-
Μπροστα αηδιασμενο
Μεσα συμπαθεστατο.
Πισω πολυ ομορφο.Καλα το μπροστινο τμημα πώς το καταντησανε ετσι?
Εμενα πιο πολυ ενδιαφερον μου δημιουργει η πληροφορια οτι θα ερχεται με τους νεους Multiair
-
Δεν ξερω μου φαινεται καπως γυναικεια η μουρη μπροστα
Το ταμπλο βελτιωθηκε σε ποιοτητα αλλα σε ομορφια θεωρω το προηγουμενο καλυτερο εκτος απο τον πινακα οργανων.
Ετσι μου φαινετε εμενα τουλαχιστον. -
Εμένα πάντως μου φαίνεται όμορφο το μπροστά όπως και τα πίσω φώτα ...
Το ταμπλό του τωρινού το βρίσκω ωραιότερο. -
μπροστα σαν να φοραει τσιροτο ειναι
το υπολοιπο και ιδιαίτερα τα πίσω φωτα πολύ καλό -
Παω που λετε στο εσκιαδι πριν λιγο να περασω τις πινακιδες μου.και αναφερνω που λετε ενα λαμπακι πορειας πισω καμενο.ερχετε ο αρχιπαλικαρος να το αλαξει και μου δινει ενα χαρτακι και μου λεει πιγεναι μεσα να πληρωσεις.Αμαξι ουτε ενοσ μηνα.Ευτυχος ηταν ο υπευθυνος μεσα και με γνωριζε και μου λεει ειναι στην εγγυηση.Τελικα ηταν η δεν ηταν το λαμπακι στην εγγυηση?
-
Ο χρήστης stathisgtr έγραψε:
Παω που λετε στο εσκιαδι πριν λιγο να περασω τις πινακιδες μου.και αναφερνω που λετε ενα λαμπακι πορειας πισω καμενο.ερχετε ο αρχιπαλικαρος να το αλαξει και μου δινει ενα χαρτακι και μου λεει πιγεναι μεσα να πληρωσεις.Αμαξι ουτε ενοσ μηνα.Ευτυχος ηταν ο υπευθυνος μεσα και με γνωριζε και μου λεει ειναι στην εγγυηση.Τελικα ηταν η δεν ηταν το λαμπακι στην εγγυηση?καλή ερώτηση... μάλλον στο έκαναν δώρο.
Για να περαστεί κάτι στην εγγύηση πρέπει να φύγει αίτημα στα κεντρικά και να το εγκρίνουν... μάλλον βαρέθηκαν να κάνουν την διαδικασία για ένα λαμπάκι και στο χάρισα να τελειώνουν -
Ρε γαμώτο το περίμενα πως και πως! Τα φώτα πίσω πολύ όμορφα, μέσα μέτριο και μπροστά θέλει να το συνηθίσουμε πρώτα για να το κρίνουμε σωστά. Να δούμε τι θα κάνουν με τα abarth. Πρέπει πάντως να προσέξουν στην fiat γιατί το παρακάνουν λίγο με τις γριλιες στον μπροστά προφυλακτήρα, μην χαλάσουν κανένα bravo με παρόμοιο τρόπο! Θα δούμε... Το 207 fl πάντως είναι πανέμορφο και πολύ πετυχημένο στις αλλαγές κατα τη γνώμη μου - αν και έχει μέτριο εσωτερικό επίσης.
-
Oποιος μπορει να μου απαντησει.Το καπο στο grande punto ειναι καπως στραβο.Δλδ απο την μια μερια χοραει το δακτιλο και απτην αλλη οχι.Στην ΦΙΑΤ μου ειπαν οτι ολα ετσι ειναι και γω λεο πως οχι.
-
Ο χρήστης stathisgtr έγραψε:
Oποιος μπορει να μου απαντησει.Το καπο στο grande punto ειναι καπως στραβο.Δλδ απο την μια μερια χοραει το δακτιλο και απτην αλλη οχι.Στην ΦΙΑΤ μου ειπαν οτι ολα ετσι ειναι και γω λεο πως οχι.ποσο χαλια εχει γινει ο Εσκιαδης ρε γμτ...
