-
-
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
ρε παιδια, ημουν βουκουρεστι χτες, και πετυχα μια maybach σοβαρα μιλαω, δεν κανω πλακα, ειχε Maybach στο βουκουρέστι...
Kαι γιατί σου φαίνεται περίεργο?
Πάνε μια βόλτα και Σόφια να δεις τι γίνεται...εχουν οι μαντραδες στη σοφια περισσοτερες maybach ? αληθεια γνωριζει κανενας ποση θα ειναι η εκπτωση στην τελικη τιμη μετα τη μειωση του φορου 50% ?
-
F430 και murcielago(αυτη με το bodykit) στην Λ.Νικης στην Θεσσαλονικη,
-
εσυ ησουν????
-
Lamborghini Countach το απογευμα στην παραλιακη φορτωμενη πανω σε φορτηγο οδικης βοηθειας.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Προσέξατε πως έχει 2 δαγκάνες φρένων στον κάθε δίσκο, στους πίσω τροχούς???
Και που είναι το περίεργο ?Και το δικό μου έχει.Οι μικρές δαγκάνες είναι για το χειρόφρενο
To περίεργο είναι πως αυτό το συναντάς σε υπεραυτοκίνητα αγαπητέ, εάν είσαι εσύ κάτοχος ενός από αυτά χαλάλι σου αλλά είναι ασυνήθιστο για τα κοινά αυτ/τα...
Το δικό μου αμάξι έχει δύο δαγκάνες στους μπροστά δίσκους
Η C4;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Προσέξατε πως έχει 2 δαγκάνες φρένων στον κάθε δίσκο, στους πίσω τροχούς???
Και που είναι το περίεργο ?Και το δικό μου έχει.Οι μικρές δαγκάνες είναι για το χειρόφρενο
To περίεργο είναι πως αυτό το συναντάς σε υπεραυτοκίνητα αγαπητέ, εάν είσαι εσύ κάτοχος ενός από αυτά χαλάλι σου αλλά είναι ασυνήθιστο για τα κοινά αυτ/τα...
Το δικό μου αμάξι έχει δύο δαγκάνες στους μπροστά δίσκους
Η C4;
-
Όχι το C4, αλλά είναι και αυτό Γαλλικό.
-
-
Είναι τόσο γρήγορη που προλαβαίνεις και βλέπεις το είδωλό της στον καθρέφτη;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Είναι τόσο γρήγορη που προλαβαίνεις και βλέπεις το είδωλό της στον καθρέφτη; -
Είναι η άτιμη!!!
-
-
-
Είδα σήμερα το απόγευμα ένα δεξιοτίμονο και με αγγλικές ή κυπριακές πινακίδες Τoyota Yaris(έτσι νόμιζα δηλαδή),αλλά όταν πήγα κοντά διαπίστωσα ότι έγραφε Vitz.
Έχει κυκλοφορήσει με άλλο όνομα σε κάποιες χώρες; -
Nαι και σε καποιες αλλες Echo.
-
Στη Κύπρο σίγουρα σαν Vitz κυκλοφορεί..
-
-
Carspotting [#5]