-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Tα ψιλά απ' τό κουμπαρά μαζεύω παιδιά για να πάω να πλερώσω !!Μου αρέσει που ψάχνατε να βρείτε και το αυτοκίνητο !
Ο πισινός του αυτοκινήτου μου μπορεί να λέγεται αδιάφορος στα περιοδικά αλλά από ότι φαίνεται τα ραντάρ τον γουστάρουν τρελά και όλο φωτό του τραβάνε! Σε προηγούμενες σελίδες έχω αναρτήσει μία άλλη 'πόζα' από αυτόν τον μοιραίο πισινό!Παλιότερα νόμιζα ότι για να 'κυκλοφορείς' 'σωστό' πισινό έπρεπε να 'πληρώνεις' πολλά. Τώρα έμαθα ότι και αδιάφορο πισινό να κυκλοφορείς ΠΑΛΙ θα πλερώνεις ΠΟΛΛΑ !!
Εμ, οι επιδέξιοι κώλοι θέλουν και μεταξωτά βρακιά
Να τους πεις να σε τραβάνε trois quart, σε κολακεύει περισσότερο
-
-
εκτός απο το πρόστιμο σου ήρθε και τπτ άλλο για δίπλωμα κτλ?
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
@Professeurεκτός απο το πρόστιμο σου ήρθε και τπτ άλλο για δίπλωμα κτλ?
Δεν μου ήρθε αλλά θα το 'χρειαστούν' και αυτό για δύο μήνες. Πρώτα πληρώνεις την κλήση (δουλειά της αστυνομίας) και αφου πληρωθεί (σε ελτά) και ενημερωθεί για την πληρωμή η αστυνομία, ενημερώνει αυτή με τη σειρά της την τροχαία και σουυ έρχεται ειδοποίηση να πας να παραδώσεις το δίπλωμα.
Είσαι τέρας ψυχραιμίας πάντως. Εγώ θα είχα σαλτάρει
Μιας και μιλάμε για ραντάρ, εδώ κάποιοι αντικοινωνικοί τύποι έχουν αχρηστεύσει κάμποσα.
Αυτά που περιποιούνται τους κολάν κι ένα αυτοκόλλητο GO FASTER
Παλιότερα υπήρχε και το TUF TUF που επιδίδοταν μαζικά σε βανδαλισμούς καμερών, αλλά διαλύθηκεΣε άλλο φόρουμ είχα γράψει για το ποιόν τους, θα ψάξω να τη βρώ τη δημοσίευση να την βάλω
Αφού δεν μπορώ να το αποφύγω το απολαμβάνω! Το θεωρώ και κάπως κακομοίρικο να αρχίσω να ψάχνω γνωστούς για να τη 'σβήσω'. Το είχα κάνει παλιότερα όταν ήμουν στρατιώτης και θα πήγαινα στρατοδικείο για μια κλήση. Αλλά τώρα το θεωρώ μεμψιμοιρία. Έφταιξα, πληρώνω.
Απλά μετανιώνω για δύο πράγματα. Το ένα είναι ότι δεν ενημερώθηκα για την κάμερα πίσω από τις ταμπέλες και το δεύτερο είναι ότι δεν έχω ψαχτεί στο θέμα αντιρανταρ (αυτό κάνω τώρα στο διπλανό παράθυρο του Mozilla αλλά μεταξύ μας ! ) οπότε τις έφαγα τζάμπα και βερεσέ...
Το TUF TUF τι είναι ? Όμαδα νεαρών που κατέστρεφαν ραντάρ όπως αυτοί που καίγανε τις κάμερες στην Αθήνα (χάθηκαν και αυτοί πια αλλά και πλέον τις φτιάχνουν πιο προστατευμένες) ?
-
Από ένα άλλο φόρουμ που είχα γράψει κάτι γι αυτούς
http://en.wikipedia.org/wiki/Tuf_tuf_club
Μάλλον το club δεν υπάρχει πλέον...
κρίμα ρε γμτ, κι έκαναν αξιόλογη δουλειάhttp://members.lycos.nl/tuftuf/
Κοιτάξτε πού έχουν ενσωματώσει το gatso oi poustides...
Αυτοί που τις μαρκαλεύουν τώρα, δεν πρέπει να έχουν σχέση με το παλιό κλαμπ (προφανως μπορεί να ήταν μέλη του, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία)
Το αντιραντάρ το είχα σκεφτεί κι εγώ, αλλά μου κόπηκε ο βήχας, γιατί αν σε βρουν με δαύτο σε καμιά ελβετία την πο@τσισες
Μια φορά στα σύνορα μου το είχαν κάνει κόσκινο το αμάξι, οπότε ακόμα κι αν είχα κάποιο μόνιμο πίσω απ τον προφυλακτήρα πχ, θα το βρίσκανε... -
Από την ελευθεροτυπία:
«Οποιος κατέχει, εγκαθιστά ή χρησιμοποιεί τέτοιες συσκευές τιμωρείται σε βαθμό πλημμελήματος με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και χρηματικό πρόστιμο. Η αστυνομική αρχή που επιλαμβάνεται σε τέτοιες περιπτώσεις κατάσχει τη συγκεκριμένη (ηλεκτρική ή ηλεκτρονική) συσκευή και ακολουθείται η αυτόφωρη διαδικασία... Η χρήση των συσκευών αυτών ενθαρρύνει την ανάπτυξη υπερβολικών ταχυτήτων και ως εκ τούτου την αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων».
