-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
τα εχεις μπερδεψει μια c5 v6 ΠΟΤΕ δεν ειναι ασταθες ειναι γαλλικη λιμουζιναΚαι όμως. Την συκριση την κάνω με αμάξια της ίδιας κατηγορίας και συγκεκριμένα το δικό μου Passat.
Με το C5 μόλις πέρναγες τα 160 ένιωθες κάποια αστάθεια αλλα όχι κατι τρομερό. Βέβαια ο ιδιοκτητης είχε πειράξει λίγο την αναρτηση οπότε μπορεί να φταίει αυτό. -
δεν ημουν μαζι σ....και επειδη αν κατσεις να δεις τις αναρτησεις τις xanthia και του leon 1 θα μεινεις ετσι εχω καποιες αποστασεις απο αυτο που λες.... αλλα ο.κ αφου το λες... πιστευω οτι δεν εσπασε η προσφυση της xanthia απλα εγερνε και φοβοσουν....γιατι για να εχει ενα leon με την απλη ανρτηση μπροστα σ μια citroen τοσα χιλιομετρα διαφορα θα πρεπει να ειχε και εκπληκτικα λαστιχα...μην πω semi ...τσπ ....δεχομαι αυτο που λες
υ.γ εχουμε στην οικογενεια passat .....απλα ειναι κατωτερο μιας c5 στον αυτοκινητοδρομο -
το λεον ειχε την εργοστασιακη αναρτηση και εργοστασιακα ελαστικα.
Το C5 στον αυτοκινητοδρομο με χαμηλωτερες ταχυτητες ειναι σιγουρα πιο ανετο αλλα αν θες να κινηθεις με 240+ τοτε βλεπεις την διαφορα υπερ του passat -
πιο passat εχεις που πανω απο τα 240+ το βλεπεις να ναι καλυτερο ..... μηπως εισαι λιγο υπερβολικος με τα χιλιομετρα που λες?????
τσπ με εργοστασιακη αναρτηση και λαστιχα σε καμια των περιπτωσεων δεν νομιζω ενα απλο leon 1 με μονη διαφορα απο τις απλες αναρτησεις των vw ειναι τα 10% πιο σκληρα αμορτησερ να δινουν τοσο τεραστια διαφορα σε στροφη και μαλιστα απο μια citroen .... αλλα επειδη το εζησες δεν θα ερθω σε αντιπαραθεση -
Απιθανότητα είναι το Leon I να καταφέρει να είναι ταχύτερο από την Xantia, αν τα κατάφερνε θα ήταν λόγω ελαστικών ΚΑΙ μόνον και αυτό σε δεδομένη στροφή. Σε συνεχόμενο στροφιλίκι, με την καμία. Σε στροφιλίκι με λακούβες και σαμαράκια, θα έκλεβε εκκλησία η Xantia.
Τώρα, Passat που να πηγαίνει 240++ διαρκώς, μάλλον πρέπει να το στείλουμε στο φιδο-thread!
Όχι πως δεν γίνεται να τα πιάσει, αλλά να πηγαίνει διαρκώς και με ασφάλεια εκεί πέρα εεεε, δύσκολο! -
Μπορεί να έχει το Passat V6 3.2 ρε παιδιά... εκείνο 250αρίζει για πλάκα. Αλλά και το 2.0 TFSi δείχνει κοντερίσια 240+ (πραγματική τελική 230).
-
Θα ηθελα τωρα να γραψω κατι για το Cupra,αλλα φοβαμαι μη χαλασω την ωραια κουβεντα
-
Δεν εχω εμπερια, αλλα οπως το σκεφτομαι, τα SEAT πρεπει να ειναι σαν τα γερμανικα αλλα λιιιιιιγ πιο σπορτιφ.
Τα γερμανικα κανουν τη δουλεια μια χαρα αλλα ειναι καπως αψυχα... Δεν σε συγκινουν...
