κανανε ,ακου εκει να τον αποβαλουνε; Αλλα ετσι δουλευει το συστημα, αφου ολοι τα παιρνουνε δεν μπορουν να αυτοτιμωρουνται.
Και επειδη ειμαστε λιγο φιλε Brutus, οπως ειναι το συστημα οδηγησης στη χωρα μας, μη σ απασχολει τι θα μαθει η κορη σου, αφου οτι και να μαθει στα θεωρητικα θα το ξεχασει μολις βγει στο δρομο και αναγκαστικα θα προσαρμοστει στα χαλια. Οσο για τα πρακτικα , εκει ειναι που πεφτει πολυ με τις οπισθογωνιες που απαγορευονται απ τον ΚΟΚ και τα παρκαρισματα σε 3 στρεμματα χωρο. Α ξεχασα, κανεις και πορεια που πας μεχρι 40 κμ/ω
ΥΓ Κυκλοφορει στο νετ το cd με τις ερωτησεις των σηματων, σαν κι αυτο που εχουν στις σχολες οδηγων .
Ειναι πολυ καλυτερο απ το βιβλιο γιατι για να το περασεις πρεπει να κανεις μεχρι 2 λαθη οποτε αναγκαστικα μαθαινεις τις περισσοτερες ερωτησεις απ εξω . -
1 λάθος επιτρέπεται μόνο στα θεωρητικά, στα 2 κόβεσαι
-
Το καλυτερο που εχεις να κανεις κατα την γνωμη ειναι να την πας στους 4t safetrack (αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα) γιατι εκει πραγματικα θα μαθει να οδηγει.Γιατι τι διπλωμα εχει τι δεν εχει , ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.Μονο για να μην μας γραφουν οι μπατσοι βγαζουμε το διπλωμα.
-
Υπάρχουν περιπτώσεις που ο δάσκαλος παίρνει 'μερίδιο' του ελαίου.
Φαντάζομαι, τι πιο δύσκολο από το να τα πάρει όλα κ ο μαθητής να μην μάθει τπτ. Μήπως θα ρωτήσει? -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Το καλυτερο που εχεις να κανεις κατα την γνωμη ειναι να την πας στους 4t safetrack (αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα) γιατι εκει πραγματικα θα μαθει να οδηγει.Γιατι τι διπλωμα εχει τι δεν εχει , ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.Μονο για να μην μας γραφουν οι μπατσοι βγαζουμε το διπλωμα.Εγώ πάντως αυτό θα έκανα...
(δεν έχει σημασία ότι είναι των 4Τ, σημασία έχει ότι το θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό για ένα νέο οδηγό και μακάρι να υπήρχε όταν πήρα και εγώ το δίπλωμά μου)..._
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Το καλυτερο που εχεις να κανεις κατα την γνωμη ειναι να την πας στους 4t safetrack (αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα) γιατι εκει πραγματικα θα μαθει να οδηγει.Γιατι τι διπλωμα εχει τι δεν εχει , ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.Μονο για να μην μας γραφουν οι μπατσοι βγαζουμε το διπλωμα.Και να μην την έχω θα μείνω νηστικός ή θα κόψω από κάπου αλλού για να τη στείλω. H Safetrack όμως με καλύπτει καί για την «απλή» έκδοση διπλώματος? Γιατί αν δεν κάνω λάθος δε δέχεται άτομα χωρίς καθόλου δίπλωμα σαν εκπαιδευόμενους, άρα ξαναγυρίζω στην πρώτη μου ερώτηση...
-
Ο χρήστης brutus έγραψε:
Το καλυτερο που εχεις να κανεις κατα την γνωμη ειναι να την πας στους 4t safetrack (αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα) γιατι εκει πραγματικα θα μαθει να οδηγει.Γιατι τι διπλωμα εχει τι δεν εχει , ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.Μονο για να μην μας γραφουν οι μπατσοι βγαζουμε το διπλωμα.
Και να μην την έχω θα μείνω νηστικός ή θα κόψω από κάπου αλλού για να τη στείλω. H Safetrack όμως με καλύπτει καί για την «απλή» έκδοση διπλώματος? Γιατί αν δεν κάνω λάθος δε δέχεται άτομα χωρίς καθόλου δίπλωμα σαν εκπαιδευόμενους, άρα ξαναγυρίζω στην πρώτη μου ερώτηση...
Άποψή μου ότι σε καμιά σχολή οδηγών δεν πρόκειται να μάθει πραγματικά να οδηγεί, θα κάνει τα ελάχιστα μαθήματα για να πάρει το δίπλωμα, λαδωμένο ή αλάδωτο. Καλό θα είναι, αν έχεις τη δυνατότητα, να κάτσεις δίπλα της και να γράψει κάποια χιλιόμετρα με η δική σου παρακολούθηση και συμβουλές.
Το safetrack ήταν προαποφασισμένη επιλογή για τη δική μου κόρη. Το παρακολούθησε μερικούς μήνες μετά το δίπλωμα και νομίζω ότι άξιζε 100 φορές τα λεφτά που πάνε για τη σχολή οδηγών και στο κράτος για τα γραφειοκρατικά. -
Συμφωνω κι εγώ. Εύκολα ή δύσκολα το δίπλωμα θα το πάρει. Το πρόβλημα είναι το μετά. Θέλει παρακολούθηση για να πάρει το 'κολλάει' της η κοπέλα.
-
Kαλησπέρα σε όλους.
Έφτασε η ώρα η μικρή μου αδερφή θα βγάλει δίπλωμα οδήγησης. Έχει να προτείνει κανείς κάποιον με αξιοπρεπή σχολή οδηγών στην περιοχή του Ζωγράφου να την στείλω για μαθήματα;
Άμα ακούσω για λάδια και λοιπά θα πέσει
Ξέρει να οδηγεί ήδη καλούτσικα και ξεκινάει στις ανηφόρες χωρίς χειρόφρενο
edit: στείλτε pm!
Ερώτηση για σχολή οδηγών