-
Eνδιαφέρομαι να αγοράσω το νέο golf 1.4TSI 122PS.Στην αντιπροσωπεία της γειτονιάς μου μού δίνουν ως ¨δώρο¨2 από τα εξής 3:αισθητήρες,συναγερμό,bluetooth ή έκπτωση μικρότερη από 500 ευρώ,παρά το ότι η εξόφληση θα γίνει τοις μετρητοίς.Μπορώ να βρω καλύτερη προσφορά αλλού κι αν ναι ΠΟΥ ή μήπως να ζητήσω αντί αυτών παράταση εγγύησης? Επίσης, μου λένε ότι οι ισχύουσες τιμές θα παραμείνουν για παραγγελίες ως το Σάββατο,οπότε δεν έχω πολύ χρόνο για να πάω σε πολλές αντιπροσωπείες για καλύτερες προσφορές.
Ευχαριστώ -
Eνδιαφέρομαι να αγοράσω το νέο golf 1.4TSI 122PS.Στην αντιπροσωπεία της γειτονιάς μου μού δίνουν ως ¨δώρο¨2 από τα εξής 3:αισθητήρες,συναγερμό,bluetooth ή έκπτωση μικρότερη από 500 ευρώ,παρά το ότι η εξόφληση θα γίνει τοις μετρητοίς.Μπορώ να βρω καλύτερη προσφορά αλλού κι αν ναι ΠΟΥ ή μήπως να ζητήσω αντί αυτών παράταση εγγύησης? Επίσης, μου λένε ότι οι ισχύουσες τιμές θα παραμείνουν για παραγγελίες ως το Σάββατο,οπότε δεν έχω πολύ χρόνο για να πάω σε πολλές αντιπροσωπείες για καλύτερες προσφορές.
Ευχαριστώ -
Ευχαριστώ -
Skoda Octavia is your only option
-
Δεν ξέρω πόσο χρόνο έχεις, αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι σε άλλη αντιπροσωπεία θα βρεις κάτι καλύτερο. Φίλος μου έψαχνε το mazda 6 και όταν πήγαμε σε 2η αντιπροσωπεία για να πάρει προσφορά, τους ανέφερε την προσφορά της πρώτης. Αυτοί αμέσως τη βελτίωσαν ώστε να κερδίσουν τον πελάτη. Λογικά κάτι αντίστοιχο μπορείς να κάνεις.
Μπορείς και τηλεφωνικά να ρωτήσεις 2-3 αντιπροσωπείες, να τους πεις τι ακριβώς θες και ακόμα περισσότερο να διασταυρώσεις το θέμα της τιμής που λες - ενδέχεται να μην ισχύει μέχρι το Σάββατο και απλά να σε 'πιέζει' ο αντιπρόσωπος.
-
για να ζητάς καλύτερη προσφορά, θέλεις κάτι καλύτερο για τα χρήματα που θα δώσεις, σώστα ?
Τότε γιατί έχεις πάει σε αντιπροσωπία VW ?
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
για να ζητάς καλύτερη προσφορά, θέλεις κάτι καλύτερο για τα χρήματα που θα δώσεις, σώστα ?Τότε γιατί έχεις πάει σε αντιπροσωπία VW ?
Δηλαδη εχουμε 5 νηματα για τη VW και προσπαθουμε να τα κανουμε να παρουν ολα φωτια απο αντιπαραθεσεις και τρολλαρισματα
-
Από την Hyundai!!!
-
Μηπως η Kia θα ηταν καλυτερη???
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Μηπως η Kia θα ηταν καλυτερη???Eγω λεω Ford
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Eγω λεω Ford
Μπα μπα ας το πάρει από τη Lada!
Υ.Γ.Αν μπορείς φίλε μου βρες καποιον να πάρετε 2 μαζί θα πάρετε καλύτερη προσφορά.
-
Eγω λεω Ford
Eνταξει,δεν τσιμπας,ωραιος
-
Eγω λεω Ford
Eνταξει,δεν τσιμπας,ωραιος
: lol: : lol:
-
ST...τι μου θυμισες τωρα!Το πρωτο κερασμενο τσαγακι (fiesta) μιλαμε για κολωνες ομως
-
Οοοοοοοοοοο ο τουρμποκομπρεσορατος με τα είκοσι άλογα παραπάνω μιλάει.....Δε θα τα πάμε καλααααααα θα στο κρατάω αυτό και μια μέρα θα σε βρω και θα τις μετράς ΕΣΥ τις κολόνες.Θα έχεις πολύ χρόνο γιατί άμα δέσει το γλυκό ΕΣΥ θα βάζεις Τετάρτη και εγώ έκτη .....
-
Οοοοοοοοοοο ο τουρμποκομπρεσορατος με τα είκοσι άλογα παραπάνω μιλάει.....Δε θα τα πάμε καλααααααα θα στο κρατάω αυτό και μια μέρα θα σε βρω και θα τις μετράς ΕΣΥ τις κολόνες.Θα έχεις πολύ χρόνο γιατί άμα δέσει το γλυκό ΕΣΥ θα βάζεις Τετάρτη και εγώ έκτη .....Τι τουρμποκομπρεσσορατος ρε?Με το πολο ημουν.1.4 82αλογατα
-
Οοοοοοοοοοο ο τουρμποκομπρεσορατος με τα είκοσι άλογα παραπάνω μιλάει.....Δε θα τα πάμε καλααααααα θα στο κρατάω αυτό και μια μέρα θα σε βρω και θα τις μετράς ΕΣΥ τις κολόνες.Θα έχεις πολύ χρόνο γιατί άμα δέσει το γλυκό ΕΣΥ θα βάζεις Τετάρτη και εγώ έκτη .....
Τι τουρμποκομπρεσσορατος ρε?Με το πολο ημουν.1.4 82αλογατα
-
Και εγώ με ένα λαντουρι έβλεπα να περνώ ένα scirocco πολύ χαμηλά αυτοκίνητα ρε αδερφε απαπαπα
-
Και εγώ με ένα λαντουρι έβλεπα να περνώ ένα scirocco πολύ χαμηλά αυτοκίνητα ρε αδερφε απαπαπα
Για την ιστορια κιολας...πραγματι το St ειναι πολυ αργο,μην το ψαχνεις μικρε,θα πληγωθεις....μη σου πω το χειροτερο,οταν θα πας να βαλεις την 6η θα μεινεις απο σασμαν μιας και θα βαλεις οπισθεν...5αρι.
http://www.in.gr/auto/tests/introductio ... stID=45196 αντε παρε και ενα αρθρο να μορφωθεις...που πα ρε με 150Νm -
Το ξέρω ρε τι να κάνω εγωφταιω που είναι αργό;;Και όσο για στ δε μιλάω για φιέστα.Και για τη ροπή δε παίζει να βγάζει 150nm 150 βγάζει το δικό μου το 16αρι.Κάποιο λάθος θα έχει γίνει.
Kαλοί μου άνθρωποι,από πoύ να αγοράσω το νέο golf