-
Να σας ζήσει
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
[Μόλις ψήφισα, επιτέλους! ]**Η Θεά μας ήρθε σήμερα, στις 7 το πρωί, υγιέστατη, πανέμορφη, ...και άνετη! **
Δώστε μου emoticons να βάλω!
Να σας ζήσει και να την δείτε όσο καλλίτερη γίνεται.
Τρομερή η αλλαγή όταν περάσεις την γραμμή , ε ;
-
Να σου ζήσει!
-
Ωωωωωωωωωωω, γέννησε η Κα dirtoulios;
Να είσαι πάντα έτσι ευτυχισμένος σου εύχομαι.
-
Πανω απ'ολα να ειναι γερη !
-
Νά'ναι γερό και καλότυχο!
-
οτι επιθυμειτε γιαυτην και υγεια πανω απολα!
-
Να σας ζήσει.
-
να σας ζήσει η μικρή dirtoulia
-
Nα σας ζήσει
-
να σας ζήσει
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
**Η Θεά μας ήρθε σήμερα, στις 7 το πρωί, υγιέστατη, πανέμορφη, ...και άνετη! **
Δώστε μου emoticons να βάλω!
Να σας ζήσει και να την καμαρώνετε.
-
Να σας ζήσει!
-
dirtoulios να σας ζήσει.
-
**Φίλτατοι, σας ευχαριστούμε θερμά! **
Η σαγηνευτική Ξανθιά Θεά έκανε πάταγο στο μαιευτήριο!!
Αρχοντικά ήρεμη, δέχεται τους υπηκόους της, οι οποίοι της υποβάλλουν ταπεινά τα σέβη τους...3510 gr γυναικάρα, ετοιμάζεται αύριο για την πρώτη της αυτοκινητάδα, μέχρι να αποσυρθεί για λίγο καιρό στα ιδιαίτερά της διαμερίσματα...
λαλαλα, λαλαλό, λίγο είχαμαν, το χασαμαν κι αυτό!
-
να σας χέσει, να σας κατουρήσει, να σας ξεράσει και εσείς να τη χαίρεστε
-
Μεγκανίζει λίγο αυτός, η μου φαίνεται;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Μεγκανίζει λίγο αυτός, η μου φαίνεται;τόοοοοοοοοοσο δα....
-
Τη σφουγγαρίστρα να τον μαζέψουμε απ τα πατώματα, μαζί με τα ζουμιά και θα κολλάει
-
Παιδιά, είναι πράγματι κάτι το απερίγραπτα εκπληκτικό.
Από τη μια μεριά, ίσως να ήταν καλύτερα αν έκανα παιδί νεώτερος. Από την άλλη, ξέρω ότι αυτά που τώρα νιώθω δεν θα μπορούσα να τα είχα νιώσει δεκα-δεκαπέντε χρόνια πριν. Έχοντας φτάσει στην ηλικιακή φάση που να μπορώ -νομίζω- να εκτιμώ το βάθος των συναισθημάτων μου και την όποια ικανότητα της λογικής μου, θέλω να πιστεύω ότι έζησα, ένιωσα πραγματικά κάτι το πρωτόγνωρο.
Δεν αναφέρομαι απλά στη 'δημιουργία της ζωής'. Αλλά στο πως μπορεί κανείς να την αντιληφτεί, τη στιγμή που αυτή συμβαίνει.
Ανακάλυψα πηγές συναισθήματος μέσα μου, πηγές που δεν ήξερα ότι υπήρχαν. Αγαπώ απέραντα τη γυναίκα μου, δεκαπέντε χρόνια τώρα δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπήρχε κι άλλο να δώσω. Και ξαφνικά, βρίσκω αγάπη, δύναμη, αντοχή, κουράγιο για διπλάσιο, πολλαπλάσιο συναίσθημα, αλλά και κόπο. (Τέσσερεις μέρες τώρα έχω κοιμηθεί σκάρτα εξι ώρες, αλλά δεν τρέχει μία ).
Τλσπ. Ας μη συνεχίσω -κινδυνεύω να χαρακτηριστώ γραφικός.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...