-
Μια απορία... στην Παγκάνι , στην φωτο απο το εσωτερικό, το τιμόνι πως βγήκε στα δεξιά? έχεις κανει αναστροφή φωτογραφίας-εικόνας, ή την πήρες από ίντερνετ...? ή κάτι άλλο?
γιατί και το τιμόνι δεν είναι ίδιο, και τα χρώματα στα δέρματα νομίζω...ή μήπως είδεςς 2 παγκάνια?
βγήκες παγκανιά? -
Μπλε βατραχος πολυ καλοσυντηρημενος με ξενες πινακιδες (γαλλικες νομιζω) σημερα το πρωι στον Αγιο Δημητριο...
-
-
Κι εμένα μου έκανε εντύπωση το δεξί τιμόνι από το Zonda!
-
Στην pagani ειδα 5 διαφορετικες (την πορτοκαλι,μια ανθρακονημα ματ,2 ανθρακονημα γυαλιστερο,και αλλη μια ματ απο τις πρωτες που ειχαν κυκλοφορησει και που ηταν σε φαση service,επισκευων απο μικρο-εξοδο). Η δεξιοτιμονη ηταν σε φαση τελικης περιποιησης πριν την παραδοση της καπου στην αγγλια.Μαλιστα μου ειπαν πως η πλειονοτητα των πελατων της pagani ειναι αγγλοι. Γενικα παιδια ηταν εμπειρια φοβερη η επισκεψη σε pagani και ferrari. Με τον καιρο θα ανεβασω και αλλες φωτο απο τις δυο επισκεψεις.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Μπλε βατραχος πολυ καλοσυντηρημενος με ξενες πινακιδες (γαλλικες νομιζω) σημερα το πρωι στον Αγιο Δημητριο...Φωτο μηπως??
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μπλε βατραχος πολυ καλοσυντηρημενος με ξενες πινακιδες (γαλλικες νομιζω) σημερα το πρωι στον Αγιο Δημητριο...
Φωτο μηπως??
Δυστυχως οχι Περιμενα να περασει απο διπλα μου και εβγαλα την μηχανη αλλα τελικα εστριψε δεξια...
-
Ο χρήστης King.gr έγραψε:
πιοσ ειπε πωσ ειναι κοπελα?Το βουλγάρικο όταν το είδα, το οδηγούσε γυναίκα.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΟ
Ούτε ένα βήμα δεν μπορεί να κάνει η κοπέλα χωρίς να τη καταγράψουμε, stalkers έχουμε καταντήσει...
Έλα ντε, πήρε τόσο διακριτικό και μικρό αυτοκίνητο για να περνάει απαρατήρητη!
-
Μονακό γίναμε
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μονακό γίναμεπεινάει ο ελληνας λέμε
-
Ο sv2 κανει carspotting την Lambo με την ferrari του...φανταστειτε καποιον που περναει απο εκει και βλεπει και τα δυο μαζι.....
-
-
E ναι, εδώ πιάνονται τα MR2.
-
Υπαρχει και το ΜΙΝΙ στο βαθος
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
E ναι, εδώ πιάνονται τα MR2.τα mr2 ειναι εν δυναμη lambo diablo βλ.replica cars!!
-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
...Ένα τέτοιο σε κίτρινο το έχω πετύχει πολλες φορές στη Πλαστήρα στην Αρετσού και στη Λαμπράκη στη Τούμπα.
-
-
Carspotting [#6]