-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Παίδες αύριο δίνω και εγώ την προκαταβολή για το δικό μου...
160 hp, λευκό, ηλιορογή, με sport packet, cruise control και έλεγχο πίεσης ελαστικών.
Του έκανα και test drive to Σάββατο. Από κράτημα δεν κατάλαβα πολλά γιατί το έβγαλα μόνο στην έθνικη. Φοβερό σε δύναμη από χαμηλά, χωρίς να σου φαίνεται πουθενά ξέσπασμα. Απλά ξαφνικά κάποια στιγμή έχεις φτάσει 180 και λες 'ωχ κάπου εδώ να σταματήσω καλύτερα'. Επίσης τα φρένα του καταπληκτικά...Λοιπόν και ένα αρνητικό... Το αυτοκίνητο του test drive είχε ηλιοροφή η οποία μετά τα 100 κάνει θόρυβο σα να μπάζει αέρα. Όπως είδατε και παραπάνω εγώ με ηλιοροφή το παρήγγειλα γιατί ο θόρυβος δεν είναι τόσο πολύς που να μην καλύπτεται από τα 8 ηχεία του αυτοκινήτου. Όμως χωρίς αυτά ακούγεται σαφώς. Και περισσότερο από όλα με προβληματίζει το γεγονός ότι μόνο σε ένα βιντεάκι του top gear αν δεν κάνω λάθος, λένε κάτι αρνητικό για την ηλιοροφή, ενώ κανένας έλληνας δημοσιογράφος δεν το έχει αναφέρει. Αναρωτιέμαι πόσα έχουν πάρει, γιατί σίγουρα δεν είμαι εγώ ο ευερέθιστος. Ο θόρυβος είναι σαφής και ενοχλητικός και δεν γίνεται να μην το έχουν παρατηρήσει και απλά το αναφέρω γιατί μου τη σπάει που δεν το γράφουν επειδή προφανώς τα έχουν πάρει...
Επίσης μετά τα 140 ακούγεται ελάχιστος θόρυβος και από τους καθρέφτες αλλά αυτό είναι φυσιολογικό και το έχω παρατηρήσει και σε άλλα αυτοκίνητα...Περίεργο αυτό που λες. Εγώ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο στο test drive που έκανα. Επίσης, έχε υπόψη σου πως το Top Gear είναι ψυχαγωγική εκπομπή, κάτι σαν τα δικά μας μεσημεριανάδικα αλλά με αυτοκίνητα.
δε θυμαμαι μεν το σχολιο για την οροφη αλλα τι σχεση εχει αυτο με την εκπομπη? δηλαδη αν η οροφη κανει θορυβο παραπανω αποτι πρεπει να μην ειπωθει η θα πρεπει να ρθει ο setright για να γινει δεδομενο?
Τον θόρυβο τον άκουσα εγώ στο test drive και δε χρειάζεται να είσαι ιδιότροπος για να τον ακούσεις. Δεν το λέω επειδή το άκουσα από την εκπομπή (που δεν θυμάμαι αν ήταν από top gear- σε άρθρο το είχα δει και νομίζω ότι ήταν από top gear. Βαριέμαι να ψάξω που το είδα...). Επίσης λέω το ακριβώς αντίθετο από αυτό που κατάλαβες.... Λέω μπράβο στην εκπομπή που μιλάει για το πρόβλημα και μου την σπάει που τα ελληνικά περιοδικά δεν έχουν αναφέρει τίποτα γιατί προφανώς τα παίρνουν από την vw... Επίσης δεν με ενοχλεί ο θόρυβος τόσο πολύ, γιατί καλύπτεται άνετα με λίγη μουσική. Απλά με προβληματίζει για την ποιότητα και επομένως την μελλοντική στεγανότητα της ηλιοροφής που δεν την πληρώνουμε και λίγα χρήματα... Και τονίζω ξανά. Το παρήγγειλα με ηλιοροφή. Δεν είναι ΤΟΣΟ ενοχλητικό. Απλά είναι πρόβλημα και θα μπορούσε να είχε αναφερθεί από τόσους δημοσιογράφους που κάνουν δοκιμές και μας αναφέρουν τα προφανή. Ότι το αυτοκίνητο είναι γρήγορο, ότι κρατάει, ότι έχει ίδιο ταμπλό με του EOS κλπ
-
δε πηγαινε για σενα το σχολιο...για τον olympian πηγαινε και αυτο που ειπε..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δε πηγαινε για σενα το σχολιο...για τον olympian πηγαινε και αυτο που ειπε..ok sorry.
Και το σχετικό άρθρο είναι αυτό http://www.topgear.com/uk/volkswagen/scirocco
Απότι είδα έχει αναφερθεί και στην σελίδα 267 του foroum... -
Ο χρήστης stratosphere έγραψε:
Παίδες αύριο δίνω και εγώ την προκαταβολή για το δικό μου...
