-
Ο χρήστης After έγραψε:
wannabe γνωριζω πολυ καλα περι πομπου, οτι δηλαδη οσο πιο μακρια ειναι η κεραια τοσο πιο δυνατα εκπεμπει το κινητο, αλλα τουλαχιστον σε αυτην την περιπτωση το κινητο μπορεις να το κλεισεις, ενω τις κεραιες οχι
Οι συχνοτητες που χρησιμοποιουν τα δικτυα κινητης τηλεφωνιας ειναι πεπερασμενες. Αν υπηρχε μονο μια κεραια για ολη την αθηνα (π.χ. στην παρνηθα) θα μπορουσαν να μιλησουν ταυτοχρονα περιπου 1000 ατομα. Η εξυπηρετηση περισσοτερων επιτυγχανεται με την επαναχρησιμοποιηση των συχνοτητων που γινεται με την εγκατασταση πυκνου δικτυου κεραιων. Αρα, σε μεσαιες-μεγαλες πολεις, τοποθετηση κεραιων μονο εξω απο πολεις δεν γινεται - και οχι γιατι οι εταιρειες ειναι κακες, αλλα γιατι αυτες ειναι οι προδιαγραφες του gsm (ευρωπαικο στανταρ). Σε μικροτερες πολεις, η τοποθετηση κεραιων έξω απο τον αστικο ιστο, συνηθως παρουσιαζει προβλήματα καλυψης. Για να υπερκαλυφθει αυτο, οι κεραιες (σταθμοι βασης και κινητου) εκπεμπουν σε μεγαλη ισχυ. Προσωπικα, θα προτιμουσα ενα δικτυο 100 μικρο κεραιων μεσα σε μια μικρη πολη, παρα 4 μεγαλες σε βουνα περιξ της πολης.
Παρεμπιπτοντως, οι κεραιες εκπομπης της τηλεορασης ειναι τουλαχιστον 50, 100 ή και παραπανω φορες ισχυροτερες απο αυτες της κινητης, αλλα δεν ακουσα καποιος να ενοχληθηκε απο αυτες. Ισως γιατι κανεις δεν τις βλεπει απεναντι του στα 100 μετρα, αλλα δυστυχως η ακτινοβολια που δεχεται απο αυτες ειναι πολλαπλασια ακομη κι αν βρισκονται πολυ πιο μακρια. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οι κεραιες θα πρεπει να ειναι σε μια αποσταση απο κατοικημενες περιοχες
Νομιζω δεν χρειαζεται περαιτερω εξηγηγησηοχι δε χρειαζεται, εισαι απολυτα κατανοητος.
...και απόλυτα λάθος. Νομικά και τεχνικά.
-
Εγώ, με τις περιορισμένες μου γνώσεις περί κυμάτων-τηλεπικοινωνιών, έχω την εντύπωση ότι όσο πιο πυκνό (ντάξει, μέχρι ενός σημείου) το δίκτυο των κεραιών, τόσο μικρότερη και η τοπικά εκπεμπόμενη ακτινοβολία. Τόσο η κεραία όσο και το κινητό τηλέφωνο πρέπει να εκπέμψουν σε μικρότερη 'ένταση' για να επιτύχουν στην αμφίδρομη επικοινωνία τους. Άλλο να πρέπει μια κεραία να καλύψει από το Σούνιο μέχρι την Εκάλη και άλλο 5 κεραίες να αναλάβουν το έργο αυτό.
Όποιος νομίζει ότι καλύτερα να υπάρχει το 1/3 - 1/10 των υπαρχουσών (νόμιμων & παράνομων) κεραιών, ας δοκιμάσει να μιλήσει πολλή ώρα μέσα από τον ανελκυστήρα όπου το σήμα συνήθως σχεδόν μηδενίζεται.
-
Κανένας δεν θέλει τις κεραίες αλλά όλοι θέλουμε την καλύτερη κάλυψη - να πιάνει παντού με τέρμα σήμα.
Όσο για τις κεραίες δίπλα στα σχολεία: είναι απαραίτητες.
Πως θα εξυπηρετηθούν τα ασταμάτητα SMS/MMS των μαθητών; -
Ειμαστε ηλιθιοι και εχουμε την ηγεσια που μας αξιζει.
