-
' από EDDIE_147 » 06/02/09 12:06 Ξέρει κανείς πόσο περίπου βγαίνει το 160 DSG με αυτό το χρώμα και αυτά τα καθίσματα; '
Βγαινει γυρω στα 27,340 χωρις τελη κυκλοφοριας κλπ...ειναι 1950 ευρω τα δερματινα καθισματα( στανταρ θερμαινομενα )
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εχω ξεχασει να σας πω πως οταν ειδα στη Μαντρα της Κοσμοκαρ το πρασινο,ειδα και ενα ασπρο Με ηλιοροφη Και Ιντερλαγκος...οποτε σιγουρα εχουν κατασκευαστει μερικα με αυτα τα εξτρα,τωρα δεν ξερω απο ποτε ηταν οι παραγγελιες...
Στην Βουλιαγμενης?
Μηπως και περασω να το δω. Σε πρασινο δεν το εχω δει
και μετα απο μια φωτο διπλα με το ασπρο που ειδα φανηκε πολυ ωραιο!Ναι!Ειναι πραγματι πολυ ωραιο...Οχι στη Βουλιαγμενης,στη Μαγούλα,αλλα εχω ξαναπερασει απο τοτε και δεν υπηρχαν πλεον
-
Ο χρήστης tourbisios έγραψε:
ΦΙΛΕ jntaras ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΜΕ ΤΙ ΕΧΤΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ?ΦΙΛΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΦΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ 160 ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ.ΕΣΕΝΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.Σε ευχαρισγτω πολυ φιλε μου!..Μια χαρα ειναι το μοτερ,μην ανησυχεις,στο vwclub αρκετοι το εχουν πειραξει κιολας(πραγμα που δεν συνιστω) χωρις προβληματα...Μεεεχρι το Σεπτεμβριο εχεις καιρο,μην το σκεφτεσαι.Κατι που ειχες ρωτησει σχετικα με το Rcd510 και το ParkPilot,οχι δεν εχει καμερα για να βλεπεις πισω,αλλα εχει απεικονιση με κατοψη του αμαξιου και εναν τοιχο πισω για να υπολογιζεις την αποσταση..εγω εχω βαλει ξενον,ιντερλαγκος 18'',rcd510,dynaudio,park pilot,ενδειξη πιεσης ελαστικων...Γραφε με μικρα αν θες!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΙΜΗΟ η καλύτερη χρωματική επιλογή για το Scirocco.
Ξέρει κανείς πόσο περίπου βγαίνει το 160 DSG με αυτό το χρώμα και αυτά τα καθίσματα;
Ειναι οντως απο τα καλυτερα χρωματα και ουσιαστικα αυτο που παρουσιαστηκε
αρκετα απο την VW στα μεσα μετα απο το ασπρο.
Το εντυπωσιακο ειναι οτι οσο σκοτεινιαζει, σκουραινει και λιγο το χρωμα,
την νυχτα φαινεται αρκετα πιο σκουρο!
Μηπως για αυτο το εχουν ονομασει 'Rising Blue' αραγε? -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ξέρει κανείς πόσο περίπου βγαίνει το 160 DSG με αυτό το χρώμα και αυτά τα καθίσματα;
Μηπως για αυτο το εχουν ονομασει 'Rising Blue' αραγε?αυτο το πλαινο τζαμι μου φερνει αναμνησεις απο το πολυβολιο στην κω που ημουν φανταρος.
ενα mg3 του παει μια χαρα. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Μηπως για αυτο το εχουν ονομασει 'Rising Blue' αραγε?αυτο το πλαινο τζαμι μου φερνει αναμνησεις απο το πολυβολιο στην κω που ημουν φανταρος.
ενα mg3 του παει μια χαρα.Αυτο σε συνδυασμο με τα φιμε ειναι για να 'κρυβεις'
γκομενακια απο ζηλιαρηδες καμακηδες στο δρομο... -
Ο χρήστης tapouts έγραψε:
Στο βιντεο αυτο http://www.youtube.com/watch?v=yT8rTW1rMlk στο 1:12 εχει καποια καθισματα των οποιων το χρωμα δεν εχω δει καπου, ξερετε αν υφισταται?και βεβαια υφισταται....
