-
Πρόσεξε γιατί η ανάρτηση των Alfetta/Giulietta/75 άλλα αυτοκίνητα θυμίζει... ..γαλλικά...
-
Το ξέρω.Εχουμε την πίσω για μοναδικότητα.
-
χμμμ... για θυμήσου πώς λέγεται ο τύπος της πίσω ανάρτησής σου...πάλι Γάλλος βγαίνει! (σκόνη τον έκανα... )
-
Μήπως όμως τον De Dion τον είχατε του πεταματού εσείς οι 'Γάλλοι',και τον πίστεψαν οι Ιταλοί με την 159 'Alfetta'? (Πιστεύω να μην εμφανιστεί κανείς θερμόαιμος,στη δεκαετία του ''50 αναφέρομαι )
1-1 Sept μου.
-
Σιγά μην ξεπέσουν οι Γάλλοι τη δεκαετία του 50 απο την υδροπνευματική στον...άξονα
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Σιγά μην ξεπέσουν οι Γάλλοι τη δεκαετία του 50 απο την υδροπνευματική στον...άξοναΟοοοο τι του ειπε
-
Ναι μωρέ,γι'' αυτό κερδίζατε grand prix πρίν ακόμα και από την Ferrari.
-
Μπράβο Βασίλη για τις εργασίες της Κουκλας σου!!!!!!! Πολύ χαίρομαι που θα φτιαχτεί μία Αλφέττα 1ης γενιάς και ας τους Γαλλόφρωνους να παραμιλάνε... Το καλύτερο σήμα το έχουμε εμείς!!!!!
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Πως φαίνεται στους τεχνικούς του φόρουμ (Apr & 7pas100)η ιδέα μου για τη στήριξη του spare άξονα?
Κλεμμένη απο τον τρόπο που κουρδίζονται εδώ και χρόνια τα γαλλικά με ράβδους στρέψης
Σωστος....
Επεσε ενας δοτης στα χερια μου για ανταλακτικα....
http://www.youtube.com/watch?v=NvjY40Hg ... re=channel
Και δεν ειπες τιποτα Βαγγελη ; Αφου ξερεις οτι ψαχνω DS και SM
-
-
Η 1η νίκη σε αγώνα αυτοκινήτου ανήκει στον Λουϊ Ρενώ.
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Ναι μωρέ,γι'' αυτό κερδίζατε grand prix πρίν ακόμα και από την Ferrari.Στο Μοντε κατι ωραια καναμε ομως, οχι γκραν πριξ
-
Τις τελευταίες μέρες έγινε ένας λεπτομερής καθαρισμός με σκοπό να βαφτεί το κάτω μέρος μέσα στο Σαββατοκύριακο.Αφαιρέθηκαν επίσης και τα τελευταία παρελκόμενα με σκοπό να μονωθούν ελάχιστα πράγματα στο βάψιμο.
Είναι βέβαιο ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει την αίγλη και το κύρος μιας Ελληνικής Κατασκευής.Πως θα μπορούσε άλλωστε,αφού αφορά την ανακατασκευή μιας ταπεινής Alfetta monofaro.Θέλω να πιστεύω όμως ότι ο χρόνος σας θα κυλά ευχάριστα χαζεύοντας τις φωτογραφίες.
-
-
scuderia monofaro τι εχεις περασει την καροτσα πριν την βαψεις επειδη περναω τωρα την δικια μου και εχω παρει πολλων ειδων χημικα.......
-
Εποξικό αστάρι δύο συστατικών της R-M.
-
Ωραιος....
Εγω εχω παρει απο wyrth εποξικο ασταρι,ενα αλλο που ειναι σαν γαλα και λεει εξουδετεροτης σκουριας
και μια λαστιχοπισσα.
Βεβαια στους θολους και στο πατωμα απο κατω θελει καποια πιο σκληρη πισσα για πες καμμια αν γνωριζεις .... -
Υδατοδιάλυτη πλαστικοποιήση της Car-System
-
Που την βρισκουμε αυτην?
-
Φαντάζομαι σε οποιοδήποτε αξιόλογο μαγαζί με χρώματα αυτοκινήτων.
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων