-
Πρόβλημα...
έχουμε δύο λαπτοπ στο γραφείο. HP καινούργια και τα δύο με την εξής διαφορά.
Το α) μοντέλο έχει επεξεργαστή τον P7450 στα 2,13GHz και τα Vista τρέχουν στα 32bit
το β) μοντέλο έχει επεξεργαστή τον Τ9400 στα 2,53 GHz και τα Vista τρέχουν στα 64bitκαι τα δύο με 4GB RAM έχουν φορτωμένα τα ίδια προγράμματα αλλα το α) τρέχει γρηγορότερα απο το β) το οποίο φαντάζομαι δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.
Ξέρει κανενας χριστιανός (και μή) τι μπορεί να συμβαίνει?????
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τον τελευταίο καιρό έχω συνέχεια πρόβλημα συγχρονισμού της dsl (ote @ 4mbit/att: 52db/annex B (ISDN))
και ξαναρωτάω:
- αν γυρίσω σε PSTN θα δω καλύτερη μέρα?
- Αν γυρίσω σε PSTN, θα έχω μεγάλης διάρκειας διακοπή του internet ? Στο 134 μου λένε ότι μπορεί να μείνω καιρό χωρίς νετ
ΔΕΝ υποφέρεται άλλο η κατάσταση
δεν υπάρχει και κανά ελεύθερο ασύρματο κοντά
γενικα τα isdn εχουν καποια προβληματα. Δεν αποκλειεται μαλιστα τις διακοπες να σου τις προκαλει καποια αλλη isdn που περνα κοντα στο δικο σου καλωδιο.
εαν αλλαξεις δε σημαινει οτι θα λυσεις σιγουρα το προβλημα.
εισαι μακρια απο τον ΟΤΕ? Γιατι το 52att ειναι πολυ μεγαλο.
ναι
λες ν'αρχίσω να ψάχνω για σπίτι απέναντι από ΟΤΕ?
το πρόβλημα ξεκίνησε με την δωρεάν αναβάθμιση. υποθέτω ότι οφείλεται σε βάρος φορτίου του δικτύου σε συνδυασμό με το αδύναμο σήμα. τι να κάνω? δε θέλω να πέσω κάτω απ'τα 4 mbit.. -
παιδιά δώστε μου μία λύση αν ξέρετε.
έχω 2 φορητούς σκληρούς δίσκους στον φορητό.
το πρόβλημα είναι πως όταν συνδέω τον καινούριο σε μία θύρα δίπλα στη θύρα του παλιού, ξαναδιαβάζει τον παλιό και διακόπτει κάθε λειτουργία του, πχ το τραγούδι που παίζει κολλάει.
όταν συνδέω τον καινούριο σε θύρα hub, τον διαβάζει απροβλημάτιστα.
έχει κανείς σας καμιά ιδέα τί στην ευχή παίζει? -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
παιδιά δώστε μου μία λύση αν ξέρετε.έχω 2 φορητούς σκληρούς δίσκους στον φορητό.
το πρόβλημα είναι πως όταν συνδέω τον καινούριο σε μία θύρα δίπλα στη θύρα του παλιού, ξαναδιαβάζει τον παλιό και διακόπτει κάθε λειτουργία του, πχ το τραγούδι που παίζει κολλάει.
έχει κανείς σας καμιά ιδέα τί στην ευχή παίζει?το hub είναι ενεργό? τότε προφανώς ο άλλος ο δίσκος καταναλώνει πολύ ενέργεια την οποία δεν μπορεί να παρέχει η μητρική στο άλλο usb port.
-
παιδιά δώστε μου μία λύση αν ξέρετε.έχω 2 φορητούς σκληρούς δίσκους στον φορητό.
έχει κανείς σας καμιά ιδέα τί στην ευχή παίζει?Το κάνει αυτό ό,τι USB και να βάλεις δίπλα στη θύρα που είναι ο πρώτος σκληρός, ή μόνο αν βάλεις το δεύτερο σκληρό? Ρεύμα από που παίρνει ο κάθε σκληρός? Εχει δικό του τροφοδοτικό ή παίρνει από τη USB του φορητού? Το HUB σου έχει τροφοδοτικό?
Μια πιθανότητα είναι να τραβάει πολύ ρεύμα ο κάθε σκληρός, αν δεν έχουν δικά τους τροφοδοτικά, και να γονατίζει το κύκλωμα USB του φορητού.
