-
Συμφορουμίτες καλησπέρα..Σύντομα θα αγοράσω αυτοκίνητο..Είμαι ανάμεσα στο Mitsubishi Lancer 1.5 με 109 άλογα και στο Golf TSI 1.4 με 122 άλογα...Ας επικεντρωθούμε στο θέμα του κινητήρα πιο πολύ...Ποια είναι η γνώμη σας...Βοήθειαααααααα!!!!!!!!!
-
Συμφορουμίτες καλησπέρα..Σύντομα θα αγοράσω αυτοκίνητο..Είμαι ανάμεσα στο Mitsubishi Lancer 1.5 με 109 άλογα και στο Golf TSI 1.4 με 122 άλογα...Ας επικεντρωθούμε στο θέμα του κινητήρα πιο πολύ...Ποια είναι η γνώμη σας...Βοήθειαααααααα!!!!!!!!!
-
-
Ειδικα στο θεμα του κινητηρα το Golf ειναι πολυυυυυυυυυυυ μπροστα(σε επιδοσεις εννοω).
-
Ο χρήστης tsoyis έγραψε:
Συμφορουμίτες καλησπέρα..Σύντομα θα αγοράσω αυτοκίνητο..Είμαι ανάμεσα στο Mitsubishi Lancer 1.5 με 109 άλογα και στο Golf TSI 1.4 με 122 άλογα...Ας επικεντρωθούμε στο θέμα του κινητήρα πιο πολύ...Ποια είναι η γνώμη σας...Βοήθειαααααααα!!!!!!!!!ειδικα στο θεμα του κινητηρα εσυ πρεπει να αποφασίσεις αν θες ατμοσφαιρα η τουρμπο, γιατι ο καθενας θα λεει το μακρυ του και το κοντο του
-
Την καλύτερη απάντηση θα την λάβεις απο τα ιαπωνικά sites (είναι οι πλέον σκληροπυρηνικοί παγκοσμίως ειδικά με την MITSUBISHI ακόμα και κόντρες 'στήνουν' (με την πραγματική έννοια) με FERRARI δίνοντας την δεύτερη στο ποιο άχρηστο για να αποδείξουν την υπεροχη των EVO) οι οποίοι εδώ και καιρό όπου βρεθούν βρίζουν (και πολύ) την ΜITSUBISHI για τα LANCER τελευταίας γενιάς....... κάνε ένα search και θα καταλάβεις.... αν έχεις καταλήξει αποκλειστικά ανάμεσα σε αυτά τα 2 τότε το GOLF είναι μονόδρομος και η απόσταση μεταξύ τους είναι η πλέον χαωτική σε όλα μα όλα...... θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την σύγκριση και ατυχή...
-
Είμαι ιαπωνόφιλος (και ιταλόφιλος... ασυμβίβαστα για μερικούς αλλά όχι για μένα, στα σπορ Ιταλία, στα καθημερινά Ιαπωνία) αλλά όσο και αν το θέλω δεν μπορώ να προτείνω το Mitsu. Το Golf είναι από άλλον πλανήτη συγκριτικά. Στο μόνο που ίσως υπερτερεί το Lancer είναι στην ιαπωνική αξιοπιστία. Αν θες να το κρατήσεις 15 χρόνια τότε πάρε το Mitsu (έπρεπε να βρω κάτι καλό να πω! )
-
λοιπόν η σύγκριση είναι λάθος...
lancer sportsedan 1.5 191km/h 11.6sec (0-100) 16990-18990e
golf tsi 122 5d 200km/h 9.5sec (0-100) 18600-20800eβάλε και αυτό μέσα...
lancer sportsedan 1.8 204km/h 9.8sec (0-100) 20490-21990e
ακόμα και η φτηνή έκδοση 20490e έχει τα πάντα... και νομίζω θα είναι πιο γρήγορη στο χιλιόμετρο από το golf... -
Καλά τα λές.Δηλαδή να δώσω 3 χιλιάρικα παραπάνω για να κερδίσω 5 χιλιομετρα παραπανω στη τελική και 2 δευτερόλεπτα λιγότερα στα 0'100?Έχει μια διαφορά στη ροπή ..Lancer 14,6kgr στις 4000 και το golf νομιζω περιπου 20kgr απο 1500-4000...Αλλά και 3000 δεν έιναι λίγα...Τι να κάνω ρε παιδιά....??????