Αντι να σταματησουν τον καθε εξυπνακια που με το κινητο ανα χειρας ζητα 'να φυγουν οι κεραιες του θανατου',του δινουν λογο και αξια.... -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειμαστε ηλιθιοι και εχουμε την ηγεσια που μας αξιζει.Ίσως έχεις δίκιο, άσχετα αν το έχουν πει κι άλλοι πριν από εσένα. Τι σχέση έχει αυτό με το θέμα;
Αντι να σταματησουν τον καθε εξυπνακια που με το κινητο ανα χειρας ζητα 'να φυγουν οι κεραιες του θανατου',του δινουν λογο και αξια....
Οι κεραίες (πρέπει να) εγκαθίστανται κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, με βάση ένα συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο. Όταν δεν τηρούνται οι θεσπισμένοι κανόνες είναι 'εξυπνάκιας' όποιος ζητά την απομάκρυνσή τους; Ποιοι θέλεις να 'σταματήσουν' αυτόν τον 'εξυπνάκια' και γιατί;
Στη γειτονιά μου υπάρχει παράνομη (τεκμηριωμένα) κεραία κι έχουν γίνει οι απαραίτητες νομικά ενέργειες για την απομάκρυνσή της. Σκαλωμένη καθώς είναι η υπόθεση στα γρανάζια της Ελληνικής Δικαιοσύνης δεν βλέπω σύντομα σοβαρή εξέλιξη. Οι κινήσεις έγιναν ήρεμα, νόμιμα, χωρίς κραυγές, χωρίς παρουσία των media, χωρίς υστερίες. Όσοι συμμετέχουμε επικοινωνούμε και με κινητά. Είμαστε στην κατηγορία του 'εξυπνάκια' ή δεν έχουμε 'αξία';
Ναι, καλά κατάλαβες tiger. Θεωρώ ότι το σχόλιό σου με θίγει προσωπικά. -
Πρώτο, τις περισσότερες φορές η διαφορά μεταξύ μιας νόμιμης και μιας παράνομης κεραίας είναι ότι το δώμα στο οποίο είναι τοποθετημένη η κεραία είναι κοινόχρηστο, δηλαδή δεν έχει κάποιος την αποκλειστική χρήση για να τοποθετήσει κεραία.
Έγινε κοντά στο σπίτι μου διαμαρτυρία κατοίκων για να φύγουν οι κεραίες (άλλες νόμιμες άλλες παράνομες) από κάποιες ταράτσες. Δεν αμφιβάλλω ότι οι κεραίες βλάπτουν αλλά θεωρώ πολύ βλάκες αυτούς που διαμαρτύρονται ενώ έχουν το κινητό στην τσέπη, μήπως τους καλέσει κανείς.
Οι κεραίες στοιχίζουν στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και τις τοποθετούν εκεί που έχουν ζήτηση.
Έτσι, μια κεραία θα εγκατασταθεί κοντά μας επειδή κυκλοφορούμε με το κινητό στη τσέπη και γιατί δεν σβήνουμε το κινητό όταν είμαστε στο σπίτι. Μετά σαν βλάκες θα φωνάζουμε να 'φύγει η κεραία' (με το κινητό στην τσέπη). -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πρώτο, τις περισσότερες φορές η διαφορά μεταξύ μιας νόμιμης και μιας παράνομης κεραίας είναι ότι το δώμα στο οποίο είναι τοποθετημένη η κεραία είναι κοινόχρηστο, δηλαδή δεν έχει κάποιος την αποκλειστική χρήση για να τοποθετήσει κεραία.)Έχεις στατιστικά δείγματα που δείχνουν ότι 'τις περισσότερες φορές ' αυτό είναι το θέμα νομιμότητας ή έτσι νομίζεις;
θεωρώ πολύ **βλάκες **αυτούς που διαμαρτύρονται ενώ έχουν το κινητό στην τσέπη, μήπως τους καλέσει κανείς.
