-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μάλλον έχω άλλο σωματότυπο που μου επιτρέπει να βάζω τα καπούλια μου ΜΕΣΑ στο κάθισμα κι όχι ΕΠΑΝΩ σ'αυτό.Εικάζω πως τα καπούλια σου δεν είναι στην πλάτη σου, αλλά εγώ αναφέρθηκα στην στήριξη από την πλάτη του καθίσματος. Αν πάντως χρειάζεται να είναι κανείς μισή μερίδα για να μην χρειάζεται να βάλει κόντρα στις στροφές, πάσο.
Δεκτό το ότι δεν είναι στον χαρακτήρα του αμαξιού το ξεζούμισμα στα στροφιλίκια, αλλά οι ανταγωνιστές έχουν επαρκή πλευρική στήριξη χωρίς να χάνουν τοοοοοσο πολύ σε άνεση. Δεν χρειάζεται να αλλάξει χώρα καν κανείς, τα αντίστοιχα του bravo εγώ τα βρίσκω συνολικά καλύτερα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σημερα οδηγησα την ολοκαινουργια Delta 1.4 120hp που παρελαβε κοντινος μου φιλος...Πραγματικα πολυ ωραιο αυτοκινητο παντως...Αξιοπρεπες γκαζι που σιγουρα δεν θυμιζει 1400cc, πολυ μα παρα πολυ ανετο και κυριως σου δινει μια απιστευτη αισθηση....ανωτεροτητας,κλασσης δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω...Ο χρωματικος συνδιασμος του συγκεκριμενου αυτοκινητου ηταν πολυ επιτυχημενος (ενα πολυ γλυκο σιελ χρωμα ) και το σαλονι του ντυμενο με δερμα και alcandara (πραγματικη, κλασσικη, ιταλικη, καλη αλκανταρα οχι σαν την αλλη που βαζουν οι Γαλλοι και σε 2 χρονια ξεφτιζει ολοκληρη...) και με μπλε ταμπλο...Το εσωτερικο της παρα πολυ ομορφο και ποιοτικο και γενικα ειναι ενα αυτοκινητο που δεν νομιζω οτι το βαριεσαι ευκολα ή θα ξεπεραστει γρηγορα...Του φιλου ειναι με leasing για 3 χρονια και ακριβως γι'αυτο δεν της φερθηκε τρυφερα με στρωσιμο κτλ αλλα την εχωσε κατευθειαν στα δυσκολα...Μονο μειον που βρηκα ειναι η τσιμπημενη καταναλωση και οτι σε εντονο test drive του ιδιοκτητη με αρκετο ζορισμα και ενα φρεναρισμα πανικου απο τα 190 στα 60 μετα κατι μυριζε για λιγο πολυ ασχημα (μαλλον ο συμπλεκτης και τα φρενα που ειναι ακομα αστρωτα τα καημενα με 500km στο οδομετρο)...Εγω παντως της φερθηκα με το γαντι και μου φανηκε οτι για τετοια χρηση ειναι φτιαγμενη κιολας...Χαλαρο cruise με 6η και 120-130 ,πλήρη ανεση, ησυχια και χαμηλα καταναλωση...Συνοψιζοντας,πολυ (παρα πολυ) ανετη, πολυ κλασατη, πολυ ομορφη , ενα πολυ καλο αυτοκινητο!
Καλα η καταναλωση θα ειναι σιγουρα αυξημενη οντας και βαρυ το φορτιο του κινητηρα! Απο εκει και περα... τι εντυπωσεις σου αφησαν τα μπροστα καθισματα?
Κοιτα πιστυεω οτι οντως εχει να κανει με τον σωματοτυπο του καθενος αλλα και με το γενικοτερα χαλαρο lifestyle που σου προκαλει αυτο το ανετο αυτοκινητο...Εγω σαν ''ψωμομενο'' παιδι που ειμαι ( ανω του ψυχολογικου φραγματος των 100 κιλων... ) βολευτηκα σχετικα ανετα με πολυ ελαφρως κεκλιμενη θεση οδηγησης που στα δικα μου αυτοκινητα με ενοχλει πολυ αλλα στην Delta περιεργως καθολου...Και επειδη τα καθισματα οντως πασχουν σε πλευρικη στηριξη μονο ετσι βολευομουν...Το γεγονος παλι οτι τα καθισματα δεν εχουν πλευρικη στηριξη δεν με ξενισε καθολου καθως διαφορετικα δεν θα ταιριαζαν και με την γενικοτερη φιλοσοφια και στησιμο του αυτοκινητου (με εξαιρεση ισως την νεα 1750 tbi με τα 200hp που μαλλον θα ειναι λιγο σκληροτερη και με πιο σφιχτα καθισματα...)
-
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα καθίσματα αν και είμαι 1,91 m και πάνω από 100 κιλά.
Επίσης οι διαδρομές που κάνω είναι συνήθως άνω της μιας ώρας, μερικές φορές φτάνουν και τις τρεις.
Το κάθισμα είναι άνετο και ξεκούραστο, περισσότερο σε δρόμο με αλλεπάλληλες στροφές θα έλεγα ότι προβληματίζουν οι κλίσεις του αμαξώματος λόγω των μαλακών αναρτήσεων και το μέγεθος και βάρος στις στενές ανηφορικές διαδρομές.
