-
Ο χρήστης aposal έγραψε:
Όταν δεν θα έχεις την προστασία του Θεού, θα είσαι κάτω από την επιρροή του διαβόλου, γι' αυτό να μην ελπίζεις ότι θα συνεχίσεις να κάνεις τις αγαθοεργίες που κάνεις τώρα.
Bασικά, μπορούμε να το πάρουμε σοβαρά (λέω τώρα), ή να πυρπολησουμε το thread
Προσπαθώ για το πρώτο
Εγώ είμαι του διαβόλου, αλλά έχω βοηθήσει το μάνο με το gps, έχω διττή προσωπικότητα?
Το να θέλει κάποιος να έχει την προστασία του Θεού, ή του διαβόλου, είναι δική του επιλογή.
Αναφέρομαι σε κάποιον που δεν θέλει να είναι στην επιρροή του διαβόλου, αλλά θα βρεθεί, παίρνοντας chip, χωρίς να το καταλάβει.Αν έχει πινακίδες 666 στο παπί του πρέπει να τις αλλάξει
-
Ο χρήστης aposal έγραψε:
... (το τσιπάκι φέρει το σύμβολο του αντίχριστου, το 666 και όποιος το παίρνει δεν θα δικαιούται βοήθεια από τον Θεό, γιατί αποτελεί άρνηση της βάπτισης) ...
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος άνθρωπος - που θεωρεί ότι ο Θεός είναι (1) η αρχή και το τέλος των πάντων, (2) δίκαιος κριτής, (3) πάνσοφος, (4) παντοδύναμος, κτλ - πιστεύει ότι η αναγραφή ενός αριθμού και μόνο μπορεί να καταδικάσει τον φέροντα αυτόν. Δηλαδή αν εγώ ζωγραφίσω το 666 στο μέτωπό μου και όλη μέρα είμαι στα ορφανοτροφεία βοηθώντας τα ορφανά , προσφέρω την περιουσία μου στους απόρους, κτλ, δεν έχω θέση στον παράδεισο;;; Ένας Θεός με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ο πρώτος που δε θα ασχολείται με τυπικότητες (βάπτιση, κτλ) και δεισιδαιμονίες (666, κτλ) αλλά θα κοιτάει την ουσία των πράξεών του ποιμνίου του.
Ο αριθμός 666 είναι σύμβολο του αντίχριστου. Δεν είναι απλή τυπικότητα. Για παράδειγμα αν ένας μάγος (υπάρχει σχετικό παράδειγμα, αλλά δεν θα το αναφέρω) κάνει επίκληση σε κάποιον δαίμονα για να του κάνει μαγικά, δεν θα το καταφέρει, αν στα χέρια του ο μάγος κρατάει σταυρό. Όλοι οι δαίμονες φοβούνται τον σταυρό και δεν πλησιαζουν. Το ίδιο συμβαίνει και με τον σύμβολο του αντιχρίστου. Επειδή αυτό το σύμβολο θα εμπεριέχεται (μέσα στο τσιπάκι) στις 'έξυπνες' ταυτότητες, θα ακυρώνεται η βάπτιση, όχι γιατί ο διάβολος είναι τόσο ισχυρός (σαν πλάσμα του Θεού είναι απείρως πιο ανίσχυρος), αλλά διότι εσύ που θα πάρεις την ταυτότητα με το τσιπάκι, ενώ θα έχεις προειδοποιηθεί ότι η αποδοχή της θα ισοδυναμεί με άρνηση του Χριστού και αποδοχή του διαβόλου, θα κάνεις την πράξη αυτή ΕΚΟΥΣΙΑ. Επομένως ο Θεός ΔΕΝ θα σε υποστηρίζει πλέον, αφού μόνος σου επέλεξες τον αντίθετο.
