-
ΤΡΖ 450*
-
AHM-3160 σε νεοαποκτηθείσα Χ3 της διπλανής πολυκατοικίας, ωραίο θέαμα μόλις άνοιξα το παράθυρο
σήμερα μετά από δύσκολη νύχτα λόγω ίωσης και βήχα.Χθες μου αναφέρθηκε ΙΜΖ-469*.
@224.v: Μεγεια!
Μάνο με βάση τις αναφορές σου υπολογίζω πως θα δείτε τα πρώτα ΗΚΤ οριακά πριν κλείσει ο μήνας, κάτι πιο
σίγουρο αν αρχίσουν ως τότε οι ταξινομήσεις νοικιάρικων. Δεν είσαι ευχαριστημένος από το Μεγκάν;Ο χρήστης meco έγραψε:
...Πάντως διακρίνω ένα κόλλημα. Θα αγανακτήσουμε μέχρι να πάμε στο ΗΚΥ...Εννοείς ΗΚΤ;
...στους καινούριους 4Τ εχει ενα i20 με πινακίδα ΙΚΝ , όμως και στα Χανιά 2 i20 που εχω πετύχει, το ενα εχει ΧΝΧ-6661 και το αλλο 77** (κανονικά στη σειρα του), επίσης υπαρχει και i10 με ΧΝΤ-3*** , τα οποία σημαίνουν οτι η hyundai ισως και να δεσμεύει νούμμερα, για αγνωστο λόγο
ΧΝΧ-6661 σε i20 είναι όντως περίεργο αφού η πινακίδα θα έπρεπε να έχει δοθεί τον περασμένο Οκτώβρη.
Αντιθέτως το ΙΚΝ-9750 δεν είναι περίεργο γιατί είναι πινακίδα φετινού Γενάρη οπότε ταξινομήθηκαν τα
πρώτα i20....ΕΥΒ 318* σε VW Tuareg...
Αυτό πάλι μοιάζει εκτός σειράς.
XAA 938* σε Smart.
@thaliarque : Υποψιάζομαι ότι το ΧΑΑ 943* μάλλον είναι από Ιστιαία και η Χαλκίδα φτάνει μέχρι το 9400 διότι :
ο συμφορουμίτης greo είχε παρατηρήσει ένα ΧΑΑ 67** τέλη Αυγούστου και το επόμενο που είδα ήταν 676* (Τον Δεκέμβρη) σε Alfa mi.to άλλα με αυτοκόλλητα test drive που λογικά είναι ταξινομημένη το καλοκαίρι και αυτή (οι mi.to στις αντιπροσωπείες τότε έφτασαν).
Επίσης έκανα μια αναγωγή του ρυθμού της Ιστιαίας που είχε τον προηγούμενο καιρό (περίπου 55 αυτοκίνητα τον μήνα) και έτσι από τέλη Αυγούστου λογικά θα πρέπει να έχει τελειώσει το ΧΑΑ 6****.
Αυτά τα ολίγα , ελπίζω να έκανα σωστή υπόθεση!Φοβάμαι πως όχι: από τα στοιχεία μου πέρσι δόθηκαν ΧΑΑ-632* στις 29/2, 6711 στις 29/10, 6738 στις
20/11. Ο ρυθμός της Ιστιαίας λοιπόν ήταν το πολύ 50 το μήνα, νούμερο που από τα τέλη Νοέμβρη θα
πρέπει να έπεσε γύρω στο 40, το πολύ... Επομένως αυτή τη στιγμή ούτε στο ΧΑΑ-69** δεν έχουν μπει και ο
νέος κλάδος δεν περιμένω να φανεί πριν τον Ιούνη. Δε χάνεις τίποτα να πάρεις τηλέφωνο, εμένα μου
έχουν τύχει πολύ πρόθυμοι και εξυπηρετικοί υπάλληλοι τόσο στην Ιστιαία όσο και στο Αλιβέρι. Αν πάρεις
ρώτα και για τις κόκκινες......ΝΗΥ 599* σε Suzuki Jimmy, τυπωμένο.
@www2000:την είδα Θεσσαλονίκη, στην Καμάρα.