160 hp, λευκό, ηλιορογή, με sport packet, cruise control και έλεγχο πίεσης ελαστικών.
Του έκανα και test drive to Σάββατο. Από κράτημα δεν κατάλαβα πολλά γιατί το έβγαλα μόνο στην έθνικη. Φοβερό σε δύναμη από χαμηλά, χωρίς να σου φαίνεται πουθενά ξέσπασμα. Απλά ξαφνικά κάποια στιγμή έχεις φτάσει 180 και λες 'ωχ κάπου εδώ να σταματήσω καλύτερα'. Επίσης τα φρένα του καταπληκτικά...Λοιπόν και ένα αρνητικό... Το αυτοκίνητο του test drive είχε ηλιοροφή η οποία μετά τα 100 κάνει θόρυβο σα να μπάζει αέρα. Όπως είδατε και παραπάνω εγώ με ηλιοροφή το παρήγγειλα γιατί ο θόρυβος δεν είναι τόσο πολύς που να μην καλύπτεται από τα 8 ηχεία του αυτοκινήτου. Όμως χωρίς αυτά ακούγεται σαφώς. Και περισσότερο από όλα με προβληματίζει το γεγονός ότι μόνο σε ένα βιντεάκι του top gear αν δεν κάνω λάθος, λένε κάτι αρνητικό για την ηλιοροφή, ενώ κανένας έλληνας δημοσιογράφος δεν το έχει αναφέρει. Αναρωτιέμαι πόσα έχουν πάρει, γιατί σίγουρα δεν είμαι εγώ ο ευερέθιστος. Ο θόρυβος είναι σαφής και ενοχλητικός και δεν γίνεται να μην το έχουν παρατηρήσει και απλά το αναφέρω γιατί μου τη σπάει που δεν το γράφουν επειδή προφανώς τα έχουν πάρει...
Επίσης μετά τα 140 ακούγεται ελάχιστος θόρυβος και από τους καθρέφτες αλλά αυτό είναι φυσιολογικό και το έχω παρατηρήσει και σε άλλα αυτοκίνητα...Ενοεις όταν είναι κλειστη ?
Εισαι σιγουρος οτι ο θορυβος προερχεται απο την ηλιοροφη? -
Τον θόρυβο τον άκουσα εγώ στο test drive και δε χρειάζεται να είσαι ιδιότροπος για να τον ακούσεις. Δεν το λέω επειδή το άκουσα από την εκπομπή (που δεν θυμάμαι αν ήταν από top gear- σε άρθρο το είχα δει και νομίζω ότι ήταν από top gear. Βαριέμαι να ψάξω που το είδα...). Επίσης λέω το ακριβώς αντίθετο από αυτό που κατάλαβες.... Λέω μπράβο στην εκπομπή που μιλάει για το πρόβλημα και μου την σπάει που τα ελληνικά περιοδικά δεν έχουν αναφέρει τίποτα γιατί προφανώς τα παίρνουν από την vw... Επίσης δεν με ενοχλεί ο θόρυβος τόσο πολύ, γιατί καλύπτεται άνετα με λίγη μουσική. Απλά με προβληματίζει για την ποιότητα και επομένως την μελλοντική στεγανότητα της ηλιοροφής που δεν την πληρώνουμε και λίγα χρήματα... Και τονίζω ξανά. Το παρήγγειλα με ηλιοροφή. Δεν είναι ΤΟΣΟ ενοχλητικό. Απλά είναι πρόβλημα και θα μπορούσε να είχε αναφερθεί από τόσους δημοσιογράφους που κάνουν δοκιμές και μας αναφέρουν τα προφανή. Ότι το αυτοκίνητο είναι γρήγορο, ότι κρατάει, ότι έχει ίδιο ταμπλό με του EOS κλπ
Ερμ.. έχω το scirocco με ηλιοροφή 3 μήνες, πώς άκουγες την ηλιοροφή; Τα λάστιχα δεν έκαναν όλη την φασαρία; στο δικό μου ανάλογα το είδος της ασφάλτου ακούω μουσική σε άλλη ένταση. Είσαι σίγουρος ότι η όροφή δεν ήταν ανοιχτή; ξέρεις δεν φαίνεται αν είναι από μέσα γιατί σηκώνεται λίγο.
-
Ξέρει κανείς αν με την παραλαβή μπορούμε να πάρουμε και τα χαρτιά του εκτελωνισμου?
-
εμενα σημερα με πηραν τηλεφωνο, το αμαξι ηρθε...
