-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
έγραψα επίτηδες με greeklish διότι όταν γράφω μια συγκεκριμένη λέξη αντί αυτής φαίνεται μετά στη δημοσίευση το κείμενο 'το Bravo μου τρώει τη λαμαρίνα'!!!!
Ποια ειναι αυτη η λεξη?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ενα αστειακι ειναι μεταξυ των Mods και του pasxou...Οποτε γραφεις 'ΑΛΑΤΙ' , διαβαζεις 'το bravo μου καιει λαδια'...
....την τρέλα μου μέσα... με γέρο άνθρωπο παίζετε βρε??
-
βρε τους μπαγασες.....
-
Μιας και ακόμα δεν έχω αλλάξει αυτοκίνητο θα ήθελα, άλλο ένα σχόλιο των συνφορουμιτών που έχουν οδηγήσει ή έχουν στην κατοχή τους 335d (puntolord, tibet, και όποιος άλλος έχει γνώση).
Αξίζει η διαφορά χρημάτων σε σχέση με την 325d?
Κατανάλωση;θα το αγοράζατε; ή θα το αγοράζατε ξανα΄; Τι σας άρεσε και τι όχι;
Πόσο μπορεί να βγεί ένα 335d από Γερμανία, έτοιμο στην Ελλάδα; Μιας και εδώ κοντεύει τα 70.000 ευρώ και είναι πολλα, όσο και να προσπαθώ να κοροϊδεψω τον εαυτό μου ότι θα είναι οικονομικό σε καυσιμο... μήπως πρέπει να κοιτάξω προς 330i (πάλι μεταχειρισμένη;;)
με ενδιαφέρει άνετο ταξιδι, οικονομικό (όχι συνεχείς ανεφοδιασμούς), σπορ σχετικά χαρακτηριστηκά, και τη δυνατότητα να driftarei (το μεγάλο φάσμα στροφών είναι μάλλον αρκετό και σε συνδιασμό με τη μεγάλη ροπή υπόσχονται αρκέτές δόσεις ευχαρήστης.
Ευχαριστώ
βαγγέλης -
και ελεγα και εγω: καλα χαζεψα τελειως; γιατι δε βγαζω νοημα;μαλλον θα ειναι κανενα υποσυνειδητο μνμ για να ξεκινησει τρελλο τρολλαρισμα!
Πολυ καλο !
Για το θεμα του τεστ ντραιβ που αναφερθηκε η κατασταση στις περισσοτερες αντιπροσωπειες ειναι ειτε για γελια ειτε για κλαματα. Oι συνηθιστερες απαντησεις σε απαιτηση για τεστ ντραιβ ειναι:
-δεν εχω αυτο,εχω ενα αλλο.
-ειναι κλεισμενο αυτες τις μερες
-θα φερω την αλλη εβδομαδα. ΚλπAλλα και να εχει την ποικιλια που λεει ο mango, και να θελει να τα δωσει η εννοια του τεστ ντραιβ στην ελλαδα ειναι για γελια.τι μπορεις π.χ. Nα καταλαβεις σε μια 325 σε 5,10,15 οικοδομικα τετραγωνα;
Mου ειχε στειλει η λεξους προσκληση για καποιο απο τα τελευταια της και το τεστ ντραιβ κανονιζοτανε ως εξης: εκλεινες ραντεβου, σου φερνανε σπιτι το αυτοκινητο,στο αφηναν 24 ωρες και μετα ερχοντουσαν οι ιδιοι και στο παιρνανε. Δεν ξερω αν το κανουνε ακομη αλλα αυτα ειναι τεστ ντραιβ για να καταλαβεις ενα οχημα. Tωρα και M6 να μου δωσουν για 5 χλμ και βαρια βαρια να μπω και λιγο A.O. Xαιρω πολυ.
Γενικοτερα εμεις οι ιδιοι φταιμε πιστευω με αυτη την κατασταση στα τεστ ντραιβ. Aν τους κραζαμε χρονια τωρα θα εστρωναν και αυτοι...
