-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
παω να παρω εγω τον ασφαλιστη....
δεν εχουμε μεικτη ασφαλεια.
δεν θυμαμαι κι ολας αν την εχουμε στο 320 η στο Γκολφ...
γμτ ειμαι και εξωτερικο...
bill/nonne ευχαριστω...wannabe εσυ πως ακριβως εγινε το θεμα σου;
Χρηστο Λαππα τι εγινε τελικα με το ΜΒΡ;
θα παρεις αλλο;
άσε εγώ έμπλεξα χειρότερα. έπεσε πάνω μας όταν ήταν παρκαρισμένο και έφυγε.
ευτυχώς(πάνω που έχεις χάσει κάθε εμπιστοσύνη) υπάρχουν μάρτυρες διατεθιμένοι να καταθέσουν.
η ασφάλεια του δεν το δέχεται, λέει θέλει στειλει να πραγματογνώμονα και αν και εφόσν την συμφέρει ( και πόσα θα θέλει να κάνει σκόντο με ξένο κώλο φαντάζεσαι...)
ποντάρουν οτι δεν έχεις νομική βοήθεια και οτι θα κολώσεις να πληρώσεις για να τους κυνηγήσεις.
ευτυχώς εμείς έχουμε στο ασφαλιστήριο και νομική προστασία, αλλά για να κινηθεί οποιαδήποτε διαδικασία θα πρέπει να έχουμε τα τιμολόγια επισκευής άρα να έχουμε πληρώσει απο τη τσέπη μας.
καράσυμφέρει να κυκλοφορείς ανασφάλιστος.αφού η ασφάλεια του δέχεται, να πάρεις πρώτα τον πραγματογνώμονα να δεις τι θα πει. μην αρχίσεις και φτιάχνεις και μετά σου λένε δεν δέχομαι το α, ακριβό το β κοκ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ρωτα τον ασφαλιστη σου ,οχι εμας.
Ρε φιλε forum ειναι γι αυτο φτιαχτηκε για να ρωταει οτι θελει. Λες να μην ξερει να ρωτησει την ασφαλιστικη του? Περαστικα pik..
νονε το ξερω ,αλλα ειναι σοβαρο το θεμα του και γιαυτο του ειπα να ρωτησει τον ασφαλιστη του και οχι τον καθε ασχετο .
-
την παρεα μας εδω δεν την θεωρω ασχετη
ισα ισα σε θεματα αυτοκινητου την εμπιστευομαι απολυτα γιατι τα παιδια εδω ειναι ενημερωμενα ψαγμενοι και εχουν χρονια στο κουρμπετι...και σας ευχαριστω που μοιραζεστε μαζι μου καποιες εμπειριες σας η καποιες γνωσεις.
τον ασφαλιστη δεν μπορουσα ακομα να τον ρωτησω θα το κανω αυριο που θα εχω μιλησει και με τον πατερα μου...
και για να αλλαξουμε λιγο το κλιμα....
ερωτας....οπως ειναι και εκει που ειναι....
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Koινό πάτωμα Mito-Mini;Και λίγες σελίδες πριν εξήγησα και τους λόγους......
A shrinking sales environment will increase the costs incurred by BMW by continuing to develop its own bespoke platforms and powertrains. At the press conference Reithofer himself said that more 'major cooperation' with competitors is possible as a way of scaling back costs. However, this is unlikely to come from the discussions that the company has been holding with Fiat over the possibility of the next-generation Mini sharing a platform with a small Alfa Romeo, as this idea has now been shelved (see Germany - Italy: 11 March 2009: BMW and Alfa Romeo Abandon Plans for Shared Mini/MiTo Platform). -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ασχετο ερωτημα...
με το Γκολφ επαθε ατυχημα ο πατερας μου (μια πορτα αλλαγη και η πισω ελαχιστο φτιαξιμο)και χωρις να ειναι η υπαιτιοτητα δικη του του ζηταει η ασφαλεια ΤΟΥ μπροστα τα χρηματα να πληρωσει ο ιδιος τις ζημιες και μετα λεει θα τον αποζημιωσει...
