-
Από εδώ.
Οπως βλέπουμε παρακάτω, ο σχεδιαστής πρέπει να οδηγεί Citroen Xantia. Το μόνο που απομένει είναι να μάθουμε αν θα δανειστεί και την υδροπνευματική;
-
Από εδώ.
Οπως βλέπουμε παρακάτω, ο σχεδιαστής πρέπει να οδηγεί Citroen Xantia. Το μόνο που απομένει είναι να μάθουμε αν θα δανειστεί και την υδροπνευματική;
-
Δεύτερο teaser κατά την προσφιλή τα τελευταία χρόνια τακτική της Κια.
@νδρέας
-
Αν δεν αλλάξουν το όνομα στην Ελλάδα τουλάχιστον θα πάει άκλαφτο και αυτό. Κανείς δεν θέλει να αγοράσει ένα... κέρατο...
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Αν δεν αλλάξουν το όνομα στην Ελλάδα τουλάχιστον θα πάει άκλαφτο και αυτό. Κανείς δεν θέλει να αγοράσει ένα... κέρατο...Πέρα απο το όνομα, είναι ομορφούτσικο το άτιμο το κέρατο....
-
δηλαδη αν ο ιδιοκτητης το γυαλισει θα ειναι κερατο βερνικωμενο?
-
Το όνομά του στην Αμερική θα είναι Forte. Πιθανότατα θα αλλάξει ονομασία και στην Ευρώπη, αν το εισάγουν γιατί η Hyundai πχ το Elantra δεν το έφερε.
@νδρέας
-
Official Kia Forte/Spectra/Cerato Images Released Early
http://www.worldcarfans.com/9080702.005/official-kia-fortespectracerato-images-released-early
και
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=291&page_id=6523 -
Πολυ ομορφο!!!αντε να δουμε και τιμες!
-
Πάντως μου θυμίζει HONDA ... και σε καμία περίπτωση ΚΙΑ. Θα μπορούσε άνετα να είναι το νέο ... Civic με μία σχετική επιστροφή στο συντηρητισμό. Όμορφο είναι και μακάρι να το φέρουν και στην Ελλάδα σαν forte αλλά όχι σαν κέρατο. Δεν κάνω πλάκα. Εχω συζητήσει με πολλούς ανθρώπους μέχρι τώρα και απέκλειαν την αγορά ενός αυτοκινήτου με το όνομα Cerato....
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Πάντως μου θυμίζει HONDA ... και σε καμία περίπτωση ΚΙΑ. Θα μπορούσε άνετα να είναι το νέο ... Civic με μία σχετική επιστροφή στο συντηρητισμό. Όμορφο είναι και μακάρι να το φέρουν και στην Ελλάδα σαν forte αλλά όχι σαν κέρατο. Δεν κάνω πλάκα. Εχω συζητήσει με πολλούς ανθρώπους μέχρι τώρα και απέκλειαν την αγορά ενός αυτοκινήτου με το όνομα Cerato....Πράγματι θυμίζει Honda. Τα φώτα του μπροστά είναι ολόιδια με το νέο Accord ...
Πάντως το προηγούμενο πρέπει να έπεσε θύμα του ίδιου του του ονόματος εδω πέρα ... γιατί ήταν ωραιότερο απο τα Accent κλπ συγγενείς. -
Μετά από χρόνια που σχεδιαστικά βολοδέρναμε με τα SUV ξαναγυρίζει η μόδα των αεροδυναμικών 2.5 όγκων οχημάτων. Το εμπρός μέρος θυμίζει κάτι από το νέο Accord αν και το πίσω είναι τυπικά Citroen.
Δεν μου αρέσει η συνέχεια της γραμμής στο κάτω χείλος των παραθύρων καθώς πιστεύω ότι θα ήταν πολύ πιο σωστό σχεδιαστικά μία συνέχεια αλλά CLS με παράθυρα πολεμίστρες. Αυτό όμως ίσως να ενοχλούσε τους Κορεάτες.
Πάντως μεταξύ του aquaforte, του φαντάσματος (spectra) και του Κέρατου προτιμώ το 2ο σε προτίμηση μαύρο stealth χρωματάκι και φώτα ΗΙD εμπρός....
-
Μπα μόνο εγώ το έλεγα ...ξερατό????
Πάντως σαν ντιζάιν είναι πολύ όμορφο με πολύ ωραίες αναλογίες.
Το θέμα πάντως των αντιγραφών είναι λιγάκι περίεργο. Όταν πόσταρα τον ποπό του μουράνο και τον πανομοιότυπο ποπο της νέας δέλτα, ειπώθηκε πως μάλλον μιλάμε για τύχη. Το πιθανότερο λοιπόν είναι να είναι τυχαία και εδώ η ομοιότητα μιας και με τόσες αυτοκινητοβιομηχανίες και τόσα μοντέλα είναι απίθανο να βγει ένα σχήμα χωρίς να παραπέμπει κάπου...
-
http://www.autoblog.com/2008/07/15/kia- ... re-frugal/
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
http://www.autoblog.com/2008/07/15/kia-forte-details-hit-the-web-bigger-more-frugal/' target='_blankΣ'αυτές τις φωτό πιο πολύ με Honda, Mazda μοιάζει, αν και όχι κάτι τραγικό. Σαφώς πολύ καλύτερο από το υπάρχον και εν γένει συμπαθητικό θα το χαρακτήριζα. Οχι κάτι πρωτοποριακό μεν, αλλά μια χαρά δε.
-
Στον Πάσχο άρεσε το Civic...
Οπότε τον βλέπω χαλαρά να πηγαίνει για Cerato...
-
Yeah right...ουτε σαν πρωταπριλιατικο αστειο..
-
Τα νέα είναι ότι η ΚΙΑ δεν θα φέρει το Forte/Cerato στην Ευρώπη...
-
κανεις λαθος εδω....
Αφου ειμαι κατοχος του παλιου πλεον cerato προσφατα πηγα στην αντιπροσωπεια οπου παρηγγειλα το νεο μου sportage....Ρωτησα για το νεο cerato ποτε θα ερθει και μου ειπαν το περιμενουνε μεσα στην ανοιξη το αυτοκινητο με πολυ καλες τιμες και με κινητηρα 1,6 126ps... -
Αυτά είναι ευχάριστα νέα...
Αρκεί να δούμε φυσικά και ποιόητητα υλικών, καθώς και χώρους
Για τιμές λογικά θα είναι ελαφρώς πιο τσιμπιμένες από το CEED.
Προσωπικά υπολογίζω περίπου στα 17.000!Υπομονή κανα μήνα ακόμη και κάτι θα διαρεύσει
Νέο ΚΙΑ Forte