Aς κανω τωρα και μια δοκιμη: καπελα, εε καπελα, τα ντολμαδακια θελουν λιγο αλατι σου λεω!
-
Ο χρήστης vagmag έγραψε:
Μιας και ακόμα δεν έχω αλλάξει αυτοκίνητο θα ήθελα, άλλο ένα σχόλιο των συνφορουμιτών που έχουν οδηγήσει ή έχουν στην κατοχή τους 335d (puntolord, tibet, και όποιος άλλος έχει γνώση).Αξίζει η διαφορά χρημάτων σε σχέση με την 325d?
Πόσο μπορεί να βγεί ένα 335d από Γερμανία, έτοιμο στην Ελλάδα; Μιας και εδώ κοντεύει τα 70.000 ευρώ και είναι πολλα, όσο και να προσπαθώ να κοροϊδεψω τον εαυτό μου ότι θα είναι οικονομικό σε καυσιμο... μήπως πρέπει να κοιτάξω προς 330i (πάλι μεταχειρισμένη;;)
με ενδιαφέρει άνετο ταξιδι, οικονομικό (όχι συνεχείς ανεφοδιασμούς), σπορ σχετικά χαρακτηριστηκά, και τη δυνατότητα να driftarei (το μεγάλο φάσμα στροφών είναι μάλλον αρκετό και σε συνδιασμό με τη μεγάλη ροπή υπόσχονται αρκέτές δόσεις ευχαρήστης.
Ευχαριστώ
βαγγέληςκαλημέρα του ολλ, και καλημέρα Βαγγέλη
για μένα το 335d μου είναι το αμάξι που πάντα ήθελα, όχι μόνο θα το αγόραζα ξανά αλλά συνέχεια! ναι, αξίζει Η διαφορά με το 325d. Κυρίως λόγω του βάθους του κινητήρα, της απίστευτης δύναμής του και του ότι θα ευχαριστηθείς οδήγηση με πολύ μεγάλες ταχύτητες καίγοντας ελάχιστο και συγκριτικά αλλά και απόλυτα,καύσιμο (7.8λτρ/100χλμ μέση).
Το μόνο bug είναι ότι έχεις αμάξι πολύ ηψηλών επιδόσεων και δεν έχεις στροφόμετρο που να δείχνει 8 ή 9 χιλιάδες. Αν δεν σε ενοχλεί αυτό... Α, και όταν πας να βάλεις καύσιμο τα βλέμματα των βενζινοπωλών όταν ζητάς πετρέλαιο! Και στην Αθήνα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός από πού βάζεις πετρέλαιο.
Όσο για το πόσο μπορεί να βγεί από την Γερμανία, εξαρτάται από πολλά (αρχική τιμή αγοράς, εξοπλισμός, χλμ) αλλά να υπολογίζεις ένα εύρος τιμών από 45 μεχρι και 65 χιλιάδες ευρώ.
Το πόσο γλιτώνεις σε καύσιμο δεν είναι το μόνο θετικό, αλλά η αίσθηση στο δρόμο, ο τρόπος που κρατά και βγάζει μουαγέν, εγώ κυρίως για πάνω κάτω Αθήνα Θεσσαλονίκη το πήρα, το ότι είναι τελείως αθόρυβο, κυριολεκτικά, και όσες φορές κ αν το κάνω το 100-200 σε χρόνο dt με τρελαίνει... Α, και driftάρει όσο θέλεις... για όσο θέλεις!
Να το πάρεις όπως κ δήποτε αυτόματο, το κιβώτιο είναι απίστευτο!Κ στην Αθήνα απλά θα είσαι ένας από τους πάρα πολλούς που κυκλοφορούν με πετρελαιοκίνητα, μην σε αγχώνει αυτό
καλημέρα
/g -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
και ελεγα και εγω: καλα χαζεψα τελειως; γιατι δε βγαζω νοημα;μαλλον θα ειναι κανενα υποσυνειδητο μνμ για να ξεκινησει τρελλο τρολλαρισμα!Πολυ καλο !
