-
20αρι προφιλ??????? απορω πως το εφερε ο τυπας!!!
-
Ναι κάπου εκεί. Είχε κι ένα offset στην πίσω ζάντα, τουλάχιστων 8mm για να μη πω παραπάνω!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Χαλκιδική στο Beach bar Ναυαγό στο ΠαλιούριΉμουν κι εγώ εκεί
Τη συγκεκριμένη Μ3, βέβαια, βαρέθηκα να τη βλέπω το ΣΚ.
Ήταν πρώτη μούρη σε όλα τα 'κοσμικά' μέρη -
-
τα tuscan αξιζουν το ν κόπο να περασω τη φωτο από το κιν στο pc...??
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αυτα τα mansory tech κλπ δεν τα βάζετε στο Αυστραλοτόπικ καλύτεραε οχι και τα mansory στο Αυστραλοτόπικ
τα tuscan αξιζουν το ν κόπο να περασω τη φωτο από το κιν στο pc...??
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Range Rover ARDEN???? ... και που το διευθυνει ενας Ελληνας...
Που σίγουρα θα έχει στη συλλογή του και ένα Tigra ... να του θυμίζει 'πατρίδα'!!!
Δεν φερνουν Tigra!!!! εδω... , εχει ενα 500 sl και ενα X5 γιατι κανει καθε μερα περι τα 250 χλμ στον αυτοκινητοδρομο!!! και ετσι τα χαιρεται..... ειχαμε βγαλει δοκιμη ενα 911 με 650 αλογα περιπου της Techart!!! τα G που μπορουσες να νοιωσεις ηταν απιστευτα... σε πλατειες μεγαλης διαμετρου.......
-
Μιας και αναφέραμε Porsche, σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, λευκή Gemballa GT 550 Biturbo, με ελληνικότατες πινακίδες (πόσο κάνει ρε παιδιά ; ), πίσω από μια XJS Convertible άψογα διατηρημένη !
-
golf gti 6 κοκκινο πριν απο λιγο στη βουλιαγμενης.ωραιο ηταν , αν και προτιμουσα τις εξατμισεις οπως ηταν στο 5 , τωρα ειναι λιγο καγκουρικες (εχουν και σχετικα τεραστιο τελικο)
-
-
Οχ αμαν τι ειναι αυτο!!!!!!!!
-
Chevrolet Corvette. Καλό ε?
-
Μωρε ξερω τι ειναι!!!! Το θεμα ειναι το θελω τωρα για παντιλικια!!! Μονο καλο!Τελειο ειναι!!Τωρα που θα παω για μπανιο θα προσπαθησω να κολυμπισω σαν corvette.....
-
Μπράβο και CORVETTE στην Κοζάνη.
Πιο παλιά είχα δει μια αλλά C5 και πιθανών απλά περνούσε από κει. -
Έχω δει κι εγώ μια μαύρη 2-3 φορές τους τελευταίους μήνες αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι C5.
-
Πιθανών λέμε την ίδια.
Αυτή που λέω εγώ είχε ξένες πινακίδες.
Η C5 έχει λιγότερες καμπύλες και pop-up φανάρια. Kαι πίσω δε διαμορφώνεται η αεροτομή που έχει η C6. -
Το προηγούμενο Σάββατο, στον Μαρμαρά Χαλκιδικής πέτυχα Porsche carerra GT σε μαύρο χρώμα με πινακίδες λογικά από Dubai, ήταν χρυσαφί γράμματα σε πράσινο φόντο. Το αμάξι απλά είναι απίστευτο... Και απλά δεν πρόλαβα να το βγάλω φωτογραφία (οδηγούσα και την χάζευα, που να σκεφτώ να πιάσω το κινητό να την φωτογραφίσω ). Την τύχη μου-μας...
-
Σωστός!!! Αυτή ακριβώς είναι!! Από το πάρκινγκ του Μελίτον σωστά? Την είχα δει στην είσοδο μπροστά αλλά ήταν με κουκούλα. Ήσουν και εσύ στο Μελίτον? Γιατί δεν είδα καμιά Ferrari...
ΕΔΙΤ Υ.Γ. Ήξερα ότι πάσχω από δυσχρωματοψία, αλλά αυτό καταντάει αχρωματοψία Τελικά από που είναι?
-
Θελω και εγω μια μαμααααααααααααααααααααααααααααααααααα
-
Carspotting [#6]