Μετά σαν **βλάκες **θα φωνάζουμε να 'φύγει η κεραία' (με το κινητό στην τσέπη)Όποιος χρησιμοποιεί ένα προϊόν ή μία υπηρεσία και ταυτόχρονα απαιτεί αυτό να λειτουργεί νόμιμα είναι βλάκας; Γενικεύεις και κινδυνεύεις να σου επιστραφούν οι χαρακτηρισμοί.
-
Φιλε gauguin δεν ξερω τι δουλεια κανεις...εγω λογω της φυσεως της δουλειας μου ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι στην Ελλαδα ΟΛΑ ειναι παρανομα.
Πχ αν ερθω τωρα σπιτι σου πιθανως θα βρω καμια 10αρια παρανομιες στο κτιριο και βαση νομου θα μπορουσα να στειλω την πολεοδομια να στο κατεδαφίσει αμεσα και να μεινεις στον δρομο.
Σκληρο;Κατι αντιστοιχο κανετε εσεις στην εταιρεια,με την- σχιζοφρενικη- διαφορα οτι εσεις χρησιμοποιείτε το προϊον της.Προσεχτε μην αυριο τους ερθει καμια εμπνευση να σας πληρωσουν με το ιδιο νομισμα και σας τριβουν τον νομο (που τοσο σου αρεσει) στην μουρη.Προφανως δεν θελετε τις κεραιες κοντα σας (θελετε ομως κινητα τηλεφωνα)...δεν σας καιει η νομιμοτητα.
Και σιγουρα δεν εχετε τις γνωσεις να κρινετε αν μια κεραια ειναι επιβλαβης,απλα εχετε πολυ ελευθερο χρονο στα χερια σας και αυτο σας οδηγει σε βλακωδεις συμπεριφορες με την ανοχη των τοπικων αρχων που επρεπε να σας γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι.Αν θιχτηκες καλως εθιχτηκες γιατι αυτος ηταν ο σκοπος μου,οχι φυσικα να σε θιξω επι προσωπικου αλλα να σε προβληματισω για το ποιον της συμπεριφορας σου.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Φιλε gauguin δεν ξερω τι δουλεια κανεις...εγω λογω της φυσεως της δουλειας μου ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι στην Ελλαδα ΟΛΑ ειναι παρανομα.
Πχ αν ερθω τωρα σπιτι σου πιθανως θα βρω καμια 10αρια παρανομιες στο κτιριο και βαση νομου θα μπορουσα να στειλω την πολεοδομια να στο κατεδαφίσει αμεσα και να μεινεις στον δρομο.
Σκληρο;Κατι αντιστοιχο κανετε εσεις στην εταιρεια,με την- σχιζοφρενικη- διαφορα οτι εσεις χρησιμοποιείτε το προϊον της.Προσεχτε μην αυριο τους ερθει καμια εμπνευση να σας πληρωσουν με το ιδιο νομισμα και σας τριβουν τον νομο (που τοσο σου αρεσει) στην μουρη.Αυτό ακριβώς έγινε στον Κίσσαμο Χανίων πρίν μερικούς μήνες:
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4512638&ct=1**15 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΟ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
Πρώτα ζήτησαν να ξηλωθούν οι κεραίες - τώρα τις ξαναθέλουν **«Ξανανοίξτε τις κεραίες. Έρχεται Πάσχα, περιμένουμε τουρίστες. Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο χωρίς κινητό τηλέφωνο». Την έκκληση αυτή προς τις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας διατύπωναν επίμονα μέχρι και χθες ο Δήμος και κάτοικοι της περιοχής Κισσάμου Χανίων, που για δεκαπέντε ολόκληρες μέρες έμειναν με τα κινητά τους τηλέφωνα απενεργοποιημένα!
Ήταν οι ίδιοι που πριν από λίγο καιρό είχαν προσφύγει στο Πρωτοδικείο Χανίων, ζητώντας τη διακοπή της λειτουργίας των κεραιών CοsmΟΤΕ, Vodafone και Wind, επειδή δεν διέθεταν Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ)! Τελικά, με προσωρινή απόφαση του Πρωτοδικείου που έκανε δεκτή την προσφυγή των κατοίκων, τις τελευταίες δύο εβδομάδες το Καστέλι αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη «μαύρη τρύπα» της κινητής τηλεφωνίας. Κάτι που συνέβη για πρώτη φορά από το 1993 που εμφανίστηκαν τα κινητά στην Ελλάδα!
