-
Kαλώς τον
Άφησες το στρατόπεδο μόνο ρε???
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μου κανε εντύπωση η ανεκτικότητα του στρατού προς εμάς των 'λοιπων θρησκειών' Κανονικότατη πρόβλεψη στην ορκομωσία για μουσουλμάνους και άθεους. Υπόσχεση αντί για όρκο κλπ. Ήμασταν 10 άτομα συνολικά και στις 2 ορκομωσίες και καμιά 40αριά μουσουλμάνοι.
Το αστειο ειναι πως σε εκκλησια θα σε παντρεψουμε και με παππα θα σε θαψουμε αντιδραστικε Βασικα παω στοιχημα πως απο αντιδραση ψηφιζεις μεχρι και Παπαρηγα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μου κανε εντύπωση η ανεκτικότητα του στρατού προς εμάς των 'λοιπων θρησκειών' Κανονικότατη πρόβλεψη στην ορκομωσία για μουσουλμάνους και άθεους. Υπόσχεση αντί για όρκο κλπ. Ήμασταν 10 άτομα συνολικά και στις 2 ορκομωσίες και καμιά 40αριά μουσουλμάνοι.
Το αστειο ειναι πως σε εκκλησια θα σε παντρεψουμε και με παππα θα σε θαψουμε αντιδραστικε Βασικα παω στοιχημα πως απο αντιδραση ψηφιζεις μεχρι και Παπαρηγα
και εγώ πιστεύω ότι από αντίδραση μάλλον θα άλλαξε το όνομά του
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το αστειο ειναι πως σε εκκλησια θα σε παντρεψουμε και με παππα θα σε θαψουμε αντιδραστικε Βασικα παω στοιχημα πως απο αντιδραση ψηφιζεις μεχρι και ΠαπαρηγαΚαλά, τραγούδα
Φωτιά και τσεκούρι -
Χαρη καλος πολιτης ρε.
Το μονο που μπορω να προτεινω ειναι με καποιον τροπο να μπλοκαρεις εξω απ'τον κοσμο σου ολους αυτους τους ηλιθιους. Μουσικη + ακουστικα.
Προσπαθησε να αποφευγεις να σε ακουμπανε, να σου μιλανε, να σε πλησιαζουν.
Οι ηλιθιοι ειναι επικινδυνοι και για την ψυχικη σου υγεια (self explanatory) και για τη σωματικη, επειδη ειναι επιρρεπεις σε ατυχηματα κλπ -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Το μονο που μπορω να προτεινω ειναι με καποιον τροπο να μπλοκαρεις εξω απ'τον κοσμο σου ολους αυτους τους ηλιθιους. Μουσικη + ακουστικα.
Πραγματικά δεν θα την πάλευα χωρίς μουσική. Τα ακουστικά εκτελούν χρέη ωτοασπίδας και σε νανουρίζουν κιόλας. Επίσης βοηθάει που έχω κρεββάτι δίπλα στον τοίχο και κοιτάω αυτόν το βράδυ, αντί για κάνα μόγγολο. Πάντως προβλήματα ύπνου δεν έχω μέχρι στιγμής.
-
Θα ρίξεις πολύ γέλιο. Τώρα είναι αρχή και κάθε αρχή και δύσκολη. Λογικό αλλάζει η καθημερινότητά σου άρδην. Σε λίγο όμως θα υπάρχουν στιγμές με τρελό γέλιο. Έχει τρομερούς παλήκαρους εκεί μέσα που είναι απίστευτοι στην ψυχαγωγία
-
:whistlink:Απορώ ποιος μ@λ@κ@ς απαγόρευσε τις μετατάξεις σε ναυτικό και αεροπορία και σκάσαν όλα τα βύσματα στο κευγ. 800+ άτομα σειρά, μείναμε γύρω στα 750 μετά τις αναβολες/Ι5 κλπ. Σε ένα στρατόπεδο που προορίζεται για 450 άτομα όλα αυτά.
Στο θάλαμο είμαστε 57 άτομα με εξωτερικά ντους και τουαλέτες Άπειρος άσχετος κόσμος με τα επαγγέλματα υγείας, 18χρονα μαλακισμένα κλπ. Γενικά το πιο δύσκολο μέχρι στιγμής είναι να συνηθισεις την απέραντη ηλιθιότητα που υπάρχει γύρω σου (ηλίθια ζώα, μόγγολοι, τρομπαδούροι στρατιώτες) καi από πάνω σου.
Συνθήκες υγειινής οικτρές. Φαγητό καλό.Έκανα και 3 μέρες εκτός στρατοπέδου τρέχοντας σε νοσοκομεία για να πάρω τα 3 Ι μου. Δε με χάλασε
Καλος πολιτης Χαρη! !
Υπομονη και παρε το αποφαση,οτι το IQ σου θα μειωθει στο επιπεδο πιθηκου οσο εισαι μεσα(μην αγχωνεσαι ομως,θα επανελθει με τον καιρο)
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Χαρη καλος πολιτης ρε.Το μονο που μπορω να προτεινω ειναι με καποιον τροπο να μπλοκαρεις εξω απ'τον κοσμο σου ολους αυτους τους ηλιθιους. Μουσικη + ακουστικα.
Προσπαθησε να αποφευγεις να σε ακουμπανε, να σου μιλανε, να σε πλησιαζουν.