Τι σύμπτωση! Είχα δει το ΝΗΥ-5999 σε jimny παρκαρισμένο στην Καμάρα προ διμήνου. Μάλιστα
πρόσεξα την ασφάλεια και έγραφε κάτι σε Νοέμβρη: φυσικά εκτός σειράς...Φίλοι, μια ερώτηση: είδα χθες μια Cayenne (ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων), με πινακίδα που είχε δύο γράμματα και πενταψήφιο νούμερο. Η πινακίδα, ελληνικότατη...
Τί γράμματα είχε? Μήπως Α.Μ. ??
...ή μήπως Μ.Ε. (Μηχάνημα έργων); Σοβαρά τώρα δεν πάει κάπου ο νους μου.
ΗΑΜ 995* σε Peugeot 408.
Στην περίπτωση αυτή εκτός σειράς δεν είναι η πινακίδα αλλά το αυτοκίνητο.
-
Εντάξει κύριε καθηγητά κάναμε ένα λάθος από βιασύνη,407 είναι το όχημα.
Μήπως βαρέθηκες το καλό κλίμα που επικρατεί στο topic και προσπαθείς να με εκνευρίσεις για να γίνουμε από δυο χωριά; -
Δημήτρης έχεις πμ!
-
ΖΧΙ 426* Fiesta
XAA 939* Leon@thaliarque : Σωστά αλλά μου έκανε εντύπωση το 6767 σε Μι.το με Test Drive αυτοκόλλητα και συμπέρανα πως ταξινομήθηκε το καλοκαίρι όπως όλες οι Αλφα Μι.Το. , έτσι με εκκίνηση το 6767 και τον ρυθμό έκανα μια αναγωγή.Anyway θα δούμε , αν δω 94** από Δευτέρα τότε λάθος εκτίμηση!
Πάντως είναι πολύ ωραίο να κάνεις τέτοιες υποθέσεις , έχει σασπενς
Σίγουρα ο ρυθμός θα έχει πέσει από τα 50 σε 40 μαχ όπως είπες δεδομένου της συνολικής πτώσης!
Στα της Χαλκίδας πάντως θα έχουμε σίγουρα πράγματα όταν έρθει το Scirocco μου ( Τέλη Απρίλη ) -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...ΝΗΥ 599* σε Suzuki Jimmy, τυπωμένο.
@www2000:την είδα Θεσσαλονίκη, στην Καμάρα.
Τι σύμπτωση! Είχα δει το ΝΗΥ-5999 σε jimny παρκαρισμένο στην Καμάρα προ διμήνου. Μάλιστα
πρόσεξα την ασφάλεια και έγραφε κάτι σε Νοέμβρη: φυσικά εκτός σειράς...Το Jimmy το είδα στη Γιαννιτσών και το επόμενο βράδυ στην Ροτόντα.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Εντάξει κύριε καθηγητά κάναμε ένα λάθος από βιασύνη,407 είναι το όχημα.
Μήπως βαρέθηκες το καλό κλίμα που επικρατεί στο topic και προσπαθείς να με εκνευρίσεις για να γίνουμε από δυο χωριά;Ευτυχώς που δε σ' έχω μαθητή να λες...
Άσχετο, απάντηση μαθήτριας Α' Γυμνασίου στο θέμα θεωρίας 'Η ισότητα χ+2=3 ονομάζεται __________'
(εξίσωση προφανώς) : λειθοσηξη (χωρίς...τόνο)ΖΧΙ 426* Fiesta
XAA 939* Leon@thaliarque : Σωστά αλλά μου έκανε εντύπωση το 6767 σε Μι.το με Test Drive αυτοκόλλητα και συμπέρανα πως ταξινομήθηκε το καλοκαίρι όπως όλες οι Αλφα Μι.Το. , έτσι με εκκίνηση το 6767 και τον ρυθμό έκανα μια αναγωγή.Anyway θα δούμε , αν δω 94** από Δευτέρα τότε λάθος εκτίμηση!