Για το θεμα του τεστ ντραιβ που αναφερθηκε η κατασταση στις περισσοτερες αντιπροσωπειες ειναι ειτε για γελια ειτε για κλαματα. Oι συνηθιστερες απαντησεις σε απαιτηση για τεστ ντραιβ ειναι:
-δεν εχω αυτο,εχω ενα αλλο.
-ειναι κλεισμενο αυτες τις μερες
-θα φερω την αλλη εβδομαδα. ΚλπAλλα και να εχει την ποικιλια που λεει ο mango, και να θελει να τα δωσει η εννοια του τεστ ντραιβ στην ελλαδα ειναι για γελια.τι μπορεις π.χ. Nα καταλαβεις σε μια 325 σε 5,10,15 οικοδομικα τετραγωνα;
Mου ειχε στειλει η λεξους προσκληση για καποιο απο τα τελευταια της και το τεστ ντραιβ κανονιζοτανε ως εξης: εκλεινες ραντεβου, σου φερνανε σπιτι το αυτοκινητο,στο αφηναν 24 ωρες και μετα ερχοντουσαν οι ιδιοι και στο παιρνανε. Δεν ξερω αν το κανουνε ακομη αλλα αυτα ειναι τεστ ντραιβ για να καταλαβεις ενα οχημα. Tωρα και M6 να μου δωσουν για 5 χλμ και βαρια βαρια να μπω και λιγο A.O. Xαιρω πολυ.
Γενικοτερα εμεις οι ιδιοι φταιμε πιστευω με αυτη την κατασταση στα τεστ ντραιβ. Aν τους κραζαμε χρονια τωρα θα εστρωναν και αυτοι...
Aς κανω τωρα και μια δοκιμη: καπελα, εε καπελα, τα ντολμαδακια θελουν λιγο το bravo μου καίει λάδια σου λεω!
H έννοια του τεστ drive στην Ελλάδα δεν υπάρχει με τον σωστό τρόπο, απλούστατα γιατί ο έμπορος το έχει το test drive για προσωπικό του αμάξι, ιδίως αν είναι ακριβό λόγω της μεγάλης έκπτωσης που έχουν για να τα πάρουν και σιγά μην στο δώσει εσένα κ εμένα για βόλτα διαρκείας!
Καμία σχέση με άλλες χώρες που η έννοια της δοκιμαστική οδήγησης είναι τελείως διαφορετική σε διάρκεια, ουσία, τρόπο!
/g -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Off topic...αλλά ΚΟΥΚΛΙ το Μίνι στο avatar σου...το δικό σου ε?Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο!!! Ναι το δικό μου είναι. Πάρε μερικές ακόμα (όχι μόνο από το δικό μου) από χτεσινή εκδρομή με τους 2 κολλητούς μου:
Και μερικές γενικές, από το δικό μου, του πατέρα μου και του κολλητού Αποστόλη:
-
φίλε tibet ευχαριστω πολύ για την απάντηση. ίσως χρειαστώ και τη βοήθεια σου τους επόμενους μήνες που θα μπω στη διαδικασία εισαγωγής...
Στη Γεμανια βρίσκω αυτοκίνητα 335d από 30.000 ευρώ περίπου και ανεβαίνουμε...
Βρίσκω όμως και 535d με τα 272 άλογα με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα.... Ποια η γνώμη σας;Η αρχική σκέχη ήταν να πάω για Μ3 Ε46, 123d΄... αλλά αν είναι να δώσω 45-50000 καλύτερα να πάρω κάτι μεγαλύτερο και πιο καινούργιο που θα με διευκολύνει και αργότερα στις οικογενειακές μου υποχρεώσεις.
-
Ο χρήστης vagmag έγραψε:
Μιας και ακόμα δεν έχω αλλάξει αυτοκίνητο θα ήθελα, άλλο ένα σχόλιο των συνφορουμιτών που έχουν οδηγήσει ή έχουν στην κατοχή τους 335d (puntolord, tibet, και όποιος άλλος έχει γνώση).Αξίζει η διαφορά χρημάτων σε σχέση με την 325d?
