-
Ο χρήστης jimpapa έγραψε:
Η Πτολεμαίδα - Κοζάνη μάλον είπε αντίο στο ΚΖΤ, ΚΖΡ.
Είδα ΚΖΧ 24** σε VW.Λάθος έχεις κάνει..
Κάτι άλλο σε ΖΧ θα είδες (ίσως ΙΖΧ??) γιατί δεν έχει τυπωθεί ούτε ένα ΚΖΧ. Ακόμα και τα ΚΖΤ φτάνουν μέχρι το 6999.
ΙΚΥ 273
ΙΚΖ 496* στην Μαλακάσα
ΥΡΥ 916* ομοίως
ΡΙΥ 895* στην Εθνική Οδό σε νταλίκα
ΧΑΑ 782* στην Ερέτρια -
Από Λάρισα:
ΡΙΥ 899* σε Fiat Panda και ΡΙΥ 921* σε Seat Leon. -
ΑΡΜ-59**
-
Από Σέρρες αν και έχω πολύ καιρό να επικοινωνήσω ΕΡΝ 8047.
-
KYM 591*
KNP 370* -
ΡΑΕ 961* σιγουρο και 98** με επιφυλαξη. ΝΙΚ 49** χαρτί και ΝΗΥ 618* επαγγ.
-
NIK 514* σε VW TIGUAN
AIN 146* σε SEAT IBIZA -
ΖΧΙ-41** μου αναφέρθηκε σήμερα. ΙΚΕ-7195 σε σμαρτ ΙΚΕ-7400 (μετά τα 5900 και 7200) πάλι σε
δημοσιογραφικό νέο Οκτάβια. Είδα κι άλλα μέσα στο ΠΣΚΔ αλλά με κάλυψαν οι προλαλήσαντες.@greo: ΡΑΕ-96 φυσιολογικό, 98 εκτός σειράς.
Για το ΚΖΧ ακριβώς ό,τι έγραψε ο www2000 θα έγραφα.
@D1FF: ναι , εγώ το είδα Παρασκευή απόγευμα να βάζει μάλλον την πρώτη του βενζίνη στη Σελ στην
(άνοδο της) Κηφισίας αμέσως μετά τη Μάζντα....έγραψα Κηφισίας και θυμήθηκα κάτι που από την προηγούμενη φορά (τέλη Γενάρη) είχα παρατηρήσει:
έφυγαν Dynamotors-Παζαρόπουλος από το συγκρότημα έναντι Ιατρικού Κέντρου στο Μαρούσι. Μεγάλη
απώλεια γιατί μου χάριζαν πολλά νέα νούμερα κάθε φορά που περνούσα, πάνω απ'όλα όμως γιατί από
εκεί είχα παραλάβει (προ 10ετίας και βάλε) για πρώτη και τελευταία ίσως φορά καινούργιο αυτοκίνητο. -
ΝΙΚ 476* σε Opel Astra (χάρτινη).
ΚΧΥ 226* σε Seat Alhambra με πλαίσιο από Πάτρα.(παλιά προφανώς).
ΜΗΟ 414* σε BMW 316.
ΚΧΧ 191* σε Citroen Crosser. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...έγραψα Κηφισίας και θυμήθηκα κάτι που από την προηγούμενη φορά (τέλη Γενάρη) είχα παρατηρήσει:
έφυγαν Dynamotors-Παζαρόπουλος από το συγκρότημα έναντι Ιατρικού Κέντρου στο Μαρούσι. Μεγάλη
απώλεια γιατί μου χάριζαν πολλά νέα νούμερα κάθε φορά που περνούσα, πάνω απ'όλα όμως γιατί από
εκεί είχα παραλάβει (προ 10ετίας και βάλε) για πρώτη και τελευταία ίσως φορά καινούργιο αυτοκίνητο.Έφυγαν ή έπεσαν θύματα της κρίσης?
Πάντως για το καινούριο αμάξι, μετά από ένα ύπουλο χτύπημα που έφαγα στο δικό μου (χτύπησε, έδωσε **ψευδή **στοιχεία και έφυγε σαν κύριος ο ασυνείδητος) θα το σκεφτώ καλά και εγώ στο εξής.. Προς το παρόν πρέπει να βρω τα χρήματαΧΧΟ 96* και ΟΒΖ 41* ο φτωχός σημερινός απολογισμός.
