-
Ξέχασα, για να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σου. Το πληρώνω με μετρητά μόνο.
-
ποιο αναλυτικος δεν γινετε εγω σημερα που ρωτισα ξανα και για τα δυο θελω πχ το insignia 1.6 T Sport meta τα παρακατω
--Ναvi Pack 1
-Προεγκατάσταση τηλεφώνου με bluetooth (για οθόνη γραφικών ή έγχρωμη οθόνη, χωρίς βάση κινητού) (
-Πακέτο ορατότητας (αισθητήρας βροχής, σύστημα αυτόματου φωτισμού με αναγνώριση τούνελ, ηλεκτροχρωματικός εσωτερικός καθρέπτης)
-Συναγερμός με αισθητήρα παραβίασης καπό & κλίσης αμαξώματος (εργοστασιακός)
-Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, του οδηγού και ηλεκτροχρωματικός (μόνο με TSQ)
-Προσαρμοζόμενος εμπρόσθιος φωτισμός AFL+ (λαμπτήρες Bi-Xenon, αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας, 9 λειτουργίες φωτισμού, σύστημα καθαρισμού) (μόνο με TSQ)
-Ηλεκτρικό χειρόφρενο με σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα
-Σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (TPMS)
-Γυάλινη ηλεκτρική ηλιοροφή
-Ηλεκτρονικός κλιματισμός 2 ζωνών Premium ECC με αεραγωγούς για τους πίσω επιβάτες, αισθητήρα υγρασίας & θερμοανακλαστικό παρμπρίζ)
-OPC Line Pack 1 (εμπρός & πίσω spoiler, πλαϊνά μαρσπιέ, αεροτομή, απόληξη εξάτμισης) ( καταργείται η ρεζέρβα εξοικονόμησης χώρου)
-Πρίζα 230V στην πίσω κεντρική κονσόλα (καταργεί την πρίζα 12V)
-Σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος με αισθητήρες εμπρός & πίσω (Advanced Park Pilot)
Συνολικα μου κοστιζει 29890 € με μια εκπτωση λογο οτι θα ειναι επαγγελματικο . δηλ περιπου 3500 εκπτωσητο αντοιστοιχο Αudi A4 120ps ( που θα μπει με 2000+ αργοτερα το ΑΒΤ με 211ps) to θελω με τα παρακατω
χρωμα Λευκο
-Διακοσμητικά στοιχεία εσωτερικού σε αλουμίνιο (Aluminium hologram)
-Ηχοσύστημα Audi Concert με CD player και θύρα SD με δυνατότητα αναπαραγωγής MP3 & WMA
-Πακέτο εξοπλισμού Αmbition: Sport εμπρός καθίσματα με ηλεκτρική ρύθμιση μέσης των εμπρός καθισμάτων, Μεσαία λωρίδα καθισμάτων σε ύφασμα Empore, πλαϊνά καθισμάτων, προσκέφαλα, επενδύσεις θυρών και πίσω πλαϊνά σε απλό ύφασμα, Sport δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων, Zάντες αλουμινίου χυτές 7,5J x17'' σε σχέδιο 6 ακτίνων με ελαστικά 225/50 R 17, Προβολείς Xenon Plus με σύστημα πλύσης φωτιστικών σωμάτων με αυτόματη προσαρμογή δέσμης φωτός & ενσωματωμένα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, Sport ανάρτηση, Κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός
-Υδραυλικό τιμόνι μεταβλητής υποβοήθησης ανάλογα με την ταχύτητα (Servotronic)
-Αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας
-Ηλεκτρικά συρόμενη γυάλινη οροφή (μόνο για το Sedan)
-Αναδιπλούμενη πλάτη πίσω καθίσματος (βασικός εξοπλισμός στο Avant)
-Προετοιμασία εγκατάστασης συστήματος εντοπισμού κλεμμένου αυτοκινήτου
-Ένδειξη πίεσης ελαστικών
-Οπτική & ηχητική υποβοήθηση στάθμευσης εμπρός-πίσω (Audi parking system plus)
-Προσαρμοζόμενος αυτόματος σταθεροποιητής ταχύτητας (Adaptive Cruise Control)
-Έγρωμη οθόνη ελέγχου βασικών λειτουργιών & υπολογιστής ταξιδίου (trip computer)
-Προετοιμασία εγκατάστασης παιδικού καθίσματος ISOFIX στο κάθισμα του συνοδηγού και των πίσω επιβατών & δυνατότητα απενεργοποίσης του αερόσακου συνοδηγούΣυνολο 34500 με τη εκπτωση
δηλαδι διαφορα Insignia και Α4 4500€ οποτε σκεφτομαι..... ενα ειναι Full[insignia] kai το αλλο ενα κλικ πιο πανω αλλα με λιγοτερο εξοπλησμο .. εσεις τι λετε ? -
Στη τιμή για το Opel έχεις αφαιρέσει την έκπτωση γιατί με όλα αυτά τα αξεσουάρ, είσαι πάνω από 31000€?
