-
Scirocco στη Θεσ/νίκη, Scirocco στην Κατερίνη, Scirocco στην Καστοριά...
σε μάυρο, σε άσπρο, σε κόκκινο, σε μπλέ...κουκλί είναι το άτιμο αλλά σε λίγο καιρό θα βλέπουμε μόνο Scirocco στους δρόμους! -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
σε μάυρο, σε άσπρο, σε κόκκινο, σε μπλέ...κουκλί είναι το άτιμο αλλά σε λίγο καιρό θα βλέπουμε μόνο Scirocco στους δρόμους!Δεν είναι και τόσο καλό αυτό! Τώρα που δεν το έχω συνηθίσει να το βλέπω συχνά όποτε το κοιτάω κολλάω. Αν γίνει σούπα θα χάσει κάτι από την αίγλη του. Είστε τυχεροί πάντως όσοι το κυκλοφορείτε τώρα. Τέτοιο συντελεστή κεφαλογυρίσματος επιτυγχάνουν πολύ λίγα αυτοκίνητα αυτή τη περίοδο.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
σε μάυρο, σε άσπρο, σε κόκκινο, σε μπλέ...κουκλί είναι το άτιμο αλλά σε λίγο καιρό θα βλέπουμε μόνο Scirocco στους δρόμους!Δεν είναι και τόσο καλό αυτό! Τώρα που δεν το έχω συνηθίσει να το βλέπω συχνά όποτε το κοιτάω κολλάω. Αν γίνει σούπα θα χάσει κάτι από την αίγλη του. Είστε τυχεροί πάντως όσοι το κυκλοφορείτε τώρα. Τέτοιο συντελεστή κεφαλογυρίσματος επιτυγχάνουν πολύ λίγα αυτοκίνητα αυτή τη περίοδο.
+10000000
-
πονάει το κεφάλι μου απ΄το πολύ γύρισμα... τόσα scirocco γύρω μας...
και μετά από πολλές παρατηρήσεις sciroccων κατέληξα ότι ακολουθεί το μεσογειακό σωματότυπο γυναίκας τύπου αχλάδι... -
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
πονάει το κεφάλι μου απ΄το πολύ γύρισμα... τόσα scirocco γύρω μας...
και μετά από πολλές παρατηρήσεις sciroccων κατέληξα ότι ακολουθεί το μεσογειακό σωματότυπο γυναίκας τύπου αχλάδι...LOL
-
Παιδιά μόλις ήρθε το αυτοκίνητό μου Θεσ/νικη!!!!!!Αύριο πάω να το δώ βγαίνουν πινακίδες και δευτέρα το πάιρνω!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
Παιδιά μόλις ήρθε το αυτοκίνητό μου Θεσ/νικη!!!!!!Αύριο πάω να το δώ βγαίνουν πινακίδες και δευτέρα το πάιρνω!!!!!!!!!!!!!!!!Αντε με το καλό! Καλές βόλτες χωρις κανένα πρόβλημα!!
Πότε το είχες κλείσει? -
Ευχαριστώ πολύ!το έκλεισα αρχές Νοέμβρη. Αν δεν κάνω λάθος εσυ δεν είσαι που σου είπα χθές οτι παραγγείλαμε σχεδόν τα ίδια και οτι πιθανόν να ήρθε και το δικό σου;
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
σε μάυρο, σε άσπρο, σε κόκκινο, σε μπλέ...κουκλί είναι το άτιμο αλλά σε λίγο καιρό θα βλέπουμε μόνο Scirocco στους δρόμους!Αυτο φοβαμαι οτι θα συμβει συντομα....και τοτε επειδη θα εχουν γινει πολλα τα scirocco για να διαφοροποιηθουν ορισμενοι θα αρχιζουν οι αεροτομες της airbus, οι απαστραπτουσες ζαντες μεγεθους τρακτερ, τα μωβ φωτακια-Η Μεγαλη Παρασκευη στα μαρσπιε και θα πρεπει να φωναζουμε την αστυνομια καλαισθησιας....
-
εγω παντως στην αθηνα ελαχιστα εχω δει.
