-
***Kυριοι (...και κυριες) τα φωτα σας!!!
Ειμαι αναμεσα στα δυο παραπανω μοντελα........αλλα ποιο να διαλεξω και γιατι???
Ποια ειναι η αποψη σας???
p.s το θελω για οικογενιακο οχι για γκαζια κ.τ.λ***
-
-
-
με κλειστα τα ματια mazda υπερεχει παντου ...... εκλεισε το thread .... παμε για αλλο.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
με κλειστα τα ματια mazda υπερεχει παντου ...... εκλεισε το thread .... παμε για αλλο.σωστα!!!
-
+1!!!Mazda και παλι Mazda!!!Κορυφαιο!!Το avensis ειναι ψιλοαμερικανια!
-
Μazda 6...
-
Ο χρήστης navarxos1976 έγραψε:
Kυριοι (...και κυριες) τα φωτα σας!!!
p.s το θελω για οικογενιακο οχι για γκαζια κ.τ.λΚι εγώ καταρχήν Mazda 6 θα έλεγα αλλά ας μην βιαστώ γιατί και το άλλο υπερτερεί σε κάποιους τομείς. Ποιοι είναι οι λόγοι που έβαλες αυτά τα δύο στη λίστα σου, γιατί απέρριψες όλα τα άλλα, δηλαδή ποια ήταν τα κριτήριά σου. Έτσι θα προσπαθήσουμε να σκεφτούμε όχι με τα δικά μας αλλά με τα δικά σου κριτήρια και ανάγκες.
-
Ο χρήστης navarxos1976 έγραψε:
p.s το θελω για οικογενιακο οχι για γκαζια κ.τ.λ[/b][/i][/color]
Ενας ακομα λόγος για να μην πάρεις χτικιαρικες εκδοσεις βάρους 1,5 τόνου (χωρις την οικογενεια) και ψευδο130 αλόγων... βλέπεις η οικογένεια ειναι πολύτιμη...
Κατα συνέπεια... κανένα!
-
Το 6άρι έχει μάζα ,βάρους 1280 κιλών, φαντάζομαι στη βασική του έκδοση και είναι ελαφρύτερο (και γρηγορότερο) από το προηγούμενο.
-
Επειδη τα αλογα δεν ειναι χρησιμα μονο για γκαζια, αλλα και για προσπερασεις με ολη την οικογενεια, καλοκαιρι φορτωμενος για διακοπες με το κλιμα ανοιχτο, κοιτα και το νεο Insignia και το passat ισως. 1.6Τ το πρωτο και 1.4 TSi το δευτερο ..θα ικανοποιησουν και το λογιστη σου... Αν 'πρεπει' να επιλεξεις ενα απο τα δυο που αναφερεις τοτε 6 μακραν..
-
Το Mazda έχει σαφώς υποδεέστερο μοτέρ,κι αυτο φαίνεται παντού.
Δεν το πάω μόνο σε ταχύτητα,αλλά και σε θέμα κατανάλωσης.Επίσης,το εσωτερικό του νέου Avensis είναι ποιοτικότερο σε αφή αλλά το κυριότερο,
σε συναρμογή.Αισθητικά μάλλον θα προτιμούσα το Mazda 6,όπως και οδηγικά αν δεν πήγαινα
και πολύ εθνική οδό.Η επιλογή δική σου μετά απο test drive.
-
Ρε παιδια μια χαρα προσπεραση θα κανει με το 6αρι!
-
αν θες να κυκλοφορεις αμετοχος και αταραχος στα δρωμενα του δρομου τοτε αβενσις, αν θες να συμμετεχεις μαζντα 6
-
mazda, αυστηρά μεταξύ των συγκεκριμένων
-
το 6αρι και από μένα αλλά κάνε και ένα test drive
-
Με μόνο κριτήριο την εξωτερική εμφάνιση Mazda 6.
Σε όλα τα άλλα όμως το Avensis το θεωρώ ανώτερο με μόνο μείον την εμφάνιση του ταμπλό που μου θυμίσε ... εποχή Carina E.
Απαραίτητο το test drive και στα 2 για να δεις διαφορές και να καταλήξεις. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε όλα τα άλλα όμως το Avensis το θεωρώ ανώτερο με μόνο μείον την εμφάνιση του ταμπλό που μου θυμίσε ... εποχή Carina E.
Απαραίτητο το test drive και στα 2 για να δεις διαφορές και να καταλήξεις.Έχει δηλαδή καλύτερο πάτημα, κράτημα, τιμόνι και φρένα το Toyota? Άσε που το Mazda είναι Made in Japan!
-
Ναι ναι βεβαια και σε επιδοσεις!!! Το κρατημα απλα δεν υπαρχει σε αλλο αμαξι!!!!Περιεργο ειναι σε mazda 6 γνωστου μου ακομα και τα πλαστικα πενταλ του αυτοκινητου made in japan λενε!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απαραίτητο το test drive και στα 2 για να δεις διαφορές και να καταλήξεις.Έχει δηλαδή καλύτερο πάτημα, κράτημα, τιμόνι και φρένα το Toyota? Άσε που το Mazda είναι Made in Japan!
Τα έχω κάνει testdrive και τα 2 και με κριτήριο τις οικογενειακές μετακινήσεις το Avensis το βρήκα πιο άνετο στο δρόμο (κάτι που θα ήθελα για τις οικογενειακές μου μετακινήσεις) απο το 6 που μου φάνηκε σκληρό. Στο θέμα επιδόσεων το Avensis δείχνει ότι είναι καλύτερο ιδίως στο σημείο φορτωμένο με άτομα, μου άρεσε το 6τάχυτο κιβώτιο του ακόμα και σε αίσθηση ενώ δεν έχω και κανένα λόγο (δεν το είδα εγώ βέβαια) να μην πιστεψω ότι ο κινητήρας του Toyota με την τεχνολογία optimal drive είναι και οικονομικότερος. Φρένα, τιμόνι, τα είχα βρει ίδια. Και φυσικά κάτι επιπλέον που σίγουρα απασχολεί έναν οικογενειάρχη είναι και το aftersales και το κόστος του που στη Toyota είναι πολύ καλό ακόμα και στις βασικές υποχρεώσεις. (Ταυτόχρονα τότε είχα δοκιμάσει και το Octavia 1,8 και το είχα κατατάξει κάπου ανάμεσα ... πιο κοντά στο Avensis και πιο ψηλά απο το 6).
Όσο για τα ... made in Japan ... ίσως είναι καλά και όμορφα ... αλλά ακόμα και τα μεταφορικά απο την Ιαπωνία επιβαρύνουν το κόστος και τον πελάτη. Προς θεού. θέλοντας να θεωρήσουμε το 6 καλό αυτοκίνητο μην ισοπεδώσουμε και το Toyota ...
"MAZDA 6 1.800cc vs TOYOTA AVENSIS 1800cc "