Αν το κάνει ό,τι USB και να βάλεις δίπλα στον πρώτο σκληρό, παίζει και κάποια κόλληση να τα έχει παίξει στην πλακέτα με τις USB κι όταν πας να βάλεις και το δεύτερο βυσματάκι δίπλα στο πρώτο να κουνιέται όλη η πλακέτα οπότε ο πρώτος σκληρός να χάνει στιγμιαία την επαφή (δοκίμασε μήπως το κάνει κι όταν αντί να βάλεις δεύτερο USB δίπλα στο πρώτο πιάσεις το πρώτο και το κουνήσεις λίγο γύρω από τη θέση του ή το πατήσεις προς τα μέσα)... -
Παιδιά μήπως έχει κανείς να πεί κάτι για την απορία που είχα λίγο παραπάνω...??
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχει κανείς σας καμιά ιδέα τί στην ευχή παίζει?το hub είναι ενεργό? τότε προφανώς ο άλλος ο δίσκος καταναλώνει πολύ ενέργεια την οποία δεν μπορεί να παρέχει η μητρική στο άλλο usb port.
ναι το hub ειναι ενεργό. έχω συνδεδεμένα πάνω του το ασύρματο ποντίκι και το εξωτερικό πληκτρολόγιο. Τώρα συνέδεσα και τον 2ο φορητό σκληρό.
Στο hub δεν έχει πρόβλημα. Στην θύρα δίπλα στον 1ο εξωτερικό σκληρό έχει. -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
έχει κανείς σας καμιά ιδέα τί στην ευχή παίζει?Το κάνει αυτό ό,τι USB και να βάλεις δίπλα στη θύρα που είναι ο πρώτος σκληρός, ή μόνο αν βάλεις το δεύτερο σκληρό? Ρεύμα από που παίρνει ο κάθε σκληρός? Εχει δικό του τροφοδοτικό ή παίρνει από τη USB του φορητού? Το HUB σου έχει τροφοδοτικό?
Μια πιθανότητα είναι να τραβάει πολύ ρεύμα ο κάθε σκληρός, αν δεν έχουν δικά τους τροφοδοτικά, και να γονατίζει το κύκλωμα USB του φορητού.
Αν το κάνει ό,τι USB και να βάλεις δίπλα στον πρώτο σκληρό, παίζει και κάποια κόλληση να τα έχει παίξει στην πλακέτα με τις USB κι όταν πας να βάλεις και το δεύτερο βυσματάκι δίπλα στο πρώτο να κουνιέται όλη η πλακέτα οπότε ο πρώτος σκληρός να χάνει στιγμιαία την επαφή (δοκίμασε μήπως το κάνει κι όταν αντί να βάλεις δεύτερο USB δίπλα στο πρώτο πιάσεις το πρώτο και το κουνήσεις λίγο γύρω από τη θέση του ή το πατήσεις προς τα μέσα)...ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.
και οι 2 σκληροί παίρνουν ρεύμα από το usb, είναι τέτοιου τύπου http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... C36D9B5809δοκίμασα με flash usb και δεν ειχε πρόβλημα. λειτούργησε το φλασάκι κανονικά χωρίς να αποσυνδεθεί ο σκληρός.
δοκίμασα να αλλάξω μεταξύ τους θύρες, δλδ να βάλω τον 1ο εκεί που έβαζα τον 2ο και τούμπαλιν. αλλά πάλι το παρουσίασε. είναι δυνατόν να φταίει η τροφοδοσία ρεύματος προς τους σκληρούς?ευχαριστώ όλους σας για τις μεχρι τωρα απαντησεις
-
Μην ξεχάσω κι εγώ να σας ευχαριστήσω θερμά όλους για τις απαντήσεις σας στο θέμα της εγκατάστασης δεύτερου λειτουργικού.
Δε δοκίμασα κάτι ακόμα αλλά έχω εξοπλιστεί με Hiren's boot CD και Acronic True Image και είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Ευχαριστώ πολύ -
Πέτρο, ναι αυτό φταίει
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πέτρο, ναι αυτό φταίειδεν πειράζει, εφόσον το βρήκαμε, μπορούμε να το αποτρέψουμε στο μέλλον.
για να πω την αλήθεια απογοητεύτηκα και με το back up πρόγραμμα που έχει πάνω του. δεν αναγνωρίζει τις φωτογραφίες μου και τελικά τα απεγκατάστησα όλα, το έκανα ένα format και τα περνώ χειροκινητα. το πρόβλημα θα είναι στην ανανέωση του back up με τα προϋπάρχοντα αρχεία.σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Πέτρος.
