-
ΤΚΡ-146*,ΗΜΧ-468*.
ΚΧΧ-453* . -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
οι συνδιασμοι με το ΙΚ- και το ΖΚ- ειναι καλοι...μακαρι να μου τυχει κατι καλο γιατι εχω κολλημα με τις πινακιδες...
Μεγαλύτερο από το δικό μας;... ΖΚ* ξέχνα τα. Μπορείς να τους ρωτήσεις που θα στείλουν το διεκπεραιωτή
να βγάλει την άδεια κυκλοφορίας και να πάρει τις πινακίδες, Άλιμο ή Αγία Παρασκευή. Αν μας πεις μετά
θα σου πούμε με σχετική ακρίβεια (όλο και μεγαλύτερη καθώς θα πλησιάζει ο καιρός) τι θα πάρεις.το κολλημα μου ειναι μεγαλο...παρομοιο με το δικο σας φανταζομαι δεν αν ειναι αλλα...θα μιλησω με την αντιπροσωπεια και θα ξαναφερθω...για να ειμαστε και ontopic σημερα ΙΚΥ σε renault clio f1williams...
-
Ο χρήστης swimtag έγραψε:
οι συνδιασμοι με το ΙΚ- και το ΖΚ- ειναι καλοι...μακαρι να μου τυχει κατι καλο γιατι εχω κολλημα με τις πινακιδες...
Μεγαλύτερο από το δικό μας;... ΖΚ* ξέχνα τα. Μπορείς να τους ρωτήσεις που θα στείλουν το διεκπεραιωτή
να βγάλει την άδεια κυκλοφορίας και να πάρει τις πινακίδες, Άλιμο ή Αγία Παρασκευή. Αν μας πεις μετά
θα σου πούμε με σχετική ακρίβεια (όλο και μεγαλύτερη καθώς θα πλησιάζει ο καιρός) τι θα πάρεις.το κολλημα μου ειναι μεγαλο...παρομοιο με το δικο σας φανταζομαι δεν αν ειναι αλλα...θα μιλησω με την αντιπροσωπεια και θα ξαναφερθω...για να ειμαστε και ontopic σημερα ΙΚΥ σε renault clio f1williams...
-
@thaliarque :
Έχεις δίκιο μόνο που το 3**** δεν ήταν κλάδος Χαλκίδας κ δεν είχε τύχει να δω χάρτινο τότε
Όσο για την εκπαίδευση , που θα πάει θα ξεκινήσουμε σιγά-σιγά...... -
Ευχαριστώ Δημήτρη να' σαι καλά
-
Μου αναφέρθηκαν IKZ-618* σε Yaris (στο δρόμο) και IMZ-574*.
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
@thaliarque : Έχεις δίκιο μόνο που το 3**** δεν ήταν κλάδος Χαλκίδας κ δεν είχε τύχει να δω χάρτινο τότε
Όσο για την εκπαίδευση , που θα πάει θα ξεκινήσουμε σιγά-σιγά......Ναι, αλλά είχα δει και ΧΑΧ-29** χάρτινο που ήταν από Χαλκίδα. Πινακίδα είδα σε ΧΑΧ-42** τον Αύγουστο του
2006, πάλι από Χαλκίδα. -
KAM 10** σε nissan xtrail πριν 5 μερες πηρε πινακιδες
-
Πήγαμε αρκετά πίσω από ότι φάνηκε στις προβλέψεις μας. Να φανταστώ ότι σύντομα θα έχουμε ΗΝΕ και ΗΑΝ
-
Το ΗΑΝ θα εμφανιστεί τη Δευτέρα.
Χρόνια πολλά στον D1FF και ότι επιθυμεί. -
Απο βδομάδα τα μεγάλα νέα. ΗΚΡ 990* κάτι σε Ιαπωνικό SUV Subaru ή Mitsu δεν είμαι σίγουρος.
Επίσης ένα ΗΚΟ 20** νέο Mazda 6. Πότε ήρθε αυτο στην Ελλάδα είπαμε? -
@pjathan : Ευχαριστώ πολύ , και εσύ ότι επιθυμείς με υγεία και χαρά!