Στο διάστημα αυτό οι κάτοικοι συνειδητοποίησαν ότι θα μπορούσαν να μείνουν χωρίς κινητό τηλέφωνο έως και δύο χρόνια (!), καθώς αυτός είναι ο χρόνος που απαιτείται για την έγκριση των ΜΠΕ των κεραιών κινητής τηλεφωνίας από τις υπηρεσίες των Περιφερειών.
Έτσι, οι κάτοικοι άρχισαν να αναθεωρούν τις αρχικές θέσεις τους, ζητώντας από τις εταιρείες να ξαναθέσουν σε λειτουργία τις τρεις κεραίες. Η επαναλειτουργία των κεραιών άρχισε τελικά χθες το πρωί.
Όλες στον αέρα.
Αυτό που συνέβη στον Κίσσαμο, λένε στελέχη των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, μπορεί πλέον να συμβεί ανά πάσα στιγμή σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας, καθώς σχεδόν το σύνολο των κεραιών, βάσει νόμου που ψηφίστηκε πριν από τρία χρόνια, βρίσκεται στον αέρα από πλευράς ΜΠΕ! Όμως, όπως λένε οι ειδικοί, όσο αραιώνουν οι κεραίες σε μια περιοχή τόσο πιο «επικίνδυνα» γίνονται τα κινητά τηλέφωνα, καθώς αναπτύσσουν μεγαλύτερη ισχύ- ακτινοβολία!
Ειδικότερα, όσον αφορά τη νομιμότητα των κεραιών, ο Νόμος 3431/2006 για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες επιβάλλει πλέον όλες οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας να συνοδεύονται από ΜΠΕ, τις οποίες εγκρίνουν οι περιφέρειες. Παρά το γεγονός ότι η διάταξη για τις ΜΠΕ ισχύει από το 2006, οι περιφέρειες εξακολουθούν να είναι ανέτοιμες για ένα τέτοιο έργο. Βάσει των στοιχείων των εταιρειών, από τις 6.000 αιτήσεις που έχουν υποβληθεί και στις 13 περιφέρειες της χώρας, έχουν εγκριθεί μέχρι τώρα μόλις 300 αιτήσεις ΜΠΕ! Το αποτέλεσμα είναι ο μέσος χρόνος της διαδικασίας αδειοδότησης μιας κεραίας στην Ελλάδα να ξεπερνά τα 2 χρόνια, όταν στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. είναι 7,2 μήνες.
Μιλάμε για epic fail!
-
self pwnage λέγεται αυτό
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
...Αυτό που συνέβη στον Κίσσαμο, λένε στελέχη των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, μπορεί πλέον να συμβεί ανά πάσα στιγμή σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας, καθώς σχεδόν το σύνολο των κεραιών, βάσει νόμου που ψηφίστηκε πριν από τρία χρόνια, βρίσκεται στον αέρα από πλευράς ΜΠΕ!** Όμως, όπως λένε οι ειδικοί, όσο αραιώνουν οι κεραίες σε μια περιοχή τόσο πιο «επικίνδυνα» γίνονται τα κινητά τηλέφωνα, καθώς αναπτύσσουν μεγαλύτερη ισχύ- ακτινοβολία!**
...
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
θεωρώ πολύ **βλάκες **αυτούς που διαμαρτύρονται ενώ έχουν το κινητό στην τσέπη, μήπως τους καλέσει κανείς.
Μετά σαν **βλάκες **θα φωνάζουμε να 'φύγει η κεραία' (με το κινητό στην τσέπη)Όποιος χρησιμοποιεί ένα προϊόν ή μία υπηρεσία και ταυτόχρονα απαιτεί αυτό να λειτουργεί νόμιμα είναι βλάκας; Γενικεύεις και κινδυνεύεις να σου επιστραφούν οι χαρακτηρισμοί.
Θα σου πω τι πιστεύω για την κινητή τηλεφωνία και μετά μπορείς να με χαρακτηρίσεις όπως θέλεις.