-
Ο χρήστης tsoyis έγραψε:
Καλά τα λές.Δηλαδή να δώσω 3 χιλιάρικα παραπάνω για να κερδίσω 5 χιλιομετρα παραπανω στη τελική και 2 δευτερόλεπτα λιγότερα στα 0'100?Έχει μια διαφορά στη ροπή ..Lancer 14,6kgr στις 4000 και το golf νομιζω περιπου 20kgr απο 1500-4000...Αλλά και 3000 δεν έιναι λίγα...Τι να κάνω ρε παιδιά....??????Να δώσεις τα 3 χιλιάρικα παραπάνω για να κερδίσεις μερικά γήπεδα τέννις διαφορά σε ενδιάμεσες επιταχύνσεις και 2 κλάσσεις σε ποιότητα εσωτερικού
-
Επισης το 0-100 και η τελικη δεν λενε τπτ για ενα αυτοκινητο.Για δες τι γινεται στο 0-160 μεταξυ αυτων των δυο: τουλαχιστον 8 δευτερολεπτα διαφορα υπερ του Golf.Για να μην πω για την διαφορα σε ισχυ και ροπη που εχει το Golf σε χαμηλες και μεσαιες στροφες.Τουλαχιστον 20-30 αλογα διαφορα και 100Nm ροπη.
-
golf
-
Αν είσαι οδηγός μεσαίας κατηγορίας δηλαδή χαλαρή οδήγηση χωρίς να ψάχνεσαι για ταχύτητες πάρε αυτό που σου αρέσει οπτικά και ανάλογα το ταβάνι τιμής που θέτεις! Το lancer είναι πολύ όμορφο και γενικά αξιόπιστο. Έχει κάπως θορυβώδη κινητήρα αλλά χαμηλή κατανάλωση,σκληρά πλαστικά (λόγο ανακυκλώσιμων υλικών?), καλή συναρμολόγηση. Ο κινητήρας του εχει πολλά Japan εξαρτήματα αλλα είναι κατασκευασμένος στην Ολλανδία στο εργοστάσιο της Mitsubishi που ονομάζετε ''NETCar''.
Το golf κλασικό αλλά με ποιότητα και πιο ακριβό. Εγώ θα το έψαχνα και από άποψη συντήρησης, γνωρίζοντας τα του golf.
εδιτ: το lancer αν δε κάνω λάθος έχει 1500€ έκπτωση? -
ψηφιζω golf διοτι περα των αλλων πλεονεκτηματων, αυτο που γερνει την ζυγαρια υπερ του ειναι το μοτερ του και η ενεργητικη ασφαλεια που θα σου προσφερει, επιτεποντας σου να μεινεις πολυ λιγοτερο χρονο στο αντιθετο ρευμα κανοντας προσπερασματα.τα αυτοκινητα με τα κιλα που ζυγιζουν σημερα αλλα και το κυνηγι των ρυπων(ηλεκτρονικο γκαζι) εφτασαν στο σημειο αυτοκινητα με διλιτρα ατμοσφαιρικα μοτερ να μην μπορεις να προσπερασεις γρηγορα.....
-
παρε MITSUBISHI το καμαρι της ιαπωνιας και θα με θυμηθεις.
-
Για τον Φλεβάρη έχει έκπτωση 1500 €...!!Εμένα μου αρέσει φοβερά σαν εμφάνιση το lancer...αλλά απο κει και πέρα όμως δεν ξέρω,θα κανονίσω για test drive να δω τι παιζει..Δε ξέρω αν μπορείς να βελτιώσεις το κινητήρα του κάπως με πρόγραμμα απο την αντιπροσωπεια να τσιμπήσει λίγα άλογα παραπάνω να γίνει σπιρτόζικο..
-
Ο χρήστης tsoyis έγραψε:
Δε ξέρω αν μπορείς να βελτιώσεις το κινητήρα του κάπως με πρόγραμμα απο την αντιπροσωπεια να τσιμπήσει λίγα άλογα παραπάνω να γίνει σπιρτόζικο..Ακόμη δε το έχεις οδηγήσει και θέλεις να το «βελτιώσεις»;
Οδήγησε τα πρώτα για να έχεις πιο ξεκάθαρη άποψη, να μας πεις μετά τι ψάχνεις σε ένα αυτοκίνητο και τότε μόνο θα πάρεις πιο ασφαλείς και πιο ακριβείς απόψεις. -
ΣΟυ φαινεται παραλογο να θελω να το βελτιώσω??Αμάξι 1500 κιλα με 2 κανονικούς επιβάτες και με 110 αλογα και ροπή 14,6 σαφως είναι πιο αργο απο το golf ...
-
Τοτε κανεις λαθος αγορα.
-
Στην τιμή του Golf 1.4T , άμεσα συγκρίσιμο είναι το Lancer 1.8 με 143 γιατί έχουν παραπλήσια τιμή.
Αν δεν έχεις πρόβλημα στο παρκάρισμα γιατί το Lancer sportback έχει μήκος 4,59μ.!!!
τότε Lancer από εμένα.Το Golf έχει τελική 200km/h και το Lancer 196km/h.Mη κοιτάς μόνο 0-100'' γιατί τα τουρμπισμένα μικρά σε κυβικά μοτέρ ξεψυχάνε στις μεγάλες ταχύτητες.
Lancer μόνο και μόνο για τη μούρη που θυμίζει μαχητικό αεροσκάφος.
Mitsubishi Lancer 1.5 ή VW Golf 1.4 TSI 122 ????