Όσο αφορά το Audi μαζί και με το kit της ΑΒΤ, το αυτοκίνητο θα σου πάει περίπου 38000€ - 39000€, που εκεί αγοράζεις το Insignia 2.0Τ με 220Hp και τετρακίνητο full εξοπλισμένο. Δεν ξέρω βέβαια ο καθένας βάζει διαφορετικές προτεραιότητες στις επιλογές του, αλλά εγώ δεν θεωρώ premium επιλογή την Audi, αν θες premium επιλογές για μένα πας σε BMW και MERCEDES με το ανάλογο τίμημα βεβαίως βεβαίως. -
nai einai με τη εκπτωση γιατι συνολικα ηταν περιπου 34000, οτι αφορα αυτο που λες για ta premium διαφωνω καθετα. Α4 ανεση, ασφαλεια, επιδοσεις , εωτερικο για τον οδηγο , εμφανιση . στα αλλα δυο bmw kai mercedes `prepei ektow oti prepei na eisai πανω απο 2000cc δηλαδη τεκμιριοκαι καθε χρονο 480€ και που εισαι ακομα ... τα εχω οδηγηση και τα 3 και η διαφορα ειναι τεραστια αν τα εβαζα στη σειρα 1) Α4 2 ) C 180 ( και αυτο μονο και μονο λογο του εσωτερικου του που δεν μου αρεσε και τοσο , απο εξω αυτο που οδηγησα ειχε και το AMG σε λευκο χρωμα το οραιωτερο αυτοκινητο) και στη 3η θεση και πολυ ειναι ΒMW που δεν ξερω αν αξιζει με τα σημερινα δεδομενα να την παρει κανεις ειδικα οταν υπαρχει to Insignia . 1.6T 180 Ps - BMW 316 122ps .... και τα εξτρα δεσ τιμοκαταλογο και μετα μιλαμε ... αν κανω λαθος πεσ μου ... σημερα δεν κοιτασ μονο τι μπορεισ να πληρωσεις αλλα και τι θα ειναι Υποχρεομενος να δοσεις και στον Αλογοσκουφη !!!
-
Το οτι η Audi ειναι Premium εταιρεια δεν επιδεχετε συζητησης....δεν ειναι κατι που το αποφασιζει καποιος απο εμας ειναι θεμα πολιτικης της εταιρειας και ειναι αδιαμφισβητητο.
Ο χρήστης mperdema έγραψε:
....πανω απο 2000cc δηλαδη τεκμιριοκαι καθε χρονο 480€ και που εισαι ακομα ...Εχεις μεινει στο 2008.....ηδη πηγε 580€ για το 2009!!
-
Για το 2009:
- Για οχήματα μέχρι 300 κυβικά: 18 ευρώ
- Από 301 έως 785 κυβικά: 46 ευρώ
- Από 786 έως 1357 κυβικά: 112 ευρώ
- Από 1358 έως 1928 κυβικά: 202 ευρώ
*** Από 1929 έως 2357 κυβικά: 446 ευρώ** - Πάνω από 2.358 κυβικά: 580 ευρώ
Πόσο θα μείνουν αυτά δεν ξέρει κανείς, συζητούν για αλλαγή του συστήματος με κριτήριο τους εκπεμπόμενους ρύπους. Σε κάθε περίπτωση, οι περισσότεροι θα κληθούν να δώσουν πιο πολλά...