ειναι το γνωστο 'μπεζ' .. δεν θυμαμαι την ονομασια στα αγγλικα.. κατι με τρουφα νομιζω
απλα ειναι τετοιος ο φωτισμος π σου φαινεται διαφορετικο.. εκτος και αν δεν το χεις δει καθολου αυτη την επιλογη στο σαλονιΤρουφα το εχει και στον καταλογο.
Στο βιντεο ειναι μπεζ και στον καταλογο καφε.
Ειναι ουσιαστικα σαν διαφορετικο χρωμα. Ειναι το ιδιο καφε που φαινεται σε ολες τις φωτογραφιες?Καμια αλλη ιδεα αδερφια ???????
-
To RCD 510 έχει υποδοχή για mp3 ή ipod?
-
Ο χρήστης Corleone έγραψε:
To RCD 510 έχει υποδοχή για mp3 ή ipod?Σε αυτο και στο 310 υπαρχειι στανταρ υποδοχη AUX-IN εσωτερικα στο υποβραχιονιο.
Προαιρετικα υπαρχει το MEDIA-IN με υποδοχη USB και κοστος 155ευρω.
Χωρις να ειμαι απολυτως σιγουρος εχω την εντυπωση οτι αρκετα mp3 συνδεονται
παντως μεσω AUX-IN... -
Εμ, όλα; Ουσιαστικά όπως συνδέεις τα ακουστικά σου. Απλά αντί για τα 2 ακουσστικά στην άλλη άκρη βρίσκεται ένα 3,5mm (mini jack) βίσμα, το κλασικό 'εμπορικό' δηλαδή. Ένα καλώδιο που έχει το ίδιο βίσμα από τις 2 πλευρές με απλά λόγια. Ένα για το μπ3 και το άλλο για το αμάξι.
-
Το αυτοκίνητο το περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία μετά την παρουσίαση του Iroc, αλλά... δυστυχώς, κατά τη γνώμη μου, το αυτοκίνητο πάσχει αισθητικά. Δλδ.
- Χαμηλό ύψος με ψηλή γραμμή παραθύρων, δημιουργεί ένα αποτέλεσμα χαμηλής 'πολεμίστρας'
- Μεγάλοι θόλοι οι οποίοι δε γεμίζουν με 17''
- Με 18'' το αυτοκίνητο φαίνεται να έχει δυσανάλογα μεγάλους τροχούς με το ύψος του
- Το αυτοκίνητο φαίνεται διαφορετικό στο νετ, σε ότι χρώμα και αν το έχω δει έξω περνάει απαρατήρητο ειδικά αν είναι άπλυτο
-
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Το αυτοκίνητο το περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία μετά την παρουσίαση του Iroc, αλλά... δυστυχώς, κατά τη γνώμη μου, το αυτοκίνητο πάσχει αισθητικά. Δλδ.- Χαμηλό ύψος με ψηλή γραμμή παραθύρων, δημιουργεί ένα αποτέλεσμα χαμηλής 'πολεμίστρας'
- Μεγάλοι θόλοι οι οποίοι δε γεμίζουν με 17''
- Με 18'' το αυτοκίνητο φαίνεται να έχει δυσανάλογα μεγάλους τροχούς με το ύψος του
- Το αυτοκίνητο φαίνεται διαφορετικό στο νετ, σε ότι χρώμα και αν το έχω δει έξω περνάει απαρατήρητο ειδικά αν είναι άπλυτο
- H γραμμη που ξεκιναει απο το νευρο του καπω μεχρι το τελος του πισω
παραθυρου για να ειναι εννιαια και κατα συνεπεια αρμονικη, δημιουργει
αυτη την 'πολεμιστρα' ή παραθυρο φινιστρινι.
Το αποτελεσμα ειναι μια εντονα επιθετικη μυτερη γραμμη τυπου 'σφηνας'κατα μηκος του αμαξωματος γνωριμη σε σπορ κατασκευες.
