-
Ο χρήστης HATZIIDIMI έγραψε:
σημερα παρελαβα επιτελους τη δελτα μου σε χρωμα μελιτζανι -μπορντω. Ειναι ωραιο χρωμα διαφορετικο και του παει πολυ. Παιδια το αυτοκινητο ειναι ΠΟΛΥ ΛΙΜΟ! Καταπινει με μοναδικη ευκολια τα χιλιομετρα, ειναι πολυ ανετη απο αναρτησεις εχει στιβαρη κατασκευη και γενικα θυμιζει αλλη κατηγορια. Περισσοτερα συντομα....Bάλε και καμία φωτό γιατί αυτό το χρώμα με ενδιαφέρει
-
Ο χρήστης Tasoik έγραψε:
Παιδιά να ρωτήσω κάτι: η εργοαστασιακή οθόνη 6.5', παίζει DVD ή απλά είναι για navigation/bluetooth και για εμφάνιση πληροφοριών;
Επίσης, μπορεί να μπορεί κανά third party tv Tuner ;Δεν έχει βάλει κανένας σας την εν λόγω οθόνη;
Στην σελ.121 κάποιος από Θεσσαλονίκη (duke) έχει βάλει φωτό με το αυτοκίνητο του και έχει την οθόνη.
-
Ο χρήστης Tasoik έγραψε:
Παιδιά να ρωτήσω κάτι: η εργοαστασιακή οθόνη 6.5', παίζει DVD ή απλά είναι για navigation/bluetooth και για εμφάνιση πληροφοριών;
Επίσης, μπορεί να μπορεί κανά third party tv Tuner ;Δεν παίζει DVD, είναι μόνο για όλα τ' άλλα !!!
Θεωρώ πάντως περιτό αλλά και επικίνδυνο η κεντρική οθόνη να παίζει DVD.
Για όποιον θέλει πάντως, έχω δει στον κατάλογο με τα γνήσια αξεσουάρ της DELTA, DVD οροφής, χωρίς να ξέρω όμως την τιμή...Και για του λόγου το αληθές...
-
Την έχω δει κι εγώ στον κατάλογο με τα αξεσουάρ, αλλά ΔΕΝ υπάρχει στον τιμοκατάλογο!
Οσο για την κεντρική οθόνη για DVD και TV στο άλλο αυτοκίνητο που έχω βάλει ένα aftermarket, όχι μόνο περιττό δεν το θεωρώ αλλά είναι το μοναδικό πράγμα που αν μου το κλέψουν θα το ξανααγοράσω αύριο το πρωί. Οταν είσαι ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ μία ώρα στην Κατεχάκη και άλλο τόσο στην επιστροφη το απόγευμα , δεν είναι καθόλου περιττό!
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.italiaspeed.com/2009/motor_shows/geneva/lancia/gallery_geneva/112.html.......
.......
.......Τέλειωσα.....
Αυτην την μαυρη mat βαφη την βλεπω σε μια Bentley στο Πανοραμα!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΑΦΗ! Δίνει εντελώς αλλον αερα στο αμάξι!Πες μου οτι την προσφέρουνε στο χρωματολογιο της Delta
-
Έκδοση ''Ηardblack''.Πάντως με τον 1.8ΤΒi , 200 άλογα και 7,4'' με το αυτόματο κιβώτιο αν έχει και τιμή κοντά στα 30.000Ε θα είναι καλή ευκαιρία.Όντως αυτό το ματ μαύρο είναι γαμάτο.
-
Να ρωτήσω, από τα μέχρι τώρα χιλιόμετρα που έχετε κάνει , πως σας φαίνεται από αξιοπιστία; μιλάω για μηχανικά και ηλεκτρολογικά θέματα. Σας έχει τύχει τίποτα περίεργο;
Ρωτώ γιατί δεν θεωρώ δείγμα το προηγούμενο αμάξι πριν 10 χρόνια με άλλες τεχνολογίες κλπ. Προσωπικά το βλέπω σαν ένα νέο τελείως μοντέλο, το μόνο κοινό με το παρελθόν είναι το όνομα.
Αρα αυτό που πρέπει να αποδείξει και στην πράξη , εκτός από ντιζάϊν και χλιδές, είναι και αξιοπιστία σαν αυτοκίνητο. Ελπίζω να συμφωνείτε σ' αυτό οι περισσότεροι.
Θα μου πείτε τώρα, αν έβγαζε προβλήματα από τόσο νωρίς ζήτω που καήκαμε...
-
Ο χρήστης Tasoik έγραψε:
Να ρωτήσω, από τα μέχρι τώρα χιλιόμετρα που έχετε κάνει , πως σας φαίνεται από αξιοπιστία; μιλάω για μηχανικά και ηλεκτρολογικά θέματα. Σας έχει τύχει τίποτα περίεργο;Ρωτώ γιατί δεν θεωρώ δείγμα το προηγούμενο αμάξι πριν 10 χρόνια με άλλες τεχνολογίες κλπ. Προσωπικά το βλέπω σαν ένα νέο τελείως μοντέλο, το μόνο κοινό με το παρελθόν είναι το όνομα.
Αρα αυτό που πρέπει να αποδείξει και στην πράξη , εκτός από ντιζάϊν και χλιδές, είναι και αξιοπιστία σαν αυτοκίνητο. Ελπίζω να συμφωνείτε σ' αυτό οι περισσότεροι.
Θα μου πείτε τώρα, αν έβγαζε προβλήματα από τόσο νωρίς ζήτω που καήκαμε...
Αν και μη κατοχος... λαμβανοντας το Bravo ως δειγμα που ειναι και ενα χρονο παλιοτερο της Delta, δεν εχει ειπωθει κατι το ιδιαιτερο (βλεποντας και απο φορα του εξωτερικου)... κατα συνεπεια και η Delta βασιζομενη στα μηχανικα-ηλεκτρικα του Bravo δεν θα πρεπει ξεφευγει απο τον εως τωρα κανονα.