ετσι λειτουργει το συστημα;
δεν ξερω γιατι εχουμε να εμπλακουμε σε κατι αναλογο πανω απο 10ετια.ήμαρτον και πάλι ήμαρτον να λες με το κωλοσύστημα που μόνο οταν είναι να πληρώσεις όλα τρέχουν νεράκι.
απλή ή μεικτή έχει ο πατέρας σου?έκανε ο άλλος δήλωση?
σε ρωτάω γιατί έχω μπλέξει και εγώ σε παρόμοια φάση και πλακώνομαι μέρα παραμέρα στο τηλ/νο κ μάλλον θα πάει και σε δικαστήριο.εμεις το κανουμε πολυ συχνα ετσι, δλδ πληρωνει ο father το συνεργειο και μετα στελνει εμενα το καμαρι με τις αποδειξεις του συνεργειου να πληρωθω
η μονη πουστια που μας εχουν παιξει ετσι ειναι να προσπαθουν καμια φορα να μας κοψουν καποια χρηματα, γιατι πχ το αμαξι ειναι σχετικα παλιο και δεν επρεπε να μπει καινουριο ανταλλακτικο αλλα μεαχειρα..
με λιγα μπινελικα μπροστα στο κοσμο το θεμα λυνεται
(ευτυχως δεν εχει χρειατει να κανω εγω αυτους τους τσακωμους!) -
Kαλησπέρα,
Δημήτρη περαστικά φίλε, αυτά είναι στη ζωή, λαμαρίνες μόνο......
Οι περισσότερες ασφαλιστικές απ'όσο ξέρω έτσι κάνουν, πληρώνεις εσύ και μετά αυτοί σε αποζημιώνουν σύμφωνα με τα τιμολόγια. Να διευκρινήσεις μόνο το θέμα των ανταλλακτικών που θα μπουν καθώς και το συνεργείο που θα χρησιμοποιήσεις, να μην σου κάνουν που*τια μετά και δεν σε αποζημιώνουν
Επίσης, δες μήπως έχεις Νομική Προστασία (συνήθως είναι η ARAG) και βάλε έναν δικηγόρο τους να τους τα ψάλει λιγάκι σε περίπτωση που σου 'κάνουν νερά' στο θέμα αυτό.
Τέλος, το θέμα των ασφαλιστικών (απατεώνες ΟΛΟΙ) είναι πολύ μεγάλο για να το ανοίξουμε εδώ μέσα....
-
pik. δες την περίπτωση αν το συνεργείο δέχεται να του υπογράψεις μια συναλλαγματική για το κόστος της επισκευής, να σου δώσουν το τιμολόγιο και να πας στην ασφαλιστική σου να πάρεις τα χρήματα και μετά να τα δώσεις στο συνεργείο. Είναι μια συνηθισμένη πρακτική στα συνεργεία, για να διευκολύνουν τους πελάτες τους που δεν έχουν ρευστό εκείνη τη στιγμή και δεν θέλουν να δανειστούν για να πληρώσουν την επισκευή.
-
...Επίσης αρκετά συνεργεία δέχονται εξουσιοδότηση από τον πελάτη να εισπράξουν την αποζημίωση για λογαριασμό του, και επίσης υπάρχουν συνεργεία συμβεβλημένα με τις ασφαλιστικές εταιρίες που κάνουν τις επισκευές και πληρώνονται κατευθείαν από την ασφαλιστική.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...Επίσης αρκετά συνεργεία δέχονται εξουσιοδότηση από τον πελάτη να εισπράξουν την αποζημίωση για λογαριασμό του, και επίσης υπάρχουν συνεργεία συμβεβλημένα με τις ασφαλιστικές εταιρίες που κάνουν τις επισκευές και πληρώνονται κατευθείαν από την ασφαλιστική.Στην Αγροτική ασφαλιστική που έχω μεικτή το αμάξι μου, δεν δέχονται εξουσιοδότηση. Η επιταγή βγαίνει στο όνομα του ασφαλισμένου και πρέπει ο ίδιος να την εισπράξει.