Δεν θέλω να με ακτινοβολούν ούτε τα κινητά τηλέφωνα, ούτε οι κεραίες τους, ούτε τα ασύρματα δίκτυα, ούτε να βλέπω ασύρματες συσκευές. Δυστυχώς μας ξεσκίζει όλους η ακτινοβολία και υπεύθυνοι είναι όσοι χρησιμοποιούν ασύρματες συσκευές (και εγώ). Δεν μπορεί κάποιος να κυκλοφορεί με το κινητό στη τσέπη και να καταριέται τις κεραίες που τον ακτινοβολούν. Αν ΟΛΟΙ σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τα κινητά, οι κεραίες θα εξαφανιστούν - δυστυχώς συμβαίνει το αντίθετο και τα ασύρματα δίκτυα μας πνίγουν κάθε μέρα και περισσότερο.
-
@ tiger Εσύ τι δουλειά κάνεις; Κρίνοντας από την υπογραφή σου και τις ασυναρτησίες των post σου, είσαι μάλλον δοσίλογος και παρτάκιας και καθώς ζεις στην Ελλάδα ΟΛΕΣ σου οι ενέργειες είναι παράνομες. Βλέπεις πώς είναι να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα;
Σχετικά με την πολεοδομία: δεν μένω σε δικό μου σπίτι. Αν αποφασιστεί κατεδάφιση λόγω παρανομιών σηκώνομαι και φεύγω. Το ίδιο ακριβώς έχω ζητήσει για την κεραία που υπάρχει πολύ κοντά. Αφού είναι παράνομη (είναι, θέλεις ανάλυση;) να φύγει. Simple as that.
Τα άλλα που γράφεις (τρίψιμο του νόμου στη μούρη κτλ) είναι . Το ξέρεις.
Μία απορία: τι ζόρι τραβάς με τις 'τοπικές αρχές'; Έχουμε απευθυνθεί κάποιοι άνθρωποι στη Δικαιοσύνη, όχι στο Δήμο, ή στη Νομαρχία, Πυροσβεστική ή όποιον άλλο θέλεις. Αν τα δικαστήρια μας γράψουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι, that's life. Αυτοί θα αποφασίσουν αν έχουμε δίκιο ή όχι, όχι ο κάθε Τζίμης ο τίγρης, που νομίζει ότι μπορεί να κρίνει 'το ποιόν της συμπεριφοράς' μου. -
@ leonp Ας υποθέσουμε ότι κάθε μέρα πίνεις γάλα. Αν η Δέλτα αποφασίσει να κάνει στάβλο απέναντι από το σπίτι σου (φαντάζομαι ότι) θα διαμαρτυρηθείς. Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για το χώρο τουλάχιστον, που δεν μπορεί να είναι εντός αστικής περιοχής. Στο διάστημα που θα περιμένεις να αποφασιστεί αν θα μετακινηθεί ή όχι θα σταματήσεις να πίνεις γάλα Δέλτα, αλλά δεν θα το κόψεις τελείως γιατί αυτό θα είναι πιο χαζό. Τελείως πρόχειρος ο παραλληλισμός, αλλά πιστεύω you catch my drift. Σε παρακαλώ μην απαντήσεις με καμμιά εξυπνάδα του στυλ 'δεν πίνω γάλα'. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.
-
είσαι 100% λάθος γιατί δεν εξετάζεις κατά πόσο λειτουργεί εντός των ορίων που θέτει ο νόμος και η επιστήμη στο κομμάτι που σε φοβίζει(R/F) και κρύβεις το φόβο σου πίσω απο την επίφαση παρανομίας που συνιστά η παρατυπία της εγκατάστασης.
παράλληλα όμως διαμαρτύρεσαι σε προηγούμενο ποστ που έχει κολλήσει η κίνηση σου στα γρανάζια της γραφειοκρατίας θεωρώντας οτι δεν έχει γίνει το ίδιο για τις αιτήσεις εγκατάστασης των σταθμών βάσης και οτι δεν παίρνουν την άδεια γιατί είναι παράνομοι.