Πάντως είναι πολύ ωραίο να κάνεις τέτοιες υποθέσεις , έχει σασπενς
Σίγουρα ο ρυθμός θα έχει πέσει από τα 50 σε 40 μαχ όπως είπες δεδομένου της συνολικής πτώσης!
Στα της Χαλκίδας πάντως θα έχουμε σίγουρα πράγματα όταν έρθει το Scirocco μου ( Τέλη Απρίλη )...και για να συνεχίσω τις υποθέσεις: ΧΑΑ-919* στις 6/2, 929* στις 22/2, 939* σήμερα (7/3), μάλλον κινείται
πια στα 200 νούμερα το μήνα η Χαλκίδα, άρα το ΧΑΙ κατά Ιούνη κι εκεί. Με το καλό να δεχτείς το Σιρόκο,
για ΧΑΑ-97 το κόβω... -
@thaliarque : Οκ αν και θα έπρεπε περισσότερο να ανησυχώ μην μου σκάσει στα χέρια ο tsi
Στα της κρίσης τώρα όπως διαπίστωσες και εσύ στην τοπική αγορά υπάρχουν ήδη κάποιες ανακατατάξεις (συγχωνεύσεις) σε επίπεδο αντιπροσώπων.
Ελπίζω να μην έχουμε κανένα 'κανόνι' και εδώ! -
ΡΑΙ-779* σε new Avensis
-
AIN 152* ΤΟΥΟΤΑ COROLLA
NHY 532* Χαρτί VW TIGUAN -
ΙΖΧ 880* σε επαγγελματικό
ΟΒΖ 47* -
HKP 969* Koleos
-
thaliarque Έχεις δίκιο
Το πρωί πετυχαίνω ΧΑΑ 9407 και πρίν από λίγο παίρνω τηλ :
ΧΑΑ-6856 Δίνει τώρα η Ιστιαία , οπότε καλό Ιούλη για νέο κλάδο εκεί , δυστυχώς ο αρμόδιος για τις κόκκινες όπως μου είπαν δεν ήταν εκεί! -
ΤΚΡ 123*
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
HKP 969* KoleosΓια τους κακεντρεχείς που λένε ότι δεν πουλάει!!! Χαχαχα!!! Η μάλλον ταξινομούνται όλα στην Κρήτη!!!
Εγώ πάντως τις τελευταίες μέρες είδα σε ΙΜΖ, αλλά όχι πιο καινούριες παρατηρήσεις από αυτές που έχουν αναφέρθει, 2 5θυρα Megane III, ενώ επίσης λευκό Megane III 5θυρο με πινακίδες και αυτό ΙΜΖ βολτάρει στη Λαμία με αυτοκόλλητο test drive! Επίσης ΙΜΖ 3216 σε Megane III Coupe στο τελευταίο Autobild!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
HKP 969* Koleos
Για τους κακεντρεχείς που λένε ότι δεν πουλάει!!! Χαχαχα!!! Η μάλλον ταξινομούνται όλα στην Κρήτη!!!
Ναι έτσι. Είναι το τέταρτο κρούσμα εεεε συγνώμη Koleos που κυκλοφορει αποδεδειγμένα στο Ηράκλειο. Megane III έχω δει τουλάχιστον 4 με πινακίδες Ηρακλείου. Δεν εξηγείται αλλιώς υπάρχει κάποιος ή κάποιοι καλός/οι πωλητής/ές με καλό 'μπλαμπλα' και αυτο φαίνεται!!!
-
KIZ 682*
-
ΝΙΚ-549* σε Jazz,ΝΗΥ-621* σε καινούργιο Πικάντο και ΝΙΚ-7777 φυσικά εκτός σειράς σε Grand Cherokee,MIP-840* σε i20.
-
IKM 72** και ΙΚΖ 6969 σε Mercedes B Class, προφανώς εκτός σειράς (εκτός αν πέρασαν πάλι μερικά νούμερα γιατί δεν έχω δει ΙΚΖ 5***, που δε νομίζω).
εντιτ1 νέο πρώτο ποστ!
εντιτ2 μόλις είδα τη λευκή οκτάβια με το ΙΚΕ 7200 . -
MEH 410*
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009