Soch
-
Συνολο 34500 με τη εκπτωση
δηλαδι διαφορα Insignia και Α4 4500€ οποτε σκεφτομαι..... ενα ειναι Full[insignia] kai το αλλο ενα κλικ πιο πανω αλλα με λιγοτερο εξοπλησμο .. εσεις τι λετε ?τελικα δεν μου ειπατε μεταξι τον δυο και με διαφορα 4500€ ?
-
θα επέλεγα το Audi ..... 1.8T
να τα οδηγήσεις για ΑΡΚΕΤΑ χλμ για να έχεις άποψη .......
-
Με 4500 Ευρώ λιγότερα παίρνεις πολύ περισσότερο γκάζι και 6 χρόνια εγγύηση (πράγμα πάρα πολύ σημαντικό). Από οδική συμπεριφορά το Audi ίσως είναι λίγο καλύτερο (μόνο αν τα οδηγήσεις θα ξέρεις σίγουρα) αλλά δεν θα είναι και μεγάλη η διαφορά (δεν στρίβει και σαν BMW 3 ή Alfa 159 το Audi). Το θέμα είναι αν είναι σημαντικό για σένα να έχεις premium μάρκα γιατί για το σηματάκι θα πληρώσεις μεγάλη διαφορά και θα είσαι και πολύ πιο αργός...
-
υπ' ΄όψιν ότι η εγγύηση δεν είναι 6 χρόνια πλήρη. είναι 2 χρόνια +4 χρόνια μόνο για εγκέφαλο , κιβώτιο , στροφαλοφόρο και εκεντροφόρο άξονα , έμβολα και ελατήρια..
Όχι ότι δεν είναι κάτι και αυτό , αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι ολική εγγύηση.. -
Παρτα και τα δυο εναλλαξ για ενα Σαββατοκυριακο.
Δες με ποιο αισθανεσαι πιο ανετα, πιο σου αρεσει περισσοτερο,
ποιο σου ικανοποιει καλυτερα τις αναγκες σου, και επελεξε!
Οτι και να σου πει ο οποιοσδηποτε, εσυ θα εχεις τον τελευταιο λογο,
και με αυτο τον τροπο θα ξερεις οτι πηρες την σωστη αποφαση... -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
υπ' ΄όψιν ότι η εγγύηση δεν είναι 6 χρόνια πλήρη. είναι 2 χρόνια +4 χρόνια μόνο για εγκέφαλο , κιβώτιο , στροφαλοφόρο και εκεντροφόρο άξονα , έμβολα και ελατήρια..
Όχι ότι δεν είναι κάτι και αυτό , αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι ολική εγγύηση..Η επιπλέον εγγύηση μετά τα 4 χρόνια καλύπτει τα βασικά μέρη της μηχανής που αναφέρεις , τον κεντρικό και όλους τους περιφερειακούς εγκεφάλους ( CIM πχ ) , κιβώτιο και ηλεκτρονικά , ηλεκτρικά καίρια μέρη του αυτοκινήτου....
-
μπηκα πριν λιγο στο http://www.velocity.gr/market/market-se ... il&id=1230 na δω καποια τεχνιακ του αωτοκινητου [ Insignia ] και βλεπω στις επιδοσεις : τελικη ταχυτητα 127 km/h !?!?!? καταναλωση 0-100κμ σε 9.1s ?? . ειναι πραγματικα αυτα τα αλογα που εχει το Insignia ξερει κανεις ??? και σου δεινει η Opel εγγυηση για την τουρμπινα ?? δεν εχω ακουστα προσωπικα την Οpel me Tourbo ektos apo ta televtaia me to Corsa OPC .