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
@thaliarque :
Έχεις δίκιο μόνο που το 3**** δεν ήταν κλάδος Χαλκίδας κ δεν είχε τύχει να δω χάρτινο τότε
Όσο για την εκπαίδευση , που θα πάει θα ξεκινήσουμε σιγά-σιγά......Εγώ την έχω δρομολογήσει ήδη, όταν πήγε στην πατρίδα της, της είπα να ψάχνει για οτιδήποτε περίεργο θα δει πλην των ντόπιων συνδυασμών. Δυστυχώς είναι ακόμα στα πρώτα βήματα και η αναζήτηση της δεν απέδωσε καρπούς
ΙΗΧ 9999 σε μεταχειρισμένο Saab της δεκαετίας του 90, εκτός σειράς προφανώς.
ΕΜΚ 7984 μάλλον από Σαντορίνη
και ΧΧΧ 271 με πλαίσιο από **Νάυπλιο **!! (μεγάλη ιστορία το πως κατάφερα να δω τελικά από πού προέρχεται, μιας και ήταν δίπλα στο αστυνομικό τμήμα της Καισαριανής και με έβλεπαν καχύποπτα )
D1FF χρόνια πολλά! -
HAM 9992 σε Κia ceed.
Από αύριο ΗΑΝ, εκτός αν δόθηκαν ένα-δυό νούμερα από την Παρασκευή και μπορεί να μην εντοπίστηκαν.D1FF Χρόνια πολλά.
-
ΙΝΙ-36**
-
Παιδιά σας ευχαριστώ ξανά όλους για τις ευχές σας! , Ότι επιθυμείτε να το βρείτε!
@www2000 : Θέλουν αρκετά μαθήματα ... που θα πάει όμως
@thaliarque : Σχετικά με τις χάρτινες δεν θυμάμαι σίγουρα ... πάνε και 3 χρόνια , πάντως με μεγάλη βεβαιότητα από το 4**** ξεκίνησαν οι μεταλλικές, έτσι δεν είναι?offtopic ( για το carspotting είναι κανονικά ) , την 550 Maranello την ξαναπέτυχα χθες καθώς έβγαινε από ένα στενό ... αλλά κλασσικά η μπροστινή πινακίδα έλλειπε!
-
HAM 393* σε VW TIGUAN
-
IMZ 584* σε VW Scirocco
-
Από το VWFORUM :
EDIT έχει αναφερθεί καλύτερο , οπότε αποσύρω το link
-
ΝΙΚ 608*. Τελευταια βλεπω πολυ λιγα χαρτιά και αρκετά γρήγορα τσίγγινες. Τα 54,55 ας πουμε τα βλεπω σε τσιγγο
-
KKK 659 μετά από πολύ καιρό.
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Απο βδομάδα τα μεγάλα νέα. ΗΚΡ 990* κάτι σε Ιαπωνικό SUV Subaru ή Mitsu δεν είμαι σίγουρος.
Επίσης ένα ΗΚΟ 20** νέο Mazda 6. Πότε ήρθε αυτο στην Ελλάδα είπαμε?Σίγουρα ΗΚΤ ως το τέλος της εβδομάδας. ΗΚΟ-20** δόθηκε στις Μοίρες Οκτώβρη-Νοέμβρη 2007. Δεν είχε ήδη
έρθει το 6 τότε;@www2000: να που δίνονταν τα ΧΧΧ... Θα έχουμε κι άλλες σχετικές εκπλήξεις εν καιρώ.
...@thaliarque : Σχετικά με τις χάρτινες δεν θυμάμαι σίγουρα ... πάνε και 3 χρόνια , πάντως με μεγάλη βεβαιότητα από το 4**** ξεκίνησαν οι μεταλλικές, έτσι δεν είναι?...
Ναι. Και χρόνια πολλά, γενέθλια είχες;
ΝΙΚ 608*. Τελευταια βλεπω πολυ λιγα χαρτιά και αρκετά γρήγορα τσίγγινες. Τα 54,55 ας πουμε τα βλεπω σε τσιγγο
Κρίση φίλε μου... Στο τέλος θα 'αναγκαστούν' να τις δίνουν την ημέρα ταξινόμησης.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009