Όταν δεν θα έχεις την προστασία του Θεού, θα είσαι κάτω από την επιρροή του διαβόλου, γι' αυτό να μην ελπίζεις ότι θα συνεχίσεις να κάνεις τις αγαθοεργίες που κάνεις τώρα.Καλέ μου kouk και krus δεν είμαι εγώ φτιαγμένος για ευγένειες και πολιτισμό, πόσο ακόμα να αντέξω ο άμοιρος
Ποιός είναι ο τελευταίος που μου είπε να πάω να δουλέψω να του ψιθυρίσω 2 φωνηέντα
Ναι θα είμαι συνεργάτης ή υφιστάμενος ή προϊστάμενος του aposal, θα ακούω τέτοια και θα σφυράω σα να μην τρέχει τίποτα, έλα μωρέ το παιδί θα μεγαλώσει -
Για να δούμε θα αργήσει να δράσει
-
Εγω στο είχα πει, εγκάθετε Νομικέ!
Μέτρα μέχρι το 10...εεε...το 1.000.000 και μετά γράψε!
-
...όχι γιατί ο διάβολος είναι τόσο ισχυρός (σαν πλάσμα του Θεού είναι απείρως πιο ανίσχυρος)...
Eγώ αυτό από το δημοτικό δεν το καταλάβαινα. Αφού ο θεός είναι πανίσχυρος γιατί δεν καταργεί τον διάβολο να ησυχάσουμε όλοι μας. Ας τον κάνει ένα άκακο αγγελούδι, να του αλλάξει μυαλά τέλος πάντων.
''Τον αφήνει για να σε δοκιμάσει'' , μου έλεγαν οι θειάδες μου και οι γιαγιάδες.
''Και με μένα ασχολείται διαρκώς?'' αντέτεινα.
''Ο θεός βλέπει τα πάντα'', ήταν η πληρωμένη απάντηση.Δεν μπόρεσα να βγάλω ποτέ άκρη με αυτές τις στιχομυθίες.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ειστε ολοι κατα του χριστιανισμου και των παπαδων [δικαιολογημενα] αλλα ολοι πατε σε εκκλησιες και παντρευεστε και επισης βαφτιζετε τα παιδια σας.
Και πώς το ξέρεις εσύ αυτό;
οι χριστιανοι ολοι πανε εκτος απο καποιους που κανουν πολιτικο γαμο αλλα και παλι το παιδι που θα το βαφτισεις .
Γιατί, αν δεν το βαφτίσεις τι θα γίνει δλδ;
Θα βρωμάει
Και οταν μεγαλώσει θα τον φωνάζουν οι φίλοι του 'άει πάενε από δω ρε αλάδωτε'και τωρα δλδ ειπατε κατι εξυπνο και ο κοσμος πρεπει να το παρει στα σοβαρα
G60 τελικα αρχιζω και πιστευω οτι υπαρχουν και οι δωδεκα θεοι του ολυμπου,με αυτα που ελεγες και πριν ,μαλλον πρεπει να μετακομισεις απτο λιτοχωρο. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
...όχι γιατί ο διάβολος είναι τόσο ισχυρός (σαν πλάσμα του Θεού είναι απείρως πιο ανίσχυρος)...
Eγώ αυτό από το δημοτικό δεν το καταλάβαινα. Αφού ο θεός είναι πανίσχυρος γιατί δεν καταργεί τον διάβολο να ησυχάσουμε όλοι μας. Ας τον κάνει ένα άκακο αγγελούδι, να του αλλάξει μυαλά τέλος πάντων.
''Τον αφήνει για να σε δοκιμάσει'' , μου έλεγαν οι θειάδες μου και οι γιαγιάδες.
''Και με μένα ασχολείται διαρκώς?'' αντέτεινα.
''Ο θεός βλέπει τα πάντα'', ήταν η πληρωμένη απάντηση.Δεν μπόρεσα να βγάλω ποτέ άκρη με αυτές τις στιχομυθίες.
Απο τους πρωτοπλαστους θα ελεγα ο θεος αφηνει τον διαβολο να δοκιμαζει αυτους που αδυνατουν να δεχτουν τον θεο οχι βεβαια σαν υπερτατο ον αλλα ως αγαπη και αλληλοκατανοηση προς τους συνανθρωπους του.
