-
Απο εδω
viewtopic.php?f=5&t=31729
-
Απο εδω
-
Απο εδω
-
Νο6 και συνεχιζουμε! Αντε με το καλο να τα... εκατοστησουμε!
-
Audi R8 στη Λεωφόρο Μαραθώνος γύρω στη 1. Πηγαίναμε για αρκετή ώρα δίπλα-δίπλα (κολλημένοι στην κίνηση).
-
-
-
-
F430 Scuderia!!!! ...φυσικα δεν προλαβα να φωτογραφησω...στο δρομο προς Σουνιο...τι ΗΧΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ Ποσες υπαρχουν Sv2?
-
Μια πρωινή βόλτα μέχρι το Μαρούσι μέσω της Λεωφόρου Κηφισίας υπήρξε αρκετή για να δω μία σκούρου χρώματος Aston Martin DB9 Cabrio και μια γκρι Mercedes SLR
-
Αν ήταν μαύρη μήπως ήταν αυτή της ξανθιάς αρραβωνιαστικιάς...;
Χτες το μεσημέρι στην αρχή της Ποσειδώνος (στα φανάρια που ενώνεται με Βουλιαγμένης) ανθρακί (ή κάτι τέτοιο) Mercedes C63. Πρώτος στο φανάρι έφυγε αρκετά γρήγορα ( ) με τα αντίστοιχα ηχητικά εφέ.
Το κλου ήταν ένας τροχόμπατσος λίγο πιο πίσω που όταν άκουσε τις κανονιές του V8 γύρισε και τον κοίταξε με ένα ύφος 'Δεν θα σε πετύχω πουθενά...' -
Σημερα το πρωι Rolls Royce Phantom μετα το Παναθηναικο Σταδιο να στριβει παρανομα αριστερα κανοντας U-turn εκει που ειναι ο σταθμος του τραμ επι της Βασ.Κωνσταντινου για οσους ξερουν. Θα επανελθω αυριο με photo..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αρκετές ....και μάλιστα και μία επετειακή Spider ενώ αναμένονται και άλλεςΕίναι η κρίση που λέγαμε στον 'αντίλογο' ότι μαστίζει την ελληνική αγορά/κοινωνία...
ΥΓ:προφανώς χωρίς κανένα ύφος κατηγορίας.Όσοι με ξέρουν, καταλαβαίνουν ότι το λέω μόνο με δόση χιούμορ.
ΥΓ2:Επιπλέον προφανώς αφού ο άλλος τα έχει, γιατί να μην την πάρει?Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα
ΥΓ3:Κοροιδεύω και την τρομολαγνική κάτάσταση που προσπαθούν να επιβάλλουν τα κανάλια... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
F430 Scuderia!!!! ...φυσικα δεν προλαβα να φωτογραφησω...στο δρομο προς Σουνιο...τι ΗΧΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ Ποσες υπαρχουν Sv2?
Αρκετές ....και μάλιστα και μία επετειακή Spider ενώ αναμένονται και άλλες
Aααα ναι!!Ξεχασα να αναφερω πως ηταν Spider!
-
-
Ένα πλυσιματάκι θα το θελαν!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αφού κάθε μέρα βρέχει στην Θεσσαλονίκη.ΑΑαα δεν ξέρω! Το audi την γλίτωσε πάντως! (ή το χρώμα του κάνει καλή δουλειά)
-
Εχω δεί 3 Benny και ένα Lifan
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
... ένα LifanΚαι εδώ έχω δει ένα, τρεις φορές το ίδιο, πρέπει να είναι πολύ γρήγορο αυτοκίνητο αφού και τις 3 φορές το έχω δει να τρέχει πολύ σε περιφερειακό, στην Ε.Ο. Χαλκιδικής και προς το αεροδρόμιο που δοκίμαζε και το esp του στις αλλαγές λωρίδας-σφήνες.
-
Carspotting [#6]