-
Ο χρήστης ndsnks έγραψε:
εμενα σημερα με πηραν τηλεφωνο, το αμαξι ηρθε...Αντε αντε join the club
-
Ο χρήστης ndsnks έγραψε:
εμενα σημερα με πηραν τηλεφωνο, το αμαξι ηρθε...Μήπως το πήρες απο Καρεντα? Κι εμένα σήμερα ήρθε
Την επόμενη εβδομάδα παραλαμβάνω!!! Ακόμα δε το έχω πιστέψει... -
απο Παζαροπουλο, και εγω ελπιζω να το εχω την επομενη, αλλιως την παραπανω σιγουρα
@Jntaras και υπολοιπους καμια μερα να κανονισουμε να τα βολταρουμε all-together
-
Ο χρήστης ndsnks έγραψε:
εμενα σημερα με πηραν τηλεφωνο, το αμαξι ηρθε...Έχεις παραγγείλει DSG???
Εβδομάδα παραγωγής?ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???????
Εβδομάδα παραγωγής 8η, πήγε 11η και ακόμα τίποτα...... -
Ο χρήστης Corleone έγραψε:
εμενα σημερα με πηραν τηλεφωνο, το αμαξι ηρθε...
Μήπως το πήρες απο Καρεντα? Κι εμένα σήμερα ήρθε
Την επόμενη εβδομάδα παραλαμβάνω!!! Ακόμα δε το έχω πιστέψει...Να ρωτήσω κι εσένα....με DSG το παρήγγειλες; Εβδομάδα παραγωγής;
Είμαι καμμένος το ξέρω....
-
DSG 8η πρεπει να ηταν, πριν απο καμια ωρα με πηραν τηλεφωνο.
-
Ο χρήστης ndsnks έγραψε:
DSG 8η πρεπει να ηταν, πριν απο καμια ωρα με πηραν τηλεφωνο.Άρα και το δικό μου πρέπει να ήρθε.......
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμμεση απάντηση.
-
jntaras πανέμορφο το χρωματάκι!
μοιάζει στις φωτογραφίες να κάνει πολλά παιχνίδια με το φως..
καλορίζικο-καλοτάξιδο σε όλους που τα περιμένουν
-
jntaras πολύ όμορφο το Scirocco σου
Τέλη Απριλίου παραλαμβάνω το δικό μου
Γκρι 1,4 εξατάχυτο
Να το χαιρεσαι και καλα στροφιλίκια -
Ο χρήστης panathaninf έγραψε:
Ερμ.. έχω το scirocco με ηλιοροφή 3 μήνες, πώς άκουγες την ηλιοροφή; Τα λάστιχα δεν έκαναν όλη την φασαρία; στο δικό μου ανάλογα το είδος της ασφάλτου ακούω μουσική σε άλλη ένταση. Είσαι σίγουρος ότι η όροφή δεν ήταν ανοιχτή; ξέρεις δεν φαίνεται αν είναι από μέσα γιατί σηκώνεται λίγο.
είμαι σίγουρος ότι ήταν κλειστή γιατί την άνοιξα κάποια στιγμή για να δω πόσο χειρότερα είναι η κατάσταση. Ακούγεται μόνο όταν δεν έχεις ανοιχτό το ηχοσύστημα. Πάντως ενθαρυντικό αυτό που λες, γιατί ίσως να ήταν προβληματική μόνο η συγκεκριμένη... μακάρι να είναι έτσι...
-
hi!!! xreiazomai ti voitheia sas! opos katalavate eimai gineka kai oi gnoseis mou giro apo ton erota sas, pou kineitai se 4 troxous, einai periorismenes. loipon, se liges meres paralamvanei o kalos mou to megalo tou erota (fisika milao gia to Scirocco) kai thelo na tou kano ena poli kalo doro mazi me tous filous tou. mporeite na mou dosete merikes plirofories gia kapoia kala extras pou mporoume na tou paroume gia doro??? an exete kai plirofories gia times ..... akomi kalitera!!! efxaristo poli!!!
-
Ο χρήστης Mania έγραψε:
hi!!! xreiazomai ti voitheia sas! opos katalavate eimai gineka kai oi gnoseis mou giro apo ton erota sas, pou kineitai se 4 troxous, einai periorismenes. loipon, se liges meres paralamvanei o kalos mou to megalo tou erota (fisika milao gia to Scirocco) kai thelo na tou kano ena poli kalo doro mazi me tous filous tou. mporeite na mou dosete merikes plirofories gia kapoia kala extras pou mporoume na tou paroume gia doro??? an exete kai plirofories gia times ..... akomi kalitera!!! efxaristo poli!!!1ον μεταλλικούς μαρσπιέδες που γράφουν Scirocco 124 € περίπου.
2ον πατάκια ή επένδυση port bagage τιμή άγνωστηAυτά είναι επίσημα αξεσουάρ από αντιπροσωπεία. Υπάρχει σχετικός κατάλογος στις αντιπροσωπείες. Μια βόλτα θα σε διαφωτίσει πλήρως.
-
Αν βάζει ο ίδιος αέρα στα λάστιχα:
VW Scirocco