Έχω κάνει 13Κ χλμ. -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Θα σου πω μόνον ότι έχω σωματικό λίπος 12%. -
Παιδες σορρυ αν σας κανω χαλαστρα αλλα το πισω μερος της δελτα το βρισκω ψιλομαπα,σαν αυγο. Ασε που τα φαναρια μου φαινονται μαλλον κακη σχεδιαση.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Παιδες σορρυ αν σας κανω χαλαστρα αλλα το πισω μερος της δελτα το βρισκω ψιλομαπα,σαν αυγο. Ασε που τα φαναρια μου φαινονται μαλλον κακη σχεδιαση.
Πόσες φορές θα μας το πεις οτι δεν σου αρέσει???
-
Υποθέτω όσες αναφέρεται ότι είναι κούκλα από τους άλλους.
-
γουστα ειναι αυτα....σε μαυρο την βρισκω θεα.... πανεμορφη...και μαλιστα δεν ηθελε χρονο να την συνηθησω ...απο το πρωτο δευτερολεπτο μ αρεσε. τσπ εγωαυτο που καταλαβα ειναι πως η delta ενωνει γερμανους και γαλλους και ολη μαζι την εκθιαζουν τουλαχιστον για την εμφανηση της...και για τον 1,75 κινητηρα της ..
-
+1 και για μένα για την εμφάνισή της, ξεχωρίζει αμέσως στην κατηγορία της
-
Φυσικα και ξεχωριζει ειναι ομορφο αμαξι με μοναδικο στυλ.
Και γι οσους με παρεξηγησαν για τη delta εγω αυτο σκεφτομαι οταν ερχεται στο μυαλλο μου η lancia delta.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πόσες φορές θα μας το πεις οτι δεν σου αρέσει???
Τι δεν καταλαβαινεις? Που ειναι το δυσκολο? Ενοχληθηκες σε κατι? Οι αλλοι ποσες φορες θα πουνε οτι ειναι πανεμορφη? Επειδη ειπα εγω 2 φορες οτι δεν μαρεσει,και?
-
Έχει δίκιο ο φίλος.Ούτε εμένα με εκπλήσει πολύ σαν αμάξι.Ένα όμορφο αμάξι αλλά περίεργο.Και ο καθένας υποστηρίζει τη γνώμη του για κάτι.Και εμένα μου αρέσει η νέα superb τι έγινε;Ειμαι ανωμαλία της φύσης δηλαδή;Ο καθένας εχει τα γούστα του και ότι θέλει του αρέσει.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Έχει δίκιο ο φίλος.Ούτε εμένα με εκπλήσει πολύ σαν αμάξι.Ένα όμορφο αμάξι αλλά περίεργο.Και ο καθένας υποστηρίζει τη γνώμη του για κάτι.Και εμένα μου αρέσει η νέα superb τι έγινε;Ειμαι ανωμαλία της φύσης δηλαδή;Ο καθένας εχει τα γούστα του και ότι θέλει του αρέσει.Καλά εσύ γουστάρεις και τον Φίκο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχει δίκιο ο φίλος.Ούτε εμένα με εκπλήσει πολύ σαν αμάξι.Ένα όμορφο αμάξι αλλά περίεργο.Και ο καθένας υποστηρίζει τη γνώμη του για κάτι.Και εμένα μου αρέσει η νέα superb τι έγινε;Ειμαι ανωμαλία της φύσης δηλαδή;Ο καθένας εχει τα γούστα του και ότι θέλει του αρέσει.
Καλά εσύ γουστάρεις και τον Φίκο
ωωωω τι του ειπεεεεεεεεεεε....
-
Και εμένα μου αρέσει η νέα superb τι έγινε;Ειμαι ανωμαλία της φύσης δηλαδή;E φυσιολογικα πραγματα δεν ειναι αυτα παντως...
Ενταξει τωρα υποκειμενικα ειναι αυτα τα θεματα αλλα τελος παντων να σου πω την αληθεια δεν θα ειχα κανενα απολυτως προβλημα να παρω μια Delta και ας μην αρεσε και σε 3-4 ανθρωπους...Φτανει που θα αρεσε (πολυ!) σε εμενα και σε ολους τους υπολοιπους... -
Και γι οσους με παρεξηγησαν για τη delta εγω αυτο σκεφτομαι οταν ερχεται στο μυαλλο μου η lancia delta.
Αυτή δεν είναι η Δέλτα... αυτή είναι η Integrale. Μην τα μπερδέυουμε...
Η Integrale ήταν ένα μοντέλο από μόνη της.Αυτή ήταν η Δελτα:
και τολμώ να πώ οτι η νέα δ είναι πιο κοντά στην παλία β Berlina
-
σωστο ,πιο πολυ μοιαζει με την β.
και απορω γιατι την ονομασαν δελτα -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σωστο ,πιο πολυ μοιαζει με την β.
και απορω γιατι την ονομασαν δελταΓιατί εαν την έλεγαν beta θα είχε πέσει πολυ δούλεμα... με την νέα έννοια του όρου από τους υπολογιστές
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Αυτή δεν είναι η Δέλτα... αυτή είναι η Integrale. Μην τα μπερδέυουμε...
Η Integrale ήταν ένα μοντέλο από μόνη της.Αυτή ήταν η Δελτα:
και τολμώ να πώ οτι η νέα δ είναι πιο κοντά στην παλία β Berlina
Δε λεγοταν δελτα integralle??
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλά εσύ γουστάρεις και τον Φίκο
Ε καλα ενταξει τωρα λες κατι μαλακιες που δεν εχουν οριο.Και πιστευω για αυτο που ειπα θα φαω και ενα warning!
Lancia Delta 2008