-
Ο χρήστης Gaitanakos έγραψε:
και εμπιστέυεσαι ρε stred κανα μαγαζί να στο κάνει? εγω το φοβάμαι πολύ... πάντως φαίνεται ωραίοε καλα, δεν είναι και..νευροχειρουργική επέμβαση βάζεις τα κλειδιά στις άκρες, τραβας, βγάζεις, ξεσυνδέεις, συνδέεις το νεο, βαζεις το περίβλημα(αγοράζεται ξεχωριστα).. έτοιμος.. απλα ενα μαγαζί θα σε βοηθήσει να βρείς συμβατά κομμάτια με το μπραβο.. το ίδιο και το νετ
-
βασικά απο αυτά που δεν έχω μόνο το εργοστασιακό usb (blue&me) ήθελα...Νομίζω πως δεν αξίζει να το σκέφτεσαι καν.
Αφιερώνεις 2 απογεύματα και γράφεις 5-10 CDια με MP3. Το κάθε ένα χωράει τουλάχιστον 10 ώρες( ) μουσικής.
Σε μερικούς μήνες έχεις οργανώσει μία σούπερ δισκοθήκη στο αυτοκίνητό σου και ανα πάσα στιγμή βρίσκεις αυτό που χρειάζεσαι
Με το USB θα είσαι συνέχεια στο σβήσε-γράψε, νομίζω πως είναι ταλαιπωρία... -
Ο χρήστης dimidekas έγραψε:
βασικά απο αυτά που δεν έχω μόνο το εργοστασιακό usb (blue&me) ήθελα...
Νομίζω πως δεν αξίζει να το σκέφτεσαι καν.
Αφιερώνεις 2 απογεύματα και γράφεις 5-10 CDια με MP3. Το κάθε ένα χωράει τουλάχιστον 10 ώρες( ) μουσικής.
Σε μερικούς μήνες έχεις οργανώσει μία σούπερ δισκοθήκη στο αυτοκίνητό σου και ανα πάσα στιγμή βρίσκεις αυτό που χρειάζεσαι
Με το USB θα είσαι συνέχεια στο σβήσε-γράψε, νομίζω πως είναι ταλαιπωρία...Και ακόμη καλύτερα εάν είναι και επανεγγράψιμα.
Είχα αγοράσει 5 πριν από 6 χρόνια και με αυτά την έχω περάσει μια χαρά όλα αυτα τα χρόνια....!!!! ...και δεν ξέρω πόσα ακόμη ... -
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Νομίζω πως δεν αξίζει να το σκέφτεσαι καν.
Με το USB θα είσαι συνέχεια στο σβήσε-γράψε, νομίζω πως είναι ταλαιπωρία...Και ακόμη καλύτερα εάν είναι και επανεγγράψιμα.
Είχα αγοράσει 5 πριν από 6 χρόνια και με αυτά την έχω περάσει μια χαρά όλα αυτα τα χρόνια....!!!! ...και δεν ξέρω πόσα ακόμη ...Ρε φιλε σε καλο σου, ...Καλα πως εχεις κρατησει 6 χρονια cd???Εγω σε δυο μηνες τα εχω κανει αχρηστα
-
Παίζεις φρίσμπι με αυτά ή τα χρησιμοποιείς για σουβέρ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παίζεις φρίσμπι με αυτά ή τα χρησιμοποιείς για σουβέρ;Απλα απο το μπες-βγες-αλλαξε cd (που τα αφηνω και στο χωρο κατω απο τη πηγη το ενα πανω στο αλλο)ποσο να αντεξουν...ε οταν δεν παιζουν πλεον τα κανω και φρισμπι στα σκουπιδια Ενταξει κανενα γνησιο το προσεχω,αλλα τα υπολοιπα...
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Παίζεις φρίσμπι με αυτά ή τα χρησιμοποιείς για σουβέρ;
Απλα απο το μπες-βγες-αλλαξε cd (που τα αφηνω και στο χωρο κατω απο τη πηγη το ενα πανω στο αλλο)ποσο να αντεξουν...ε οταν δεν παιζουν πλεον τα κανω και φρισμπι στα σκουπιδια Ενταξει κανενα γνησιο το προσεχω,αλλα τα υπολοιπα...
Το ίδιο ακριβώς κάνω και εγώ.
Όταν δεν παίζουν πλέον!!!! -
βασικά απο αυτά που δεν έχω μόνο το εργοστασιακό usb (blue&me) ήθελα...Διάβασα τα παραπάνω.
Το BRAVO sport 150ps δεν έχει στάνταρ το USB;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Διάβασα τα παραπάνω.
Δυστυχώς ΟΧΙ!!!
-
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Διάβασα τα παραπάνω.
Δυστυχώς ΟΧΙ!!!
Άλλο πάλι και αυτό...!...
Αυτά διαβάζω και απογοητεύομαι εντελώς...Και επειδή διαβάζω παραπάνω ότι δεν τρέχει και τίποτα που δεν έχει στάνταρ το USB,σημειώστε ότι η πλειοψηφία των εργοστασικών CD/MP3 Players όλων των κατασκευαστών είναι μέτριας κατασκευής. Που σημαίνει ότι όταν κάποιος χρησιμοποιεί συχνά τη συσκευή (CD/MP3) σύντομα θα 'τα φτύσει'. Οπότε η λύση του USB την θεωρώ επιβεβλημένη, εφόσον κάποιος δεν έχει διάθεση να βάλει after-market.