Είναι χαρακτηριστικό ότι ετησίως «κόβονται» περίπου 500.000 κλήσεις για υπέρβαση ορίου ταχύτητας. «Εγώ εκλαμβάνω την τοποθέτηση αντιραντάρ ως αντίδραση του πολίτη στα ραντάρ της αστυνομίας», λέει ο δημοσιογράφος Κώστας Καββαθάς, εκδότης του περιοδικού «4 τροχοί». «Οι έλεγχοι της τροχαίας γίνονται μόνο για εισπρακτικούς λόγους...»
Κάτι κόλπα και καλά λακ στις πινακίδες πιάνουν;
-
εκτός απο το πρόστιμο σου ήρθε και τπτ άλλο για δίπλωμα κτλ?
Δεν μου ήρθε αλλά θα το 'χρειαστούν' και αυτό για δύο μήνες. Πρώτα πληρώνεις την κλήση (δουλειά της αστυνομίας) και αφου πληρωθεί (σε ελτά) και ενημερωθεί για την πληρωμή η αστυνομία, ενημερώνει αυτή με τη σειρά της την τροχαία και σουυ έρχεται ειδοποίηση να πας να παραδώσεις το δίπλωμα.
μάλιστα
αν δεν οδηγούσες εσύ πότε μπορείς να το δηλώσεις? στην τροχαία?
-
Yπάρχει ΜΕΓΑΛΟ μπλέξιμο με αυτό το θέμα. Λέγεται ότι η όλη ιστορία αφορά τα 'επιθετικά' αντιραντάρ. Αυτά δηλαδή που 'μπερδεύουν' τα ρανταρ της αστυνομίας και δεν μπορούν να σε μετρήσουν και όχι τα 'παθητικά' όπου απλά ανιχνεύουν τα ραντάρ. Στο εξωτερικό οι τροχαίοι έχουν και 'ρανταρ που πιάνει τα αντιρανταρ' για να σε βρίσκουν. Εδώ φυσικά (προς το παρόν) εναπόκειται στη τύχη του 'οργανού' να σε σταματήσει τυχαία και να το έχεις φάτσα κάρτα. Φυσικά δεν έχει γίνει διευκρίνιση για το ποια αφορά το πρόστιμο γιατί αν δεν αφορά ΚΑΙ τα δεύτερα γιατί θα γίνει χαμός. Οπότε απλά το αφήσανε στο 'χύμα'. Το πρόστιμο είναι 2000 ευρώ και αφαίρεση της άδειας οχήματος για 2 μήνες.
Εκτός και αν είσαι γρήγορος και το χώσεις κάτω απτο κάθισμα πριν το δουν...
@stred, όχι στην τροχαία αλλά στην αστυνομία. Στην αστυνομία κάνει τη δήλωση αυτός που οδηγούσε για να στείλει η αστυνομία αυτό το όνομα στην Τροχαία.
-
Και για επίλυση αποριών (και δημιουργίας νέων!) :
-
Και για επίλυση αποριών (και δημιουργίας νέων!) :Κι εδώ: viewtopic.php?f=6&t=21182
-
εχει και ρανταρ στον χορτιατη να ξερετε οι βορειοι!
-
Πως είναι η διαδρομή Αθήνα-Λάρισα από ραντάρ, εκτός του Μαλλιακού;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πως είναι η διαδρομή Αθήνα-Λάρισα από ραντάρ, εκτός του Μαλλιακού;βαλε google earth και φαντασου πρασινες κουκιδες τα αμαξια και μια ακτινα να κανει σαν ρολοι την οθονη ανιχνευση...
υγ.σορρυ με χει πιασει η ταλακια...
υγ2. ρανταρ χειρος μη πετυχεις εκει προς λιβανατες κτλ κτλ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εχει και ρανταρ στον χορτιατη να ξερετε οι βορειοι!Γι αυτό πετάμε στα 3 πόδια AGL, για να μην μας πιάνει!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Πως είναι η διαδρομή Αθήνα-Λάρισα από ραντάρ, εκτός του Μαλλιακού;
βαλε google earth και φαντασου πρασινες κουκιδες τα αμαξια και μια ακτινα να κανει σαν ρολοι την οθονη ανιχνευση...
υγ.σορρυ με χει πιασει η ταλακια...
υγ2. ρανταρ χειρος μη πετυχεις εκει προς λιβανατες κτλ κτλ...
Δεν φοβάμαι τα χειρός τόσο, όσο τα άλλα, τα ηλεκτρονικά, που δεν παίρνουν από λόγια.
-
Να προσεχετε βραδυνες ωρες στο κομματι Λαϊνοπουλος-Αγ. Στεφανος. Επειδη μαζευονται δυνατα αυτοκινητα για κοντρες που και που στα McDonalds-ΑΒ, κυκλοφορει ασπρο συμβατικο Octavia (το οποιο κατοικοεδρευει Αφιδνες) με onboard radar. Γυρνωντας προς Χαλκιδα κατα τις 00:30-01:00, το ειδα να εχει τσακωσει μια μαυρη Boxter απεναντι απο το Λαϊνοπουλο.
-
190 klm/h πήγαινε η boxter πως να μην την τσακώσει!!!!
-
190, μοοοόνο ???
Κρίμας το αυτοκίνητο !!! -
190, μοοοόνο ???
Κρίμας το αυτοκίνητο !!!Δεν προλαβε να κουμπωσει την δευτέρα !!!!
-
Μεγάλη παγίδα κάτι μπλόκα που στήνουν μεταξύ Κάστρου και Ορχομενού σε κάτι ευθειάρες.
Επιπλέον στην Λιβαδειά μπαίνουν μετά την διασταύρωση της πόλης σε μια είσοδο εργοστασίου που έχει καλαμιές! Αν θέλετε πάταξη των τροχαίών κάντε περιπολίες εν κινήσει .... αλλά τι λέω να μην γεμίσει το πορτοφόλι?
Radar και πού βρίσκονται.