-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Παπάκιας χωρίς κράνος και στο αριστερό χέρι να παίζει κομπολόϊΜπαγιάτης
-
Μηχανη με περασε κοντα στα Μουδανια, που το παραξενο; Ημουν αριστερα και με περασε απο αριστερα αναμεσα στο τσιμεντενιο στηθαιο και εμενα, δηλαδη σε 1μ πλατος . Πραγματικα δεν θα ειχα καμια ενοχη αν δεν τον ειχα δει και εφερνε ακομα τουμπες.
Κανεις που κανεις τη μαλακια, καντη σωστα και περνα απο τη μεση
ΥΓ. Εννοειται οτι ειχε αρκετη κινηση οποτε δε μπορουσα αμεσα να μπω δεξια.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Mηπως σου κανουν σημα οτι ποιο κατω εχει τροχαια???
θα μπορουσε, αλλα δεν ,γιατι στο συγκεκριμενο σημειο δεν ειχε πουθενα τροχαια και εκτος αυτου δεν ετρεχα για να χρειαστει να με προειδοποιησει. Θα μου το κανουν στανταρ 2 φορες τη βδομαδα , ενω στους ιδιους δρομους (οχι οτι εχουν σημασια, να ειναι καποιοι συγκεκριμενοι δρομοι ) με το αλλο αυτοκινητο της οικογενειας που δεν εχει το συγκεκριμενο συστημα δεν μου εχει συμβει ποτε...
μήπως θέλει ρύθμιση το ύψος της δέσμης και προσπαθούν να σου πουν ότι ενοχλούν ?
Αφου ειναι τα φωτα ημερας πως να ενοχλουν;Απλα νομιζουν οτι τα εχει ξεχασει.
άμα είναι κακορυθμισμένα και δυνατά, χτυπάνε Βασίλη, απλώς όχι τόσο έντονα όσο το βράδυ
δυνατα δεν ειναι, και αν οντως τυφλωναν θα ηταν παραπανω αυτοι που θα μου επαιζαν τα φωτα( υποθετω δηλαδη)
Θα προσπαθησω να το ελέγξω με εβαλες σε σκεψεις -
Μην ελεγχεις τιποτα, ολοι νομιζουν οτι τα εχεις ξεχασει αναμμενα. Κ για τα δικα μου που δεν σβηνουν ποτε μα ποτε, το ιδιο μου κανουν.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Παπάκιας χωρίς κράνος και στο αριστερό χέρι να παίζει κομπολόϊ
Μπαγιάτης
-
ελε ρε εγω ηξερα παπακια που με το ενα χερι επινε φραπε και με το αλλο καπνιζε εν κινησει παντα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μην ελεγχεις τιποτα, ολοι νομιζουν οτι τα εχεις ξεχασει αναμμενα. Κ για τα δικα μου που δεν σβηνουν ποτε μα ποτε, το ιδιο μου κανουν.+10!
Εδώ μια γιαγιά,που οδηγούσε και ήταν μπροστά μου στην κίνηση...μου έκανε συνεχώς χειρονομίες...και όταν τελικά κάποια στιγμή έφτασα δίπλα της...άρχισε να μου φωνάζει ότι τα φώτα μου είναι αναμμένα! Πού να ξέρουν μωρέ από λεντάκια; -
μη παίρνετε γερμανικά
-
Το πιο αστείο είναι ότι ειδικά στα στενάκια της Καισαριανής, πάντοτε θα βρεθεί κάποια θειίτσα ή γιαγιούλα να μού κάνει κι εμένα νόημα για τα φώτα!
Ενώ στον Πειραιά, π.χ., ... κανένας.
