-
Αντρέα δεν ξέρω πόσο υπομονετικός ή χαλαρός ή δεν ξέρω τι μπορείς να είσαι για να πηγαίνεις με 100-110 στην εθνική αλλά το κατόρθωμά σου δείχνει πολλά για το τί σημαίνει μεγάλος κινητήρας που λειτουργεί ήρεμα σε ελαφρύ αμάξωμα....
Φαντάσου ότι αν είχες κανέναν σύγχρονο δίλιτρο (πχ της BMW) στο αμάξωμά σου θα έκαιγες ακόμα λιγότερο! -
Α,να προσθεσω κατι σημαντικο όμως.
Τα χιλιόμετρα,ειναι κοντερίσια.Το κοντερ μου,κλέβει πάντα κατι-τις,οπότε σιγουρα εχει 'γραψει' περισσοτερα χιλιόμετρα.Δηλαδη,η παραγματικη καταναλωση,θα ειναι ισως και 10% μεγαλύτερη.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Για να το κάνουμε τάληρα, 18 ευρώ για 70 λίτρα μας κάνει 0,257/λίτρο...Καταραμένη ακρίβεια...
Τι λέτε ρε;;; Που γεμίσατε; Στη Ρωσία;;; Εδώ εμάς γιατί μας έχουν με 0,80€ /lt ;; Εγώ υπολόγιζα μετά το καλοκαίρι θα έπεφτε στα 0,65/0,70. Είδαμε τιμές κοντά στο 0,70 αλλά αυτό μόνο μέχρι τα χριστούγεννα. Τώρα είναι ~0,80
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Για να το κάνουμε τάληρα, 18 ευρώ για 70 λίτρα μας κάνει 0,257/λίτρο...
Καταραμένη ακρίβεια...
Τι λέτε ρε;;; Που γεμίσατε; Στη Ρωσία;;; Εδώ εμάς γιατί μας έχουν με 0,80€ /lt ;; Εγώ υπολόγιζα μετά το καλοκαίρι θα έπεφτε στα 0,65/0,70. Είδαμε τιμές κοντά στο 0,70 αλλά αυτό μόνο μέχρι τα χριστούγεννα. Τώρα είναι ~0,80
ΣΤΑ Η.Α.Ε. εκεί η βενζίνη είναι πέντε φορές πιο φθηνή από το νερό....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
ΣΤΑ Η.Α.Ε. εκεί η βενζίνη είναι πέντε φορές πιο φθηνή από το νερό....Καταραμένη ακρίβεια
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
ΣΤΑ Η.Α.Ε. εκεί η βενζίνη είναι πέντε φορές πιο φθηνή από το νερό....
Καταραμένη ακρίβεια
Τα εμφιαλωμένα ειναι στην ιδια τιμή αν οχι πιο φτηνα απο εδώ
Δεν συζητω για evian και λοιπα εισαγώμενα γιατι θα κλαίμε ή θα
Τωρα για το νερο στα σπίτια εχω μια αμφιβολια αν το πληρωνουν ή οχι... -
Golf tsi 122 351χλμ μονο εντος πολης κυριως δουλεια-σπιτι (2km αποσταση) και καμια βολτα, μεση ταχυτητα 25km/h και μεση καταναλωση 10.7. Καλα ειναι νομιζω
-
νομίζω μπορείς να πετύχεις πολύ καλύτερα νούμερα ......
-
Δεν νομιζω να μπορω γιατι παω πολυ χαλαρα δεν εχει νοημα να τρεχω σε τοσο μικρες διαδρομες. Το προβλημα μαλλον ειναι τα πολλα κρυα ξεκινηματα και οι πολυ μικρες διαδρομες. Για τη δουλεια κανω 3-4 λεπτα το πρωι και 6-7 λεπτα το μεσημερι-απογευμα-βραδυ.
-
Η κλασική ελάχιστη διαδρομή για αυτοκίνητο και μεγάλη για τα πόδια.
Για το ζέσταμα ακούγονται πολλά. Μπορείς να ξεκινάς αμέσως ώστε και να ζεσταίνεται ο κινητήρας αλλά και να κινήσαι. Από την άλλη το σκοτώνεις το αμάξι πιστεύω. Μετά υπάρχει το καλό ζέσταμα 2-3 λεπτά. Εγώ προτιμώ κάτι ενδιάμεσο. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι ταχύτητες και οι στροφές φυσικά. Επίσης έχω σχεδόν πάντα ανοιχτό την κατανάλωση ( lt/100km ) που μου δείχνει αν πρέπει να αλλάξω ταχύτητα πχ. Γενικά το πρόβλημα στην καταναλωση είναι η κίνηση στους δρόμους και τα στενάκια που πρέπει να σταματάς να κοιτάς.
