-
ΕΡΝ-8462,ΡΜΤ-3432,ΝΙΚ-7901(χ),ΝΗΥ-6494 σε επαγγελματικό.
ΚΧΧ-9604 το είδα χθες και έλεγα ότι θα κάνω πρώτος την παρατήρηση αλλά κάποιοι περίεργοι εδώ μέσα παίρνουν τηλέφωνο στις υπηρεσίες και τα μαθαίνουν πρώτοι -
PEM 155* λευκό κλουβοηδές!!!
-
ΡΙΥ 9902 σε Seat Ibiza Sc
-
HAM 3995 VW Tiguan
rafi: καλοτάξιδο!
-
Ταξίδι για Ξάνθη και...
ΚΑΜ-1299, ΑΚΗ-4760 μόνο.@rafi: καλορίζικο λοιπόν! TCE, όχι;
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
... Για να δούμε πάντως άσχημο θα πρέπει να είναι το ΧΑΟ ...Ούτε το ΧΑΙ με εμπνέει. Καλύτερο το ΧΑΥ αλλά θα αργήσει (ή μήπως...).
...ΧΝΧ 813* Setra
νέο; ΚΤΕΛ ή τουριστικό;
@ikarus260: θα σου απαντούσα ακριβώς ό,τι έγραψε ο www2000.
...ΚΧΧ-9604 το είδα χθες και έλεγα ότι θα κάνω πρώτος την παρατήρηση αλλά κάποιοι περίεργοι εδώ μέσα παίρνουν τηλέφωνο στις υπηρεσίες και τα μαθαίνουν πρώτοι
Σόρυ για άλλη μια φορά, δεν το κάνω επίτηδες! Αν θέλετε από δω και πέρα ό,τι μαθαίνω δε θα το
λέω μέχρι να κάνει κάποιος την original παρατήρηση. -
ναι TCe..
σας ευχαριστώ όλους παιδιά
-
@rafi Καλοτάξιδο με πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και να χαίρεσαι την ροπή της τουρμπίνας !
@thaliaque +1 για το ΧΑΥ και εγώ το πάω τρελά!
Μόλις μου ήρθε μια φλασιά μήπως ξέρουμε με τι σειρά δόθηκαν τα ΧΑ στα δίκυκλα γιατί τότε δεν έκανα spotting σε μηχανές , ίσως αυτό μας δείξει την σειρά στα αυτοκίνητα! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μου ήρθε 'φλασιά' μόλις.
Πέρυσι τέτοια εποχή είχε γεμίσει ο τόπος με καινούργια νοικιάρικα, φέτος ακόμα τίποτα. Ότι καινούργιο βλέπω είναι ιδιωτών!!
Πίκρα!!!Από τη μία είναι καλό αυτό γιατί μειώθηκαν οι εισαγωγές από την άλλη είναι πολύ κακό γιατί προφανώς μειώθηκε ο τουρισμός και κατά συνέπεια το εισαγόμενο χρήμα...
-
Πρωτοφανες! Ειδα κατι και δε με καλυψε ο συνωνοματος! ΝΙΚ 7970
-
HAN 1108 σε golf και ΗΑΝ 1122 σε A class
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
HAN 1108 σε golf και ΗΑΝ 1122 σε A classError, Β 150.
Το Golf ανήκει σε Λαμπεταίο.ΥΝΝ 8101 σε Nissan Note ή Tiida.
-
Ρε παιδιά η κατανομή λέει ΧΑΙ κι αυτό θα δούμε, τι συζητάμε? όλα τα υπόλοιπα απλά δεν έχουν δοθεί. Τέλος
-
YNN 7425. Tο 81 που ανέφερε πιο πάνω ο φίλος 100% εκτός σειράς είναι πολύ προχωρημένο
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Ρε παιδιά η κατανομή λέει ΧΑΙ κι αυτό θα δούμε, τι συζητάμε? όλα τα υπόλοιπα απλά δεν έχουν δοθεί. ΤέλοςΔε θα είναι η πρώτη φορά που θα μπερδέψουν τη σειρά.. άρα όλα είναι πιθανόν να συμβούν..
ΧΥΒ 316
ΙΚΖ 7856 και 79**
ΥΝΝ 7349
ΟΡΖ 1712
Επίσης ΡΟΤ 3981 και ΚΧΥ 9188 -
ΙΚΖ-817*
ΙΚΥ-502* -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
HAN 1108 σε golf και ΗΑΝ 1122 σε A class
Error, Β 150.
Το Golf ανήκει σε Λαμπεταίο.ΥΝΝ 8101 σε Nissan Note ή Tiida.
Χίλια συγνώμη αφεντικό , το είδα στο άστραμα και μου φάνηκε Α class.
Σε Λαμπεταίο το golf; Πως και δεν το έχω δει;ΗΑΟ 25
-
ΙΚΖ 8017 σε renault megane 5d
-
PEM-1642 mazda 2
-
Εκδρομή σε Δράμα, Καβάλα και...
ΡΜΤ-3502, ΚΒΡ-3900 ενώ χθες είχα δει ΚΒΡ-389* έτοιμο να παραδοθεί.Στην Ξάνθη ΑΗΜ-3421 ενώ το ΑΗΜ-3413 δόθηκε στο νέο '10' του ΚΤΕΛ Ξάνθης, ένα Berkhof Axial 70 με
DAF 410 και 12άρι κιβώτιο AS-Tronic, που αντικατέστησε Berkhof Axial 70 με DAF 430 και απλό 6άρι κιβώτιο.Μου έστειλαν ΙΜΖ-844* μάλλον σημερινό.
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
...Μόλις μου ήρθε μια φλασιά μήπως ξέρουμε με τι σειρά δόθηκαν τα ΧΑ στα δίκυκλα γιατί τότε δεν έκανα spotting σε μηχανές , ίσως αυτό μας δείξει την σειρά στα αυτοκίνητα!Η σειρά των συνδυασμών στην Εύβοια είναι ΧΑΒ, ΧΑΕ, ΧΑΖ, ΧΑΗ, ΧΑΚ, ΧΑΜ, ΧΑΝ, ΧΑΡ, ΧΑΤ, ΧΑΧ, ΧΑΑ, ΧΑΙ,
ΧΑΟ, ΧΑΥ. Τουλάχιστον μέχρι το ΧΑΡ (αρχές 97) δόθηκαν με τη σειρά στα δίκυκλα, μετά δεν ξέρω σίγουρα,
λόγω των κλάδων Ιστιαίας και Αλιβερίου που ιδρύθηκαν το καλοκαίρι του 98 ενδέχεται να υπήρξαν αλλαγές
στην προβλεπόμενη σειρά (και σειρά εκτύπωσης στις κατανομές). Το ποιος συνδυασμός πρόκειται να
εμφανιστεί κάπου εξαρτάται από το δεδομένο απόθεμα των εκτυπωμένων συνδυασμών: αλλαγές στη σειρά
μπορούν να γίνουν όταν είναι μεγάλο το απόθεμα, βλ. παλιότερα στο Ηράκλειο, πρόσφατα στα Γιάννενα
(ποιος περίμενε ΙΝΙ μετά το ΙΝΤ;...) κλπ. -
Ημέρα δικύκλων η σημερινή...
ΧΥΒ 445
ΗΗΙ 838 από Ηράκλειο και ΧΟΑ 134 από Χίο.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009