Ευχαριστώ
βαγγέληςεισαι αναμεσα απο τα δυο αυτοκινητα που με εχουν τρελανει...330i /335d
εχω ασχοληθει με το θεμα απειρες φορες,απλα να σου πω πως η ντιζελ ΕΙΝΑΙ οικονομικη...
και μη ξεχνας τα 59 κιλα ροπη....
αν την βρεις με το τελωνειο πληρωμενο μεχρι 60χλιαρικα το πολυ οπως την θες με οχι πανω απο 50χιλ χιλιομετρα τοτε την αρπαζεις...η 330i ειναι ενα αλλο φρουτο εντελως..καιει περισσοτερο...λιγοτερη ροπη....αλλα εχει ηχο...και ειναι βενζινη...
στην θεση σου με τοσα χρηματα θα πηγαινα σε 320d καινουριο με τον κινητηρα που εχει και efficient dynamics...αν ομως κανεις κινηση για μεγαλυτερο και τοτε πρεπει να καταλαβεις τι ζητας απο ενα αυτοκινητο...
ροπη απιστευτη με οικονομια και τρελλες ρεμπριζ εισαι για το ντιζελ...
ηχο απιστευτο γουργουριτο κινητηρα αλλα να καιει λιγο πιο πανω την βενζινη...βεβαια η 330i στοιχιζει και 10χιλ πιο κατω...
θελει σκεψη και ακομα πχ εστω και θεωρητικα ουτε εγω εχω καταλαβει πιο συμφερει...
μαλλον δεν βοηθησα πολυ...αλλα τεινω στην 335d
-
Μαλλον δεν καταλαβατε τι σας ειπα!
Εαν παει καποιος τωρα στην BMW και ζητησει μια 7αρα θα την παρει για μια ολοκληρη μερα..
Ποσες 7αρες θα πουληθουν ? 120 χιλιαρικα αμαξι ειναι, και ειναι και 7αρα που γενικα δεν ειναι το αμαξι που πουλαει! Κι ομως η εταιρεια σεβεται τον πελατη που εχει τοσα χρηματα να δαπανησει για ενα αμαξι και για αυτο του το προσφερει να το οδηγησει για οσο θελει.
Εαν παει καποιος στην ιδια αντιπροσωπεια και ζητησει μια 335, θα του πουν μεχρι 320 εχουμε, ειναι πολιτικη της εταιρειας.
Ποσα 335 θα πουληθουν μαλλον τα 10πλασια απο οτι οι 7αρες, μιας και ειναι αμαξι πολυ καλοπουλητο!
60 χιλιαρικα αμαξι, ειναι κι ομως η εταιρεια πιστευει οτι ο πελατης που δινει τοσα χρηματα,δεν αξιζει τον ιδιο σεβασμο με τον πελατη των 120.. λογικο ? δεν ξερω, γνωριζοντας σιγα σιγα 'ποιοι' ειναι οι Bmw δακηδες, τεινω να πιστευω οτι εχει μια βαση αυτη η πολιτικη, εφοσον ερχεται ο πελατης και τα σκαει αμεσα χωρις να ρωτησει αλλες λεπτομερειες, τοτε ποιος ειμαι εγω για την εταιρεια που θα απαιτησω καλυτερη εξυπηρετηση και τεστ και τετοια,? ενας στους 100 ? τιποτα!
-
τωρα καταλαβα....
κακως.....
λες και τα 60χιλιαρικα η τα 55 δεν ειναι χρηματα....
τι να πει κανεις.... -
http://www.in.gr/auto/news/article.asp? ... tyID=60487
To ειχατε ακουσει αυτο?
-
Ναι φιλε, το εχουμε σχολιασει κι ολας! αν θες κοιτα σε προηγουμενες σελιδες
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Μαλλον δεν καταλαβατε τι σας ειπα!Εαν παει καποιος τωρα στην BMW και ζητησει μια 7αρα θα την παρει για μια ολοκληρη μερα..