-
Παντως εγω εφαρμοζω απο χρονια το συστημα μικρη σκαλα - προβολακια το καλοκαιρι ειδικα τις μεσημεριανες ωρες (οσοι δεν εχουν φωτα ημερας να το δοκιμασουν - διακρινεται το αυτοκινητο πολυ πιο ευκολα απο τους υπολοιπους οδηγους ειδικα αν ειναι ανοιχτοχρωμο ή σε αποχρωση του γκρι σχεδον επιβαλλεται) και θεμα με αλλους οδηγους που νομιζαν οτι τα ξεχασα δεν συναντησα, καποιοι φιλοι κατα καιρους με ρωτησαν γιατι το κανω και οταν τους εξηγησα το υιοθετησαν... Αλλα παλι υπηρξε περιστατικο στο οποιο ηθελε σωνει και καλα να με γραψει γιατι εχω αναμμενα τα ομιχλης (δεν ενοχλουν καθολου και φαινονται πολυ πιο ευκολα λογω της δεσμης τους)
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Παντως εγω εφαρμοζω απο χρονια το συστημα μικρη σκαλα - προβολακια το καλοκαιρι ειδικα τις μεσημεριανες ωρες (οσοι δεν εχουν φωτα ημερας να το δοκιμασουν - διακρινεται το αυτοκινητο πολυ πιο ευκολα απο τους υπολοιπους οδηγους ειδικα αν ειναι ανοιχτοχρωμο ή σε αποχρωση του γκρι σχεδον επιβαλλεται) και θεμα με αλλους οδηγους που νομιζαν οτι τα ξεχασα δεν συναντησα, καποιοι φιλοι κατα καιρους με ρωτησαν γιατι το κανω και οταν τους εξηγησα το υιοθετησαν... Αλλα παλι υπηρξε περιστατικο στο οποιο ηθελε σωνει και καλα να με γραψει γιατι εχω αναμμενα τα ομιχλης (δεν ενοχλουν καθολου και φαινονται πολυ πιο ευκολα λογω της δεσμης τους)Διαφωνώ: viewtopic.php?f=5&t=6138&start=570#p1282389
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Παντως εγω εφαρμοζω απο χρονια το συστημα μικρη σκαλα - προβολακια το καλοκαιρι ειδικα τις μεσημεριανες ωρες (οσοι δεν εχουν φωτα ημερας να το δοκιμασουν - διακρινεται το αυτοκινητο πολυ πιο ευκολα απο τους υπολοιπους οδηγους ειδικα αν ειναι ανοιχτοχρωμο ή σε αποχρωση του γκρι σχεδον επιβαλλεται) και θεμα με αλλους οδηγους που νομιζαν οτι τα ξεχασα δεν συναντησα, καποιοι φιλοι κατα καιρους με ρωτησαν γιατι το κανω και οταν τους εξηγησα το υιοθετησαν... Αλλα παλι υπηρξε περιστατικο στο οποιο ηθελε σωνει και καλα να με γραψει γιατι εχω αναμμενα τα ομιχλης (δεν ενοχλουν καθολου και φαινονται πολυ πιο ευκολα λογω της δεσμης τους)
Διαφωνώ: viewtopic.php?f=5&t=6138&start=570#p1282389
Ετσι. Ο dpap τα έχει γράψει καλύτερα απ'όλους. Η μικρή σκάλα δεν κάνει τίποτα μέσα στη ντάλα του μεσημεριού. Όσο για τα προβολάκια (ομίχλης, ε;) δε νομίζω ότι διευκολύνεις τον άλλον σε δύο σημαντικά πράγματα: α) την εκτίμηση της απόστασής σου απ'αυτόν και β) το να φαίνεσαι καλύτερα σε κάποιον που θέλει να διασχίσει κάθετο στενάκι με παρκαρισμένα κ.λπ.
Νομίζω ότι καλύτερα θα ήσουν με μεσαία σκάλα.
Βέβαια, ίσως τα προβολάκια ομίχλης να έχουν καλύτερη διάχυση προς παντού, όπως τα φώτα ημέρας, και εκεί όντως να πλεονεκτούν σε σχέση με την τυπική μεσαία σκάλα. Αλλά είναι τοποθετημένα τόσο χαμηλά που δε βολεύουν γι'αυτό κατά τη γνώμη μου. Ίσως κάποιος πιο ειδικός σε αυτά να μπορεί να συνεισφέρει κάτι παραπάνω. Η αλήθεια όμως είναι ότι όλα αυτά είναι ημίμετρα σε σχέση με κανονικά φώτα ημέρας.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ελε ρε εγω ηξερα παπακια που με το ενα χερι επινε φραπε και με το αλλο καπνιζε εν κινησει παντα.Έχω δει στο δρόμο πιτσιρικά με παπί που κάθονταν σταυροπόδι και στο ένα χέρι είχε το φραππεδάκι!
-
Xθες που ημουνα με την 525,μου εκαναν 2-3 ατομα σημα να σβυσω τα φωτα...
-
Ένα terios και πίσω στο τζάμι έγραψε: ''Να είναι καλά ο μπαμπάκας μου''
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ένα terios και πίσω στο τζάμι έγραψε: ''Να είναι καλά ο μπαμπάκας μου''Που πρεπει να'ναι ο βασικος χορηγος δια την αποκτηση του ΘΕΡΙΟς.
Και μπραβο του,στον ιδιοκτητη,που δειχνει εστω και με αυτη τη χιουμοριστικη σκοπια την ευγνωμοσυνη του. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ένα terios και πίσω στο τζάμι έγραψε: ''Να είναι καλά ο μπαμπάκας μου''Ελεος!!!
-
Κάπου εδώ είχαμε σχολιάσει κι ένα 307 με την ίδια επιγραφή.
Το είχα δει κι εγώ στην Τσιμισκή. -
-
Είμαι σχεδόν σίγουρος πως το έχω δει και σε 307
Σαν πολλά δεν μαζεύτηκαν;
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]