Οποτε και ο διαβολος φιλε μου εχει τον ρολο του στην θρησκεια μας!,,, -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ποιός είναι ο τελευταίος που μου είπε να πάω να δουλέψω να του ψιθυρίσω 2 φωνηέντα
Ναι θα είμαι συνεργάτης ή υφιστάμενος ή προϊστάμενος του aposal, θα ακούω τέτοια και θα σφυράω σα να μην τρέχει τίποτα, έλα μωρέ το παιδί θα μεγαλώσειΔε σε γλυτώνει η τεμπελια, πιστεψε με. Στο σχολειο ειχα δασκαλα που μας μοιραζε το 'Προς την νικην' [Εχεις διαβασει 'προς την νικην'; Αν οχι, στο συνιστω ανεπιφυλακτα! ]. Στο στρατο εκανα 6 μηνες υπηρεσιες με υπαξιωματικο θαυμαστη του Παΐσιου Μετα, ειχα μια γκομενα που της ειχε πληρωσει το μαστερ ενας μητροπολιτης απο την Ευβοια, που τον ειχε και πνευματικο και πηγαινε και του 'λεγε αμα της εβαζα χερι Κι αλλα, πολλα. There's no easy way out
-
Φυσικά θα αστειεύεσαι...Δεν είναι ζήτημα τεμπελιάς...
- Δεν είσαι υποχρεωμένος να συγχρωτίζεσαι με ηλίθιους πελάτες, συνεργάτες, προϊσταμένους, υφισταμένους...Δε σου φέρνει η τύχη μπροστά σου όποιον λάχει, τον οποίο λίγο πολύ θα ανεχτείς, επιλέγεις εσύ χωρίς εξαρτήσεις...
- Όταν η τύχη σου φέρει ένα καθυστερημένο μπροστά σου του συμπεριφέρεσαι απλά πολύ άσχημα και προσβλητικά, τον μουτζώνεις και του λες να πάει να..., με χαμογελάκι, πράγμα το οποίο δεν μπορείς να κάνεις στο πλαίσιο της δουλειάς σου...
Μα αυτό είναι φρικτή αγένεια, έλλειψη πολιτισμού, αλαζονεία...
Τι λες δεν το είχα σκεφτεί!! δηλ. τώρα θα σε χάσω από πελάτη ή θα με απολύσεις ?
-
Μάλλον έχει παραχοντρύνει το πράγμα.
-
koutsan
Συμφωνω. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι υπαρχουν κι αλλες δραστηριοτητες/υποχρεωσεις (σχολειο, πανεπιστημιο, στρατος, γκομενες κ.α.) που σε φερνουν σ' επαφη με τετοιους. Η αγενεια τοτε συνεπαγεται αποβολη, πειθαρχικο κλπ. Ακομα και στα πλαισια ενος φορουμ η αγενεια προς εναν ηλιθιο εχει επιπτωσεις (=ΒΑΝ ).
Η διαφορα, βεβαια, ειναι οτι στο φορουμ επιλεγεις να συμμετεχεις και τελος παντων αν σε σουταρουν δε χαλασε κι ο κοσμος ενω τα αλλα ειναι υποχρεωτικα ή εξαιρετικα χρησιμα
τεσπα, ειμαστε off topic -
και απλά για να βοηθήσω στο τελείωμα ενός τελειωμένου τόπικ
edit [Krusenstern] Υπάρχουν και όρια στο 'χιούμορ'.
οι έχοντες θρησκευτικές (χριστιανικές) ευαισθησίες παρακαλούνται να μην κάνουν κλικ
-
ΔΕΝ αναφέρομαι στην ακριβώς από πάνω δημοσίευση (που λέει ο λόγος ) του ξμαρρ κάνοντας το ακόλουθο γενικό σχόλιο.
Όταν κάποιοι χρήστες δεν γουστάρουν να διαβάζουν ορισμένα θέματα, μπαίνουν μέσα, τα κάνουν μπουρδέλο γράφοντας με προσβλητικό τρόπο για αντίθετης τοποθέτησης φορουμίτες και τελικά, όπως συμβαίνει με τον πανσυμπαντικό νόμο της 'δράσης-αντίδρασης', αρχίζουν εκατέρωθεν μπινελίκια με τελικό αποτέλεσμα το λουκετάκι.