-
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ!το έκλεισα αρχές Νοέμβρη. Αν δεν κάνω λάθος εσυ δεν είσαι που σου είπα χθές οτι παραγγείλαμε σχεδόν τα ίδια και οτι πιθανόν να ήρθε και το δικό σου;Ναι αυτός είμαι ...Αντε να δούμε και με μένα!!!
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εγω παντως στην αθηνα ελαχιστα εχω δει.και εγώ στην Αθήνα, μόνο 2.
-
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
εγω παντως στην αθηνα ελαχιστα εχω δει.
και εγώ στην Αθήνα, μόνο 2.
Καλύτερα!!
-
Kαι γω μεχρι στιγμης 3 εχω δει Θεσσαλονικη...ενα rising blue που το βλεπω συνεχεια παρκαρισμενο στην μαραθωνος απο τον Νοεμβριο κιολας, ενα λευκο και ενα μαυρο...δεν θα ελεγα οτι εχει γεμισει ακομη η Θεσσαλονικη με scirocco, ισως να κανω και λαθος
-
Eγω παιδια οσο βλεπω στο δρομο ασπρα,τοσο πιο πολυ ευχαριστιεμαι που δεν πηρα ασπρο...και φυσικα κανενα με ιντερλαγκος ή ξενον...αν και μια φορα ειχα δει ενα μπλε με Hid
-
Χτες ηδα 3 ! Ενα γκρι στην Β. Σοφιας, ενα μαυρο στο Hilton και ενα αλλο μαυρο (αλλη πινακιδα) Κηφησια.
Μεγαλωνει η παρεα μου φαινεται...
Παντως στεκεται πολυ επιβλητικα στο δρομο! -
παιδιά καμια φωτογραφία ανεβάστε να το δούμε και σε καμια γήινη εμφάνιση γιατί οι φωτογράφοι της VW έχουν κάνει σίγουρα πολύ καλή δουλειά... και εμείς που δεν το έχουμε δει από κοντά θέλουμε να έχουμε μια πιο αντικειμενική άποψη για την εμφάνιση του αυτοκινήτου!!!!! και αν είναι και λερωμένο ακόμα καλύτερα!!!!!
-
Ο χρήστης djrimokbp έγραψε:
παιδιά καμια φωτογραφία ανεβάστε να το δούμε και σε καμια γήινη εμφάνιση γιατί οι φωτογράφοι της VW έχουν κάνει σίγουρα πολύ καλή δουλειά... και εμείς που δεν το έχουμε δει από κοντά θέλουμε να έχουμε μια πιο αντικειμενική άποψη για την εμφάνιση του αυτοκινήτου!!!!! και αν είναι και λερωμένο ακόμα καλύτερα!!!!!εψαξα να βρω αλλα δεν βρηκα εκτος απο τις ψευτικες .
δυστιχως ακομα δεν εχει πουλησει αρκετα κομματια αλλα πιστευω σεκανα δυο μηνες ολο και κατι θα βρεθει.μιλαω για γνησια φωτο απο ιδιωτη. -
παιδιά καμια φωτογραφία ανεβάστε να το δούμε και σε καμια γήινη εμφάνιση γιατί οι φωτογράφοι της VW έχουν κάνει σίγουρα πολύ καλή δουλειά... και εμείς που δεν το έχουμε δει από κοντά θέλουμε να έχουμε μια πιο αντικειμενική άποψη για την εμφάνιση του αυτοκινήτου!!!!! και αν είναι και λερωμένο ακόμα καλύτερα!!!!!είχα ποστάρει 2 φώτο από ένα ανθρακί
viewtopic.php?f=15&t=14944&start=3585 -
παιδιά καμια φωτογραφία ανεβάστε να το δούμε και σε καμια γήινη εμφάνιση γιατί οι φωτογράφοι της VW έχουν κάνει σίγουρα πολύ καλή δουλειά... και εμείς που δεν το έχουμε δει από κοντά θέλουμε να έχουμε μια πιο αντικειμενική άποψη για την εμφάνιση του αυτοκινήτου!!!!! και αν είναι και λερωμένο ακόμα καλύτερα!!!!!Εδω μπορεις να δεις αρκετες φωτο και σε ποικιλια χρωματων...
http://www.autoscout24.de/List.aspx?vis ... l=1&zipc=D
VW Scirocco