-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Την πέτυχα στο shark πριν καμιά εβδομάδα. Δε νομίζω να υπάρχει και δεύτερη άσπρη.
Αθήνα έχει μια άσπρη, με πινακίδες US
Ίσως να είανι η ίδια
-
Yeap, ελληνική πέτυχα και εγώ. Κοσμούσε την είσοδο του νυχτερινού μαγαζιού.
-
γκρι scuderia χτες στην παραλιακη με πινακιδες ΙΟΜ (αρα 1,5-2 μηνων αυτοκινητο πιστευω, αν κρινω απο το δικο μου που ηταν 500 νουμερα μετα και ειναι 1 μηνα), που προσπαθουσα να την ακολουθησω οσο μπορουσα σε πυκνη ροη αλλαζοντας λωριδες, ο οποιος με ειχε καταλαβει προφανως και που και που εδινε και απο μια ξερογκαζια για να με ''ευχαριστησει'' -'' ξεφυγει''
φωτο δεν εχει, ημουν απασχολημενος στο να την ακολουθω
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μονομαχία με το IQ;
Μη το βλεπετε μικρο θα τη φαει τη μουρη της Aston
http://www.carmagazine.co.uk/News/Searc ... -pictures/
-
Λευκά R8 και GTR σήμερα το πρωί στην Κηφισιά καθώς και Bentley Continental στον Διόνυσο
-
Εχτές είδα λευκή BMW 530 με πινακίδες Wisconsin USA στην παραλιακή. Επίσης είδα παρκαρισμένο πάνω σε πάρκινγκ μαγαζιού στην Αγ.Δημητρίου ένα γκρί καινούριο Ford Mustung
-
-
Πωπω τί θα ξέχναγα!
Εχτές, στην παραλιακή, στο ύψος της Λ.Αμφιθέας περίπου είδα ένα κίτρινο Fiat Cinquecento... δεξιοτίμονο και με Αγγλικές φυσικά πινακίδες!!! Πόσα να υπάρχουν άραγε; -
Σημερα το απογευμα στην Χαλκιδα καινουργιο λευκο Ford RS εκανε μαλλον τις πρωτες του βολτες.
Αρκετα ομορφο και ψαρωτικο αλλα μαλλον μονο για τους γνώστες γιατι απο οτι προσεξα ψιλο
περναγε απαρατηρητο(αν και αυτο μαλλον καλο ειναι κατα την αποψη μου) -
-
-
Είδα το τρίο Range Rover Arden - λαχανί F430 - Κόκκινη Rolls Phantom (και τα τρία αμάξια είναι απίστευτα κακόγουστα) σε club στο Λουτράκι, καθώς και μια κόκκινη 612 Scaglietti, όλα παρκαρισμένα πρώτη μούρη φυσικά.
Έχω και φωτογραφία από 156 Crosswagon που δεν έχω ξαναδεί από κοντά, θα ανεβάσω σύντομα
-
-
κιτρινο skyline R34 δεξιοτιμονο με ελληνικες πινακιδες (δεν ειμαι 100% σιγουρος ) στο Πορτο Ραφτη
-
Ωραίος ήχος
-
Ειχα βρει και εγω μια στο Αιγιο.ΑΣΤΕΡΙ!!!
-
Λευκό Nissan GTR σε χαλαρό ταξίδι στην Κορίνθου Πατρών.
Τώρα που το είδα από κοντά θα έλεγα ότι δεν είναι καθόλου μαρσιποφόρο, αντίθετα γράφει πολύ ωραία. -
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
κιτρινο skyline R34 δεξιοτιμονο με ελληνικες πινακιδες (δεν ειμαι 100% σιγουρος ) στο Πορτο ΡαφτηSKYLINE ειναι ναι το εχω δει κι εγω .....
χθες περασε κι απο εμενα λευκο gtr....... -
για τις πινακιδες δεν ημουν σιγουρος, ειχα μεινει να κοιταω τον και δεν ειχα δωσει βαση
Carspotting [#6]