May 5, 2009, 10:07 PM

Ο χρήστης OLD NAVY έγραψε:

Όσο για την αστυνομία/τροχαία, θερμά συγχαρητήρια. Μετά από 2 ώρες αναμονής, τουλάχιστον 5 τηλεφωνήματα και δύο περιπολικά που έβλεπαν ατύχημα στην αριστερή λωρίδα της Κύμης και δε σταμάτησαν, βοήθησε (έστω και έμμεσα) ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των εμπλεκόμενων από 3 σε 9 αυτοκίνητα.

...

Καλά πάμε...

Tους έχω κάνει παρατήρηση (ως πεζός) για το που είχαν παρκάρει το περιπολικό σε αντίστοιχη φάση (σε αριστερή στροφή των 50-60 km/h το έβλεπες ξαφνικά φάτσα-κάρτα μπροστά σου) και η απάντησή τους ήταν 'Τη σειρήνα δεν τη βλέπουν? Ε, λοιπόν αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας κύριέ μου'

Θα ήθελα να ήξερα πώς/ποιοι τους εκπαιδεύουν.

Tην δουλεια τους κανουν!!!!Συνεργαζονται με τον λαμαρινα 200 μετρα πιο κατω...Και το γραφειο τελετων στο προηγουμενο στενο.
Οταν σε σχεδον ιδια κατασταση τους ανεφερα το τι προβλεπει ο κοκ ειχαν μια εκφραση αλλα εβαλλαν 5 κορινες στα 150 μετρα......

Κι ομως εχει συμβει και αυτο...ο πατερας μου πριν καμια 30αρια χρονια ειχε βγει απο το δρομο σε σημειο που τελειωνε και στα καλα του καθουμενου αρχιζε χωματοδρομος με κoμματι μπαριερας να κοιτα επι της τομης της τα αυτοκινητα!!!! Δεν υπηρχε καμια προηδοποιητικη σημανση ενω συνεβη και δυστυχημα στο σημειο αυτο λογω της μπαριερας.Καθως πηγε σε παρακειμενο χωριο λογω του ατυχηματος εμαθε απο ντοπιους τι παιζοταν και γιατι δεν γινοταν καμια ενεργεια...