-
μπηκα πριν λιγο στο http://www.velocity.gr/market/market-se ... il&id=1230 na δω καποια τεχνιακ του αωτοκινητου [ Insignia ] και βλεπω στις επιδοσεις : τελικη ταχυτητα 127 km/h !?!?!? καταναλωση 0-100κμ σε 9.1s ?? . ειναι πραγματικα αυτα τα αλογα που εχει το Insignia ξερει κανεις ??? και σου δεινει η Opel εγγυηση για την τουρμπινα ?? δεν εχω ακουστα προσωπικα την Οpel me Tourbo ektos apo ta televtaia me to Corsa OPC .Πιάνει 127? πύ - πύ - πύραυλος ...
Soch
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
μπηκα πριν λιγο στο http://www.velocity.gr/market/market-se ... il&id=1230 na δω καποια τεχνιακ του αωτοκινητου [ Insignia ] και βλεπω στις επιδοσεις : τελικη ταχυτητα 127 km/h !?!?!? καταναλωση 0-100κμ σε 9.1s ?? . ειναι πραγματικα αυτα τα αλογα που εχει το Insignia ξερει κανεις ??? και σου δεινει η Opel εγγυηση για την τουρμπινα ?? δεν εχω ακουστα προσωπικα την Οpel me Tourbo ektos apo ta televtaia me to Corsa OPC .
Πιάνει 127? πύ - πύ - πύραυλος ...
Soch
Μόνο σε κατηφόρα πρέπει να πιάνει τόσα χιλιόμετρα...
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Soch
Μόνο σε κατηφόρα πρέπει να πιάνει τόσα χιλιόμετρα...
Με ευνοϊκό άνεμο και χωρίς υγρά...
Soch
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Για το 2009:- Για οχήματα μέχρι 300 κυβικά: 18 ευρώ
- Από 301 έως 785 κυβικά: 46 ευρώ
- Από 786 έως 1357 κυβικά: 112 ευρώ
- Από 1358 έως 1928 κυβικά: 202 ευρώ
*** Από 1929 έως 2357 κυβικά: 446 ευρώ** - Πάνω από 2.358 κυβικά: 580 ευρώ
Πόσο θα μείνουν αυτά δεν ξέρει κανείς, συζητούν για αλλαγή του συστήματος με κριτήριο τους εκπεμπόμενους ρύπους. Σε κάθε περίπτωση, οι περισσότεροι θα κληθούν να δώσουν πιο πολλά...
Soch
Καλα υπαρχουν πολλα μοντελα με κυβισμο απο 2000 μεχρι 2357? Νομιζα οτι απο 2000 και πανω ολοι τα ιδια πληρωνουν. Τωρα αλλαξε η παντα ετσι ηταν?
... και σου δεινει η Opel εγγυηση για την τουρμπινα ?? δεν εχω ακουστα προσωπικα την Οpel me Tourbo ektos apo ta televtaia me to Corsa OPC .
Εκτος απο τα παλια Calibra εχε υποψην σου οτι ολα τα turbo μοτερ που χρησιμοποιει η Opel τα φορανε τα Saab εδω και πολλα χρονια χωρις ιδιαιτερα προβληματα.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Καλα υπαρχουν πολλα μοντελα με κυβισμο απο 2000 μεχρι 2357? Νομιζα οτι απο 2000 και πανω ολοι τα ιδια πληρωνουν. Τωρα αλλαξε η παντα ετσι ηταν?
Έτσι ήταν εδώ και 'άπειρα' χρόνια. Είναι λίγο δύσκολο σε μια χώρα σαν την Ελλάδα να βρεθεί κάποιος που να τολμήσει να αναθεωρήσει τις κλίμακες σε ένα τόσο ακριβοδίκαιο σύστημα που βασίζεται στην υπέρτατη πολυτέλεια - τα 'κυβικά'.
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Soch
Μίλια είναι
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Soch
Μίλια είναι
Ναυτικά ή απ'τα άλλα?
Soch
Opel Insignia 1.6T vs Audi A4 120ps(134ps) i 160ps(173ps)