Πιστευω οτι δεν πρεπει να ειναι παιχνιδιαρικα σαν τα γαλλικα! -
To Passat V6 έχω με τα 280ps και αυτό συγρίνω με το C5 V6 γι'αυτο και είπα στην ίδια κατηγορία. Για τα 240+ μόνο όταν το επιτρέπει ο δρόμος πχ στην εγνατία είναι εύκολο.
Σε στροφιλίκι με λακούβες και σαμαράκια, θα έκλεβε εκκλησία η Xantia.
Αυτό είναι αλήθεια. Είχε τρομερή άνεση. Μπορούσες να περάσεις πάνω απο διάβαση τρένου με 40-50 και να μην καταλάβεις τίποτα. Με το passat πας να περάσεις με 10 και τραντάζετε.
-
Ο χρήστης vtxracer έγραψε:
To Passat V6 έχω με τα 280ps και αυτό συγρίνω με το C5 V6. Για τα 240+ μόνο όταν το επιτρέπει ο δρόμος πχ στην εγνατία είναι εύκολο.Σε στροφιλίκι με λακούβες και σαμαράκια, θα έκλεβε εκκλησία η Xantia.
Αυτό είναι αλήθεια. Είχε τρομερή άνεση. Μπορούσες να περάσεις πάνω απο διάβαση τρένου με 40-50 και να μην καταλάβεις τίποτα. Με το passat πας να περάσεις με 10 και τραντάζετε.
Παντως και στα 240 που εχω παει με την xm δεν καταλαβαινεις τιποτα
http://www.youtube.com/watch?v=tolrhHxA ... annel_page
-
Μια που αναφερθηκε και η γαλλικη σχολη,εχω την εντυπωση πως to ibiza διεθετε χαρ/κα παθητικης 4διευθυνσης,σε οτι αυτο θα συνεισεφερε στην οδικη του συμπεριφορα.Αν και δεν ειμαι σιγουρος για το τρεχον μοντελο.
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Θα ηθελα τωρα να γραψω κατι για το Cupra,αλλα φοβαμαι μη χαλασω την ωραια κουβενταΠεριμένουμε να μας πεις...
-
http://www.worldcarfans.com/109091421731/seat-ibz-sport-tourer-concept-revealed-in-frankfurtΠολύ όμορφο με τις πίσω κρυφές χειρολαβές και με ωραίες γραμμές που δεν φέρνει απαραίτητα σε SW.
Στο εσωτερικό ευκαιρία και για καμιά αλλαγούλα ... μάλλον αισθητικό καλοπισμό ... θα ήταν, αλλά δεν ... -
το εσωτερικο θα ειναι (σχεδον) το ιδιο με το 5θυρο και το SC
-
Και αν προσεξατε, δεν εχει dsg, αρα αυτο σημαινει οτι μπορει να υπαρξει μη αυτοματη εκδοση ibiza με tsi
-
μηπως ξερετε αν γινετε να συνδυαστει ο 1.4 101 ιππους με το dsg ?
-
Ο χρήστης g_alex έγραψε:
μηπως ξερετε αν γινετε να συνδυαστει ο 1.4 101 ιππους με το dsg ?Δυστηχως δεν γινετε. Μονο ο 1.6 και τα fr/cupra με τον tsi.
-
Ο χρήστης vtxracer έγραψε:
To Passat V6 έχω με τα 280ps και αυτό συγρίνω με το C5 V6 γι'αυτο και είπα στην ίδια κατηγορία...δεν υπάρχει 6κύλινδρο passat με 280ps (στην ευρώπη), απ'όσο ξέρω...
-
το 3.6 με τα 300 ξερω εγω (το R με dsg και haldex) , μηπως μιλαει για το προηγουμενο passat?
-
μα το προηγούμενο είχε μόνο τον 4λιτρο W8 που έβγαζε 275ps...
ο τωρινός VR6 3.2 βγάζει 250 και όπως σωστά είπες ο R36 300...
Seat Ibiza 2008