Την ίδια μεθοδολογία την έχουμε παρακολουθήσει σε κάμποσα άλλα θέματα. Αυτό μπορεί να μην αντίκειται στους κανονισμούς του φόρουμ ευθέως, όμως συνιστά τρολάρισμα, που γενικά κατά τα ήθη του νετ απαγορεύεται.
Παραπάνω είχαμε λοιπόν, μάλλον ακούσια, παραδοχή. Μπράβο, αυτός είναι καφές. -
+1.
Αν και διαφωνώ (σχεδόν) πλήρως με τον aposal, αυτός τυγχάνει απαράδεκτης (κατά τη γνώμη μου) αντιμετώπισης από κάποιους συμφορουμίτες. Οι τελευταίοι θα μπορούσαν να λένε τα ίδια πράγματα με πολύ πιο κόσμιο τρόπο εκτός κι αν αποφασίσουμε ότι μπορούμε να προσβάλλουμε τους άλλους χρήστες χωρίς να υπάρχουν όρια. Όμως, ακόμα και στο θέμα του ποδοσφαίρου (κατεξοχήν θέμα που ελκύει/συντηρεί/στηρίζεται σε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές) οι προειδοποιήσεις (με μπλε/κόκκινα/κτλ γράμματα), τα ban και τα κλειδώματα από τους διαχειριστές είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Εδώ τίποτα.
-
γενικα οι χαρακτηρισμοι εδω μεσα πανε και ρχονται πιο γρηγορα απο το μετρο..(οχι της θεσ/νικης)
απο τη μια εχουμε το ιερατειο και απο την αλλη τους και καλα τρουμπιωτες.. (χιχιχιχιχι)
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Όταν δεν θα έχεις την προστασία του Θεού, θα είσαι κάτω από την επιρροή του διαβόλου, γι' αυτό να μην ελπίζεις ότι θα συνεχίσεις να κάνεις τις αγαθοεργίες που κάνεις τώρα.
Προσπαθώ για το πρώτο
**Εγώ είμαι του διαβόλου, αλλά έχω βοηθήσει το μάνο με το gps, έχω διττή προσωπικότητα? **
Που έγινε αυτό; Βάλε κι ένα λινκ χριστιανέ μου .
Ελπίζω να σκέφτηκες να του το κάνεις να λέει συνέχεια 'Στρίψτε αριστερα' -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Προσπαθώ για το πρώτο
**Εγώ είμαι του διαβόλου, αλλά έχω βοηθήσει το μάνο με το gps, έχω διττή προσωπικότητα? **
Που έγινε αυτό; Βάλε κι ένα λινκ χριστιανέ μου .
Ελπίζω να σκέφτηκες να του το κάνεις να λέει συνέχεια 'Στρίψτε αριστερα'Να βλέπω το Μάνο να τσακώνεται με το GPS του και τι στον κόσμο!
*'Τιιιιιιιιι, πάλι αριστερά;' * -
Αν σε βάζει να στρίβεις συνέχεια αριστερά, είναι σίγουρα χαλασμένο.
-
Είναι από τις φορές που γίνεται πολιτισμένος διάλογος σε ένα τόσο 'δύσκολο' θέμα. Οι προειδοποιήσεις και τα ΒΑΝ δεν νομίζουμε ότι είναι αναγκαία. Δεν πρόκειται για πανάκεια.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν σε βάζει να στρίβεις συνέχεια αριστερά, είναι σίγουρα χαλασμένο.Μη το λες. Τα GPS μιας Αμερικάνικης εταιρείας courier εχουν ρυθμιστεί να οδηγούν σε δεξιές στροφές πάντα, στο προτεινόμενο δρομολόγιο. Βρήκαν ότι έτσι είναι πιο γρήγορο το δρομολόγιο!
Περί εκκλησίας