φυσικα και δεν ισχυει κατι τετοιο!!! ειτε στουκεμενο θα ειναι, ειτε απλα θελει ενα ρεγουλαρισμα στις βασεις του... το οποιο μαλοον βαριουνται απιστευτα να κανουν Αν βεβαια ησουν εκτος εγγυησης, θα το εβαζαν μεσα, θα στο ισιωναν και θα σου ραβαν και ενα κουστουμακι...
-
Μπορεί να θέλουν ρύθμιση/στράβωμα και τα φτερά. Όλα είναι πολύ μαλακά, με το χέρι λυγίζουν και έρχονται στη σωστή θέση.
ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙΣ ΜΗ ΤΟ ΛΥΓΙΖΕΙΣ.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Παω που λετε στο εσκιαδι πριν λιγο να περασω τις πινακιδες μου.και αναφερνω που λετε ενα λαμπακι πορειας πισω καμενο.ερχετε ο αρχιπαλικαρος να το αλαξει και μου δινει ενα χαρτακι και μου λεει πιγεναι μεσα να πληρωσεις.Αμαξι ουτε ενοσ μηνα.Ευτυχος ηταν ο υπευθυνος μεσα και με γνωριζε και μου λεει ειναι στην εγγυηση.Τελικα ηταν η δεν ηταν το λαμπακι στην εγγυηση?
καλή ερώτηση... μάλλον στο έκαναν δώρο.
Για να περαστεί κάτι στην εγγύηση πρέπει να φύγει αίτημα στα κεντρικά και να το εγκρίνουν... μάλλον βαρέθηκαν να κάνουν την διαδικασία για ένα λαμπάκι και στο χάρισα να τελειώνουντα λαμπακια δεν καλυπτονται απο εγγυηση, προφανως στο χαρισαν γιατι το κοστος ειναι αστειο.
-
η peugeot παντα κανει συντηριτικα face lift ...το μεγαλυτερο της ηταν αυτο των 106 και 306 ...κατα τα αλλα ...παντα κανει μικρες αλλαγες.
εχουν βαλει ρετρο στοιχεια στο gp σ ενα σχημα που σχεδιαστηκε αξαρχης ...με σπορ δυναμισμο....δεν ταιριαζουν παντα αυτα τα δυο....θα φανει σαν φρανκεσταιν..το αυτοκινητο. -
Η 'mazeratοποιημένη' μούρη του GP δεν μου άρεσε ιδιαίτερα από την αρχή. (Και απ' ότι φαίνεται, δεν ήταν ... και διαχρονική).
Φαίνεται η 'νέα μόδα' θέλει μεγάλα ανοίγματα μπροστά (... σαν στόματα) όπως τα Peugeot κλπ με νίκελ, διχρωμίες με μαυρα πλαστικά κλπ! -
Ναστε καλα ρε παιδια.θα παω απο 17 του μηνα και βλεπουμε.
-
-
Μμμ, καλυτερα
Σε μαυρο δεν θα δειχνουν εντονα αλλα αυτα τα αυτια στα φλας δεν φαινονται παραξενα ;
-
Nαι ειναι λιγο περιεργα τα αυτακια και εμενα αυτο μου την σπαει
-
Είναι λίγο υπερβολικό...δε χρειαζόταν τέτοια πλαστικά εμπρός με τέτοιες γραμμές.
Μια χαρά ήταν...ας άλλαζαν τα φώτα μόνο.
-
To ρημάξανε, όπως ρήμαξε και η renault το Clio IIΙ f/l με την α-λα bocanegra μούρη.
Δεν χρειαζόταν αυτό το κομμάτι στον προφυλακτήρα, σαν καγκουρεμένο το κάνανε. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
To ρημάξανε, όπως ρήμαξε και η renault το Clio IIΙ f/l με την α-λα bocanegra μούρη.
Δεν χρειαζόταν αυτό το κομμάτι στον προφυλακτήρα, σαν καγκουρεμένο το κάνανε.Αν και τελικα δεν ηταν τοσο ασχημο οσο νομιζα συμφωνω.Καλυτερα να το αφηναν ετσι οπως ηταν και να
αλλαζαν μονο το εσωτερικο σε μερικα μονο σημεια.
Δεν ξερω τι τους πιανει ωρες ωρες και χαλανε τα αυτοκινητα
Fiat Grande Punto 2005