ΥΓ: μήπως έχει κανείς ένα πρόγραμμα για αυτόματο back up? της WD δεν αναγνώριζε τις φωτογραφίες. εσείς ποιο χρησιμοποιείτε?
ευχαριστώ!
-
Πέτρο, ναι αυτό φταίει
δεν πειράζει, εφόσον το βρήκαμε, μπορούμε να το αποτρέψουμε στο μέλλον.
για να πω την αλήθεια απογοητεύτηκα και με το back up πρόγραμμα που έχει πάνω του. δεν αναγνωρίζει τις φωτογραφίες μου και τελικά τα απεγκατάστησα όλα, το έκανα ένα format και τα περνώ χειροκινητα. το πρόβλημα θα είναι στην ανανέωση του back up με τα προϋπάρχοντα αρχεία.σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Πέτρος.
ΥΓ: μήπως έχει κανείς ένα πρόγραμμα για αυτόματο back up? της WD δεν αναγνώριζε τις φωτογραφίες. εσείς ποιο χρησιμοποιείτε?
ευχαριστώ!
Acronis True image 2009 live CD
bootαρεις μ αυτο, διαλεγεις δισκο, διαλεγεις partition, συμπιεση, προστασια, προορισμο και καθαρησες -
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Πρόβλημα...έχουμε δύο λαπτοπ στο γραφείο. HP καινούργια και τα δύο με την εξής διαφορά.
Το α) μοντέλο έχει επεξεργαστή τον P7450 στα 2,13GHz και τα Vista τρέχουν στα 32bit
το β) μοντέλο έχει επεξεργαστή τον Τ9400 στα 2,53 GHz και τα Vista τρέχουν στα 64bitκαι τα δύο με 4GB RAM έχουν φορτωμένα τα ίδια προγράμματα αλλα το α) τρέχει γρηγορότερα απο το β) το οποίο φαντάζομαι δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.
Ξέρει κανενας χριστιανός (και μή) τι μπορεί να συμβαίνει?????
Πόσο γρηγορότερα?
Δεν ξέρω ποιες είναι οι εφαρμογές αναφοράς σου αλλά για να εκμεταλλευτείς την 64μπιτη αρχιτεκτονική ή τα 64-bit extensions των σύγχρονων επεξεργαστών πρέπει να ξεφύγεις από το σετ εντολών x86 στο οποίο είναι βασισμένες οι περισσότερες εφαρμογές σήμερα. Και φυσικά μετράνε κι άλλα - δίσκοι, drivers, χρονισμοί μνήμης & bus, κλπ.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πέτρο, ναι αυτό φταίει
ευχαριστώ!
bootαρεις μ αυτο, διαλεγεις δισκο, διαλεγεις partition, συμπιεση, προστασια, προορισμο και καθαρησεςσε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια φίλε μου!
να ΄σαι καλά!
Πέτρος. -
Πέτρο, ναι αυτό φταίει
ευχαριστώ!
bootαρεις μ αυτο, διαλεγεις δισκο, διαλεγεις partition, συμπιεση, προστασια, προορισμο και καθαρησεςσε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια φίλε μου!
να ΄σαι καλά!
Πέτρος.Παρακαλω!
Εχω βρει την ηρεμια μου μ αυτο το προγραμμα!
Υποστηριζει το File system των sVista και των Win7 και ειναι πανευκολο στη χριση.
Καποιος εδω μου το προτεινε και μενα -
Βρέθηκε και το license key για το office.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Βρέθηκε και το license key για το office.Τζαμπατζης με MacBook.... τς τς τς....
Ειναι σαν να λεμε Κομουνιστης με καταθεσεις στην Ελβετια....
Μητερα Τερεζα με χορηγια της Pfizer... -
MB Pro
-
Έχω πρόβλημα με το Speedtouch 780
Έχω αλλάξει το IP του γιατί το δίκτυο μου είναι 169.254.χ.χ. Προσπαθώ να σετάρω το DHCP με βάση το καινούριο IP αλλά έχει το default pool που ξεκινάει με 192.168.χ.χ και το οποίο δέν μπορώ να σβήσω. Οπότε όταν πάει το μηχάνημα να πάρει αυτόματα IP του δίνει 192.168.χ.χ ενώ το gateway είναι 169.254.χ.χ με αποτέλεσμα να μήν μπορεί να δεί ούτε δίκτυο ούτε internet.
Τα νεύρα μου
Πώς σβήνει το ρημαδο default pool?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
MB ProΠοτεϊτο, ποτατο...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]