-
Ξερουμε τιποτα περισσοτερο επ'αυτου???
Περα της τιμης(5 Ε) και του περιορισμενου αριθμου αντιτυπων,δεν λεει ποτε θα επανακυκλοφορησει(εκτος και αν ηδη κυκλοφορει).
Πολλοι θα ηθελαν να εχουν το εν λογω τευχος στην βιβλιοθηκη τους... -
Περα της τιμης(5 Ε) και του περιορισμενου αριθμου αντιτυπων,δεν λεει ποτε θα επανακυκλοφορησει(εκτος και αν ηδη κυκλοφορει).
Προσωπικά το παρήγγειλα τηλεφωνικά από τις Τεχνικές Εκδόσεις.
-
Το ζητήσατε, έγινε...
Μιλείστε με την Πελι
Στρ -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Το ζητήσατε, έγινε...
Μιλείστε με την Πελι
ΣτρΚαι πολύ καλά κάνατε!!!
Μπορείτε να κρατάτε μερικά την Κυριακή στο Μέγαρο, σίγουρα θα έχουν κίνηση -
Στα περίπτερα υπάρχει ή θα πρέπει να το παραγκείλουμε τηλεφωνικοώς απο τα κεντρικά ?
-
Εγώ πάντως, με την πρώτη ευκαιρία θα το παραγγείλω... Ελπίζω να έχει βγει σε αρκετά αντίτυπα.
Ρίχνω και μια ακόμη ιδέα:
Τι θα λέγατε για μια νέα, εμπλουτισμένη και ενημερωμένη με τις τελευταίες τεχνολογίες, έκδοση του 'Οδηγώντας' (η οποία καλό θα είναι να είναι διαθέσιμη και από βιβλιοπωλεία όπως του Παπασωτηρίου);
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ πάντως, με την πρώτη ευκαιρία θα το παραγγείλω... Ελπίζω να έχει βγει σε αρκετά αντίτυπα.Ρίχνω και μια ακόμη ιδέα:
Τι θα λέγατε για μια νέα, εμπλουτισμένη και ενημερωμένη με τις τελευταίες τεχνολογίες, έκδοση του 'Οδηγώντας' (η οποία καλό θα είναι να είναι διαθέσιμη και από βιβλιοπωλεία όπως του Παπασωτηρίου);
Το 'οδηγωντας' εγω το πηρα απο τον Παπασωτηριου και μαλιστα σε τιμη που με εξεπληξε θετικα! 8 ευρω αν δεν κανω λαθος.θα ηθελα παντως να βγει καινουρια εκδοση (ποιος δεν θα 'θελε!) αλλα νομιζω τετοια εργα γραφονται μονο μια φορα. Οι καινοτομιες πλεον ειναι αναρι8μητες και μονο η καταγραφη ολων των ηλεκτρονικων συστηματων θα χρειαζοταν ενα μεγαλο αριθμο σελιδων.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ πάντως, με την πρώτη ευκαιρία θα το παραγγείλω... Ελπίζω να έχει βγει σε αρκετά αντίτυπα.Ρίχνω και μια ακόμη ιδέα:
Πήγαινε πάρ' το! Οι ΤΕ είναι πέντε βήματα από το Μετρό της Δάφνης...
-
Eγώ μόλις το παράγγειλα, μιλώντας με την κ. Πέλλη !
Το μείον για εμάς εκτός Αθηνών, είναι ότι κοστίζει 5 + 4.60 = 9.60 με τα έξοδα αποστολής.
Χαλάλι του !
-
θα συμφωνήσω να υπάρχουν κάποια τεύχη πρός πώληση την Κυριακή. Σκεφτείτε κι εμάς τα επαρχιωτάκια
-
Ουάου!!!!
Για δες όμως καιρό που διάλεξα την ξενιτιά να πάρω...
Έκανα συνδρομή με αντικαταβολή ελάχιστα πριν φύγω, και αφού ήρθα έμαθα πως δεν έχει αντικαταβολή στις συνδρομές (χάθηκε να τα πλήρωνα όλα με την παραλαβή του πρώτου τεύχους; ), και αφού ούτως ή άλλως είχα δώσει τη διεύθυνση των γονιών μου στην Αθήνα (αν τα έστελνω εδώ Ελβετία ερχόταν διπλάσιο...) και να μου τα δίνουν όταν πηγαίνω, τώρα τρέχα γύρευε...
Τώρα βγαίνει και το νούμερο 1 ξανα, και ήρθα κι έδεσα...
Πάντως χίλια μπράβο και ευχαριστούμε!!!
-
Σήμερα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος (ακριβώς γιατί δεν ξέρω), αλλά ξέρω ότι παρέλαβα από το ταχυδρομείο το πρώτο τεύχος των 4Τ έναντι 9,60 euro (είναι και τα έξοδα αποστολής εκτός Αθηνών).
Πραγματικά 1/4 σε μέγεθος των σημερινών τευχών. Και ο Κ.Κ. που έγραφε ''δεν σας υποσχόμεθα ότι οι 4Τ θα έχουν 1500 έγχρωμες σελίδες''.Πραγματικά το πρώτο που διάβασα είναι το΄''εν λευκώ''.
Που να φανταζόταν τότε ο Κ.Κ. ότι οι πωλήσεις θα ήταν πολλαπλάσιες του αριθμού 25.000 που αναφέρει ως κάτι...άπιαστο.Ευχαριστούμε πολύ για την επανέκδοση. Ώρα για μελέτη...
1 Τευχος 4Τ επανεκδοση