Ποσες 7αρες θα πουληθουν ? 120 χιλιαρικα αμαξι ειναι, και ειναι και 7αρα που γενικα δεν ειναι το αμαξι που πουλαει! Κι ομως η εταιρεια σεβεται τον πελατη που εχει τοσα χρηματα να δαπανησει για ενα αμαξι και για αυτο του το προσφερει να το οδηγησει για οσο θελει.
Εαν παει καποιος στην ιδια αντιπροσωπεια και ζητησει μια 335, θα του πουν μεχρι 320 εχουμε, ειναι πολιτικη της εταιρειας.
Ποσα 335 θα πουληθουν μαλλον τα 10πλασια απο οτι οι 7αρες, μιας και ειναι αμαξι πολυ καλοπουλητο!
60 χιλιαρικα αμαξι, ειναι κι ομως η εταιρεια πιστευει οτι ο πελατης που δινει τοσα χρηματα,δεν αξιζει τον ιδιο σεβασμο με τον πελατη των 120.. λογικο ? δεν ξερω, γνωριζοντας σιγα σιγα 'ποιοι' ειναι οι Bmw δακηδες, τεινω να πιστευω οτι εχει μια βαση αυτη η πολιτικη, εφοσον ερχεται ο πελατης και τα σκαει αμεσα χωρις να ρωτησει αλλες λεπτομερειες, τοτε ποιος ειμαι εγω για την εταιρεια που θα απαιτησω καλυτερη εξυπηρετηση και τεστ και τετοια,? ενας στους 100 ? τιποτα!
Παντως στην αντιπροσωπεια στην Συγγρου ειχαν 335 για test drive
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Off topic...αλλά ΚΟΥΚΛΙ το Μίνι στο avatar σου...το δικό σου ε?
Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο!!! Ναι το δικό μου είναι. Πάρε μερικές ακόμα (όχι μόνο από το δικό μου) από χτεσινή εκδρομή με τους 2 κολλητούς μου:
Ωραία παρέα ...ειδικά το Ζ4 είναι θάνατος!
Σχετικά με τα test drive...θεωρώ απαράδεκτο να μη μπορείς να οδηγήσεις κάτι πριν το αγοράσεις, είτε αυτό στοιχίζει 5000 ή 500.000 ευρώ!!! Το ίδιο δύσκολα βγαίνουν αντιστοίχως.
Είχα κάνει ολόκληρο θέμα και με Golf GTI (V) και με RX8. Έστειλα email έξω κλπ και αφού τους έβαλαν γκάζια απ'έξω με πήραν ζητώντας συγνώμη κλπ.
Νομίζω ότι απ'έξω είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να έχουν αυτοκίνητα για test drive στις διάφορες σειρές...τουλάχιστον στη Γερμανία έτσι είναι.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Off topic...αλλά ΚΟΥΚΛΙ το Μίνι στο avatar σου...το δικό σου ε?
Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο!!! Ναι το δικό μου είναι. Πάρε μερικές ακόμα (όχι μόνο από το δικό μου) από χτεσινή εκδρομή με τους 2 κολλητούς μου:
Ωραία παρέα ...ειδικά το Ζ4 είναι θάνατος!
Σχετικά με τα test drive...θεωρώ απαράδεκτο να μη μπορείς να οδηγήσεις κάτι πριν το αγοράσεις, είτε αυτό στοιχίζει 5000 ή 500.000 ευρώ!!! Το ίδιο δύσκολα βγαίνουν αντιστοίχως.
Είχα κάνει ολόκληρο θέμα και με Golf GTI (V) και με RX8. Έστειλα email έξω κλπ και αφού τους έβαλαν γκάζια απ'έξω με πήραν ζητώντας συγνώμη κλπ.
Νομίζω ότι απ'έξω είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να έχουν αυτοκίνητα για test drive στις διάφορες σειρές...τουλάχιστον στη Γερμανία έτσι είναι.
Σε 2 μέρες έχεις ότι θέλεις - για BMW μιλάω - για test drive
-
-
Eντελώς παράτερο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eντελώς παράτερο....kits...
BMW FORUM