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Βρέθηκε μια άκρη και η μικτή μου κάλυψε το κόστος για να αντικαταστήσω τις ζάντες στις οποίες είχα κάνει κάτι μικρογρατσουνιές. Τώρα λοιπόν έχω ένα επιπλέον σετάκι (225/40/18 εμπρός και 255/35/18 πίσω) τις οποίες θα βγάλω σε αγγελία σε κάποια στιγμή (με απώτερο στόχο να αγοράσω σετ 225/45/17 -το μικρότερο που παίρνει το αυτοκίνητο- για χειμερινά από την επόμενη χιονοδρομική περίοδο.Ξέρουμε σε τι τιμές μπορούν να φύγουν αυτές;
Εγώ τις δικές μου τις έδωσα 800 ευρώ και ήταν 17άρες. Άρα μια λογική τιμή για τα 18άρια σου θα είναι περίπου 1200 με 1500 με τα λάστιχα.
-
παιδες ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και τις παρατηρησεις σας...
τελικα για να μην χανουμε χρονο θα πληρωσουμε αμεσως γιατι σημερα κι ολας εφεραν την μια πορτα στην αντιπροσωπεια...
απλα μαλλον αλλαζω ασφαλιστικη....και για τον venga...
ωραια χρωματα...
-
Tροπέτο έγινε το άμοιρο το 'Loaded'...
http://www.aftonbladet.se/bil/article47 ... leComments -
http://www.youtube.com/watch?v=EKxtLx5H ... r_embedded
-
σκεψου το σε δημοσιο δρομο με τα τοιχακια στην ακρη του δρομου!!!
-
Αυτό δεν είναι το Μ3 που χτυπούσε κάτι χαμηλά 7ρια στο Nordschleife?
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Αυτό δεν είναι το Μ3 που χτυπούσε κάτι χαμηλά 7ρια στο Nordschleife?Nαι
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
σκεψου το σε δημοσιο δρομο με τα τοιχακια στην ακρη του δρομου!!!Ή στην Κορίνθου-Πατρών με τον ανυποψίαστο στο αντίθετο
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Βρέθηκε μια άκρη και η μικτή μου κάλυψε το κόστος για να αντικαταστήσω τις ζάντες στις οποίες είχα κάνει κάτι μικρογρατσουνιές. Τώρα λοιπόν έχω ένα επιπλέον σετάκι (225/40/18 εμπρός και 255/35/18 πίσω) τις οποίες θα βγάλω σε αγγελία σε κάποια στιγμή (με απώτερο στόχο να αγοράσω σετ 225/45/17 -το μικρότερο που παίρνει το αυτοκίνητο- για χειμερινά από την επόμενη χιονοδρομική περίοδο.
Ξέρουμε σε τι τιμές μπορούν να φύγουν αυτές;
Εγώ τις δικές μου τις έδωσα 800 ευρώ και ήταν 17άρες. Άρα μια λογική τιμή για τα 18άρια σου θα είναι περίπου 1200 με 1500 με τα λάστιχα.
Είναι χωρίς λάστιχα. Στο τιμολόγιο βλέπω ότι η BMW τις χρέωσε €1530.52 (Original BMW-M) και σκέφτομαι να τις βάλω σε αγγελία για κανένα χιλιάρικο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Βρέθηκε μια άκρη και η μικτή μου κάλυψε το κόστος για να αντικαταστήσω τις ζάντες στις οποίες είχα κάνει κάτι μικρογρατσουνιές. Τώρα λοιπόν έχω ένα επιπλέον σετάκι (225/40/18 εμπρός και 255/35/18 πίσω) τις οποίες θα βγάλω σε αγγελία σε κάποια στιγμή (με απώτερο στόχο να αγοράσω σετ 225/45/17 -το μικρότερο που παίρνει το αυτοκίνητο- για χειμερινά από την επόμενη χιονοδρομική περίοδο.
Ξέρουμε σε τι τιμές μπορούν να φύγουν αυτές;
Είναι χωρίς λάστιχα. Στο τιμολόγιο βλέπω ότι η BMW τις χρέωσε €1530.52 (Original BMW-M) και σκέφτομαι να τις βάλω σε αγγελία για κανένα χιλιάρικο.
Μια χαρά τιμή.
BMW FORUM