Οι ηλιθιοι ειναι επικινδυνοι και για την ψυχικη σου υγεια (self explanatory) και για τη σωματικη, επειδη ειναι επιρρεπεις σε ατυχηματα κλπΚάνεις τραγικό λάθος σε αυτό . Απλά δεν έχεις βρει τον κατάλληλο τρόπο να διασκεδάζεις με ότι θεωρεις ηλίθιο. Πίστεψέ με, αν έχω αναμνήσεις απ τον στρατό είναι γιατί βρέθηκαν στον δρομο μου αρκετοί ηλίθιοι(κατ εμέ).
Πες μου τι έχασα εγώ, που γνώρισα τον Καραγκούνη(αλήθεια έτσι τον λέγανε) που δήλωνε περήφανα πως τον καφέ του τον πίνει μόνο σκέτο, και πήγαινε κρυφά κι έβαζε ζάχαρη;
Κι ακόμη πιο διασκεδαστικό κατα την γνώμη μου γινόταν το σκηνικό όταν έδιναν και καλά εξουσία στους ηλίθιους. Στην αρχή φαινόταν ανησυχητικό αλλα μετά όταν ξεπεράσαμε τα προκαταρκτικά και συνηθίσαμε να ζούμε στη μαλακία ήταν τέλειο -
Πραγματικά δεν θα την πάλευα χωρίς μουσική. Τα ακουστικά εκτελούν χρέη ωτοασπίδας και σε νανουρίζουν κιόλας. Επίσης βοηθάει που έχω κρεββάτι δίπλα στον τοίχο και κοιτάω αυτόν το βράδυ, αντί για κάνα μόγγολο. Πάντως προβλήματα ύπνου δεν έχω μέχρι στιγμής.
Χάρη συμβουλή...: άλλαξε πλευρό, να έχεις τον ποπό προς τον τοίχο... μην τον αφήνεις ελεύθερο...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Χάρη συμβουλή...: άλλαξε πλευρό, να έχεις τον ποπό προς τον τοίχο... μην τον αφήνεις ελεύθερο...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στην ακριτικη Αρτα τον εστειλαν,οχι στις στρατιωτικες φυλακες Αυλωνα
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Εμενα παντως μου ειπε οτι βρηκε και κοιμαται με συναδελφους γιατρους... Τι να πω... ισως τελικα να του αρεσει να κοιταει τον τοιχο
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Καλος πολιτης Χαρη! !
Υπομονη και παρε το αποφαση,οτι το IQ σου θα μειωθει στο επιπεδο πιθηκου οσο εισαι μεσα(μην αγχωνεσαι ομως,θα επανελθει με τον καιρο)
funniest ever!!! δε χρειαζεται να σχολιασω...
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Κάνεις τραγικό λάθος σε αυτό . Απλά δεν έχεις βρει τον κατάλληλο τρόπο να διασκεδάζεις με ότι θεωρεις ηλίθιο.Κι αν δεν τον βρεις αυτόν τον 'τρόπο', τι κάνεις;
Πες μου τι έχασα εγώ, που γνώρισα τον Καραγκούνη(αλήθεια έτσι τον λέγανε) που δήλωνε περήφανα πως τον καφέ του τον πίνει μόνο σκέτο, και πήγαινε κρυφά κι έβαζε ζάχαρη;
Κι ακόμη πιο διασκεδαστικό κατα την γνώμη μου γινόταν το σκηνικό όταν έδιναν και καλά εξουσία στους ηλίθιους. Στην αρχή φαινόταν ανησυχητικό αλλα μετά όταν ξεπεράσαμε τα προκαταρκτικά και συνηθίσαμε να ζούμε στη μαλακία ήταν τέλειο -
:whistlink:Απορώ ποιος μ@λ@κ@ς απαγόρευσε τις μετατάξεις σε ναυτικό και αεροπορία και σκάσαν όλα τα βύσματα στο κευγ. 800+ άτομα σειρά, μείναμε γύρω στα 750 μετά τις αναβολες/Ι5 κλπ. Σε ένα στρατόπεδο που προορίζεται για 450 άτομα όλα αυτά.
Όταν αρχίσουν οι υπηρεσίες δέν θα το λές αυτό. Εμείς στην Κώ παρακαλούσαμε να έρθουν άτομα. Στην τελευταία σειρά ήρθαν τόσο λίγα που εμείς σειρά απολύσεως και κάναμε πιό πολλές υπηρεσίες απο όταν μπήκαμε σαν νέοι.
-
Ψυχραιμια και θα φτιαξουν ολα!
Οπως ελεγε και ο 'θειος ',,,,Σε 10 χρονια τα προβληματα σας θα εχουν λυθει η θα τα εχετε ξεχασει'
Χαρρη Κλυν! -
χαρη Ι3 ενοπλο ή άοπλο πηρες?
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
χαρη Ι3 ενοπλο ή άοπλο πηρες?Ένοπλο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν κατάφερα να βγω ελεύθερος ορθοστασίας, γιατί μ' αυτήν έχω πρόβλημα. Άμα σκάσει καμιά 3ωρη σκοπιά στο όρθιο, δύσκολα τα πράγματα.
-
Συγγνώμη που ρωτάω και (προφανώς) αν θες δεν απαντάς: Ι3 ένοπλος που δεν έχει απαλλαγή από ορθοστασία, από τι έχει απαλλαγή; Ποια η διαφορά του με τον Ι2 (Ι1) ένοπλο;
Περί Θητείας [#2]