-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μια κόκκινη 360 εδώ και λίγο καιρό παρκάρει 5-6 δρόμους πιο πάνω από το σπίτι μου, στη γειτονιά του kovathe...Στο δρόμο! Ferrari! Δεν φοβάται;
Το φυλαει ο kovathe
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μια κόκκινη 360 εδώ και λίγο καιρό παρκάρει 5-6 δρόμους πιο πάνω από το σπίτι μου, στη γειτονιά του kovathe...Στο δρόμο! Ferrari! Δεν φοβάται;
Mε την κριση που υπάρχει και την πτωση των τιμων στα μεταχειρα, μαλλον την εβγαλε απο το γκαραζ και παρακαλαει να του την καψουν για να παρει κανα φραγκο απο την ασφαλεια
-
-
Εϊναι και το fr με τα 150 άλογα....
Σκέψου να σε τσαγιάζει ροζ αμάξι... -
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Maybach 57 χθες το απόγευμα κοντά στα διόδια της Τραγάνας.Την παρασκευη μια ιδια στην Δραμα .
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
για να ξεχωρίζουμε λίγο και τα χρώματα...Σημασία στη λεπτομέρεια: έχει βάψει ροζ ακόμα και τις δαγκάνες των φρένων!
-
Κόκκινη 599 παρκαρισμένη χθες έξω από το μέγαρο μουσικής. Κουκλάρα, κλασσική και εξωτική ταυτόχρονα
Πρίν από λίγες μέρες μπλέ ινσάιτ πρώτης γενιάς!
-
-
Dodge @ Μεσογείων
-
-
Την Πέμπτη (ή Παρασκευή) είδα στη Λεωφόρο Συγγρού μια Daimler Super Eight!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Τα συγκεκριμενα περιπου 2 χρονια δεν κανουν να ερθουν????Οποτε η παραγγελια ειχε γινει τοτε.
Υπαρχουν και used ferrari-porsche-lamborgini τα οποια εισαγονται απο Γερμανια και ειναι ετοιμοπαραδοτα. Τα περισσοτερα ferrari και porsche που κυκλοφορουν κατα την προσωπικη μου εκτιμηση δεν ειναι ελληνικων αντιπροσωπιων αλλα εισαγωγες απο το εξωτερικο.
Εντυπωση μου κανει, κανεις απο εσας δεν εχει ξεφυλισει τωρα και πριν απο 1/2/3 χρονια περιοδικα με αγγελιες αυτοκινητων απο εμπορους? Ολα αυτα τα supercars που υπηρχαν σε μαντρες τι νομιζατε οτι εγιναν? Ανοιξε η γη και τα καταπιε? Προφανος καποιοι τα αγορασαν και τα κυκλοφορουν. Αρκετοι απο αυτους που τα εχουν τωρα προσπαθουν λογο των συνθηκων να τα πουλησουν και επειδη κανεις δεν εχει διαθεση/την δυνατοτητα/ και την χρηματοδοτηση να τα παρει εχουν πεσει οι τιμες τους. Και ναι υπαρχουν αρκετες ακυρωσεις αυτοκινητων σε πολλες 'ακριβες' μαρκες. Διαβαστε τα σχετικα αρθρα που κατακλιζουν τα εντυπα αυτοκινητου η στην χειροτερη δειτε ειδησεις! αυτη ειναι η κριση που λεμε, οχι που κυκλοφορουν αυτοκινητα ακομα που υπηρχαν στους δρομους και πριν 1 χρονο
Εκτος και αν για πρωτη φορα ακουτε οτι τετοια αυτοκινητα κυκλοφορουν στην Ελλαδα, οποτε μια αναδρομη σε παλιοτερα posts του Carspoting θα σας διαβεβαιωσει...