Παντως ειναι προσεγμενη κατασκευη γενικως και δεν νομιζω να βγαλει κατι μεσα στην πρωτη 5ετια...
-
Εχει βάλει κανένας σας το park assist;
το ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι πάρα πολύ για μπροστινούς αισθητήρες παρκαρίσματος (που δεν διατίθενται ούτε σαν έξτρα) και μου είναι αδιάνοητο να μην διατίθονται ούτε με το park assist.
Υ.Γ. μην με ρωτήσετε τώρα αν ρώτησα τους πωλητές.....διαβάζουν κι αυτοί το ίδιο .pdf που διαβάζουμε κι εμείς στο site...
-
Το RSS είναι κατά την γνώμη σας χρήσιμο για παραπάνω ασφάλεια; Προσέξτε, δεν μιλάω για να μπαίνεις με γκάζια στις στροφές. Μιλάω για ασφάλεια που θα βοηθήσει έναν αρχάριο οδηγό. Το ποσοστό βοηθείας βέβαια δεν το γνωρίζω....
-
Μετα απο πολλη υπομονη, παρηγγειλα κι εγω την Delta 120 Oro χτες. Στο ιδιο χρωμα με αυτή του limited_one, περλα ναδιρ. Καταπληκτικο χρωμα, το ειχε και την έκθεση και το ειδα ζωντανο.
Τωρα μετραω μερες, 15 εργασιμες μου ειπαν... -
καλοριζικο και καλοταξιδο!!
μαγεια σκετη! -
Σε ευχαριστω πολυ και ειδικα για την (ακουσια) βοηθεια στην επιλογη χρωματος. Μολις ειδα το δικο σου, καθε διλημμα εφυγε!
-
Ο χρήστης alkis_ita έγραψε:
Μετα απο πολλη υπομονη, παρηγγειλα κι εγω την Delta 120 Oro χτες. Στο ιδιο χρωμα με αυτή του limited_one, περλα ναδιρ. Καταπληκτικο χρωμα, το ειχε και την έκθεση και το ειδα ζωντανο.
Τωρα μετραω μερες, 15 εργασιμες μου ειπαν...Καλορίζικο και καλοτάξιδο και από εμένα!
Ποιό είναι αυτό το χρώμα; Μπήκα στο site της Lancia και δεν το βρήκα -
Το χρωμα του avatar του limited_one. Ειχε μπει και μια φωτο σε προηγουμενη σελιδα του τοπικ αυτου, το χρωμα ειναι κατι σαν χρυσαφι περλε. Ομως απο κοντα δειχνει πολυ καλυτερο απο οτι στις φωτο.
-
Σε ευχαριστω πολυ και ειδικα για την (ακουσια) βοηθεια στην επιλογη χρωματος. Μολις ειδα το δικο σου, καθε διλημμα εφυγε!εγω θεωρω οτι το χρωμα που ταιριαζει περισσοτερο στην δ ειναι το μαυρο!ομως οι κλιματολογικες συνθηκες μας και η σκονη ειδικα εδω στα νησια δεν μου επετρεψε να επιλεξω το μαυρο!
-
Eγω παλι θεωρω οτι στην Δ πηγαινουν τα ανοικτα χρωματα, γιατι εχει πολλες μαυρες λεπτομερειες που κανουν ωραια αντιθεση (μαρσπιε, προφυλακτηρες, πισω τζαμι). Αν παρεις σκουρο χρωμα, αυτη η αντιθεση χανεται και το αυτοκινητο χανει κατι απο την ιδιαιτεροτητα του.
Οι Ιταλοι δεν παιζονται. Ηθελα αισθητηρες σταθμευσης, αλλα δεν μου αρεσε οπως φαινονται σαν μαυρες βουλες στα αλλα αυτοκινητα. Δισταζα λοιπον να τους παραγγειλω (δινω μεγαλη σημασια στην εμφανιση, ακομα και σε βαρος της πρακτικοτητας). Στην Δ ομως οι αιθητηρες ενσωματωνονται στο μαυρο τμημα του πισω προφυλακτηρα και δεν φαινονται καθολου! Τους παρηγγειλα αμεσως!
-
Eγω παλι θεωρω οτι στην Δ πηγαινουν τα ανοικτα χρωματα, γιατι εχει πολλες μαυρες λεπτομερειες που κανουν ωραια αντιθεση (μαρσπιε, προφυλακτηρες, πισω τζαμι). Αν παρεις σκουρο χρωμα, αυτη η αντιθεση χανεται και το αυτοκινητο χανει κατι απο την ιδιαιτεροτητα του.Οι Ιταλοι δεν παιζονται. Ηθελα αισθητηρες σταθμευσης, αλλα δεν μου αρεσε οπως φαινονται σαν μαυρες βουλες στα αλλα αυτοκινητα. Δισταζα λοιπον να τους παραγγειλω (δινω μεγαλη σημασια στην εμφανιση, ακομα και σε βαρος της πρακτικοτητας). Στην Δ ομως οι αιθητηρες ενσωματωνονται στο μαυρο τμημα του πισω προφυλακτηρα και δεν φαινονται καθολου! Τους παρηγγειλα αμεσως!
οι μαυρες βουλες στα αλλα αυτοκινητα ειναι after market που δεν μπηκαν στον κοπο να βαψουν
-
Τωρα μετραω μερες, 15 εργασιμες μου ειπαν...Καλοτάξιδο.
Περιμένουμε εντυπώσεις όταν το παραλάβεις.
Τι έξτρα εξοπλισμό έβαλες?
Lancia Delta 2008