-
πολλες εξυπναδες βλεπω!!!
καταρχην δεν εχω βαλει πολυ σκουρο φιμε.ενω αυτο του παρμπριζ ειναι τελειως ανοιχτο χωρις βαθμο σκουροτητας.οσο για τη νυχτα βλεπω μια χαρα.οι ζελατινες ειναι alu light k titanium της llumar.το ζορι δεν καταλαβα που τραβανε μερικοι..μαλλον οποιος τραβαει ζορι ας φαει φασολαδα.. -
Ο χρήστης gustom2008 έγραψε:
καταρχην δεν εχω βαλει πολυ σκουρο φιμε.ενω αυτο του παρμπριζ ειναι τελειως ανοιχτο χωρις βαθμο σκουροτητας.οσο για τη νυχτα βλεπω μια χαρα.οι ζελατινες ειναι alu light k titanium της llumar.το ζορι δεν καταλαβα που τραβανε μερικοι..μαλλον οποιος τραβαει ζορι ας φαει φασολαδα..Αμα φαει φασολαδα μετα θα τραβηξει μεγαλυτερο ζορι!!!!!!!!!
-
Ο καθένας μας μπορεί να λέει ότι θέλει και κατά τι γνώμη του να κάνει το σωστό και το όμορφο. Οι μεμβράνες στο εμπρός παρμπρίζ είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ όλα τα άλλα είναι, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
-
καταρχην δεν εχω βαλει πολυ σκουρο φιμε.ενω αυτο του παρμπριζ ειναι τελειως ανοιχτο χωρις βαθμο σκουροτητας.οσο για τη νυχτα βλεπω μια χαρα.οι ζελατινες ειναι alu light k titanium της llumar.το ζορι δεν καταλαβα που τραβανε μερικοι..μαλλον οποιος τραβαει ζορι ας φαει φασολαδα..Στην προσπάθειά σου να δικαιολογηθείς, μη λες ό,τι να'ναι. Οι πιο ανοιχτές μεμβράνες της llumar είναι οι UV99 (οι μόνες νόμιμες για παράθυρο οδηγό-συνοδηγού) και όχι αυτές που αναφέρεις, οι οποίες προφανώς και έχουν βαθμό σκουρότητας. Έβαλες στο παρμπριζ μεμβράνες που δεν είναι νόμιμες ούτε καν για τα παράθυρα οδηγού-συνοδηγού. Τι άλλο χρειάζεται για να πειστείς ότι κάτι δεν πάει καλά;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Έβαλες στο παρμπριζ μεμβράνες που δεν είναι νόμιμες ούτε καν για τα παράθυρα οδηγού-συνοδηγού. Τι άλλο χρειάζεται για να πειστείς ότι κάτι δεν πάει καλά;Ένα ωραιότατο 'κουστουμάκι' από τη τροχαία ίσως;
-
δεν ειπα εγω οτι ειναι νομιμες!!!τωρα αν το φαω το κουστουμι απο την τροχαια το εφαγα.
-
Ρε φίλε στα @@ σου η τροχαία, αυτοί είναι , το θέμα είναι εσύ βλέπεις καλά από κει μέσα?
Πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
τι να κανει κιαυτη, μετα απο 17 χρονια χαλασε.
Όλα τα υπόλοιπα χάλασαν πολύ νωρίτερα, ε;
και ομως ειναι αξιοπιστη οσο και αν σε χαλαει
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τι να κανει κιαυτη, μετα απο 17 χρονια χαλασε.
Όλα τα υπόλοιπα χάλασαν πολύ νωρίτερα, ε;
και ομως ειναι αξιοπιστη οσο και αν σε χαλαει
-
δεν ειπα εγω οτι ειναι νομιμες!!!τωρα αν το φαω το κουστουμι απο την τροχαια το εφαγα. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ο καθένας μας μπορεί να λέει ότι θέλει και κατά τι γνώμη του να κάνει το σωστό και το όμορφο. Οι μεμβράνες στο εμπρός παρμπρίζ είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ όλα τα άλλα είναι, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Δεν ειναι παρανομες.
Εχω στο Smart, στο παρμπριζ, μια που δεν εχει σχεδον καμια αποχρωση και εχει εγκριση τυπου.
Το βραδυ καμια διαφορα, απλα την ημερα οταν εχεις τον ηλιο φατσα καρτα, γινεται λιγο γαλαζια. -
Ποσο πανε περιπου ολες οι μεμβρανες να τις περασω στο focus??Για ολα τα τζαμια μαζι με την αδεια.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ποσο πανε περιπου ολες οι μεμβρανες να τις περασω στο focus??Για ολα τα τζαμια μαζι με την αδεια.180~210
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ο καθένας μας μπορεί να λέει ότι θέλει και κατά τι γνώμη του να κάνει το σωστό και το όμορφο. Οι μεμβράνες στο εμπρός παρμπρίζ είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ όλα τα άλλα είναι, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Δεν ειναι παρανομες.
Εχω στο Smart, στο παρμπριζ, μια που δεν εχει σχεδον καμια αποχρωση και εχει εγκριση τυπου.
Το βραδυ καμια διαφορα, απλα την ημερα οταν εχεις τον ηλιο φατσα καρτα, γινεται λιγο γαλαζια.Μαλλον εχεις διαφανη μεμβρανη γι αυτο φυσικα και δεν ειναι παρανομη.Οι σκουρες ομως στο παρ-μπριζ ειναι.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δεν ειναι παρανομες.
Το βραδυ καμια διαφορα, απλα την ημερα οταν εχεις τον ηλιο φατσα καρτα, γινεται λιγο γαλαζια.Μαλλον εχεις διαφανη μεμβρανη γι αυτο φυσικα και δεν ειναι παρανομη.Οι σκουρες ομως στο παρ-μπριζ ειναι.
Αυτο
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ποσο πανε περιπου ολες οι μεμβρανες να τις περασω στο focus??Για ολα τα τζαμια μαζι με την αδεια.
180~210
Και υπαρχουν διαφανες και οι μαυρες??Στα μπροστινα παραθυρα ειναι παρανομες??
-
Ναι υπαρχουν αλλα οι διαφανες κοστιζουν πολυ περισσοτερο.Στα μπροστινα παραθυρα οι τελειως σκουρες που ουσιατικα δεν διακρινεσαι ειναι παρανομες,υπαρχει καταλογος με τον βαθμο σκουροτητας και για το ποιες ειναι νομιμες και ποιες οχι.
-
ΑΑΑΑΑΑΑΑ μαλιστα.Παντος το καλυτερο θα ηταν σκουρα στα πλαγια και μπρος πισω οι διαφανες θα ειναι μουρλια.
-
Πισω γιατι διαφανες??????
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πισω γιατι διαφανες??????Για να φαινετε καλυτερα το avatar του egobrain απο τα πισω αυτοκινητα
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!