-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
@Nikos: Γκαντεμιά 2 λάστιχα ταυτόχρονα. Βέβαια και Run Flat να είχες, μπορει να μην σε έσωζαν (εάν η λακούβα χάλαγε τα πλαϊνά). Εάν ήταν ΟΚ, θα γλύτωνες την οδική βοήθεια, αλλά το κόστος αλλαγής θα ήταν μεγαλύτερο. Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις.Το βασικό για εμένα είναι ότι η BMW Mobile Care δέχτηκε να σε πάει σε βουλκανιζατέρ, ενώ είχα διαβάσει παλαιότερα (δεν θυμάμαι σε ποιο φόρουμ) ότι εάν βγάλεις τα Run Flat, τότε δεν σε εξυπηρετούν σε περίπτωση σκασμένου ελαστικού.
Επειδή τη κατάλαβα τη δουλειά...δε τους είπα ότι ΔΕΝ έχω run flat, αλλά ότι σκίστηκαν. Ο οδηγός του φορτηγού (Mondial Service) δεν ασχολήθηκε και τέλος καλό όλα καλά.
Ερώτηση...η BMW Mobile Care διαρκεί όσο διαρκεί η εγγύηση του αυτοκινήτου ή είναι ευ'όρου ζωής?
-
Ο χρήστης deep purple έγραψε:
Άρχισαν τα όργανα.... 316 με ζάντες, δερματίνη, τιμόνι με χειριστήρια, μεταλλικό και με το κλειδί στο χέρι 27.400 μετρητοίς.... και θα κατέβουν κι άλλοΘα τα έδινες δλδ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άρχισαν τα όργανα.... 316 με ζάντες, δερματίνη, τιμόνι με χειριστήρια, μεταλλικό και με το κλειδί στο χέρι 27.400 μετρητοίς.... και θα κατέβουν κι άλλο
Θα τα έδινες δλδ;
Εγώ πάντως όχι με κάτι παραπάνω παίρνεις ένα σούπερ Α4 ή μια 159 ΤΙ ( )
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ερώτηση...η BMW Mobile Care διαρκεί όσο διαρκεί η εγγύηση του αυτοκινήτου ή είναι ευ'όρου ζωής?Καλό κόλπο!
Αν θυμάμαι καλά είναι 5 χρόνια (η εγγύηση είναι 2), και μετά εάν θές πληρώνεις κάτι τις και την επεκτείνεις.
-
θα κανουμε ενα τηλεφωνακι να δουμε.....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άρχισαν τα όργανα.... 316 με ζάντες, δερματίνη, τιμόνι με χειριστήρια, μεταλλικό και με το κλειδί στο χέρι 27.400 μετρητοίς.... και θα κατέβουν κι άλλο
Θα τα έδινες δλδ;
Προσωπικα 27.400 για μεταχειρισμενο τάφο δεν θα εδινα παρα μονο ισως εαν ηταν το τελευταιο αυτοκινητο επι της γης
-
Εγώ κατάλαβα οτι εννοεί καινούριο...
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ερώτηση...η BMW Mobile Care διαρκεί όσο διαρκεί η εγγύηση του αυτοκινήτου ή είναι ευ'όρου ζωής?
Καλό κόλπο!
Αν θυμάμαι καλά είναι 5 χρόνια (η εγγύηση είναι 2), και μετά εάν θές πληρώνεις κάτι τις και την επεκτείνεις.
καλα θυμασαι Φανη...
ειναι 5 χρονια και μετα ανανεωση 95Ε τον χρονο αλλιως στην 2η ανανεωση 75Ε σε αντιπτοσωπεια.
τωρα ρωτησα.
-
5 χρόνια διαρκεί
-
Ο χρήστης Astrahan έγραψε:
Εγώ κατάλαβα οτι εννοεί καινούριο...Και γω.
-
Καινούργιο εννοούσα.......... και δεν θα τα έδινα απλά το ανέφερα για να δείξω ότι άρχισαν να πέφτουν από τα 30+ που ζητούσαν............ και πιστεύω ότι θα πέσουν κι άλλο. Εν κατακλείδι τα 27.400 για την 316 όπως την περιγράφω δεν θα τα έδινα, αλλά τα 33.600 που μου είπανε μετρητοίς -με τον ίδιο εξοπλισμό που ανέφερα- για την 320 με τα 170 άλογα θα τα έδινα. Δεν έχω πρόβλημα με την μάρκα -ίσα ίσα την θεωρώ κορυφή- αλλά το 316 ήταν υπερεκτιμημένο.........
-
Καλημέρα,
Για να μην διπλοποστάρω, ρίξτε μια ματιά εδώ και πείτε τη γνώμη σας για να βγώ από το δίλημα.....
-
αλλά το 316 ήταν υπερεκτιμημένο.........Συμφωνώ...προσπαθούν όμως να ξεστοκάρουν επειδή σταματάει το 1.6 μοτέρ και πλέον θα βγαίνει denuted 2lt με μεγαλύτερη ροπή, αλλά ίδια άλογα.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
denutedTι θα πει αυτό, γιατί το proficiency δεν τό΄χω πάρει ακόμη;
-
denuted
Tι θα πει αυτό, γιατί το proficiency δεν τό΄χω πάρει ακόμη;
Επειδή γράφω με τυφλό σύστημα στο laptop, μπέρδεψα λίγο τα γράμματα...detuned ήθελα να γράψω που σημαίνει ουσιαστικά ότι το μοτέρ αν και 2λτ, είναι πιο αδύναμο από το 170άρι.
-
Merci beaucoup
-
tsilis..
-
-
Καλησπέρα,
Δύο θέματα προς σχολιασμό σήμερα......
Θέμα 1ο
Σήμερα έκανα μια παράξενη δοκιμή με το κάρο μου, δοκιμή ροπής, είπα να δω από πόσο χαμηλά τραβάνε ικανοποιητικά οι ταχύτητες 5η & 6η.....
Α) Με 5η και 1250σαλ - 70Κμ/Ω είναι το χαμηλότερο που μπορείς να έχεις......μετά τα 85Κμ/Ω ανοίγει γρήγορα....μετά τα 100Κμ/Ω πάει σφαίρα.....
Β) Με 6η και 1500σαλ - 80Κμ/Ω είναι το χαμηλότερο που μπορείς να έχεις.....μετά τα 100Κμ/Ω ανοίγει γρήγορα....μετά τα 130Κμ/Ω πάει σφαίρα.....έως το τέρμα (250Κμ/Ω)
Θέμα 2ο
Ανακάλυψα νέα 'καλούδια' στο υπέροχο Ebay.de......θα κάνω α-μπε-μπα-μπλόμ...
.....για να ακούω γνώμες, Α, Β, ή Γ......
ΥΓ: Αύριο πάω να δώ από κοντά τις 'Β', τις 'Α' & 'Γ' τις έχω δεί σε 3άρα αλλά ποτέ τις 'Β'.....
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
tsilis..
Θανάση,κάτσε πρώτα θα μάθουμε να στρίβουμε τα 140, και μετά πάμε και στα 170!
BMW FORUM