Το αρχικό post ανανεώθηκε σε δίκυκλα-αυτοκίνητα -
ΝΙΚ-534*(χ),ΝΗΥ-6767 ίσως εκτός σειράς.
ΚΧΧ-338* . -
KIZ 67**
-
HKO 430* Navarra
HKP 957* Koleos έτοιμο να αναχωρήσει απο την αντιπροσωπία. -
ΑΗΜ-3155, ΜΗΟ-1690. Ξέχασα να αναφέρω ΥΝΝ-6218 που είδα το Σαββατοκύριακο.
Μου αναφέρθηκαν ΥΝΝ-62 σημερινό και ΒΟΧ-997* χθεσινό. Λογικά σήμερα ή αύριο τα πρώτα ΒΟΙ στο Βόλο.Μάνο πολλά ρενό βλέπεις τελευταία... Θα μας αναφέρεις και δικό σου;
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Έφυγαν ή έπεσαν θύματα της κρίσης?
Πάντως για το καινούριο αμάξι, μετά από ένα ύπουλο χτύπημα που έφαγα στο δικό μου (χτύπησε, έδωσε **ψευδή **στοιχεία και έφυγε σαν κύριος ο ασυνείδητος) θα το σκεφτώ καλά και εγώ στο εξής.. Προς το παρόν πρέπει να βρω τα χρήματα ...Έφυγαν! Η Dynamotors πήγε κάπου στον Άγιο Στέφανο, αν είδα καλά, ο Παζαρόπουλος κάπου αλλού στην
Κηφισίας. Νέο αμάξι εγώ δε μπορώ να αγοράσω, αλλά ακόμα κι αν είχα λεφτά, θα τα έδινα για να
σουλουπώσω αυτό που έχω. Λυπάμαι για το δικό σου, ελπίζω να μην είναι ακριβή η επισκευή. -
ΗΑΜ 994* σε Ford Fiesta.
ΕΥΒ 318* σε VW Tuareg.
AIN 148* σε Opel Corsa.
Επίσης είδα 5 ΥΝΝ 604* σε 4 Nissan Tiida (taidaola) και 1 Χtrail,τα οποία είχαν πλαίσιο από την τοπική αντιπροσωπεία του Πύργου. -
XAA 938* σε Smart.
@thaliarque : Υποψιάζομαι ότι το ΧΑΑ 943* μάλλον είναι από Ιστιαία και η Χαλκίδα φτάνει μέχρι το 9400 διότι :
ο συμφορουμίτης greo είχε παρατηρήσει ένα ΧΑΑ 67** τέλη Αυγούστου και το επόμενο που είδα ήταν 676* (Τον Δεκέμβρη) σε Alfa mi.to άλλα με αυτοκόλλητα test drive που λογικά είναι ταξινομημένη το καλοκαίρι και αυτή (οι mi.to στις αντιπροσωπείες τότε έφτασαν).
Επίσης έκανα μια αναγωγή του ρυθμού της Ιστιαίας που είχε τον προηγούμενο καιρό (περίπου 55 αυτοκίνητα τον μήνα) και έτσι από τέλη Αυγούστου λογικά θα πρέπει να έχει τελειώσει το ΧΑΑ 6****.
Αυτά τα ολίγα , ελπίζω να έκανα σωστή υπόθεση! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
HKO 430* Navarra
HKP 957* Koleos έτοιμο να αναχωρήσει απο την αντιπροσωπία.Koleos?? Αν είναι ποτέ δυνατόν! Μάλλον θα χρωστούσε λεφτά η αντιπροσωπία σε κάποιον...
Πάντως διακρίνω ένα κόλλημα. Θα αγανακτήσουμε μέχρι να πάμε στο ΗΚΥ... -
NMO 1
XXX 14* -
ΝΗΥ-620*(χ) σε επαγγελματικό και ΝΗΥ-623* τυπωμένο σε μεταχειρισμένο.
-
Σημερα μου εδωσαν ΙΚΥ-297* για το μινι.....Αττικη
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009