Πιστεύω ένα 8άρακι μπορείς να το πιάσεις.
-
Για 2 χλμ παίρνετε αμάξι ρε παιδιά Για βρείτε εναλλακτικές
300 χλμ σε λοβοτομημένο cruising με λίγο μποτιλιάρισμα στην πόλη, μέση κατανάλωση 7,2
Τα χειμερινά πρέπει να επηρεάζουν τελικά -
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Δεν νομιζω να μπορω γιατι παω πολυ χαλαρα δεν εχει νοημα να τρεχω σε τοσο μικρες διαδρομες. Το προβλημα μαλλον ειναι τα πολλα κρυα ξεκινηματα και οι πολυ μικρες διαδρομες. Για τη δουλεια κανω 3-4 λεπτα το πρωι και 6-7 λεπτα το μεσημερι-απογευμα-βραδυ.Να αλλάζεις συχνά λάδια. (βάζε φθηνά)
Θα αλλάζεις συχνά και εξάτμιση.
-
Προχτές επιστροφή από Λαμία, με μια 325i (Ε90)
από το board computer
ΜΩΤ 134 km/h
Κατανάλωση 9.6 l/100 κμ. -
Δεν νομιζω να μπορω γιατι παω πολυ χαλαρα δεν εχει νοημα να τρεχω σε τοσο μικρες διαδρομες. Το προβλημα μαλλον ειναι τα πολλα κρυα ξεκινηματα και οι πολυ μικρες διαδρομες. Για τη δουλεια κανω 3-4 λεπτα το πρωι και 6-7 λεπτα το μεσημερι-απογευμα-βραδυ.η καταναλωση σου ειναι πολυ χαμηλη δεδομενου οτι το αυτοκινητο μεχρι να ζεσταθει καιει πολυ!!! Ενδεικτικα στο δικο μου, μπορεις να δεις μεση γυρω στα 11-13 στα πρωτα 2χλμ.
κριμα παντως να παιρνεις το αμαξι για τοσο μικρη αποσταση.
-
Και με τι να παω ρε παιδια με τα ποδια; Θελω ενα 20λεπτο σιγουρα...με το λεωφορειο; Βαλε το περιμενε στη σταση, και 1 Ευρω πηγαινε-ελα πιο φθηνα και πιο γρηγορα παω με το αυτοκινητο..
-
εγω θα αγοραζα ενα μεταχειρισμενο παπι.
-
Καλησπέρα,
Νέο γέμισμα-μέτρηση σήμερα, μέτρια αποτελέσματα:
446 Κm
30 L (Diesel)
6,73 L/100Κm
ΜΩΤ: 61,7 Κm/h
Tύπος οδήγησης: Σπόρ (50% πόλη - 30% αυτ/δρομο - 20% επαρχιακός)
Σύστημα Start-Stop OFFΑυτά...
-
Και με τι να παω ρε παιδια με τα ποδια; Θελω ενα 20λεπτο σιγουρα...με το λεωφορειο; Βαλε το περιμενε στη σταση, και 1 Ευρω πηγαινε-ελα πιο φθηνα και πιο γρηγορα παω με το αυτοκινητο..Ποδήλατο ίσως ... αν βιάζεσαι.
Και ναι, το καλύτερο είναι τα πόδια και για τους δύο σας (πολύ καλό για την υγεία το περπάτημα - 20 λεπτά είναι σχεδόν ιδανικό - 30 ακόμα καλύτερα ) -
Αν είναι εφικτό το ποδήλατο κακώς το σκέφτεσαι
Κι εδώ που τα λέμε 4 χλμ περπάτημα τη μέρα είναι ιδανικό, κι ας μην το κάνεις καθημερινά(10 χλμ είναι το στάνταρ που κάνω κάθε μέρα με ποδήλατο, αν δεν είναι πολύ χάλια ο καιρός. Για να δούμε σήμερα )
-
Στη δουλεια παω πρωι-απογευμα, οποτε με βλεπω να κατεβαινω στα τσικλητηρια αν πηγαινο-ερχομαι με τα ποδια
Έρευνα Κατανάλωσης