αν δεν βλέπεις αντίφαση σε αυτό ... -
Προϋποθέσεις εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας
Δεν απαγορεύεται η κεραία σε κατοικημένες περιοχές -αν απαγορευόταν τότε δεν θα είχαμε κινητή τηλεφωνία μέσα σε πόλεις (εξήγησαν παραπάνω το γιατί). Αλλά χρειάζεται άδεια-γνωμάτευση της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας που να λαμβάνει υπόψη την εκπεμπόμενη ακτινοβολία κτλ. Τα οποία όρια είναι αυστηρότερα αν η κεραία είναι κοντά σε σχολεία κτλ.
Ερώτηση σε όσους αντιτίθενται στην εγκατάσταση κεραιών: αν υπάρχουν οι νόμιμες άδειες τότε είναι όλα ΟΚ ή 'να φύγουν οι κεραίες γενικώς και αδιακρίτως' ?
BTW: προσωπικά προτιμώ να έχω την κεραία στην ταράτσα του δικού μου κτιρίου παρά στο απέναντι
-
Η συγκεκριμένη κεραία (κοίτα που θα γίνει και διάσημη) εγκαταστάθηκε χωρίς να υπάρχει καν αίτηση για χορήγηση άδειας από την ΕΕΑΕ (Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας), την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) και τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Περιφέρειας. Η Πολεοδομία δεν έχει απαντήσει στις σχετικές γραπτές ερωτήσεις. Πες μου τώρα wannabe πού βλέπεις την αντίφαση; Όταν η εταιρία που έβαλε την κεραία δεν έχει υποβάλλει καν τις απαραίτητες αιτήσεις, δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Ακόμα νομίζεις ότι ίσως είναι νόμιμη;
Επαναλαμβάνω: άλλοι αποφασίζουν για το αν καλώς ή κακώς τοποθετήθηκε εκεί, ούτε αυτοί που την έβαλαν ούτε εγώ που πιστεύω ότι πρέπει να φύγει. -
@ nass Η κίνηση που γίνεται δεν έχει σκοπό 'να φύγουν όλες οι κεραίες'. Στα τελευταία μου post εξηγώ γιατί η συγκεκριμένη (για την οποία έχω άποψη) κακώς έχει τοποθετηθεί. Αν τελικά αποδειχθεί νόμιμη δεν θα είναι 'όλα ΟΚ', αλλά ευελπιστώ ότι θα είναι στα δέοντα πλαίσια - R/F και τα άλλα που με φοβίζουν κατά wannabe.
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Η συγκεκριμένη κεραία (κοίτα που θα γίνει και διάσημη) εγκαταστάθηκε χωρίς να υπάρχει καν αίτηση για χορήγηση άδειας από την ΕΕΑΕ (Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας), την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) και τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Περιφέρειας. Η Πολεοδομία δεν έχει απαντήσει στις σχετικές γραπτές ερωτήσεις. Πες μου τώρα wannabe πού βλέπεις την αντίφαση; Όταν η εταιρία που έβαλε την κεραία δεν έχει υποβάλλει καν τις απαραίτητες αιτήσεις, δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Ακόμα νομίζεις ότι ίσως είναι νόμιμη;
Επαναλαμβάνω: άλλοι αποφασίζουν για το αν καλώς ή κακώς τοποθετήθηκε εκεί, ούτε αυτοί που την έβαλαν ούτε εγώ που πιστεύω ότι πρέπει να φύγει.μπορείς να ενισχύσεις τη θέση σου στο δικαστήριο ή να κοιμάσαι λίγο πιο ήσυχος το βράδυ αν γίνουν μετρήσεις της ισχύος στο σπίτι σου.
οπότε πάρε την ΕΕΤΤ και κάνε αίτηση να έρθουν να μετρήσουν. αν έχεις το όνομα σου ως ενάγων σε κάποια μυνητήρια αναφορά ή σε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων πιθανώς να επιταχύνει σημαντικά την ανταπόκρισή τους. δίνουν και χαρτί με τα ευρύματα τους μετά το μέτρημα.
για το αν για τη συγκεκριμένη εγκατασταση εχει δρομολογηθεί η έκδοση των απαραίτητων πιστοποιητικών, εκτός ΜΠΕ και πολεοδομίας δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω.
Κεραίες κινητής τηλεφωνίας