-
Storm, δεν με απογοήτευσε τόσο η έλλειψη USB, αλλα το σκεπτικό ότι στο 150 SPORT που παράγγειλα ο στάνταρντ εξοπλισμοός του αυτοκινήτου είναι πολύ πάνω απο πλήρης και ως πακέτο εξοπλισμού είναι το πιό πλήρες στην κατηγορία....όταν λοιπόν κινλησε με αυτή τη λογική δεν μπορείς να μην βάζεις μία απλή θύρα που θα κοστίσει 2-3 λεπτά...... και δεν υπήρχε καμία ανάγκη να το συνδιάσεις με το blue & me. Επίσης τα μεγαλύτερα διαφημιστικά έξοδα κατα τον τελευταίο χρόνο έγιναν για το προμοτιον του ECODRIVE που έχει αναπτύξει η ΦΙΑΤ σε συνδιασμό με την MICROSOFT αλλα χωρίς USB δεν λειτουργεί αυτό...... όσο αφορά τα εργοστασιακά συστήματα που έχεις αναφέρει θα διαφωνίσω γιατί η τεχνολογία τους είναι πλέον τόσο γελεία για την εποχή μας που ακόμα και σύστημα των 10 ευρώ να βάζουν θα παίξει 5.000.000 cd προτού εμφανίσει κάτι...... απλά στο αμάξι αυτό είναι ωραία επιλογή ο διαγνωστικός έλεγχος που κάνει on line στο αυτοκίνητο βάζωντας το USB STICK με τα στηχεία στο λαπτοπ σου....
-
...όταν λοιπόν κινλησε με αυτή τη λογική δεν μπορείς να μην βάζεις μία απλή θύρα που θα κοστίσει 2-3 λεπτά...... και δεν υπήρχε καμία ανάγκη να το συνδιάσεις με το blue & me. Επίσης τα μεγαλύτερα διαφημιστικά έξοδα κατα τον τελευταίο χρόνο έγιναν για το προμοτιον του ECODRIVE που έχει αναπτύξει η ΦΙΑΤ σε συνδιασμό με την MICROSOFT αλλα χωρίς USB δεν λειτουργεί αυτό...Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Εγώ είχα την εντύπωση ότι το (απλό αξεσουάρ) USB αν μη τι άλλο θα είναι στάνταρ.
Απλά οι άνθρωποι με αυτό το τρόπο βγάζουν ακόμα 300 με 400euro από ότι φαντάζομαι.Όσο για τα εργοστασιακά RADIO CD/MP3 η εμπειρία, μου έχει δείξει ότι με τις πρώτες Ελληνικές ζέστες αρχίζουν και τα φτήνουν ... Μην ξεχνάμε ότι γενικότερα τα CD player είναι ευαίσθητα σε ζέστες και κραδασμούς ... Ελπίζω η FIAT να έχει βάλει καλά RADIO CD/MP3.
Eγώ πάντως έχω ξεχάσει να γράφω CD ... Πλέον κυκλοφορώ με καμιά 10αριά USB στικάκια από 4Gb και άνω ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Διάβασα τα παραπάνω.
Δυστυχώς ΟΧΙ!!!
Αυτά διαβάζω και απογοητεύομαι εντελώς...Και επειδή διαβάζω παραπάνω ότι δεν τρέχει και τίποτα που δεν έχει στάνταρ το USB,σημειώστε ότι η πλειοψηφία των εργοστασικών CD/MP3 Players όλων των κατασκευαστών είναι μέτριας κατασκευής. Που σημαίνει ότι όταν κάποιος χρησιμοποιεί συχνά τη συσκευή (CD/MP3) σύντομα θα 'τα φτύσει'. Οπότε η λύση του USB την θεωρώ επιβεβλημένη, εφόσον κάποιος δεν έχει διάθεση να βάλει after-market.
5 χρόνια εγγύηση έχουμε
-
Μια διαφημιση του μπραβο που βρήκα ψαχουλεύοντας το youtube...
Ακόμα και οι αγελάδες έχουν καλύτερο γούστο από μερικούς-μερικούς(ναι ξέρω,ξέρω υποκειμενικά είναι αυτά )
-
-
-
-
Ο χρήστης dimidekas έγραψε:
Διάβασα τα παραπάνω.
Δυστυχώς ΟΧΙ!!!
5 χρόνια εγγύηση έχουμε
2 +3 επί πληρωμή...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
5 χρόνια εγγύηση έχουμε
2 +3 επί πληρωμή...
Storm, επειδή και εγώ είμαι με το παλιό καθεστώς των 2 ετών εγγύησης, και επειδή θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, πόσο σου πήγε η επέκταση;
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
...
5 χρόνια εγγύηση έχουμε
2 +3 επί πληρωμή...
Storm, επειδή και εγώ είμαι με το παλιό καθεστώς των 2 ετών εγγύησης, και επειδή θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, πόσο σου πήγε η επέκταση;
Δεν έχω FIAT φίλε μου.
Απλά πέρασα από τη FIAT και κάτι μου έλεγαν για 1500euro η επέκταση... για το Grande Punto.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι αληθές. Καλύτερα να μας πει κάποιος που έχει πάρει την επέκταση.
Fiat Bravο 2007