2),3) Αν αφιερωσεις λιγο περισσοτερο χρονο στο θεμα των θολων με αρκετες διαφορετικες
φωτο σε διαφορετικες γωνιες θα διαπιστωσεις οτι ακομα και με 18αρες οι θολοι δεν γεμιζουν...
Ο λογος ειναι η μεγαλυτερη διαδρομη και κατα συνεπεια καλυτερη αποσβεση των
αμορτισερ, κατι που συνανταμε σε ολο και περισσοτερα συγχρονα αυτοκινητα.
4)Προσωπικα μετα απο 4(!) διαφορετικα test drive που εκανα κοιτουσαν ΟΛΟΙ τοσο εντονα που αρχισα να αισθανομαι περιεργα μετα απο λιγο.
Το iroc για την ιστορια φορουσε 20αρες οι οποιες ειχαν εντονο κωνικο σχημα απο τα μπουλονια προς το σημειο που τελειωνει η ζαντα, κανοντας
ετσι πολυ πιο επιθετικη την συνολικη εμφανιση του.
Κατα τα αλλα, εξαιρωντας την μασκα το αυτοκινητο
δεν εχει αλλες διαφορες.Βεβαια η εμφανιση ενος αυτοκινητου ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα, απλα
παρεθεσα μια αλλη οπτικη γωνια στις αρνητικες επισημανσεις σου... -
σωστή η επισήμανσή σου για τις 20΄΄ του Iroc, για λόγους εκθέματος και μόνο...
αλλά και πάλι κάτι δεν είναι αρμονικό στις διαστάσεις του scirocco, έχει πολύ ψηλή γραμμή για κουπέ...
είναι σα να πήραν για καλούπι ένα golf V, και απλώς να χαμήλωσαν τον ουρανό ΧΩΡΙΣ να χαμηλώσουν και τη γραμμή των θυρών, με συνέπεια απότελεσμα-πολεμίστρα..ειδικά στο προφίλ ΚΑΤΙ δεν ταιριάζει στο αμάξι... δεν εννοώ σχεδιαστικά εννοώ οι βασικές αναλογίες του κάτι είναι λάθος..
-
Οπως ειπα και πριν αυτα ειναι γουστα...
Ισως ξενιζει το γεγονος οτι η γραμμη δεν συνεχιζει γιατι δεν υπαρχει πορτμπαγκαζ
Η γραμμη φαινεται σχετικα ψηλη, γιατι και η οροφη ειναι αρκετα χαμηλη.
Αν γινοταν (αν καταλαβα καλα) η γραμμη χαμηλοτερη το αυτοκινητο θα ειχε πολυ
μικροτερους χωρους απο τους ηδη περιορισμενους... -
Το αμάξι είναι τέλειο. Άδικα το συζητάτε.
-
Αντικειμενικά;
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Το αμάξι είναι τέλειο. Άδικα το συζητάτε.Σαν τα χιονια!
Πες και συ τιποτα γιατι μονο εγω μου φαινεται υποστηριζω την σχεδιαση του. -
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
σωστή η επισήμανσή σου για τις 20΄΄ του Iroc, για λόγους εκθέματος και μόνο...αλλά και πάλι κάτι δεν είναι αρμονικό στις διαστάσεις του scirocco, έχει πολύ ψηλή γραμμή για κουπέ...
είναι σα να πήραν για καλούπι ένα golf V, και απλώς να χαμήλωσαν τον ουρανό ΧΩΡΙΣ να χαμηλώσουν και τη γραμμή των θυρών, με συνέπεια απότελεσμα-πολεμίστρα..ειδικά στο προφίλ ΚΑΤΙ δεν ταιριάζει στο αμάξι... δεν εννοώ σχεδιαστικά εννοώ οι βασικές αναλογίες του κάτι είναι λάθος..
χίλια συγνώμη για το off-topic αλλά πες μου ότι οι φώτος που βλέπω είναι από πάτρα...... τώρα είμαι εξωτερικό αλλά μόλις γυρίσω κάπου εκεί κόντα θα είναι και άλλο ένα κόκκινο scirocco!!!μετά τους 6 μήνες αναμονής πάντα...
-
VW Scirocco