Το όλο θέμα ξεκίνησε από την αναφορά του sv2 πως αναμένετε να κυκλοφορήσουν σύντομα στην Ελλάδα 70 Ferrari California. Με βάση το συγκεκριμένο Post έκανα αναφορά στην 'οικονομική κρίση' και όχι φυσικά στο γεγονός πως κυκλοφορούν εδώ και χρόνια διάφορες Ferrari, Porsche, κλπ, μερικές εκ των οποίων μεταπωλούν διάφοροι έμποροι.
Γραψε λαθος τοτε, ζητω συγνωμη γιατι εγω αλλο καταλαβα!
Αν αναφερεσαι στις νεες παραγγελιες, τοτε η παρατηρηση σου εχει βαση!
-
Mercedes r-class για σημερα
-
-
Kουκλα η M3 E92!!! Τυχερος ο ιδιοκτητης!
-
Συμφωνώ αλλά IMO νομίζω πως το μαύρο, τουλάχιστον στην E92 δεν της πηγαίνει καθόλου. Ούτε καν που πήγε το μάτι μου στην ανθρακονημάτηνη οροφή. Ενώ σε άλλα χρώματα, δείχνει εντελώς διαφορετικό και πολύ ποιο όμορφο.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Συμφωνώ αλλά IMO νομίζω πως το μαύρο, τουλάχιστον στην E92 δεν της πηγαίνει καθόλου. Ούτε καν που πήγε το μάτι μου στην ανθρακονημάτηνη οροφή. Ενώ σε άλλα χρώματα, δείχνει εντελώς διαφορετικό και πολύ ποιο όμορφο.Σε αυτο εχεις δικιο οντως, δεν αναδεικνυει τα καλη της και τις γραμμες της οσο το κοκκινο, το μπλε και καποια αλλα χρωματα, αλλα γενικα η προηγουμενη m3 και η τωρινη ειναι ενα ονειρο για μενα!
-
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Συμφωνώ αλλά IMO νομίζω πως το μαύρο, τουλάχιστον στην E92 δεν της πηγαίνει καθόλου. Ούτε καν που πήγε το μάτι μου στην ανθρακονημάτηνη οροφή. Ενώ σε άλλα χρώματα, δείχνει εντελώς διαφορετικό και πολύ ποιο όμορφο.
Σε αυτο εχεις δικιο οντως, δεν αναδεικνυει τα καλη της και τις γραμμες της οσο το κοκκινο, το μπλε και καποια αλλα χρωματα, αλλα γενικα η προηγουμενη m3 και η τωρινη ειναι ενα ονειρο για μενα!
O Xριστος κι Παναγια!!!!!!Πες μου οτι σου αρεσει σε αυτο το χρωμα????Νομιζω πως αδικει τραγικα το πισω μερος καθως εμενα πρoσωπικα τα φωτιστικα σωματα μου φαινονται ενιαια με το αμαξωμα.Για μενα το χρωμα της Μ3 Ε92 ειναι το λευκο με μαυρη ζαντα και ακολουθει το ανθρακι.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Σε αυτο εχεις δικιο οντως, δεν αναδεικνυει τα καλη της και τις γραμμες της οσο το κοκκινο, το μπλε και καποια αλλα χρωματα, αλλα γενικα η προηγουμενη m3 και η τωρινη ειναι ενα ονειρο για μενα!
O Xριστος κι Παναγια!!!!!!Πες μου οτι σου αρεσει σε αυτο το χρωμα????Νομιζω πως αδικει τραγικα το πισω μερος καθως εμενα πρoσωπικα τα φωτιστικα σωματα μου φαινονται ενιαια με το αμαξωμα.Για μενα το χρωμα της Μ3 Ε92 ειναι το λευκο με μαυρη ζαντα και ακολουθει το ανθρακι.
Δεν θα με χαλουσε να σου πω την αληθεια μια κοκκινη m3 με τις ανθρακι ζαντες...Καλα σε λευκο εννοειται οτι ειναι ερωτας, ειδικα με μαυρες ζαντες!
Carspotting [#5]